Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
A májusi számlámon szerepel a 142 Ft-os személyes befizetéshez szóló díj. Ez nem úgy volt, hogy mégse vezetik be?
-
Joe bácsi
őstag
Nekem kerülte el a figyelmem, vagy tényleg hallgatás van a Tré háza táján, h. mi lesz az adóval?
bazsika89: ÚJAT???? Nem javítják, hanem kapsz egy használtat aminek már volt vmi baja és meg lett csinálva.
-
bazsika89
tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy a T-mobile hogy kezeli a hibás iPhone 4s-t. Rögtön újat adnak, vagy mint régebben x napon keresztül cserekészüléket biztosítanak? Válaszotok előre is köszönöm.
-
Vangelis
félisten
válasz
BronzIsten #18039 üzenetére
Milyen a szerencsés kiválasztott telefon?
-
1430
senior tag
válasz
Talán ha átnéznéd a papírokat, akkor találnál közte egy olyan oldalt, amiben felhívják rá a figyelmedet, hogy biztonsági okokból nem aktív a hívószám, de ha felhívod az ügyfélszolgálatot, telefonszám+jelszó ellenében beaktíválják.
meroly
Az Domino SIM-eknél van, de BronzIsten havidíjas előfizetéssel rendelte a készüléket. -
meroly
veterán
válasz
Én úgy tudom az első hívással aktiválódik a sim, azt is rendeltél hozzá vagy meglévő van?
-
BronzIsten
csendes tag
Most nemrég érkezett meg a rendelt telefonom, de van egy pár probléma. Az miért van hogy ha hívást akarok kezdeményezni, akkor azt írja ki, hogy: "nincs regisztrálva a hálózaton", gondolom emiatt van az is, hogy internetezni sem tudok rajta, valamint a my t-mobile sem működik.
-
meroly
veterán
-
1430
senior tag
válasz
meroly #18034 üzenetére
Azért a teljes árat írja ki, mert annyi az ára.
A kedvezmény úgy jön létre, hogy utólag (számlazáráskor) jóváírja a rendszer a kedvezményt.Mit is szeretnél "rendelni"? Go!Net adatcsomagot? Alapvetően neten is aktiválható, de elvileg a flottás számok nem használhatják az önkiszolgáló felületeket, tehát ha esetleg nem engedné az aktiválást, telefonálj be és kérd ügyintéző segítségét.
-
1430
senior tag
válasz
meroly #18026 üzenetére
Minden hívószámra érvényesül a Go!Net promóció, amire aktiválható a szolgáltatás, így flottás díjcsomagokra vagy akár MobilOtthon díjcsomagra is. Csak arra kell figyelni, hogy aki a számlás hívószámával az adott Go!Net adatcsomaggal már részt vett 2011.10.01. óta a promócióban, annak újra nem érvényesül.
dedike
A Mobil Vásárlás úgy összességében nem számít bele a pontgyűjtésbe, és ennek része a Domino feltöltés is, tehát azután sem kapsz pontokat.Asbee
jobb esetben pár másodperc, rosszabb esetben 1-2 óra. Szóval ha tegnap óta nem aktív, akkor nem is lett elindítva az aktiválás. Ha tudod a jelszót, hívd a 1430-at és beaktiválják, ha nem tudod a jelszót, keresd a kapcsolattartód. -
Asbee
veterán
Sziasztok! Ilyen sim kártya aktiválási idő, mennyi ideig tarthat? Flottás előfizetés, tegnap délután kaptam meg a sim-et és még mindig nincs hálózat. (más telóban se).
-
A havi számla terhére végzett univerzális egyenlegfeltöltés beleszámít a kapcsolat pontok számítási alapjába?
-
DaveNo1
veterán
galaxy s3-hoz v.ki nem tud pontos apn beállítást mondani? az ami alapból bent volt nem jó, amit másik topicban mondtak azok sem jók, és amiket kereséssel találtam azokkal se jó, mindig azt írja ki nincs internet kapcsolat. esetleg kell-e még v.mi mást állítani?
-
mr.kocka
aktív tag
Sziasztok.
Kérdésem következő, neten nem találtam infót róla.
Adott, van egy előfizetésem, még jövő augusztusig hűséggel.
Hugomnak szeretnénk kihozni egy telefont (3Gs) részletre, lehet ezt az én nevemre? (még nincs 18éves..)
Magyarul, futhat két előfizetés az én nevemen?
Köszi a válaszokat!
-
meroly
veterán
Ez a Go!net akció hogy is működik?
Van meglévő előfizetésem meg van egy korábbról maradt stick-em, szeretnék bele a nyárra egy dominos mobilinternet kártyát, akkor ez a kedvezmény olyan mintha nekem találták volna ki?
Vagy nem ilyen egyszerű? Ja az előfizetés flottás, partner3, de én vagyok az előfizető. Meg van egy házimobil, a régi 0 Ft-os, de gondolom az nem játszik. Vagy igen?
Az akciót 06.30ig kell aktiválni vagy addig szól az egész?
Vélemény? -
tomy86
addikt
válasz
F-ECT$ #18014 üzenetére
Korábban 1430 javaslatára ezeket néztem meg:
tantusz.nhh.hu
www.telko.hu
toptaifak.hu
Elsőként próbáld a tantuszt, nekem bejött. -
1430
senior tag
válasz
BronzIsten #18022 üzenetére
Ha tegnap délután (13:30 után) hagyták jóvá, akkor csak ma kerül szállítóhoz és holnap megy ki a csomag. Bár elvileg a szállítási napot is egyezteti ilyenkor a rendelővel a kolléga, tehát elvileg meg kellett beszélnetek, hogy 14-én megy a csomag. Nem így történt?
-
BronzIsten
csendes tag
Igazából hétfőn délután rendeltem és tegnap délután hívtak az adategyeztetés miatt.
-
1430
senior tag
válasz
F-ECT$ #18017 üzenetére
A MM díjcsomagok 2012.08.01-től kerülnek lezárásra, tehát 2012.07.31-ig még átválthatsz másik MM díjcsomagra, utána már nem. Amúgy a t-mobile.hu-n 2009.01.15-e óta nincs díjcsomag kalkulátor (mióta elnyetre jelenlegi formáját), de van vagy 3-4 olyan internetes oldal, ahol kalkulálhatsz a szokásaid alapján.
BronzIsten
GLS futár általi kiszállítást kértél? Tegnap délután rendelted? Ha mindkettő igen, akkor holnap várhatod a csomagot. -
Vangelis
félisten
válasz
BronzIsten #18018 üzenetére
fővárosban talán. Vidéken szerintem csak holnap.
-
BronzIsten
csendes tag
Ha ma 10:32-kor kaptam e-mail-t hogy a készülékem szállítás alatt van, akkor az azt jelenti, hogy még ma megkapom?
-
F-ECT$
titán
Régebben volt fenn a T honlapján egy díjcsomag választást segítő alkalmazás, ahová ha beírta az ember az adatokat, akkor kidobta, hogy melyik díjcsomag lenne az optimális. Ilyen van még?
Ha nincs: jelenleg MediaMania S-em van, de egy kicsit átalakultak a telefonálási szokásaim. Most kb így néz ki:
-kimenő hívás: havi 100 perc körül
-sms: havi 30-40 (főleg parkolásra)
-net: havi 100-200 MB (otthon és melóhelyen is van wifi)
-mobiltv: alkalomszerűenEz alapján milyen díjcsomag lenne jó? Gondoltam olyat is, hogy valami alap díjcsomagot választanék hívás/sms-re, és külön kötnék hozzá net csomagot. (A tv-t meg előfizetném arra az 1-1 hónapra, amikor kellene.)
-
1430
senior tag
válasz
dedike #18004 üzenetére
Valóban nincs jelentősége, illetve nem értelmezhető a kérdés, lévén ilyenkor nem egy +1GB-os keret aktiválódik, hanem a Mozaik XS 200 MB-os kerete helyett kapsz 1224 MB-ot.
cris78
Gondolom nem lep meg a válasz, miszerint alacsonyabb havidíjú adatcsomagra nem válthatod a Go!NetM-et, még ha 10 Ft is a különbség. -
cris78
őstag
Sziasztok!
Ha két év hűseget kötöttem a GO!net M-re van rá lehetőség lemondani és helyette a Kapcsolat NET kedvezmény arany szintű havidíjas ügyfeleinknek csomagot kérni? -
válasz
DaveNo1 #18002 üzenetére
Csupán egy egyszerű Samsungod van, amely gyártó úgy látszik nem lépett még túl ezen a problémán. (Nekem az SII-m is csinál ilyet random módon, de heti rendszerességgel...)
1430:
Köszönöm, akkor jól értettem!
Először melyik használódik el, a Mozaik(nekem XS) szerinti adatforgalom? Tudom, tudom, mindegy, mivel csak a sebesség tekintetében van benne (esetemben) különbség... -
1430
senior tag
válasz
DaveNo1 #18002 üzenetére
Az igazat megvallva, azon gondolkodtam, beírjam e, hogy akkor ez valami készülék probléma lesz és próbáld meg többször ki-be kapcsolni, de közben szerkesztetted a hozzászólásod: "na közben megoldódott, lehet v.mit t-mobile rendszere hülyült még.."
Tehát a telefonod nem reagált az OK gombra, és ebből azt a következtetést vontad le, hogy a "t-mobile rendszere hülyült meg"...
Megáll az eszem...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest