Hirdetés
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Mobil flották
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
ma Voltak olyan fejlesztések, melyek nem hangzottak el a tegnap esti bemutatón. És voltak dolgok, amik nem fejlődtek.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Domino vs Google alkalmazások:
Most beszéltem az ügyfélszolgával, 39x mondta el, hogy ők nem tiltják és biztosan nálam a hiba.
Legkevésbé sem érdekelte, hogy 4 eszközön se megy a play, google térkép, stb, akár van root, akár nincs, régi google fiókkal se, újjal se.
És a másik kártyán ugyanez volt a hiba, az se hatotta meg, mások ugyanerre panaszkodnak, na ilyenről még ő sose hallott, ilyet nem jelzett eddig senki (persze, vazze, senki...)
Más szinte sírva könyörögtem, hogy kapcsoljon műszaki segítséget, aki ért is hozzá, de abban se volt köszönet...
Hagyjuk, feladom.#?*@&!
-
tsteve
senior tag
válasz zeon.hu #91354 üzenetére
van olyan kártya amivel jelenleg is jól működnek a Google applikációk nálad ugyanazon a készüléken? vagy kizárólag csak dominoval próbálkoztál eddig?
első körben én google play szolgaltatásokat próbálnám újra installálni...nálam prímán működik a domino is
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz zeon.hu #91352 üzenetére
Google alkalmazások, chrome, stb csinálj egy teljes gyorsítótár és alkalmazás adatok törlést, majd egy újraindítás.
(ne az alkalmazáson belül, hanem a készülék beállítások/alkalmazásokon belül!)
1-2 esetben találkoztam ilyennel, s nem csak dominónál. Ez ezeknél az eseteknél megoldotta a problémát
-
zeon.hu
nagyúr
válasz tsteve #91355 üzenetére
4 eszköz közül (3 telefon + tab) egyiken se megy.
Se reboot, se rep.mód, se semmilyen beállítás módosítás nem segít.
A korábbi kártyán is ugyanez volt onnan kezdve, hogy adták a 3GB ajándék netet, előtte jó volt.Wifin minden jó és ha a Dominot osztom meg hotspoton, akkor a másik eszközön is megy minden (azt ugye wifiként kezeli).
Van egyéb mobilnetem, azzal semmi gond.(#91356) Soulfly842: Ezeken túl vagyok már. A Chrome az egyetlen Google cucc, ami megy Domino net alatt.
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
taip
senior tag
válasz MATEO6600 #91350 üzenetére
Ez, hogy egyáltalán nincsenek roaming díjak, az nem teljesen igaz.
Ha kimész egy EU-s országba pár hétre, akkor valóban nincs, bár ott sem használhatsz pl. akármennyi mobilnetet. Viszont feltétel, hogy időnként itthon is használd az előfizetésedet, szóval ha folyamatosan 6 hónapig kint vagy, arra nem érvényes az ingyenes roaming.[ Szerkesztve ]
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Def26
félisten
Korlátlan mobilnettel van valakinek tapasztalata? Megosztás megy faszán? Tiltás, illetve sebesség csökkenés tapasztalható?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
taip
senior tag
válasz 4Grider #91369 üzenetére
De ne felejtsük el, hogy ahhoz meg kártyafüggetlen, vagy az adott külföldi szolgáltató hálózata tekintetében függő készülék szükséges.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Használt mobil vásárlása előtt vagyok, ha egy összegben lett kifizetve a készülék, és elvileg dominosként lett véve akkor tilthatja bármi miatt későbbiekben a Telekom?
Illetve, hogy bizonyosodhatok meg róla, hogy tényleg dominos? Számlát átküldi a tulaj.
Köszi előre is. -
elekreg
tag
USB vagy WiFi kapcsolaton osztom meg néha, megy rendesen, a sebesség korrekt, korlátozást nem tapasztaltam, viszont P2P forgalom nálam nincs, ezért azt passzolom, hogy ott mi a helyzet a kiírt 2/0.2 Mb/s korláttal, ellenben fut néha céges VPN, de annál mindig bőven az írt 10/5 Mb/s sebesség felett pörög, szóval azt nem fogják vissza.
-
BéHGT
senior tag
Sziasztok!
Egy előfizetéses számot hogy tudok átirányítani egy szintén (telekom) előfizetéses számra? És mennyi a havidíja? -
BéHGT
senior tag
Köszönöm a válaszokat, megtaláltam.
Végülis azt állítottam be, hogy akkor irányítson át, ha nem elérhető. -
norberto_th
aktív tag
Mikortól lesz az a törvény, hogy nem kötelezhetnek a szolgáltatók 2 év hűségre hosszabbításkor és csak 1 évet is lehet kötni, viszont nem lehet drágább annál, mint amennyit addig fizetett az előfizető, míg le nem járt?!
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
szabogabor10
veterán
válasz norberto_th #91381 üzenetére
Október 24-től.
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
madle
őstag
válasz szabogabor10 #91383 üzenetére
Ez igaz? Vonatkozik minden előfizetésre, legyen az otthoni vagy mobil szolgáltatás? Mert akkor késleltetem még a hűségidőm hosszabbítását a törvény megjelenése utánra, ha ez tényleg így lesz. Habár szeretnék kiharcolni tőlük havidíj csökkentést, úgy lehet be kell vállalni újra a két évet.
-
-
tylerddd
veterán
A lényeg, h rosszabb nem lehet, de igazából jobb sem, ha nem kötsz hűséget.
Az egy éves hűség viszont megint nem ilyen egyszerű. Tehát pl. ha részletre hozol ki telefont a hűség megkötésekor, akkor simán kötheti két év hűséghez a kedvezményt.
Szerintem mindenkinek érdemes a saját lehetőségeiről érdeklődni, még mielőtt túlságosan beleélné magát a dologba. Mindenképp ők fognak jól járni, az lesz a vége ...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
togvau
senior tag
Ez hogy is működik a telekomnál? Ma 2x hívtak engem, és mind2x megszakadt, a hangminőség pedig olyan jó öreg GSM szerű volt, és a telefon elvileg 4G-n lógott mind2x elég gyenge térerővel (pedig LTE 800mhz (B20) is támogatott a telefon által), de a második hívás közbeni megszakadáskor visszaváltott 3G-re (full térerőre), és megjött a HD voice is...
Hogy megy a váltogatás? 4G-n a VoLTE-t kikapcsoltam, mert nem ájfónom, se sámsungom van, és úgy tudom még csak azokon engedélyezett, és nem is vettem észre különbséget. De most akkor preferált 3G-re kell állítanom, hogy normális hangminőségen beszélhessek? Mert érezhezően ha 4G-n lóg a hálózaton a telefon, akkor híváskor GSM-re vált. Ha 3G-n lóg, akkor viszont 3G-n is megy a hívás, sokkal jobb minőségben.
A hálózat hülye, vagy az android?[ Szerkesztve ]
hitler, sztálin, micro usb
-
togvau
senior tag
A beszédre gondoltam. Simán a hálózaton lógás persze hogy lefedettség függő. De 4G- csak ájfónnak meg S8-al lehet csak beszélni, minden mással csak 3G-n és 2G-n. De rosszul vált, mert nem 4G-ről 3G-re vált telefonnál, hanem rögtön 2G-re. És 3G-n csak úgy tudok beszélni, ha eleve 3G-n van a telefon.
hitler, sztálin, micro usb
-
fornettisuti
veterán
válasz togvau #91391 üzenetére
VoLTE csak Samsung 7 és felfelé és iPhone.
Mivel neked egyik sincs így 4G hangod sincs ezért van fallback.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Game-over
aktív tag
-
-
zeon.hu
nagyúr
Mostanában meddig tart a rendelt sim kártyák postázása?
Apámnak rendeltem kettőt (mert a hegyen, ahova jár, csak a T.kom-nak van térereje), múlt hét keddre írták a szállítást.#?*@&!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen