Hirdetés
- iPhone topik
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
Hirdetés
-
Megjött a Logitech G PRO X Superlight 2 "ergonomikus" változata
ph A weben egyre szaporodó képek és videók eléggé ezt sugallták, és a hivatalos bejelentés is megvolt.
-
Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
gp A beszámolók alapján elmondható, hogy a folytatás is egy remek alkotás lett.
-
Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
ma A Samsung új fülhallgatója kicsit olyan, mint a Tesla kettős megítélésű pickupja: nagyon harsány, de biztosan lesz, akinek majd tetszik.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Ha lejárt hűség után csomagot váltok (készülékvásárlás nélkül), mindenképp hűséget kell aláírni? Ha nem kell, akkor többe kerül adott díjcsomag (mint a legtöbb esetben bármilyen előfizetés esetén, tv, net stb.)?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
lugosi
MODERÁTOR
Mi az ügyintézés menete, feltétele annak, hogy egy céges előfizetést (kompletten minden szolgáltatással együtt, több előfizetés egy ügyfél alatt) átvegyen egy magánszemély? Tehát az előfizető kicserélése lenne.
Remélem, hogy meglévő hűségnél nem jár semmilyen kötbérrel vagy ilyesmivel.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz lugosi #91205 üzenetére
1, A legfontosabb kérdés az, hogy van-e még érvényben lévő keretmegállapodás, Ha van, akkor kötbér nélkül - új keretszerződés aláírása mellett csak egy másik jogi személy tudja átvenni
2, Hívószámonként 4500 Ft az átírási díj. Aláírásra jogosult személy legyen jelen (Aláírási címpéldány, cégkivonat, ill. ha szükséges két tanús cégszerűen aláírt meghatalmazás (ha az aláírásin a cégszerű aláírás bélyegzővel ellátott, akkor a meghatalmazáson is úgy kell szerepelnie)), ill. az új elő-, számlafizető személyes jelenléte szükséges még (magánszemélynél nem lehet két tanús meghatalmazással eljárni ez ügyben (csak közjegyző által hitelesített, vagy ügyvéd által készített és ellenjegyzett meghatalmazással))
- Tárgyhó elsejéig visszamenőlegesen az új elő-, szlafizető fizeti (nincs időarányos számla)
- ha flottába megy az illető magánszemély akkor számlazárást követően célszerű megcsinálni, hogy a flottán belüli kedvezmények (mivel a hónap végén kerülnek levonásra a flottán belüli ingyenes beszélgetések) érvényesüljenek.
- Az átírás díját nem a helyszínen, hanem havi szla-n fizeti az új elő-, számlafizető.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Ezzel találkoztatok már?
Napi legfeljebb 300 MB internet Coca Cola termékekkel
[link] -
Arcképgyáros
válasz Soulfly842 #91207 üzenetére
BustBuy offtopik-ban lehet nézni a kódokat!
-
szabogabor10
veterán
válasz Soulfly842 #91207 üzenetére
Ez 1 éve még a Vodánál ment.
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Soulfly842
addikt
válasz szabogabor10 #91209 üzenetére
Nem csoda, hogy a Coca Cola-val jó kapcsolatot ápol a Telekom. A Coca Cola flotta is T-s
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Soulfly842 #91206 üzenetére
Köszi szépen, a nagy része tiszta, egy dolog maradt csak nyitva:
"van-e még érvényben lévő keretmegállapodás, Ha van, akkor kötbér nélkül - új keretszerződés aláírása mellett csak egy másik jogi személy tudja átvenni"
Egy cég a jelenlegi szerződő, és egy egyéni vállalkozó venné át tulajdonképpen. Keretmegállapodás alatt pontosan nem értem, mit kell érteni, 3 db teljesen publikus díjcsomag (next mint a 3). Ez mennyiben befolyásol? Erre a 3 nextre vannak különböző időpontokban lejáró hűségek, de készülék nem lett véve egyikkel sem.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Soulfly842 #91212 üzenetére
Az mindegyik. Szuper, köszi.
-
lugosi
MODERÁTOR
Másnál nem okozott problémákat a volte bevezetése? Nekem igen. Mióta jelezték sms-ben, hogy nálam is volte van, azóta rendszeresen előfordul, hogy ha hívnak, és beszélek mással, akkor nem jelez foglaltat a másik félnél, egyszerűen megszakítja a hívást. Máskor azt mondja hogy nem vagyok elérhető, megint máskor foglaltat jelez. Kipróbáltam másik telefonomról úgy, hogy közben beszéltem, és tényleg így van, vagyis nem a hívó félnél van a probléma. Ezen kívül olyan is van, hogy nem beszélek senkivel, kicsörög egy pillanatra a telefonom és meg is szakad. Amikor újrahív az illető, akkor mondja, hogy az első csöngésnél megszakadt a vonal, de előtte pedig ki se csörgött.
Kikapcsoltam a volte-t, hátha ettől megszűnik a jelenség. Más nem tapasztalt ilyet?
-
Gabeszkutya
tag
Sziasztok. Milyen sms kóddal lehet kikapcsolni a hangposta szolgáltatást?
-
Arcképgyáros
válasz Gabeszkutya #91215 üzenetére
"SMS-ben, a 1414-es számra díjmentesen küldött –HANGPOSTA kód"
[ Szerkesztve ]
-
lujdzsi89
tag
Üdv!
Nem biztos, hogy jó helyen kérdezem, de jobb ötletem nem volt. Adott egy telekomos Alcatel W800Z mobil internet stick, ami eddig mindig PC-n volt használva, usb-n csatlakoztatva és nem kért semmi jelszót. Viszont szór wifi jelet is, amire például telefonnal nyugodtan lehetne csatlakozni, de ott meg kéri a jelszót. Nincs a leírásban, dobozon, szerződésen semmi ilyen, hogy lehetne megtudni, hogy mi ennek az alap gyári jelszava?
-
bepken
veterán
sziasztok,
flottás előfizetésem van és szükségem volna egy SIM cserére (microSIM-ről nanoSIM-re) - ilyenkor velem szóba állnak vajon az ügyfélszolgálaton? vagy hogy kell ezt intézni?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
flottakezelő nevén van sajnos. és mivel holnap jön az új készülék, valószínűleg inkább ollót ragadok...
köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
BéHGT
senior tag
Sziasztok! Felhívtam a Telekomot, hogy mennyi lenne az S8+ biztosítása, éa azt mondták, hogy 2400-4000 Ft-ig, attól függ, milyen. Ennek utána tudok nézni neten, vagy csak boltban tudnak segíteni?
-
Huroq
senior tag
Ezen a linken: Havi díjas készülékbiztosítás
-
Hav3l
tag
Ha a rendelésem szerda óta jóváhagyásra vár és jó lenne már valamit tudni róla, akkor a 1414-t érdemes hívni vagy van valami jobb elérhetősége a webshopnak?
-
bexinho23
őstag
Tudom, régi hsz, de hátha olvassa valaki. Még mindig fennáll a problémám, a telefonos ügyfélszolgálaton értelemszerűen semmit nem tudnak segíteni, meg nem is hajlandóak.
Adott egy HUAWEI P8 telekom függő készülék. Életemben először fizettem elő mobilinternetre, és a "#..*" gombkombinációkkal be is állítottam magamnak a 200MB/hó NETPlusz S szolgáltatást. Pár hónapig tökéletesen működött 4G-vel.
Ráleltem a Telekomos mobilappra, ahol láttam, hogy nagyon frankón be lehet állítani olyan szolgáltatást is, ami pár hónapja weboldalukon nem volt feltüntetve. Így gondoltam lemondom a jelenlegi NETPlusz S-t, aminek a fordulónapja okt.14-e. Most azóta is ez ketyeg, majd az egyszeri csomagra előfizetek ennek lejártát követően. Igenám, de 4G-n megszűnt létezni a mobilnet. Az ég világon semmit nem állítottam át, és már a telekomos weboldalon is próbáltam a beállításokat, illetve több fórumon is találtam útmutatót (ugyanazok a paraméterek), de semmi. Ami még idetartozik, hogy az MMS szolgáltatást kikapcsoltam (alapesetben bekapcsolva volt), de mint korábbi ötletként egy fórumtag tanácsolta, hogy kapcsoljam vissza, hát megtettem. Azóta eltelt 1,5 hét, és semmi változás.
Barátnőm Huawei P9 független készülékén ugyanezeket a beálíltások, módosításokat, előfizetéseket állítottam be, de neki azóta már megy az egyszeri adatcsomag is. Hibátlanul megy a 4G nála.
Na most ezek után kizárt, hogy én legyek a hülye. Személyesen beballagok egy közeli T-pontba, bár a távolság és munkabeosztás miatt ez nem a legegyszerűbb.
Remélem tudtok segíteni, mert a Telekom ügyfélszolgálat nem tud.
-
thomas77
senior tag
Nemrég téma volt a domino jelszó ussd kóddal történő megadása. Hogy is működik ez?
-
mecsek20
tag
Nem tudja valaki Pécsett megy valamelyik szolgáltatónál a 4G+ / LTE advanced?
-
viera
őstag
A webshopba már megint karbantartás van,már meg sem lepődök ezen.
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Tomikaa.
tag
Ez a Coca Cola ajándék 100 MB dolog akkor most működik Dominonál vagy csak előfizuknál? Próbálta dominos?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Tomikaa. #91249 üzenetére
"Érvényes Magyar Telekom előfizetők azok, akik előfizetése aktív státuszban van: feltöltőkártyás ügyfél esetén
az elmúlt 365 napban feltöltötte egyenlegét; utólag fizető (havidíjas) előfizető esetén nincs a szolgáltatása
felfüggesztve, szüneteltetve vagy nem áll korlátozás alatt.."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Logout.hu észrevételek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen