Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghalesh
csendes tag
@callmeakos
A toronymászás sok, de a toronyégetés mehet?
Ez amúgy gondolom egy story esemény, mert nem találkoztam olyannal, hogy fel lehetne égetni bármit.@ripla
Ez a játék több mint gyönyörű.. -
myckey
veterán
megy a kepezes, megy a kepezes ! Helyes
ripla
buvar kundGhalesh
-
ripla
addikt
Ma itt is jártam.
Naoe amúgy mindkét képen ott van. -
callmeakos
veterán
Jópár nap szünetet hagytam (főként mert visszarántott a Persona 3 Reload
), és hagytam egy kicsit leülepedni a dolgokat. Jótt tett, mert kicsit sok lett a sok toronymászás
-
Ghalesh
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle #515 üzenetére
Jó is lesz egy kis új Doom
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Elsőre le sem esett
Én már fel vagyok rá hypeolódva
Főleg a sárkány pajti, chopper módjára történő megülését várom
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
homerhamm #518 üzenetére
Akkor te külön gyászolhatod a jégverem rémét, Kamra Gedeon-t.
-
myckey
veterán
Zsomle sztm az uj DOOM ra gondolt...de lesz uj Painkiller is
jon a sotetseg
-
homerhamm
addikt
válasz
Az mi?
-
myckey
veterán
WATERDACA
Aha ! Jah, siman behuzza az embert !
Irtam, hogy modjaval, aprankent jatszom...mint mast is ( ahol a mennyiseg es minoseg megfelelo, aprolekos a content ). Nem akad a torkomon, mindig talalok mas jellegu impulzust, elfoglaltsagot. Aztan le is teszem...
Vilagepitesben mindig is eros volt UBI AC seria...Itt meg parades lett a kornyezet ! Sokszor csak a kepek miatt idozom keveset, a Vibe, Flora & Fauna. PHOTO MODE állat ! A festes az allatokra, Kurosawa B&W vagy a Vintage, esetleg csak szorakozva a Focussal etc ( jah, irtam mar parszor ).
Itt nem ugy kell elkepzelni az Open Worldot, hogy mindenen is keresztulkasul, mert realisabban lekorlatoz a game, es a lenyegi dolgok az utak korul talalhatoak. Mindent osszekot, mint valami kigyo ! Nem maszol mindenen, mert lecsuszol, vagy suru a novenyzet, vagy egyeb...Japan nagy resze, ilyen ! Tagolt !
DE, remek a domborzat kidolgozottsaga is, es sokszor HA esetleg a hegyek kozott is barangolsz, talalsz kezzelfoghato, erdemi tartalmat, es remekul kidolgozott teruleteket!
Leterve az utakrol. Erdemes meg a folyokat kovetni, az utak mellett.Nekem tetszik a Japo kontos is, szeretem olvasni a hiteles anyagokat a vilagrol. Olyan dolgokat latok, es infokat talalok jatek kozben, amiket lehet az eletben nem latnek mashol. Mint egy muvtori ora, filozofiaval, Phd prof. eloadas...vagy mintha muzeumba lennek.
Jo a harcrendszer, eltero es sok aprosag csak kesobb jon elo plane a ket erosen different karakterrel...A sztori kisse kusza, sok a karakter...nem mindig latom at a kontextust, nem ertem a narrativat, vagy elvesztem a fonalat.
Kva jo a hangzas, Immerse mode ON ! Japo es portugal a vakera
Stealth is fel lett huzva, a parkour is folyekony es atdolgozott.Nem olyan jellegu AC OWRPG, mint az elodok...Keretek koze vagy szoritva, par jatekmechanikat tekintve, es ez jot is tett neki. Nem eroltetett a lootolas, vagy tokegyforma erod pucolas, szintezodes etc.
HUD kb OFF, vagy alig lathato...Aztan csak koborlok, picit lovagolok. Egyik helytol a masik helyig. Abszolut Cinematic a feeling. Probalok haladni a FO Objektivakkal is, de sokszor nem megy. Csak egy picit harcolok, imadkozok, setalok, festek, segitek NPCken vagy epitem a HIDEOUTot...
Jah, Stalker 2 is adja, csak most pihen, de meg be kell fejezni ! ha mar 200-300 orat beledobtam.
-
k-adi
nagyúr
válasz
spleenszuru #509 üzenetére
500 kommenttel valószínűleg igen, ez vált azzá
Amúgy nekem is volt pár hete ubi kliens launch error, másnapra megjavult magától.
-
myckey
veterán
-
spleenszuru
őstag
Ez lett a játék topikja?
Akkor, mint ami éppen pörög, lenne hozzátok egy kérdésem, de inkább Ubi Connectes, mint Shadowsos:
Pár napja tartósan errort ír ki az Ubi kilens, nem tudja szinkronizálni a felhős mentéseim. A játék amúgy nem is AC, hanem Far Cry Primal, de végülis egy a launcher. Anno az AC Odyssey-el is ezt játszotta hetekig.A játék Steamen van megvéve egyébként.
Van bárkinek erre valami gyógyszere? Nem szeretnék sok-sok órát bukni, ha történne valami a gépen tárolt adatokkal.
-
ripla
addikt
Amúgy azt figyelitek, hogy más játékosok elmentett képei is megjelennek a térképen? Meg lehet nézni és likeolni is mindegyiket.
Azt nem tudom mi alapján válogatja ki, hogy kiét mutassa.
-
Ghalesh
csendes tag
Még pár természetfotó
-
Ghalesh
csendes tag
válasz
mcwolf79 #501 üzenetére
Nem a content mennyiségétől lesz egy játék jó. Azonban akinek bejön a világ, az örül, hogy sokáig lesz feladata. És számomra nagyon eltalálták a hangulatot és a harcrendszert. A sztori meg olyan mid, ami nekem most elég. Kivételesen nem a sztori miatt játszom.
Jó elveszni a világban, ahogy írtam, a grafikusok/designerek nagyon kitettek magukért.
-
myckey
veterán
válasz
mcwolf79 #501 üzenetére
itt nincs teliszorva a map " mindenfele biszbasszal " , ahogy irtad...
joval kevesbe eroltetett, abszolut nem hardcore rpg etc...mas lett.Olvass utana, ha nem tudod, esetleg erdekel...
amugy meg, elegge szubjektiv a dolog. mint a pap meg a tobbi...
Egyetertek, en sem szeretem, ha felesleges szarokkal toljak ki a jatekidot !
homerhamm
nem is naponta jatszok vele, meg hat valtozo..jah. nem szeretek semmire sem rafeszulni, az nem elmeny szamomra. Lenyegtelen, hogy mifele program. -
mcwolf79
veterán
Nem azért lesz jó egy játék , mert a te értelmezésed szerinti "content" van benne. Az hogy tele van szórva a map mindenféle biszbaszszal amit be kell gyűjteni az sztem nem növeli az élmény faktort. Ha ilyennel toljàk fel a játékidőt 1000 órára az már régen rossz.
Inkább legyen például egy Witcher 3 féle játék jóval kevesebb játékidővel, mint egy ACS féle időrablò gyűjtögetés. A mai napig szerintem top 3-ban lévő AC Odyssey -nek is ez volt a ràkfenéje, hogy ilyen gyűjtögetéssel lett kitolva a játékidő. -
ripla
addikt
Meglett végre az AC gear.
A fejfedő még régebbről van.
-
myckey
veterán
macy
En nem jatszom ennyire intenziven..
illetve, aprankent, kisebb idointv...
Most jottem ki Sakai port, itt voltam mar par napja. Megyek vissza Osaka iranyaba, aztan Hideout. Lesz igy 1-2 Objective, amivel megint haladok kicsit elore, miutan a kikotoben elrendeztem a dolgokat. Picit lovagolok, java seta, es eddig egyszer sem volt fasttravel !
Elobb meglatogattam par kereskedot es NPC-t, random. Festettem egy szurke gemet es csodalkoztam kicsit egy szentelyben...( hatalmasak ezek az epuletek, es kidolgozottak )
30 perc... 1 ora... mikor mennyit lepek be a jatekba, es el is megy az ido, kulonosebb lvl Up, vagy barmi mas nelkul. Lassan Lvl10 leszek, mert Sakai koruli teendok kicsit megdobtak. lvl 6 voltam, mikor ide csonakaztam.
Ghalesh
A vilagepites es a tartalom adott, hogy soakt idozzo a jatekos !
-
Ghalesh
csendes tag
Abszolút megértem. Bár én nem olvasok el mindent, ha egy hely (pl templom) tetszik akkor elolvasom a hozzá tartozó codex bejegyzést. Vagy tökre spontán megtaláltam a 3 majmot, na az nagyon vicces volt
Rögtön elolvastam h a mif.. ez? Ha vki minden elolvas, az nagyon lassan haladhat.
Most reggel unlockoltam Yasuke-t, de Naomi-val maradok. Megszoktam ezt a kicsit souls-like stílust. Glasscannon a csaj, nagyon jól kell tudni parry-zni és "dash"elni. De ad egy plusz adrenalint a harcokhoz (mármint nekem is
, nem csak a in game ). Később majd utánanézek vmi jó katana buildnek, egyelőre az a fegyver jön be a legjobban.
Amúgy kicsit fura volt ez a Yasuke-s csatlakozás. Nem igazán értem az indokait, de gondolom majd később a játék kifejti.
-
myckey
veterán
38h...szoval igazat mondtam, kb 40 ora. jaja
most lettem Lvl 8 asszem, hogy haladtam picit a sztorival. Az elso terulet meg nincs felfedezve, es egyebek...egy masikba eppen beleszagoltam.
En ilyen vagyok, HA valami megfog, akkor rettento alapos es korulmenyes, melazo, lassu tempoju. Stalker 2, 300 ora korul es nem fejeztem be.
Persze a hatranya az, hogy HA a valo elet ugy hozza, esetleg raunok a gamere... akkor nem fejezem be a sztorit.
Engem a Nagybetus jatekelmeny erdekel, nem az, hogy 100% legyen az elorahaladasom a Narrativat/esemenyeket tekintve.
Mas egy RDR2 be rak 1000 meg 1000 orat, vagy egy GTA ba...etc...Maximalisan erdekel a jatekprogram, a legaprobb reszletekig ! Megtapasztalva mindent is. Itt pedig a Lore es a tartalom, a vilagepites megint elkapott. DE En az elozo OW AC jatekokba is, tobb 100 orat raktam.
-
myckey
veterán
Errol van szo !
Ha mar fizet erte az ember ( jo esetben ), okozzon mar oromet !
Szamomra az ev meglepetese, vagyis az utobbi idok legnagyobb meglepetese, pedig egy lyukas garast nem adtam volna ra !
Orulok neki, hogy tobb helyen jol megy az eladasokban is, es ertekelesekben is igen jol szerepel...Kellene meg par program Uborkatol.Itt sincs meg Yasuke, en is az elmult par napban probaltam koncentralni az Objektivakra, kiemelt feladatokra, es haladgatok elore. Kellene majd a benga samurai, Naoe melle
Tegnap egesz sokat olvasgattam a Codexben, meg ezegettem azokat a muveszi abrakat stb...Nagyon el tud kapni a legkor, az atmoszfera ! Eszre sem veszem, eltelelt 1-2 ora...Progressio pedig alig-alig.
Akad 2-3 masik game is, de azokat hagytam is egyelore. ( amugy meg, Stalker2 be kva sok orat raktam, szoval ott nem is sajnalkozok...a masik meg a FFXVI, ez is rohadt jo lett, es ebbe is akad bove oraszam, cask meg egyik sincs lejatszva )Visszaterve Yasukera !
Itt is elteroek a velemenyek, mert tobb embertol is lattam, hogy szamukra a samurai tortenete, es karaktere a szimpatikusabb. -
Ghalesh
csendes tag
Én nagyon élem ezt a játékot. Most a húsvéti szünetben már belecsúszott 22 óra
És több is lenne, csak hát az IRL közbeszól. Vmi hangulatbomba lett a játék, nekem nagyon visszaadja a japán hangulatot.
És még mindig nem unlockoltam Yasuke-t
Az első két régiót takarítgatom. De most hamarosan ráfókuszálok a main questre, hogy ne égjek ki.
-
myckey
veterán
válasz
Skynet258 #488 üzenetére
nem figyeltem
Mea Culpa
Szerintem Naoe mozgasa, animalasa kva jo lett ! Kulon öröm, hogy Yasuke benga baratunk egy mas stilus. Igaz ez a harcra is.
Illetve nekem a foldhozragadtabb felfogas is bejon, a felfedezesre is ertem, a terkep szinkronizalasara a kilatopontokbol, vagy a tereptargyakrol lecsuszas stb...Nem pok a falon eleterzes.Jah, hat masnak lehet nem, tudom, latom.
Masik dolog !
Valamely peccs ota, elbaszodott az atvezeto video/interakcio, itt. Tobbszor akad, hogy hiaba kezdek valamit NPC vel vagy egyeb targgyal...van hogy nem erzekeli, vagy el sem indul. HA belepek a terkepre es vissza, az szokott segiteni, es mukodj.
Volt hogy SAKAI Kakurage belepve, probaltam felvenni Kontraktot, de ha beleptem a menube(ladaba), nem jott a megfelelo felulet...es ujra kellett toltenem a mentest !
Szerencsere a jatek rohadt jol ment, mindig visszarak a kozvetlen , megelozo lenyeges pillanathoz.Szoval egyelore nem idegesit, de azert zavaro !
Amugy meg...lassan 40 ora, es lvl 8 vagyok, illetve az elso teruleten mozgok
-
Skynet258
veterán
Mármint kollegina.
Alapvetően elvagyok a játékkal így túl a 20 órán is, egyedül a nehézkes parkour-t nem tudom megszokni. Az addigi részeknél gyakorlatilag mentem előre, fel a falon, át a tetőn, leugorva, át a szántóföldön, kerítést átugorva... itt meg megakaszt minden hülyeség, van, hogy nyomom a gombot semmi, nyomom még kitartóbban és nagy nehezen leugrik. Értem, hogy az előző megoldás minden volt csak realisztikus nem, de ez egy játék és nekem az sokkal fluidabb volt mint ez most.
Látom másnak is baja van vele. De a hozzászólásoknál meg van akinek ez sokkal jobban bejön mint az elmúlt 2-3 AC mozgása... érdekes. Itt sem láttam eddig ezt említve.
-
myckey
veterán
[link]
Clearing castles stealthily as Yasuke in Assassin's Creed Shadows is one of the most satisfying challenges in the RPGKollega beleszeretett a Benga samuraiba...ami a csendes gyilkolast illeti.
Ghalesh
Ezek is jo kepek ! Kulon fejezet ez, millio ilyet lehet kesziteni...sokszor ezert nem is haladok, de igy mar megerte megvenni a programot !
Raadasul a Cultural Codex es az Adatbazis is nagyszeruek ! Lehet olvasgatni, muvelodni, tanulni -
Ghalesh
csendes tag
Rohadt szép lett a game. A grafikusok elvégezték a házifeladatot, az biztos.
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
az ido mulasa, tobbek kozott ezt is, meg a scoutokat, ellatmanyokat, ellenfeleket es uj kuldeteseket is kreal, resetel.
a season -
ripla
addikt
Meglett, jött a tél és eltünt.
-
ripla
addikt
A Wanted opció eltüntethető? Képtelenség így haladni. Lépten-nyomon katonák mindenhol, sokkal hamarabb észrevesznek, és már vannak ilyen maszkos elit katonák is. Egy nyamvadt mellékküldetést nem tudok megcsinálni mert azonnal 8-an ugranak rám.
-
ripla
addikt
Lőttem én is 2 képet. Viszont továbbra sem értem, hogy miért ilyen gyatra minőségben menti el, a játékon belül kiszúrja a szememet, olyan éles minden, ezek a képek meg csak simán homályosak.
-
myckey
veterán
meg mindig Sakai, es a koborlas...
-
myckey
veterán
válasz
homerhamm #470 üzenetére
en kedvelem, ha szol hozza a modern muzsika ! eleg baxo a cinematic, kill bill / western vibe, ha elhagyjuk a folklor temakat.
Tennnapp ! jott ez a gyorspeccs1.0.3...hat, megvolt az elso asztalrakidobas, 30-40 ora alatt. raadasul elvettek az eladasnal a "mindent" kijelol opciot, mer masnal bugos volt amit 1.0.2 peccsel vezettek be...hat, nalam nem vot, de aze koszi szepen. fakk you
jah, TAA Nataa rol atraktam FSR Nat AA ra, es most dobalom vissza az elesiteseket, mer kevesbe hangyas a kep, jobb lett igy. ( de meg finomhangolom amd software alol, is )
-
ripla
addikt
Most értem Act 1 végére. Yasuke belépője azért nem volt gyenge. Főleg hogy Naoe-val már lvl23 vagyok, így gyorsan szétosztottam neki is a pontokat (71 pont volt emlékeim szerint)... hááát.... cirka 15 ellenfelet úgy daráltam be vele, hogy köpni-nyelni nem tudtak.
-
myckey
veterán
1.0.3. (HOT FIX)
ha mar melegszik a levego is... -
markknight
veterán
válasz
callmeakos #413 üzenetére
Cseles a játék, mert Act 3 mint olyan már nincs is
-
myckey
veterán
Itt meg 2K, HDR jo lenne...de persze az mnb is a "nyakamba szakadhatna"
En pl. nem FSR-t, hanem TAA-t hasznalok, itt is Native AA.Neha felhuzom 1.0-ra az elesitest jatekban,(sharp str.) de most epp 0.9...( mikro szemcseket latni is az egbolton, neha zavar is )...
Volt hogy AMD softw elesitest is raraktam 100% ra, ott mar elegge zavart.Aztan mostansag meg bekapcsoltam inkabb a ChromAb. eljarast is.
Az sem md1, hogyan tolti fel az ember, stb...
Sokat nem kell visszalapozni, nem sok a hsz. Kozelebbi kepeimen, latni a bolha faxn a szort is ! A moha, meg a haj vagy, a lepke...állatszőr es egyeb kutyafule, legaprobb reszecske effekt is kirajzolodik etc... jol kivehetok az elek.
Maskor meg joval mosottabb a kep ! Ez a montazs is...tiszta karib tenger kalozai feeling
olyan mintha a moziban neznem, ahol kevesbe jo minosegu, vagyis eles. De itt ilyen a legkore a szitunak.
Egyebkent a Photo Mode is ad lehetoseget, hogy javits a minosegen, fokuszon, elessegen...Nem is akarhogy ! Remek !
A festes / INK kifejezetten klassz az allatvilagra, rohadt jo reszleteket visszaad. Black/White meg a harcokat emeli ki, sztm. Mint egy jo Kurosawa moziVINTAGE pedig akar a tajra, akar az objektekre,epitmenyekre megfelelobb, hangulatosabb.
Az a " baj", sokszor alig jatszom, mert elragad a vibe, meg ez a fkepezes.
dropi
Akad, aki Yasukeval szeret lopakodni, mert nehezebb mint a csajjal, es nincs ilyen olyan kepesseg sem !
-
dropi
senior tag
Lényegében igen. Annyi, hogy pár párdbeszédre és egy két harcra muszáj átváltani, de mondom ez nekem a 62 óránál eddig nagy jóindulattal is nagyon max 1 óra volt, amit kötelezően Yasukéval kellett játszani.
De a legtöbbet át lehet úgy verni, hogy a párbeszédeket megcsinálod Yasukéval, de a küldit utána már lehet Naoéval. -
k-adi
nagyúr
Valóban szép képek
-
myckey
veterán
nem mindegy, hogy es mit fotozol, milyen korulmenyek kozott...meg amugy az sem, hogy milyen eljarasokat hasznalsz amd v. nvid alol, meg in game.
Nekem is akad par mosottabb kepem, de elesebb is van.par napja radobtam a chrom.aberr. ami mos kicsit a susnyason, mert igy kellemesebb a szemnek es valosagban sem latok mindent tuelesen, ha nincs fokusz.
-
myckey
veterán
Ami az apro reszleteket illeti...
Mikor a tuz mellett allsz, a lang maskepp mozog, a karakter melengeti kezeit stb...aztan ejszaka, az allatok szemei tukrozodnek az erdoben. -
macy
addikt
Úgy tűnik megoldódott a dx12 hibás kilépkedés nálam. Undervoltolva volt a vga, a freki vissza volt véve 2500-ra, a fesz meg 1130-ra és mióta visszaállítottam a drivert defaultra hibátlanul fut a játék.
Ezek meg lógnak a melóból.
-
myckey
veterán
A Cultural Codex mellett, a Database is parades...festes utan, pl. egesz jo dolgokat lehet olvasni az allatokrol, is.Jah, lehet egyedul leszek, de en meg nagyobb tavolsagokat is el tudtam volna kepzelni, aranyaiban ! Az objektek, epuletek 1:1 ben, hatalmasak es impozansak, tek. parancsolo....de meg jobban szetdobaltam volna oket, illetve a valosag / jatek meretaranyokat ( MAP ) is realisabbra vettem volna, akar a Building eseteben. Bar igy is, rohadtul nagy, es nem is a domborzatra, geometriara ertem...mert ezek is teljesen mas erzest keltenek, mint eddig, sokkal monumentalisabb, lehengerlobb ! Hala persze az uj motornak ! ( de ez egyebkent az en fetishem )
Masik dolog, az NPC meg akarmelyik katona, zsoldos, kosza, hobo, sutyerak, ronin etc...viselkedese. Hat, ezek is kisse defektesek neha, vagy csak egyugyuek, bugosak. biztos hogy is-is. Felemasan reagalnak szituaciokra, hat azert vakarom a fejem.Megint nem haladtam tul sokat in game. Osszeszedtem 1-2 erdekesseget a Codexben, ezekt olvasgattam. Festettem es kicsit gyilkoltam, felfedeztem. Bazarossal uzleteltem.
Fenykepeztem, tatottam a szamat...azt mar 30+ ora akad, de meg az Objekt tabla eleg szurke, es az elso terulet sem fullos, kozel sem -
dropi
senior tag
válasz
callmeakos #451 üzenetére
Pont ugyanez
Odysseybe nekem is van annyi legalább, azt imádtam azt a játékot, nyilván Kassandrával mentem.
Az angolszászvilágot imádom, most is imádom Angliát, sokszor járok arra, de hogy egy ilyen pusztítóval kellett menni, szó szerint fájt. Nem csináltam mellékküldiket, csak minél előbb legyek túl rajtaNyilván ott is csaj Eivorral voltam, de az se volt egy nagy menet.
-
callmeakos
veterán
Elismerendő, hogy habár fő karakter, nem erőltetik rá az emberre. Gondolom van 1-2 karakter specifikus fő küldetés, amit meg kell vele csinálni, de ennyi. Én próbálok kicsit rp szinten játszani a karakterekkel, hogy ha egy bandita tanyát kell kitakarítani, akkor azt Yasukéval teszem, ha viszont egy várban kell Viewpointot és 3/4 Samurai Daishot kiiktatni, akkor azt Naoével csinálom. De azért érződik, hogy mégis Naoe az igazi főhős itt, és végérvényesen ez egy AC játék, ahol lopakodva kell likvidálni.
Remélem is, hogy tanulnak a Valhallából, mert az egy borzalom volt. Semmilyen szinten nem illik az AC világába a vikingesdi, a főhős egy antipatikus faszfej volt, történet az olyan sekélyes volt mint egy pocsoja, és igazándiból Basim volt az egyetlen autentikus valaki abban a világban. Szerintem én sem játszottam volna vele, ha akkortájt nem tombolt volna az északi mitológia hype a God of War miatt, és ne töltöttem volna el vagy 200 órát egy évvel azelőtt a Odyssey-vel boldogan.
-
Franklin
addikt
válasz
WATERDACA #448 üzenetére
A kínai pénz mocorog az Ubinál:
"A Ubisoft Entertainment SA az Assassin's Creed, a Far Cry és a Tom Clancy's Rainbow Six játékokért felelős fejlesztőcsapatait egyetlen leányvállalatba vonja össze, amelynek vállalati értéke körülbelül 4 milliárd euro. Partnerként a Tencent Holdings Ltd. 1,16 milliárd eurót fektet be, hogy 25 %-os részesedést szerezzen az új egységben, amelynél jogdíjért cserébe az említett játékok licenceivel rendelkezik majd – ez vonatkozik a már piacon lévő címekre és a készülő, vadonatúj játékokra egyaránt."
-
-
myckey
veterán
USA ban is nagyot megy a game...
-
dropi
senior tag
válasz
callmeakos #420 üzenetére
Én meg csak Naoéval csinálok mindent
Végre egy igazi lopakodós karakter. Ha amúgy észrevesznek véletlenül, töltöm is vissza a mentést annyira élvezem a kastélyos lopakodásokat, meg sakkozást, hogy merre kell menni, hogy észrevétlenül végig lehessen tolni.
Yasukét gyűlölöm, ahogy gyűlöltem Eivort is. Nulla energiát fordítok rá, amit nagyon muszáj azt megcsinálom vele, 62 óránál járok, de szerencsére nettó 1-nél többet nem kellett vele lennem. Nincs is fejlesztve, az összes mastery pontja bent van a zsebben még, ruhája az alap, de kicseréltem legalább egy normálisan kinézőre, nem ilyen bohóc stilósra. De attól eltekintve, hogy ő is benne van a játékban, amúgy nagyon bejön az egész.
Sztem azon nem érdemes vitatkozni, hogy messze az eddig valaha készült legjobb, legalaposabb grafikájú játék (RDR2 legmélyebb tisztelete mellett), mondom ezt úgy, hogy a japán világ kicsit sem mozgat eg, plane az 500 évvel ezelőtti, nem is játszom ilyen témájú játékokkal.
A sztori is jó, sok a bérgyilkos küldetés, az ember AC brandtől ezt várja igazán, lopakodás, lopakodás, lopakodás. A Valhalla egy tévedés volt és ezt belátták szerencsére. -
Zoltn
senior tag
Fsr4 hozzáadásáról van hír? kicsit unom már kapcsolgatni az optiscalerben.
-
myckey
veterán
válasz
callmeakos #441 üzenetére
ezek igazak az egyeb dolgokra is, hó, sár ...tjda a ..meg mi. hirtelen
-
ripla
addikt
Plusz a részletek, ahogy a karakterre rácsorog az esővíz és nem csak átfolyik rajta, vagy ha futni akarsz a jégen akkor elkezd kapálózni. És még sorolhatnám, de inkább megyek játszani.
-
myckey
veterán
válasz
callmeakos #435 üzenetére
Jol jatszhato, es az elso meretes peccs, rogton olyan jatekmenetet befolyasolo dolgokra tert ki, amik valoban hasznosak es kerte a kozosseg !
-
callmeakos
veterán
válasz
WATERDACA #426 üzenetére
A szépség relatív tud lenni, inkább úgy fogalmaznék, hogy ez hat a legkidolgozottabbnak, és a legélőbbnek. Ha pusztán látvány, mint grandiózusságot nézzük, akkor szerintem is egy Horizon Forbidden West még mindig tud jobban kinézni, de ebben a játékben a részletekben van az ördög.
Nekem őszintén, ez a játék adta meg az utolsó lökést, hogy 5070Ti-ra váltsak, és az alatt 4K felbontásban és magas grafikai beállítások mellett elképesztően tud hatni a játék. Ahogy sétálsz, és közben fújja a szél a leveleket, vagy ahogy a viharban a villámlás közepette nyomod a parkourt az irdatlan módon kidolgozott kastélyok tetején, vagy egyszerűen csak sétálsz a hegyekben, és látod hogy ott egy torii gate, egy kastély, meg egy szentély. Nem az az áll leejtős, mint annó a Horizon, és korántsem hibátlan. Például az arc animációk ki tudnak készíteni, annyira suta, a haj kinézet sokszor elég fura, de ezek ilyen elenyésző dolgok, nem beszélve arról, hogy most jelent meg a játék Ez mondjuk egy Last Of Us Remaster mellett egy többbszörösen patchelt játéknak hat. Vannak bugok meg ilyesmi, hol nincsenek, de itt tényleg elhiszem, hogy azt az extra időt, amivel elcsúsztatták a játékot azzal töltötték, hogy a lehető legjobb formában jelenjen meg.
-
myckey
veterán
válasz
WATERDACA #432 üzenetére
LEHET !
Nem moderátorkodunk, meg netpolice meg kutyafaxa !Értelmesen sok dolgot lehet, azert is raktam ezt a sok szart, hogy ne tamadasnak vegyed...
Csak lattam mar eleget, mi es hova fajul ! Meg szt mmas is...Egyebkent en pl sokat irtam mar errol, tobb kepem is akad. SOT ! Tobb cikket is raktam be, szakmaiakat.
[link]
No need to fast travel when i can just walk and admire the worldEn nem is hasznalom a gyorsutazast, mer a Lo eleg is, annyira remek a vilag.
Reddit Photomode topicja is teli van, marmint ASSASSi...meg a ACShadows fo tema, foto topicja , is.
A Photo Mode is meger egy miset, annyira valtozatos es klassz ! a Vintage, az INK, a black&white...meg a sok masik beallitas, stb...
Csomot mindig lehet talalni, persze ! Tudnek meg en is mit elohozni...
-
Nana! Lehet erről kulturált vitát generálni.
Nyilván ha még szebb is, azért az RDR2 7 éves játék, de a maga műfajában még tényleg az egyik (vagy tán a legszebb) videojáték.
Én legutóbb a Vallhallával játszottam, az AC-t régóta hanyagolom, de a Vallhallánál meglepődtem anno, hogy mennyire szórakoztató a játék és maga a felfedezés, minden UBI gyerekbetegsége ellenében.
A grafikai kérdés inkább annak okaként született meg, mert ezen is kicsit értetlenkedtem, hogy egy mélységekben lévő UBI hogy tud ennyire immerzív és csodálatos grafikát összerakni.
Szépek a képek, gyönyörűek, de kíváncsi voltam hús-vér véleményekre is. Köszi.
-
myckey
veterán
válasz
WATERDACA #426 üzenetére
ez "felesleges" kérdés !
( persze, forzum, amit lehet, azt kerdezel )
Raktam fel PC -Max set- 2K -képeket, lehet nézegetni... Az évszak váltás, a Flora & Fauna, az idojaras, a részecske effekt...a domborzat, geometria etc...Mind mind első rangú, kimagasló, sztm.
Az ilyen hasonlítós kérdések arra jók, hogy a feszkót keltsuk, lehessen kopkodni itt a masikat, meg a masik velemenyet.
Nem rád értem ! Tudod !
De az internet vilaga mar cask ilyen, sajnos.Visszatérve ! Millió képet tudnék készíteni, mert annyira fotogen a jatek !
Pl. Vegyük a hullo falevelet osszel...Azt a szel viszi, es az ott is marad ! Nem valami illuzio!
A ho a talpad alatt olvad, az ereszrol a viz, tovabb a ruhadon, a jegcaspot levered, a szel szalankent borzolja a hajad es a feny ugy szurodik at kozte ! Dinamikus.
A szel mozgasa, pedig egy kulon miset er, a kornyezeti interakcioval egyetemben, vagyis az arra gyakorolt hatasaval karoltve .
Vagy az allatok kidolgozottsaga, animalasa ! Fentebb raktam képet egy madarrol...( mar ha nem repul a kutya)
At epuletek is...az is total realisztikus, de a meretek is ! Meg a fak allasa is a valosagot tukrozi, szamos esetben. Az objektek korul.
Sok jo peldat tudok hozni....
Lehet itt a masikkal elohozakodni, de sztm felesleges. Mint az ájemdi vagy a nvidija vagy melyik a jobb.PC Masterrace, meg hangulatkeltesre jo.
HATALMAS Pozitiv ez a game ! Amit errol hallottam, le a kalappal UBI elott !
-
RolEnD_
tag
Ööö, nem.
Az RDR2 nagyon szép, részletes és rohadt jól elkapták a vadnyugati hangulatot minden szempontból. Ha szigorúan csak a grafikát nézzük, akkor a Shadows simán üti. De nyilván kellene is neki, van néhány év a két játék között...
Az évszakok, a vegetáció, a rengeteg időjárási körülmény, köd, vihar előtti szél, a sok apró particle amit fúj a szél, sötétedés, téli hajnalon a fények ahogy jön föl a nap, hóvihar és még sorolhatnám. Ezek nagyon tudják hozni a hangulatot. Van, hogy csak lovagolok, nézelődöm, szinte alig használom a gyorsutazást. És még ott van a sok-sok játékmenethez kapcsolódó apró részlet ami egyébként eddig nem volt jellemző az AC játékokra. A történet, küldetések, mellékszálak már egy másik kérdés. Ott azért egyértelműbb az Ubi ujjlenyomata.
-
-
Sok helyen olvastam hogy ez a legszebb játék, ami valaha megjelent. A képek amiket felraktatok, valóban gyönyörűek.
Hype, vagy van valóságalapja? KCD2 után jöttem erre a topicra, ott a vegetationtól el voltam ájulva, de ahogy nézem, ez se piskóta.
-
macy
addikt
Kezdek agyvérzést kapni ettől a dx12 hibától. Van hogy napokig játszok gond nélkül, ma meg már háromszor megállt a játék.
-
myckey
veterán
Látom, Neked is lesz vagy 2352352 képed, akar itt...
Nem tudok betelni ezzel a lemodellezett kornyezettel, az objektekkel, evszakokkal & idojarassal, arnyekokkal es reszecske effektekkel .
Minden is teli van mindenfele szarral, suru, realisabb mint eddig. Most neztem egy kepet az egyik nevezetes helyrol, es meg a fak is meg a hegy is ugy van beallitva, a dolesuk is...akar odakint eloben.Van egy raklap kep, amiket masok, hiv fotosok keszitenek...odakint jartasak, es neha azt sem tudom, melyik a real es az in game !
Szerencsere megy minden flottul, maxra huzva, 2K...hala az eljarasoknak(fsr,fmf2.1). Alapbol persze nem lenne tul sok fps, fullozva.Azt sajnalom, hogy egyelore nem HDR, meg jobb minosegu a monitorom, "csak" Gamer 144hz Frrsyc IPS. Lehet innkabb tv kellene.
Amugy igen, elvileg Yasukeval lehet daralni...kozben esznel kell lenni, es be kell tanulni a kiosztast, a mozgasformakat/kulturat etc...skilleket.
Nekem nagyon tetszik, hogy 2 ennyire eltero karakter van ! Raadasul az egyiknek es a masiknak is megvan a direkt erossege es gyengesege, is !* Elkezdtem hasznalni aktivabban a lovacskat is...
-
callmeakos
veterán
Ezt teljesen megértem, én saját magamról beszéltem.
Egyébként ma csak kastélytakarítás volt, és végre elkezdtem Yasukét is használni. Azt gondolná az ember, hogy talán könnyebb lehet egy kicsit a tankossága miatt, de szerintem pont hogy nehezebb
Legalábbis Naoe után nagyon át kell állni, hogyan álssz hozzá az ellenfelekhez. 1v1 persze sima ügy, még 2-3 szinttel magasabbb ogrék ellen is, de amikor már többen vannak akkor van baj. Tetszik, hogy nem egyfajta shortcut Yasuke, hanem vele is meg kell "tanulni" játszani -
myckey
veterán
válasz
callmeakos #420 üzenetére
Úgy alakítod, ahogy neked tetszik...egyelore pont jo, hogy egy kicsit ebbol meg egy kicsit abbol is tevekenykedek, de mostansag legkevesebbet a Fo tortenettel foglalkozom.
Akad az Objektiv tablan mas teendo is, meg ami kint van, azon kivul.
De teljesen jatekosfuggo, mi mozgatja meg az ember fantaziajat, mi uti meg az ingerkuszobet...mire un ra, etc. Sokan le se szarjak a FO kuldetest, vagy epp forditva ! Le se ejtik a tobbi aktivitast, a felfedezest stb...csak a Main Quest a prioritas, aztan hagyjak a gamet a picsaba !
Amugy azzal pucolod ki, karakterrel...amelyik megfelelo. Lehet am fullba nyomni a lopakodast is, eleg valtozatosra raktak ossze a repertoart.
Mindenesetre az JO, hogy az ellenfel nem eled fel, ha Yasukera valtok...csak figyelni kell , hogy all a Season bar, amit irtam.
ripla
iTT A KEZDETEKTOL hYBRID ! Sokszor leveszem a zero-val a Hudot, egerre lvagy klavval vezerlek es egyebek. maskor meg a Karral harcolok -
ripla
addikt
Meglett a hiba... valami oknál fogva átállította magát keyboard+mouse-ra.... hogy miért és hogyan? Rejtély. Átraktam hybrid-re, most megy.
-
myckey
veterán
válasz
callmeakos #413 üzenetére
En 30+ oraval, haladok az Act1 soran...Elso tartomanyban foglalatoskodom.
Tegnap csak a Hideout elvitt 1 orat...rohadtul klassz ez a rejtekhely ! Mellette elvoltam a vilgaban, par mellekes dologgal, vagy ami jelolve sincs, random...meg egy Kuji-Kiri lement, parszor megolt.Legnehezebben megy a game.
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
Most értem csak az Act1 végére, és kellett ehhez 30 óra.
Elleszek én itt egy jódarabig -
zseko
veterán
Az EGL-nek (Epic Games Launcher) sincs köze a Steam-hez, mégis az EGL alatt nem, a Steam alá betéve és az alól indítva a játékot meg megy a kontroller az EGL-en szerzett EGL-es játékkal. Én csak adtam egy teszt ötletet, de nekem mindegy, azt teszel amit szeretnél. Nem azt mondtam hogy vedd meg Steamen.
-
myckey
veterán
-
ripla
addikt
Na most azt képzeld el, hogy az egerem is Bluetoothos, ha azt kihúzom, akkor megint működik a kontroller, és érzésre mintha gyorsabb is lenne minden a játékban, nem akarom elkiabálni, de mintha most pöccröffre menne minden. Esküszöm megőrülök, hogy most ezt már megint miért. Eddig ez nem volt neki probléma.
#409zseko
Ubi launcherben vettem, mert volt rá -20% kedvezményem. Steam itt most nem játszik. -
myckey
veterán
Leirtam, hogy mi alapjan valtozik az evszak.-..oh wait !
A 45 perc, az a napszakokra vonatkozik...de ezt is irtam. Mindegy, annyi bajunk legyen, sose nagyobb
ripla
szivat teged ez a game, vagy a gorcs se tudja ...En a Stalker 2 ben coptam hatalmasakat. Pedig meg csak nem is moddoltam szarra, egy se volt. -
ripla
addikt
Eddig, amióta megvan a játék, PS5 kontrollerrel játszottam, meg úgy minden más játékot ami kezeli, mert imádom a haptikus visszajelzését, illetve mert ez van itthon.
Ma gondolt egyet a játék, és innentől kezdve nem hajlandó kezelni a kontrollert. Már mindent kipróbáltam, kapcsolat bontása majd megint csatlakozás, gép újraindítás, Bluetooth port másik csatlakozóba áthelyezve. Egyik sem vezetett eredményre... ez a játék valamiért nagyon nem akarja hogy játsszak vele...
Igen, kipróbáltam egy másik játékkal, ott működött, tehát a kontrollernek nincs baja. -
myckey
veterán
pofara estem parszor...
-
myckey
veterán
irtam itt a Season valtakozasarol...
Ha mar felhoztam, akkor erdemes errol a karaktervaltasrol is irni ! Abban a hitben voltam, hogy a YASUKE / NAOE cserevel, a kastelyokban " ujraelednek " az Ellenfelek, DE Nem !
Nincs Respawn, ha valtunk protagonistat ! Ez cask akkor fordul elo, ha kozeledik a Season valtas. Figyelni kell a Mapon azt a mutatot, es Ha negyed-fel-3/4 korul mozog, ott Nem fog az elpusztitott NPC horda, visszaterni a halalbol.
Lehet menni a csajjal felfedezni a varat, beszerezni, esetleg kiiktatni a fo -fo akarkit, utana fel lehet maszni a kilatoba, es johet a Karatker csere. Aztan Tankolni a baszo samurai cimboraval, leolni ezeket a kocsogoket. El sem kell menni a halal faxara, mert oda nem masznak fel, a jokepessegu NPC-k.
Teljesen rendeben van, nem ugy, ahogy itt errol volt " vita". Diskurzus.
d3tox1c
-
d3tox1c
senior tag
Újra telepitettem,és most sem indul.
Tegnap irtam a problémáról, update óta nem tudok vele játszani.
Nem értem mi lehet, semmi baj nem volt vele update-ig.
Most ujratelepites után ugyan az, mint tegnap.
Ubisoft connect-ben irja, hogy a játék már fut, de semmi.
Feladatkezelőben sincs ott.
Próbáltam rendszergazdaként indítani, semmi...
Valakinek esetleg valami ötlete?
Pc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Britannia és Bagdad után a XVI. századi Japánba utazik az Assassin’s Creed-sorozat, a Syndicate epizódhoz hasonlóan két játszható karakterrel, valamint alaposan megújult játékmechanikával. Lássuk, mit tudnak a szamurájok!
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest