Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A51 - kamera által homályosan
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCactus
senior tag
válasz RedCactus #90399 üzenetére
Na, felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol kiderítették, hogy a régi számomat sikerült megszüntetni, de az új Dominó kártyát nem aktíválták a rendszerben. Ezt csak személyesen lehet, tehát holnap mehetek vissza... Kicsit morcos vagyok. Még a végén kiderül, hogy bukom a 20 éves telefonszámomat. Ennyire nem mindegy, hogy az ember kihez kerül. Ráadásul nem is partneri boltba mentem, hanem a Mammutba.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
A Domino-soknak járó 3GB 3 napra kedvezményt hol tudom még alkalmazáson kívül bekapcsolni? Egyszerűen nem tudok hetek óta belépni az alkalmazásba...
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
chester99
aktív tag
Üdv
Ha valaki dominós telefont akar venni akkor annak itt egy 5 ezres kuponkód.
Aki kapja marja:kuponkód:
CDOMF7TAM3VF -
törölt tag
Eu-ban vagyok.
Be van kapcsolva egy maraton 4GB (aktiválása valamikor júliusban volt).
Be van kapcsolva a World GPRS Roaming.
Elviekben a maraton eu kompatibilis szeptember 1 óta.
Az egyenlegem ennek ellenére net használattal fogy.Akkor mi a helyzet?
Lehet, hogy csak a szeptember 1. után aktivált maraton használható felár nélkül az eu-ban?
Vagy kapcsoljam ki a World GPRS Roamingot?
Esetleg mégse nem használható az eu-ban felár nélkül a maraton, függetlenül attól, hogy mikor volt aktiválva?Ha valaki tudja a választ, kérem ossza meg velem.
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz #08205312 #90409 üzenetére
valóban érdekes, bár sztem nem rossz, hogy előbb a csomagban foglalt keret fogy... az is érdekes hogy a telekom megint faszságot ir a GYIK-van, ahol 500 mb-os roaming-ot jelez csak a 4 GB-os maratonra, ami az Ászf szerint 3 giga...ennyire nem tudja náluk a bal kéz hogy mit csinál a jobb?
[ Szerkesztve ]
-
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! Feleségem dominós egyenlegét nemrég feltöltöttem 5000 Ft-tal, ami után kapott egy sms-t, hogy 50 perc bónuszt kapott. Az online felületen viszont az látom, hogy: "Feltöltési bónusz egyenleg - Perc 1980 perc". Ennek lehet bármi valóságalapja? Indítottam egy hívást hálózaton belül de sem ez az egyenleg, sem az univerzális egyenleg nem csökkent.
-
veterán
A korlátlan közösségi média oldalak opciót eltörölték? Most váltottam díjcsomagot és 4GB netet választottam és látom, hogy egy ideig ingyen használhatom, de amikor lejár nem látom hol lehet aktiválni!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Troy.
addikt
Hello!
Miért van az, hogy az új jelszó kérés esetén folyamatosan azt írja, hogy nem jó az ellenőrző kód? [link]
Mellesleg a jelszavam biztos jó, ettől függetlenül sem enged új jelszót kérni. Borzalom.
.
-
-
tsteve
senior tag
emellett ez az 'új' opció nem rendelhető, csak a promóció keretében vehető igénybe... hogy később lesz-e belőle rendelhető opció arról nincs infó egyelőre... a régi lezárásra került előfizusban május 1-én, ahogy írtam korábban, s amire a kérdező is gondolt...megoldás lehet esetleg a domino, ott még él a régi típusú opció... elvileg legalábbis
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az a baj, hogy díjcsomagot váltottam és szerintem automatikusan levette róla....
@tsteve 12K/hó mellett nem fogok még egy dominós kártyát is tartani! Ez a 4 giga csak elég lesz havonta...
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
RedCactus
senior tag
válasz RedCactus #90401 üzenetére
Szombaton visszamentem. Negyven perc alatt elvileg megcsinálták végre az előfizetésem dominóssá váltását, mivel előző nap a kolléga elrontott valamit. Megint legomboltak rólam 1990Ft-ot. A pénteki levonást majd harminc napon belül visszautalják. Eddig még a tűréshatáron belül voltam. Búcsúzóul még megnyugtattak, hogy hamarosan élni fog a számom, megsürgeti a kollégákat. Megnyugodva jöttem el, de mivel még mindig nem működik a telefonszámom, kezdem felhúzni magam. 48 órája nem vagyok elérhető telefonon és nem tudom meddig kell még türelemmel viseltetnem irányukban...
-
V.Stryker
nagyúr
Dominora átváltásról jut eszembe, nem tudok dönteni.
Van ugye egy mobilszámom a telekomnál, amit most nem használok, csak át van irányítva, mert az egyéni vállalkozás miatt tartom, egyébként a cégest használom. Plusz van egy mobilnet előfizum, ezt használom a céges mellett. A mobilelőfizu magentával 2025 forint lenne, a netem 3250 és az hűséges, maradnia kell. Plusz erre rájön, hogy a riasztóba is kell majd egy SIM, amin net is van. Tehát vagy megtartom a régi számom előfizusba és belerakom a riasztóba. Vagy átteszem dominosra, átirányítva lerakom, a mobilnetes mellé + 500ért kérek egy duó kártyát és az megy a riasztóba. Ennek az előnye, hogy 1500-at spórolok havonta, de ebbe nincs beleszámolva,hogy fel kell töltenem néha a dominosat is, főleg,hogy biztos jönnek róla átirányított hívások.
Peugeot 308 T9 1.6BlueHDi / MacBook Pro 13 / Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Bluemobile-os egyenleget ugyanolyan módon lehet feltölteni, mint a telekomosakat? (pl. lottózóban)
-
thomas77
senior tag
Pillanatnyilag csak maraton. Valaki azt írta itt feljebb, hogy csak maraton mellé is rendelhető. Hát nekem nem sikerült. Amúgy ha rendelek valamilyen 30 napos csomagot és sikerül megrendelni a korlátlan böngészést, az osztható lesz pc-vel? Tehát a telefont modemként használva pc-n böngészhetek korlátlan?
-
törölt tag
Hali!
Nagy nehezen be tudtam lépni Domino-s telefonszámmal az oldalra, igaz csak korlátozott jelszóval.
Viszont kipróbáltam, ha végigviszek egy átváltást havidíjas előfizetésre + rendelek mellé telefont, akkor az égadta világon sehol nem látom azt, hogy nekem előleget kell fizetnem. Note 8-al próbáltam ki, csak a legvégén az adatok ellenőrzésénél nem kattintottam a megrendelésre, hanem töröltem a kosárból mindent. Szóval akkor nekem nem kellene előleget fizetnem vagy rendelés után felhívnának, hogy azért egy 80-100-at pakolj le nekünk?Illetve ha átváltanák havidíjasra, akkor mi lenne a most még ~2 GB felhasználható mobilnetemmel(Maraton)?
[ Szerkesztve ]
-
RedCactus
senior tag
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Telekom,kapcsolatpontok: Menjenek a francba!
Nem elég, hogy aranyáron mérnek mindent a shopban, még hülyének is néznek. Elköltöttem volna 1980 pontot egy egyméteres kábelre, oké rendben. De nem lehet boltba kérni! Fizessek 950Ft, hogy házhoz hozzák vagy ugyanannyiért Pikpakk pontba.
Sajna még átvenni se tudom, mert valószínűleg gyermekemet kéne elküldenem érte. Neki a suli 5 percre van a bolttól, vagy PP ponttól. Netes felületen nem tudom megváltoztatni, hogy ő is felvehesse (ugyan miért nem működik ez a lehetőség?). Telefonon annyit mond kedves üszolga, hogy egy közjegyzőnél irassak egy papírt, mert a kéttanús aláírást nem biztos, hogy elfogadják.
Na, itt megköszöntem és letettem.
Persze közjegyzőt, meg postadíjat, meg még mit ne fizessek, hogy az évek alatt összegyűlt pontokat levásárolhassam.
Csöppet nézik hülyének az embert. :Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
aktív tag
Sziasztok.
NetPlusz M van az előfizetésemhez. Akartam eseti bővítőt rendelni,de sem az alkalmazásban ,se sms-ben nem engedte. Mivel az előfizetésemmel nem vagyok jogosult rá, legalább is sms-ben ez jött vissza. Akkor a régi netes előfizetésekhez már nincs egyszeri adatbővítés, vagy valami hiba van náluk és ezért nem megy ? Köszi a választ.
-
ChuckyCheese
tag
Hali!
Lenne egykérdésem. Lehet hogy hülyeség..
Szóval végre több napos b@sszamázás és pár ezer webshop oldal frissítgetés után vágre sikerült megrendelnem a fülhallgatót amit akartam. Végre..
Elvileg minden adatot jól kitöltöttem, de valami furcsa mégis.. A nevem fordítva szerepel a rendelés információnál. Tehát Keresztnév-->Vezetéknév kombóval. Ezt ők írták így, vagy valami mégis el lett cseszve?
Lehet ebből baj? Nem szívesen kezdeném újra a több hetes vadászatot, amíg újra kapható a webshopban!
A futár mit fog erre mondani? Persze születési dátum is passzol, lakóhely is stb. Csak az a fura, hogy az "anyja neve" résznél anyám neve Vezeték-Keresztnév kiosztású, de az enyém nem. Ez probléma?
Köszi!Sokan vagyunk, de nem kevesen! - k@bdb3t3pötch
-
Szabcsizz
őstag
Sziasztok!
Jelenleg január 18.-án jár le az előfizetésem, legkorábban mikor tudok készüléket venni? Az oldaluk sajnos csak ennyit ír, pontos dátumot nem: "Ehhez az előfizetéshez jelenleg nem tudsz akciós készüléket vásárolni. Próbáld meg egy másik előfizetéseddel vagy vásárolj készüléket új előfizetéssel."
Régebben mondtak valami olyasmit, hogy nem fontos megvárni ezt az időpontot, vehetek pár hónappal előtte is. Szívesen meghallgatnám, hogy is van ez pontosan. -
-
Soybex
őstag
válasz ChuckyCheese #90442 üzenetére
Nem lesz belőle baj, nálam is ugyan ez a helyzet. Csomagot is vettem át, és egy szót nem szóltak
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Vangelis
nagyúr
válasz ChuckyCheese #90442 üzenetére
Én amikor kínai karakterekkel írtam be a nevet ... volt csak gond.
Gondolom a számlázó rendszer nem tudta kiszámlázni a távol keleti karaktereket
De az is lehet, hogy igen,.... már nem emlékszem.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Szabcsizz
őstag
válasz ChuckyCheese #90444 üzenetére
Aha, tehát akkor október 18. Még annyi, hogy már akkor fogok ajánlatot kapni számomra akciós készülékről, vagy ez majd csak a két év lejárta után?
-
ChuckyCheese
tag
válasz Szabcsizz #90448 üzenetére
Akkor már kellene hogy kapjál. De én a T-nél sokminden furcsát tapasztaltam már.. Náluk még akkor sem biztos valami, ha látod hogy ott van.
De akkor már elvileg megláthatod. Nem akarok hazudni.Vangelis: Akkor van remény. Én még kínából sem kaptam pálcíkás feliratos csomagot!
[ Szerkesztve ]
Sokan vagyunk, de nem kevesen! - k@bdb3t3pötch
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen TV-t vegyek?
- Csendes és vezetékmentes irodai billentyűzet jött Logitech logóval
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest