- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rin33
senior tag
A B28 mekkora sávszélességgel megy? 50mbit-et tud kb 10Mhz-re tippelek Sajnos Redmi Note 9-en nem látom mert mtk procis.
-
juve600
nagyúr
köszi a tippeket
-
MadMancs
veterán
válasz
juve600 #124045 üzenetére
Ez a leírás azért vicces mert Netfone nál nincs VoLTE, ezért nehéz lenne kikapcsolni ami nincs. Egyébként második postod azt sugallja hogy telefonod/telefonotok nem csíp valami hálózati beállítást, mivel ezek szerint csak 1 cellán jelentkezik. Erre Telekomtól kell kivizsgálást kérni (nálunk is volt egy T cella ami sokáig rakoncátlankodott). De mivel nem Telekom előfizető vagy, valószínűleg Te nem tudsz hibajegyet felvetetni, Netfonnak kell jelezni. Ők nem tudom ezzel kapcsolatban intézkednek e helyetted.
-
4Grider
félisten
válasz
juve600 #124045 üzenetére
Nincs nálatok 3G lefedettség. Ezért amikor beérkezik a hívás, a telefonodat a hálózatnak le kell kényszerítenie 2G-re, mert 4G-n a Netfone-nál nem tudsz hívást fogadni, mivel nincs náluk VoLTE. Valószínűleg ez a lekényszerítés nem jól működik (nem megy az egylépcsős 4G-2G leváltás).
Ha lesz majd a Netfone-nál VoLTE, akkor a jelenség meg fog szűnni.
De miért ebben a topikban tetted fel a kérdést? -
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Nálam valami gond van :
Valaki hív akkor a hívő félnek azt mondja hogy nem vagyok elérhető, én meg sms-t kapok hogy nem fogadott hívásom van. Szolgáltató (NETFONE ,de a TCOM hálózatát használja ) már mindent megnézett és sim kártya csere is volt ,sim1,sim1 slotban próbálva de nem jó.
Telefon is cseréltem,az sem segített.
Január óta vagyok ennél a szolgáltatónál és random,havi 1-2 alkalom szokott lenni,de most már naponta szinte az összes hívásom ilyen, 10-ből 8 kb,a másik két alkamlommal jól működik.
Feleségem is náluk van,neki eddig nem volt ilyen gond,de ma reggel neki is előjött ugyanaz a hiba.
Egyszerűen nem értem a dolgot .
Lefedettség van :
A szolgáltató által javasolt dolgokat is megcsináltam :
Android rendszerben az elérési útvonal:
Beállítások - Vezeték nélküli és hálózati beállítások - Mobilhálózatok - Hozzáférési pontok: Ezen a menüponton belül kell létrehozni egy új APN címet, melyen belül az elnevezést (pl. Netfone) követően az "APN cím" sorba az alábbit szükséges beírni: internet.telekom Beállítások - Vezeték nélküli és egyéb hálózatok - Mobilhálózatok - Előnyben részesített hálózattípus - 4G és VoLTE kikapcsolása - ha a VoLTE be van kapcsolva, az esetben jelentkezik az a hiba, hogy nem minden bejövő hívás érkezik be, ezért kérjük kikapcsolni!
Ezek után sem lett jobb.
Ötlet esetleg valakinek ?
-
Gubu0101
veterán
válasz
#33802016 #124028 üzenetére
Nekem takarék számlam is van,most arol fizettem,mar honapok ota nem hasznaltam szamlafizetesre,de minden gond nelkul elfogadta,igaz visa kartya.Nem kellett semmi ellenorzes.Lehet erdemes lenne neki elmenteni a kartya adatokat es ugy fizetni.Kerdes melyik bankon keresztul fizetne
A raiffesennel aplikacion keresztul hagyom jova,bankja valogatja.
-
Huroq
senior tag
Sziasztok!
Ha chaten vagy telefonon hosszabbítok még jelenleg futó 2 év hűséggel rendelkező előfizetést készülékvásárlással egybekötve (még a 22 hónap nem járt le, tehát a kötbérrel csökkentett kedvezmény jár csak), akkor jár mellé az extra online kedvezmény vagy csak a alap készülékkedvezmény? Esetleg rendelt már így valaki? Köszi!
-
Dilikutya
félisten
Az mennyire segít a környezettudatosságon, ha a Telekom 1GB-os netbővítő zöldben drágább?
-
goop
őstag
Megint van az appban váltás másik díjcsomagra. De egyszer 1, egyszer 3 hónap korlátlanságot ír.
Ha tuti 3 lenne lehet még váltanék is. -
Teodor52
senior tag
Köszönöm st3v3np3t3r és kovacsmi_74.
-
Gubu0101
veterán
válasz
karl_fischer #124018 üzenetére
Nekem,eddig nem volt semmi bajom vele,pedig ioson 15 beta van fent,minden nap szoktam valamit bogaraszni az appban
-
dashed
senior tag
válasz
karl_fischer #124018 üzenetére
Igen, itt is megjavult..
-
4Grider
félisten
válasz
kovacsmi_74 #124014 üzenetére
Érdekes, hogy itt működik foglaltság esetén is...
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Hogy lehet beállítani feltöltős sim-es, telekomos készüléket, hogy ha folyamatban van egy beszélgetés, de érkezik egy bejövő hívás, akkor jelenítse meg a készülék a számot, hogy visszatudjam hívni?
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Unokatesóm EU-ban tartózkodik, Dominós, 1,8 GB netje van Maraton csomagban, meg 300 MB domino day, mégsem működik kint a netje.
Az appban is írja, hogy 1,8 GB Eu-s mobilinternet, azt hittem ez így automatikus.
Vagy valamit aktiválni kellene még hogy működjön?Köszi előre is a segítséget!
-
Yszapos
tag
Sziasztok!
Adott egy Gigaerős Net díjcsomag, korlátlan adatforgalommal. A kártya egy kínából rendelt kültéri 4G-s routerben (version 3) van benne, és nagyon stabilan hozza a 100/30 Mbps sebességet (kábellel jön be a házba). Viszont amit megfigyeltem, hogy mostanában vannak ezek a nagyobb viharok, akkor a net sebessége drasztikusan lecsökken olyan 50/10-re, de volt már rá példa, hogy 30/10 körül volt. Mikor jó az idő, akkor simán 100/30 körül van mindig a sebesség.
Ez normális jelenség? Ha igen, akkor oké. Ha nem, akkor mi lehet a ludas?
-
MadMancs
veterán
válasz
kakuk.tamas #124001 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest