Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Akciófigyelő: Withings órák és kiegészítők kedvezményesen
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz Soulfly842 #90643 üzenetére
De, ott volt, nézd meg az aktuális díjszabást. 15e ft az unlock, plusz a vásárláskori készülékkedvezmény összege.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Soulfly842 #90645 üzenetére
És ha megvan a számla, de nem a nevemen?
-
luci87
tag
Nekem ma jar le a 3GB 3 nap,elvileg.Kivancsi leszek,kikapcsoljak e.
-
-
anadroid
senior tag
válasz pinnacle #90657 üzenetére
Nem hívást nem fogadott, hanem SMS-t. Egészen pontosan nem engedte meg a Dellmontnál megadott mobilszám megjelenítését küldőként. Helyette saját telekomos szám jelent meg.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
namenlos
tag
válasz szabogabor10 #90642 üzenetére
Mely új iPhone kártyafüggetlen?
-
4Grider
nagyúr
válasz Bferibörs #90660 üzenetére
Akkor miért van az apple oldalán ez a support oldal?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz namenlos #90659 üzenetére
A 8 / 8 Plus / X. A régebbiek függők.
Soulfly: azt gondoltam, hogy meg kell várni a 2 év végét, de már az is nagy szó, hogy nem csak az október 24. után lejárt szerződésekre vonatkozik az ingyenesség.
Vagy félreértem?[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Ringman
nagyúr
sziasztok!
céges előfizetéssel telefont szeretnék venni, meglévő előfizetés hosszabbítással (MMK flotta)
már be vagyok lépve az oldalra, de erre a menüpontra kattintva újra be kellene lépnem.
a felhasználónév@cégnév beírásakor az alábbi hibát írja ki: (firefox 55.0.3 (32 bites) - ha érdekes ez)
A megadott e-mail-cím formátuma nem érvényes!a gyakori kérdéseknél pedig a fenti formátum megfelelő: [link]
mi erre a megoldás?
szerk:
mailcímet beírva meg újból kéri a bejelentkezést, végtelenítve[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz dptrsk #90668 üzenetére
itt az a furcsa, hogy belépni sem engedett, nem azt írta, hogy nincs jogosultságom.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
kisspall
aktív tag
Érdeklődtem a 3GB 3 napra akcióról a Telekom Facebook oldalán.
" Ha 29.-én aktiválom, akkor 3 napig használhatom, vagy 29 éjfélig?
Telekom HU
Telekom HU Szia József! A 3 GB-os promóciót 2017. szeptember 29-én éjfélig tudod aktiválni. A bekapcsolást követően van 72 órád arra, hogy elhasználd az extra adatforgalmat. ^Kitti
[link] -
szalai112
senior tag
A 1412 kapot már valaki kedvezőbb ajánlatott?
-
Bferibörs
addikt
-
dragon1993
őstag
válasz Soulfly842 #90643 üzenetére
Használtam vettem egy cég nevén levő telefont (cég tulajtól), számla megvan.
Ha jól értem akkor én se fogom tudni függetleníteni ?[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
Telekomban ha domino fix tarifával rendelkezem, akkor az appban mièrt nem tudok regisztrálni? 5 jegyű pint kér, de az csak előfizetéses szerződésnél van.. szóval így a mobilnetet se tudnám követni
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
HXY
addikt
Nektek mennek a Google weboldalai? (Gmail, Maps, blogspot, stb)
Tegnap még jók voltak, ma reggel meg semmilyen Google-s oldal nem jön be, minden más oldal okés.
DNS feloldás megy, de ping-re már nem jön válasz.
Telenor-os nettel a Google-s oldalak is jók.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Több telefonnál találkoztam most ilyen problémával (újabb android verzióknál, s a play áruháznál is).
Töröltem az alkalmazás gyorsítótárakat (beállításokon belül az alkalmazásoknál), tárolt adatokat az érintett alkalmazásokra (chrome, adott böngésző, play áruház), s utána se akart működni, de ezt követően egy telefonújraindítás megoldotta a problémát már több készüléknél is.
Ez szerintem nem telefon, hanem google oldali baki.
[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
válasz Soulfly842 #90681 üzenetére
Éjszakára ki szoktam kapcsolni a készüléket, és csak most reggel 9 körül kapcsoltam be, és egyből nem ment.
Miután újraindítottam megint jó lett, köszönöm! -
Dondenis
aktív tag
Sziasztok
Korlátlan netről valakinek van tapasztalata? Lehetséges hogy bizonyos letöltések mégis korlátozott sebességgel mennek?
Pl encore? -
pinnacle
nagyúr
Lehet, hogy a Samsung J5 2017-nek gyengébb a vétele, mint a régi S Advance-nek? Nem is emlékszem olyanra, hogy 2 pálcika lett volna. Samsung J5 2017-nek meg inkább csak 2. Érdekes módon az internet ugyanolyan, a toronynál is. Egyébként van valami összefüggés a térerő, meg az internet között? Nem tudom, hogy ez a -100-as mennyire probléma, nehogy az legyen, hogy ahol a régi telefonnak 2 pálcika van, az újnak meg semmi.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Napokban fordult elő velem ilyesmi, 4G-n, leváltottam 3G-re, majd mivel láttam, hogy azon már jó, vissza és 4G is megfelelt neki. Szóval nem fontos az egész telefont emiatt újraindítani, de amelyik módszer neked gyorsabb
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
pinnacle
nagyúr
válasz Vangelis #90689 üzenetére
Igen, 2G-n a legjobb. Mikor érdemes az LTE-t használni? A reklámozott sebesség még a torony mellett sincs meg. Böngészésre, sőt lehet még videóra is elég a 3G-s 10Mb/s. LTE-n nem csak feleslegesen kínlódik a telefon, gondolom az akku-t is jobban fogyasztja? Mintha hívásnál is 3G, 2G-re váltana. Úgy emlékszem az LTE-en amúgy is csak adat megy, kivéve pár telefont, amin mehet a VoLTE.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
addikt
válasz pinnacle #90694 üzenetére
LTE energiatakarékosabb mint a 3G, ezt én magam is tapasztaltam. Plusz sokat jelent a VoLTE is. Én állandóan 4G-n hagyom a telót, igaz, többnyire olyan helyen vagyok, ahol van rendesen lefedettség. Ahol nem jó a 4G térereje, jobban szívhatja az akkut, de amúgy tuti nem.
A sebességgel sincs gondom, 150 Mbps körül mértem.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz dragon1993 #90695 üzenetére
Köszi dragon1993, Keem1! 3G-n néztem 720p60fps videót. Végig ekkora volt az előtöltés. Lehet, hogy az LTE inkább otthoni routeres internet megosztásnál jó? Ahogy látom ez a -100-as értékem nem túl jó. Lehet tényleg csak feleslegesen terhelem a telefont.
Keem1 te hol mértél ilyen jó értéket? Lehet, hogy itt a XIII. kerületben nekem azért csak ennyi, mert most az ajándék 3GB-os időszakban sokan használják. Most látom a J5 2016-on is csak 2 pálcika volt volt. Mondjuk az sem tudott többet. Szerintem a Xiaomi 4 Note-on viszont 4, de már nem vagyok biztos benne.
[ Szerkesztve ]
-
milenda
tag
válasz Black_Raven #90698 üzenetére
Nekem is lejárt tegnap - és el is tűnt. Csak az eredeti net érhető el.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen