- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Cserélte már valaki vezetékes telefonját korlátlan mobilnetre? Magenta 1ben hogy néz ki pontosan ez az ajánlat?
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Mi lehet a gond? A következő sms válasz érkezett a 1414 -ről +napinet igény után a 3 GB 3 napra - dominósoknak promó érvényesítéshez:
"Tisztelt Ügyfelünk! A szolgáltatást egy ezt kizáró másik szolgáltatás miatt nem tudjuk bekapcsolni."
Táv segítséget kellene nyújtani egy szöszinekDominó Alap díjcsomagban van. Nincs a kezeim között.
Mármint a telefon. -
Az miért van, hogy ezen a 3 hónapos promóciós közösségi opción nem jön telefonra push? Egyből ha mobilnetet vagy wifit kap a telefon akkor jön a push, viszont így nem.
-
-
balint82
senior tag
Next s csomaggal kell bármit aktiválni, hogy menjen külföldön a mobilnetem? Köszönöm!
-
rfszabi
tag
válasz
enginev3.0 #90787 üzenetére
legfrissebbet, ami az AppStore-ban elérhető iOS 10.3.3-ra.
-
enginev3.0
félisten
Na, reggel még volt 4 befizetetlen számlám, most meg már
JELENLEG NINCS BEFIZETÉSRE VÁRÓ LAKOSSÁGI SZÁMLÁD.
Ezt szeretem, mikor valaki befizeti helyettem
-
Bferibörs
addikt
gyerekek lehet egy láma kérdés, a youtube nem érhető el a Dominó Maraton 3 GB ajándékkal? Tegnap még simán ment, ma meg sem appból, sem webfelületen nem tölt be , a weboldal nem elérhetőt dob fel , telenoros sim- ről megy.
-
rushty
őstag
3GB promó / Domino
Példa:
09.29. 14h bekapcsolom a NapiNet szolgáltatást (SMS elküldve)
[3gb-3napra#net_lemondas] 3GB aktivált kedvezmény.
09.30. 14h -24h
10.01. 14h -48h
10.02. 13h (-71h) (vagy 14h után (72h+, vagy 10.01 éjfélig) kell küldeni, vagy egész nap ráér a 3.(4.naptári)napon?) Ekkor küldöm az SMS-t, hogy NapiNet off. Ha a NapiNet on/off nem kell semmit állítani a telefonban?
A tét: nem szeretnék 181 Ft-tal ketyegni, többször 181-gyel pláne nem.
-
tsteve
senior tag
válasz
Soulfly842 #90777 üzenetére
márpedig a telekom szerint pont a napinet az, ami jó a promócióhoz...
-
Akelaus
senior tag
Halihó!
Ha jól értelmezem, az október 24-től érvényes ÁSZF-ben az van, hogy díjmentes lesz a hálózati zár feloldása. Viszont csak a meglévő, értékesíthető díjcsomagoknál láttam ezt. Mi lesz azokkal akiknek olyan díjcsomagja van amit már nem értékesít a Telekom? Ők fizetnek a nyitásért?
-
olloczky
senior tag
Hali
Domino Fixes vagyok és zenehallgatás érdekelne (Spotify, Deezer akármi). Van még a Telekomnál valamilyen zene csomag, amivel ezeket korlátlanul lehet hallgatni? Vagy hogy lehet ezt olcsón megoldani ?
Előre is köszi
üdv
-
fornettisuti
veterán
válasz
enginev3.0 #90771 üzenetére
Nagyobb előrelépés mint a 4G, azt már kimaxolták.
-
enginev3.0
félisten
válasz
fornettisuti #90770 üzenetére
De már három évre előre bejelentenék ilyen nagy huzavonaval?
-
Mobilnetet nem lehet megnézni valahogy pontosabban hogy mi vette le milyen használat?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #90765 üzenetére
S ha nem gomb, hanem gömb?
-
fornettisuti
veterán
válasz
enginev3.0 #90765 üzenetére
Majd kiderül...
-
enginev3.0
félisten
válasz
fornettisuti #90764 üzenetére
Akkor minek jelentenék be, és mi a gomb?
-
fornettisuti
veterán
A nagy bejelentés (szerintem) az 5G hálózat lesz, amiből 2020 után lesz valami kézzel fogható.
-
btudos
nagyúr
Nem szűnt meg, aktiválástól 24 órán keresztül élő napi díjas opció most is elérhető ~920 Ft-os áron.
Otthoni szolgáltatás tripla? Ha igen, simán lehet, hogy jobban kijössz egy Magentával, ha a korlátlan TV GO a cél.
-
atees
őstag
Sziasztok!Van olyan app amivel egy samsung tvre (6100) legalabb a fsnykepeket kitudom rakni?
-
Black_Raven
veterán
Megnyomod a gombot éés, azonnal van újabb 2 év hűséged a legszarabb díjcsomaggal.
-
Zeki
nagyúr
Segítséget kérnék!
Asszony kitalálta, hogy ő márpedig majd a dominós netes ájfónján akar tv-t nézni, amíg a kisebbik lányom táncikál.
Van otthoni telekom előfizetés is, mindenre. A tvgo be van aktiválva a tv-n, az ájfónon, meg nyilván a weboldalon.
Na de ez most eszi majd ugye az adatkeretét. Mintha régebben lett volna tv-re is valami korlátlan netes opció, de nem találom.
*111# USSD kóddal próbáltam belépni, de hibával kidobott.
Szóval van még ilyen opció? Mert elég nagy adatcsomagot kellene megrendelnem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest