Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- DIGI Mobil
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
enginev3.0
félisten
Én péntek óta nem kaptam semmilyen sms-t Vagy hétvégén ne is várjam?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
fornettisuti
veterán
válasz enginev3.0 #91755 üzenetére
Én sem kaptam. Amúgy egy munkanapot mondtak, az kedd.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
lm83
őstag
Szervusztok,
Nekem nincs már t-mobilos számom, csak van itthon egy se w610i, meg egy x8 a régi előfizetésemből, vagy már 5 éve nem vagyok náluk.
Így is megtudom oldani?
És hogyan?Köszi
-
atosan
addikt
Köszi, úgy csináltam. Majd még próbálkozom, majd csak előjön.
Ez olyasmi, mint amikor múlt héten néztem online rendelésnél egy Q6-ot, évek összes otthoni szolgáltatás náluk, január óta társkártyás mobil előfizu is. Ennek ellenére kért a rendszwr ugyanannyi előleget új előfizura, mint maga a mobil lista ára. Két nap múlva már csak 15 ezret, másnap már semmit. 😀Maine coon
-
FhRossi
tag
A Telekom főoldaláról lekerült az iPhone X reklám. Kérdezném hogy vajon 27.-én visszakerül hogy elő lehessen rendelni? Vagy azért került le mert már mindnek van gazája ami a T-hez kerül majd!?😃
Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020, Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908
-
veterán
-
veterán
-
FhRossi
tag
válasz szabogabor10 #91762 üzenetére
Nagyszerű...😩
Azért reménykedem!!Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020, Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908
-
veterán
-
veterán
válasz szabogabor10 #91767 üzenetére
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Ateszpapa
addikt
válasz szabogabor10 #91768 üzenetére
Felejtős szerintem.
Konkrétat nem is írt a T, hogy milyen díjcsomagban mennyibe fog kerülni, mint a 8-nál.
Most meg a reklámot is levették... -
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
Péntek délután indítottam a folyamatot, de még semmilyen sms-t sem kaptam. (Szimpa visszaigazolást sem.)
Ez mennyire normális így? Megpróbáljam újra?
-
veterán
-
törölt tag
-
embe
nagyúr
Tyűűű!!! Most vettem észre: frankón ki lett téve az összefoglalóhoz a függetlenítő kód kérés menete.
Remélem, amikor én kérdeztem vag 2 napja, és javasoltam az összefoglalóba való beírását, akkor még nem volt ott![ Szerkesztve ]
Yamaha RX-A4A 8K erősítő eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
EmberXY
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a hívószámkijelzés kimenő hívás esetén a hálózati alapértelmezés szerint tényleg a szám elrejtése, vagy én csinálok valamit rosszul?
Már másodszor jártam úgy, hogy készülékcsere után azt tapasztalom, hogy kellemetlen helyzetbe kerülök amiatt, hogy rejtett számmal hívok másokat és emiatt nem veszik fel.
A hálózati beállításokban az szerepelt, hogy a "hálózati alapértelmezés" szerint van beállítva, ezt átállítottam a hívószám küldésére, ezután már értelemszerűen küldi a számot.Up the Irons!
-
enginev3.0
félisten
Péntek óta semmi hír a fuggetlenitesrol, megpróbáljam az egészet újra?
-
Soulfly842
addikt
válasz enginev3.0 #91780 üzenetére
Várjál türelmesen. Felesleges. Még csak most kezdenek dó'gozni a népek
Ma meglesz az. Nyugalom
A legtöbb földi halandó nem a PH-n olvassa és kéri real-time a függetlenítést, biztos rengeteg igény érkezett be négy nap alatt, a tiéd meg még első hullámos is
Menni fog az gyorsan!
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
őstag
válasz EmberXY #91777 üzenetére
Ha egyszer beállítod, akkor elvileg az másik telefonnál is megmaradna. Nem iphone véletlenül? Annál volt nemrég szoftveres bug, hogy hiába volt beállítva, szám nélkül ment a hívás.
Egyébként meg miért lenne az alapértelmezett a rejtés? Szerintem ez hülyeség lenne, nekem is most hálózati alapbeállításon van és nem rejti.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz Soulfly842 #91781 üzenetére
Köszönöm, annyira amúgy nem is fontos, csak írtak itt hétvégén is, gondoltam hátha az enyém zátonyra futott 😂
-
Beca1990
senior tag
válasz Soulfly842 #91784 üzenetére
tegnap küldtem neked PM-et.
-
EmberXY
addikt
válasz MK VII #91779 üzenetére
+ atosan, SUPREME7:
Már másodszor járok így (Samsungról Navonra, Navonról LG-re, Iphone-om életemben nem volt és nem is lesz ), de nem értem, hogy a szolgáltatónak ez miért érdeke? Én soha nem használok rejtett számot elvi okokból, mivel másoktól is ezt várom el, cserébe nem is veszek fel rejtett számról érkező hívásokat.
Azért bosszantó a dolog, mert egy új készülék "belakásakor" valahogy nem ez az első mozzanat, ami az ember eszébe jut, nekem csak napok múlva tűnt fel, amikor valaki felhívta rá a figyelmemet, ezután rögtön a beállításokhoz nyúltam, ekkor döbbentett meg, hogy alapértelmezetten volt.Up the Irons!
-
fornettisuti
veterán
válasz fornettisuti #91756 üzenetére
Éppen most jött a feloldó kódos sms.
Saját szám kijelzése:
Előfizetésnél is alapértelmezetten rejtett, ezt szerződés kötésekor kérni kell, hogy engedélyezve legyen. Utána pl. Telekom appból lehet átállítani engedélyezettre állandóra. Ha csak adott készüléken menüből van átállítva, az eseti megoldás.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
ittakary
nagyúr
Telekom fuggetlenitos smst kapott mar valaki?
-
tepenzed
őstag
ha sikertelen akkor is jeleznek? Péntek délután kértem, nekem még semmi, aki meg vasárnap este, annak megjött..
-
djpety
tag
válasz Nikaré #91795 üzenetére
Nem szeretnek olvasni az emberek Telenoros csoportba épp leírtam, hogyan történtek az események, de simán felteszik újra a kérdést 3 bejegyzéssel lejjebb (már csak a Vodát kell tesztelni, de pont lesz egy eszköz amit kell függetleníteni).
https://nyaripeter.hu/ | iPhone 14 Pro | Watch Ultra | MBP 13" | LG 35WN75C-B | tv 4th gen | Shadow PC | NAS: KVM + XPenology
-
XZoli
aktív tag
A szombati kód kérés most jött meg még másfél év van hátra a szerződésből meg 100K ft részlet szép volt Telekom
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
EmberXY
addikt
válasz MK VII #91791 üzenetére
Kb 5-6 éve, de eddig valahogy nem tűnt fel, vagy több időm volt beállítani, esetleg hamarabb kiderült, hogy rejtem a számom és nem okozott kellemetlenséget, lényegében mindig hívószámkijelzéssel használtam eddig mindent. Magát a beállítást a készüléken tudom, hogy hol keressem, csak a miértje zavar a dolognak. A legutóbbi két készüléknél futottam úgy bele ebbe, hogy fel is tűnjön.
Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TP-Link WR1043ND router