- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
kovacsmi_74 #131048 üzenetére
Mostanra nálam is eltűnt ez a rész a Telekom appból. De az ügyintéző is megerősítette, amit a telekom fiókomban is láttam, hogy jövő év júniusában esedékes az egyeztetés. Úgy néz ki, hogy a Telekom app frissítésekor ment félre valami.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
tomy86 #131045 üzenetére
Ma frissítettem az appot, ekkor megjelent a főképernyőn minden szám alatt az Adategyeztetés (szükséges talán?). A számomnál belementem, dátumot nem írt, de utána 2 kódot is láttam sms-ben.
Azóta eltűnt a menüpont.
Csak tipp, de lehet most élesítették ezt az appban, a dátumok ellenőrzése pedig lefut(hat)ott, és majd valóban csak akkor ugrik fel, ha szükséges az adategyeztetés.
Valaki megerősíthetné ezt, akinél éppen esedékes mostanában. -
tomy86
addikt
Sziasztok,
valaki tudja, hogy miért zaklatnak kódokkal Domino adategyeztetés kapcsán? A következő adategyeztetés 2023.06.27-ig lenne esedékes. Most mégis küldtek kódot, hogy egyeztessem az adataimat. Persze chaten csak Vanda elérhető és jelen esetben semmi hasznát nem veszem. -
válasz
Woodcutt3R #131041 üzenetére
Rossz topikban vagy a kérdéseddel -> ide való.
-
Woodcutt3R
tag
Sziasztok!
Magenta 1-es csomagban vagyok és gondoltam megnézem milyen a 2gigabites internet előfizetés. A hűségem majd jövő januárban jár le. Néztem, hogy lehetőségem van megújítani már most, így upgrandelném a netet próbaképp. Van arra mód, hogy amennyiben nem jön be a dolog, hogy megérje a kb. havi +1000 Ft-t, hogy visszaálljon az eredeti állapot 14 napon belül?
Köszi
M.
-
bociusz
aktív tag
válasz
Dave1984 #131038 üzenetére
Ezt az indokolhatja, hogy jelentős díjkedvezményt kapnak a szolgáltatók az elnyert 700/3600 frekvenciákra az NMHH-tól, ha a megadott határideig bizonyos 5G lefedettséget kiépítenek. Erről az 5G frekvenciaaukció dokumentációjában lehet olvasni (6.3.1-es pont + 2. melléklet).
-
polonic
félisten
válasz
Dave1984 #131027 üzenetére
A ping nem csak az 5G hálózattól függ. És igen, SA hálózat sincs még, max teszt környezetben.
Szóval hiába tud az 5G SA hálózat 1 ms-t, ha a hozzá kötött hálózat, jelen esetben az internet 20 ms-t tud max, akkor a ping 20 lesz.És az 5G hálózatnak nem feltétlen az általános mobilozásban jön ki a legnagyobb előnye.
-
pdr755
aktív tag
Kérdés: valamikor korábban írtátok, hogy a Telekomnál van lehetőség kérni egy feltöltőkártyás hívószám megszüntetését is. Ne kérdezzétek miért kell, szimplán csak kell.
Ha van ilyen, hol lehet ezt kérni? Telefonos ügyfélszolgálat meg tudja csinálni? -
4Grider
nagyúr
válasz
Dave1984 #131030 üzenetére
Yeti összefogja a 4G-vel (de nála csak 5 MHz-nyi van), nagyjából az általad mért sebességekkel dobja meg a 4G sebességét. Voda nagyrészt N28-at használ, mert ezzel lehet nagy lefedettséget rövid időn belül elérni. Gondolom majd lesz rá egy újabb "eddigi legmodernebb 5G hálózatunk" marketing kampány. Az N28 lényege pont az, hogy egy-egy cellával elég nagy területet hirtelen le lehet fedni elég jó épületen belüli lefedettséggel. Cserébe ilyen (vagy még rosszabb sebességekkel és válaszidőkkel).
-
4Grider
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #131029 üzenetére
Egészen biztosan nem N28-on.
-
MadMancs
veterán
válasz
#70086736 #131023 üzenetére
Tisztában vagy a független szó fogalmával. Sim Lock ról volt szó.
TMH-s A52-n meg megy a voda VoLTE, szóval..Ebből a logikádból kiindulva, XEH gyári szoftverrel sok esetben bugos a Yettel VoLTE. Akkor a gyári független szoftver se független?
Bugok voltak és lesznek ettől a telefon még sim Lock (független) mentes 🫡
-
törölt tag
válasz
MadMancs #131017 üzenetére
Tételezzük fel, hogy a vodafone lelőtte a 3G-t (múlt idő), és használnád a TMH-s A52s-en a HD+, azaz a VoLTE szolgáltatást vodás kártyával....nem fog működni.
Vagy: szeretnél telefonálni és közben netezni...ez sem fog működni.
Erre te azt írod, hogy független a készülék.
Akkor az XEH-s A52, amivel a fenti anomália nem jelentkezik...akkor az mi? Szuper független ?A fenti analógia alapján: ha a TMH-s A52s-sel vodás simmel nem lenne 4G-n adatátvitel, csak 2G-n, akkor arra is azt írnád, hogy független?
Maradjunk annyiban, hogy ha egy szolgáltatói szoftver, egy másik kártya bizonyos szolgáltatásainak igénybevételeiben korlátoz, akkor az részben független.
UI: a legszebb az, amikor S9 készülék TMH-s szoftverre l+ vodás sim roamingban 0,2Mbps sebességgel töltött le (kb. havonta próbálva), miközben a feltöltés 20Mbps volt....aztán ugyanaz a készülék, ugyanott roamingban, XEH rommal 50Mbps-et tudott. És semmilyen hálózatfejlesztés vagy CA nem jelent meg adott külföldi kistelepülésen.
Független...aham...
-
leviske
veterán
válasz
4Grider #131020 üzenetére
#131021 szabonagyur: Be van kapcsolva, de próbáltam úgy is, hogy kikapcsoltam. Volt már network settings reset, logout a fracetime/imessage szolgáltatásokból. A másik topikban ajánlottak egy online telefonszám leválasztást a korábbi számomhoz, de az Apple már nem tekintette regisztrálnak (ugye váltáskor átírtam).
-
leviske
veterán
válasz
4Grider #131014 üzenetére
Nem hordoztam a számom, csak vettem egy új kártyát. Az egyetlen közös a számokban, hogy először küldenék SMS nekik. A legfrissebb eset pont egy másik Telekomos szám, aminek a tulaja tudom, hogy Magyarországon tartózkodik (munkatársam).
Az Üfsz-nak csak írtam, hogy nézzenek már rá a legutóbbi esetre és lehetőleg oldják meg, ha náluk van gond. Engem annyira nem lepne meg, ha az iMessage szolgáltatás zavarna be, de az iPhone topikban egyelőre olyan ötletek jöttek fel, amiken már végig zongoráztam.
-
törölt tag
válasz
MadMancs #131012 üzenetére
Csak óvatosan ezzel a mondattal "Telekom:...samsungok 2018 óta függetlenek".
Mit jelent az a kifejezés, hogy független?
Számomra azt, hogy egy Media Marktban vásárolt készülékkel mindenben egyenértékű a Telekomtól vásárolt. Ez pedig nem igaz.
Én vettem egy A52s-t telekomtól, és a TMH rom miatt a vodás kártyával nem volt VoLTE a készüléken (ilyen indokkal el is áltam a vásárlástól, bevittem TMH rom mentes A52s készüléket, amivel reprodukáltam a dolgot. Eladó is csak pislogott...).Szóval aki TMH-s samsungot vesz, és vodás simmel akarja használni, annak nem lesz VoLTE, valamint ha a 3G-t a voda lekacsolja, akkor marad a 2G-s hanghívás.
Oké, lehet romot cserélni, de 10-ből 9 ember biztosan nem tudja megcsinálni. -
leviske
veterán
Sziasztok,
Az elmúlt hetekben váltottam szolgáltatót (Voda -> T Domino) és azóta több alkalommal nem tudtam adott telefonszámokra sms-t küldeni. Egy 13 miniről van szó.
Esetleg valaki járt már így? A kártya fel van töltve, hálózat van. Vodafone alatt soha nem volt ilyen.
-
MadMancs
veterán
válasz
Winne #131011 üzenetére
Nem csak ott. Telekomnál az összes, de samsungok pont mindháromnál minimum 3 éve gyári függetlenek mindenhol. Párom családja telekomosok elsődlegesen, mi Voda, édesanyámék Telenor/Yettel.
Voda, csak Samsungok 2019 óta, függetlenek.
Telekom: Huawei-ek, iPhone-ok, samsungok 2018 óta, függetlenek (iPhone csak 12 től).
Yettel, samsungok 2017 óta, függetlenek.Azóta 98% ban mindháromnál függetlenek a telók, de samsungokkal kezdték elég régen. Sőt 2 éve eljutottunk oda samsungokkal hogy csak Telekomnak van csak saját szoftvere, Voda és Yettel már gyári független (XEH) szoftverrel árulja őket.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
SzGee #131008 üzenetére
Ja... a minap néztem, hogy 2-3 féle online banknál, bankos ATM-es feltöltés, meg talán újságosos, postás, tesco-s, ahol még megmaradt a címlet, utóbbiaknál utána kell néznem nekem is... én is vadászom!
-
SzGee
aktív tag
Sziasztok
Online már nem lehet 2500 Ft-tal tölteni az egyenleget? 1500 v 3000-est ad fel, és nincs olyan, mint régen, hogy tetszőleges összeget be tudnék írni -
Cs1csó
titán
válasz
kakuk.tamas #131002 üzenetére
Logikus, a dual sim-es világban elég hülye ötlet ha nem lehet másik szolgáltató sim kártyáját is beletenni.
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
400 MB és 20 perc
roaming helyzetben és hálózaton belül. -
Statikus
senior tag
Bocs, megoldódott.
-
FRENK1988
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kerdesem:
Most hosszabitottam az otthoni elofizetesem, es keszuleket valasztottam mert az asszonykam telefonja a nyugdijazasat keri. De mivel mobil fronton a Pirosakkal vagyunk igy az a kerdesem hogy egy telekomos telefont (Oppo Reno 7 Lite 5G DS)hasznalhatunk e csak Vodas simmel? Vagy vegyek hozza egy domino simet?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest