Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
-
Tucatnyi Galaxy Tab S10 render érkezett
ma Mármint Tab S10+ és Tab S10 Ultra, sima modell idén nem lesz.
-
Jövő év elején jön az Ender Magnolia: Bloom in the Mist teljes változata
gp A PC-s végső kiadás mellé ugyanakkor érkeznek a PlayStation, Xbox és Switch verziók is.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cris78
őstag
Sziasztok!
Ma tervezem a tarskártyámat dominóra váltani. Mit is mennyiért kell megrendelni, hogy gazdaságos legyen? Gyereknek lesz, hogy a kapcsolatot tudjuk tartani. Hívás és Facebook Messenger vagy Viber üzenet lenne a preferált használati cél.Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Zeki
nagyúr
válasz Gaboren #90250 üzenetére
Ez ilyen. A Maraton néha eltűnik, mintha nem is lenne... közben van. Csak semmi sem mutatja.
cris78
Domino Fix, Most opció, Plusz Maraton.
De ha a tescoban találsz még féláron dobált Domino 5 csomagot, ami 1800Ft-ot tartalmaz, és ingyé átváltod Fixre, akkor mégjobb.
[ Szerkesztve ]
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Van egy havi 3GB Net&Roll XS mobilnet előfizetésem .
Időnként külföldön roaming helyzetben (EU-ban) is használom .
Hogy tudom én azt ellenőrizni, hogy ne lépjem túl a méltányossági arányt ?
Üdv.
Astra
[ Szerkesztve ]
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Be kapcsoltattam a korlátlan mobil netet !
Hát kültérben mérek 50Mbit körül, beltérben 20Mbit körül. -
norberto_th
aktív tag
Ha igényeltem eseti adatbővítő opciót (200mb) akkor ezt le kell mondani majd valamikor, vagy ez csak egy egyszeri igénylésnek felel meg és lejár a fordulónapon?!
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
betyarr
veterán
azt már lehet tudni,hogy a most opció marad vagy kifogják vezetni?
-
törölt tag
A Maraton adatforgalmát miért nem látni az appban?
Öcsémnek és nekem is aktív még a 4 GB, pár hete lett benyomva, mégse látszódik belőle semmi. Nálam szó szerint semmit nem ír, neki 24 MB-ot napok óta -
makoss
veterán
Üdv!
Domino Most díjcsomag mellett Net +S szolgáltatástól van jobb ilyen áron?
Visszanézve SMS-em kb 3 havonta fizetem a netem és a beszélgetést, de mivel dual simes vagyok beszélgetésre inkább a vodás simet használom.[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Aki magenta1-be lép be és ha vezetékes telefon nélkül kéri úgy 6ezer a korlátlan mobil net!
És anyi belsős infóból, adatkábelen meglehet osztani de okosan és legális tartalommal szabadcsak és csakis saját gépel , arra az esetre ha elmegy a vezetékes neted!
Ilegális tartalom ki lőve mert monitoroznak mint a németeknél!!!!!!!
6ezer telekom mobil net[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
-
szalai112
senior tag
válasz dragon1993 #90271 üzenetére
OFF ELEJE
Magyarországon a letöltés legális, a feltöltés ilegális!
és ha jól emlékszem ebook, videó, mp3 oké többi ilegális és van egy összeg határ ami alat lévő szabálysértés OFF vége
témát zárom az én részemrőlMég anyi ha adatkábelen megosztod a saját gépedel mert nincs xy techinkai okból neted "áramszünet" oké
alkalmi nem rendszeres , tanácsos telefonon rákérdezni[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
válasz dragon1993 #90271 üzenetére
És szalai112 Maga a torrentezés még nem illegális, onnantól lesz illegális, ha illegális tartalmat osztanak meg vele, már csak azért is, mert pl. Linuxot is terjesztenek így ami bizony nem illegális.
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
norberto_th
aktív tag
Ha rendeltem eseti adatbővítőt, ami a fordulónapig használható fel, azt le kell mondani mert megújul?! Vagy csak lejár és nem újul meg?
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
tsteve
senior tag
válasz norberto_th #90275 üzenetére
nem újul meg.. pont azért eseti
-
Bferibörs
addikt
válasz lugosi #90280 üzenetére
Hát annak idején megmondta a frankót a telekom, az előfizetők zömének nincs szüksége korlátlan m. netre. Némi képp igaza lehet , de mégis csak jobb érzés az előfizetőnek ( nekem biztosan) ha nem kell számolja a megabiteket , főleg nem aranypor áron.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
-
szalai112
senior tag
válasz enginev3.0 #90284 üzenetére
Alul van egy olyan rész hogy vezetékes telót nem kérsz máris 6ezere változik az ára!
-
fornettisuti
veterán
Frissült az app, kapott a menü némi animációt.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
betyarr
veterán
válasz fornettisuti #90287 üzenetére
...meg idióta reklámot kupon képében
-
Dilikutya
félisten
Létezik, hogy mobil előfizetésnél 500 Ft a havidíj kedvezmény 2 év rabszolgaságért cserébe? Vagy 11000 Ft készülékkedvezmény. Nevetséges.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz -secret- #90290 üzenetére
A 3000 Ft telefont és 2000 Ft 1 GB-ot sem nevezném olcsónak, amiből elengednének 500 Ft-ot havonta 2 évért. Megint megdumcsiztam magammal, hogy nem kell előfizetés, a legolcsóbb meg már értelmetlen csomag a 35 Ft-os percdíjával, mikor a Domino Most hálózaton belül 9 Ft, amúgy 19.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
thomas77
senior tag
Egyik ismerősöm megpróbálta bekapcsoltatni a VoLTE-t, de nem járt sikerrel. Flottás előfizetése van és azt mondta az ügyintéző, hogy ütközik a telemátrixszal. Létezik ez? Vagy csak ezzel a szöveggel rázták le?
-
Dilikutya
félisten
válasz -secret- #90293 üzenetére
Nem hiszem, hogy a dominós 9/19 Ft mellett van értelme. Annyit meg már nem telefonálok, hogy korlátlannal lenne értelme.
Csak szívok a hűséggel, helyhez kötött előfizetésnél főleg.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Hello!
Ismerős pár napja szült, nem nagyon mozog még. Viszont most tudna a családjával flottás csomagba lépni, meghatalmazással megoldható ez?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Soulfly842
addikt
válasz draco31 #90295 üzenetére
Azért ez sok mindentől függ.
1, Ha új előfizetést is szeretne kötni az Ptk. értelmében csak közjegyző által hitelesített, vagy ügyvéd által készített és ellenjegyzett meghatalmazással teheti meg (ez igaz a dominóból havidíjasra váltásra, ill. számhordozásra is).
2, Ha meglévő előfizetéseket szeretne átváltani, akkor van-e a díjcsomagra is vállalt hűségidő, vagy sem, mert ha nagyobb havidíjra szerződött akkor nincs rá lehetőség
3, Ha határozott hűségidővel szeretne készüléket vásárolni, akkor az első ponthoz kanyarodhatunk vissza.
4, ha mindegyik meglévő havidíjas és hűségidő nélkül szeretne egy egyszerű díjcsomag váltás, akkor is szükség van egy dolgozói nyilatkozatra, amit a munkáltató általában nem bocsát a rendelkezésre csak a szolgáltatónál kell aláírni (mivel a dolgozói díjcsomagok harmadik félre nem ruházhatóak át, ezért ez egy bonyolult kérdés, h. meghatalmazott aláírathatja-e )
A munkáltatói/flottába belépési engedély/meghatalmazás legfeljebb 30 napig érvényes.
Ez ki lett már kérve? A fentiek tükrében lehet egyszerűbb lenne, ha egy kicsit várnátok, s ő intézné. Vagy ha már ki lett kérve, ha több mint 30 nap múlva megy, akkor ha kikérné újra.
[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
Hali!
Szolgáltatót váltottam, áttértem a telenortól a telekomhoz.
Nem tudom kapott e valami kis frissítést a telefon (samsung galaxy alpha), vagy a sim kártyával/szolgáltatóval van valami, de már többször is csinált olyat, hogy be vagyok kapcsolva (wifin a fb üzenetek jönnek), de nem jönnek be a bejövő hívások, sms-ek (mintha nem lenne hálózaton). Aztán én telefonálok és akkor megjavul minden, "fölmegy a hálózatra", megjön az sms-s.
Van megoldás, tapasztalt már valaki hasonlót?A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Soulfly842
addikt
válasz ArthurShelby #90298 üzenetére
Ha ennyire vadul pásztázza a hálózatot, akkor ált. Sim kártya hiba van a háttérben. Mindegy, hogy új a kártya, egy aprócska szinte láthatatlan karc is okozhat ilyet. Valószínűleg nem a hálózati optimizálással van a baj (op. oldal).
Telenornál kértél függetlenítést? (ergo függő volt a készülék?)
Ha igen, akkor elképzelhető viszont, hogy telenor op. rendszer verizója a Telenor hálózatát preferálta. Ha SIM csere után sem oldódik meg a probléma, akkor irány egy márkaszerviz, ahol ezt elmondva megfelelő op rendszert tölthetnek rá.
(telenorosról, egy telekomos op. verzióra soha sem fog frissíteni arra ne várj )
-
ArthurShelby
addikt
válasz Soulfly842 #90299 üzenetére
Gyári független xeh rom, extreme digital-os vásárlás. Remélem sim kártya hiba lesz. (csak ezt flottásként nem lesz a legkönnyebb megoldani)
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel i5 6500T 4magos 3.1ghz Garival! Csak 35W!!!! Ajándék Hűtővel!
- Samsung Note 20 Ultra jegelve csizipeti86 részére
- LG 2k 165hz HDR10/ROG 011 XL DYNAMIC/r5 5600x/16gb/ msi b550/1.5tb ssd/3tb hdd
- 12db Seagate Constellation ES.2 / 3TB / 7200RPM / 64MB / SAS / (ST33000650SS)
- Samsung Galaxy S22 - hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen