-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
válasz werszomjas #33049 üzenetére
Hálózaton belül nem díjmentes az átirányítás?
-
werszomjas
addikt
Üdv.
Van egy dominos számom, és egy előfizetéses flottás számom.
Kezdem unni, hogy két telefont kell magammal cipelni, dual simes telefonok választéka gyér, ezért szeretném a két számot összevonni, az előfizetésest tartanám meg.
Átirányítás ugye fizetős, ezért az nem játszik.
Van erre lehetőség telekoméknál
üdv
-
kenny123
addikt
-
bozsozso
őstag
Szisztok,
A régi eco díjcsomagra vonatkozó november 1-i változásokat nem tudjátok hol találom meg? Jó lenne megtudni esetleg váltsak-e díjcsomagot.
-
kenny123
addikt
válasz lord.lakli #33040 üzenetére
?
Rendszerben max úgy tudom számolni, hogy kimatekolom állandóan, az meg kényelmetlen.
yo
-
morphin
tag
válasz morphin #33017 üzenetére
valaki? csak a dolog sürgőssége miatt "sietek" ennyire...elvileg 25.-ig lehet valamit okoskodni? Jah azt nem említettem, hogy 2 év Like300 hűség + telefon 24-havi törlesztős megoldással. Így is lehet valamilyen kedvezményt kicsikarni, csak hogy ne szüntessük meg a dolgot?
-
-
ANDROID???
addikt
Azt esetleg tudja valaki mennyi volt a huawei y300 szept 11-én?
-
kenny123
addikt
Na, megtörtént a csomagváltás, MM XS az új.
Valahol nem tudom számontartani, hogy a 32OO lebeszélhető egyenlegből éppen merre járok?
yo
-
djculture
félisten
Na pont odakapcsoltam az országgyűlésre egy államtitkár beszélt hogy a telefonos ügyfélszolgálatok ügyében fogyasztóvédelmi jogszabályt hozank miszerint a telefonos ügyfélszolgálatok ma brutális várakoztatási idejét megszüntetik és egy normális 5-6 perces maximált időtartamot vezetnek be. Telekomnál is nemegyszer fél óra zene simán van..
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz Blackmirror #33029 üzenetére
NA azt nem tudtam, hogy az szerdánként van
Köszi figyelni fogom. -
Blackmirror
őstag
válasz ANDROID??? #33024 üzenetére
Egyébként nem értem milyen akciót keresel,a szerdai szokott lenni a "visszaszámlálós".Vagy másra gondolsz?
Azt az akciók résznél a bingóra(jobb oldalt)tákattintva találod meg.De csak szerdán él.iPhone X@R, iPad Pro
-
Nordik
őstag
Ha előfizetésről át szeretnék váltani Dominora azért nekem kell fizetni? Nincs már rajta hűség, se tartozás, részlet vagy ilyesmi.
-
Vangelis
félisten
válasz ANDROID??? #33024 üzenetére
Hát akkor már keményítenek...
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
ANDROID???
addikt
A T honlapján hol a búsba lehet megtalálni, hogy milyen az "e havi" akciós telefon? (nem az akciós listár gondolok, hanem a "visszaszámlálósra)
más:
T-s a telefonom, rácsörögtem az ügyfélszolgálatra rákérdeztem a lehetőségekre a szerződés felbontással kapcsolatban, azt mondták, hogy semmi akadálya az előfizetés felmondásnak, de a készülékemre a kötbér fizetendő ami kb.30E, így azt fel fogják számítani, mivel a hűségszerződés még él. Semmilyen havi kedvezményt nem kívántak felvetni sem más lehetőséget, így "sakk matt" a helyzet jogilag.
Hogy a búsban lehetne ebből úgy kijönni, hogy a jelenlegi készülékemet lecserélhessem a T-nél egy jobb készülékre ráfizetéssel, vagy havidíj kedvezmény igénybevételt hogy lehet elérni?[ Szerkesztve ]
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
Van egy telefon ami biztosítás alatt áll bevittem a készüléket kb egy hete küldtek egy smst ,hogy kész van
A kérdésem az lenne önrész amit fizetnem kell 30.000-ft-ot na de kérhetem azt is,hogy következő számlámra írják rá ?Előre is köszönöm a válaszokat
[ Szerkesztve ]
Nexus 5
-
tomy86
addikt
válasz t-bali3 #33020 üzenetére
Hívásértesítőnek hívják. Lemondás elvileg egy sms a 1430-ra. -HIVASERTESITO
-
t-bali3
senior tag
Abban tudna valaki segíteni, hogyan hívják azt a szolgáltatást, ami küld egy üzenetet azután miután kinyomom valaki hívását csörgés közben? Illetve hogyan tudom lemondani?
-
sarkanyolo2
őstag
Hali!
Még mindig megy az olcsóbb mobilnet ekció, az lenne a kérdés, hogy mekkora átfutással lehet újra az akciós 2 hónap áron megrendelni? (Ha jól tudom fél év)
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
legenda
válasz h1ght3chzor #33014 üzenetére
amiket eddig is írtak például az iphone témákban; pixelhiba, porszem került a kijelző vagy a kamera üvege mögé, meghibásodott főkapcsoló, kamera...stb, ezek azonnal kimutatható hibák, nem is nagyon küldik bevizsgálásra, hanem intézik a cserét.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
morphin
tag
Sziasztok!
Nincs sajnos időm visszaolvasni, ezért szeretnék kérni egy kis gyors segítséget. (na jó lassú is lehet)
Páromnak Like 300 csomagja van idén június elejétől azt hiszem és 2 év hűség. Neki tudunk kicsikarni valami kedvezményt a havidíjból a mostani történések végett? Ha igen akkor mi is a határidő? Nem lenne rossz ha csak pár száz forintról is van szó...
Köszönöm!
Üdv[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz h1ght3chzor #33014 üzenetére
Szerintem ha nem igazán javítható.
-
legenda
válasz h1ght3chzor #33012 üzenetére
sima javítás - iphone esetén csere - alkalmával elég a jótállási jegy, az alapján bárki eszközölheti az ügyintézést, de vannak/lehetnek szélsőséges esetek, amikor már az eredeti tulajdonos - a szolgáltatóval szerződött - ügyfél kell, például ha nem tudják azonosra cserélni...stb.
akitől a kopással kapcsolatban infót hallotam, azoknak nem cserélték csak amiatt.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz h1ght3chzor #33009 üzenetére
szia,
alapesetben elég a jótállási jegy.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
savoo
addikt
válasz Soulfly842 #33008 üzenetére
Valaki árulja el nekem mi abban a logika, hogy míg a 1020-at lehet venni bármilyen fajta előfizetésre részletre is, addig pl a 925-öt csak S-től felfele?
-
h1ght3chzor
őstag
Iphone gariztatásnál elég csak a papír, nem kell az eredeti tulaj hozzá?
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
Soulfly842
addikt
-
törölt tag
iPad-et szeretnék majd venni részletre, mert a telómon már lejárt a részletfizetés. (nemtudom, hogy ezt figyelembe veszi-e a trékom, hogy rendesen kifizettem) A kérdésem az lenne, hogy vannak olyan kedvezmények pl aranyszintű ügyfeleknek kedvezőbb a havi törlesztés, ez táblázatban van megadva, 0Ft kezdővel, bár én becsekkolnék pénzt indulóba. Az aranyszintű ügyfél az az aranykártyás ügyfelet jelenti?!
-
313313
addikt
válasz Turbomann #33000 üzenetére
Az csúnya baleset lenne, ha kormányzati rendelet tiltaná meg, mivel unio elvei szerint jogellenes a net ilyesfajta korlátozása...
Egyenlőre a szolgáltatók próbálkoznak az ilyen-olyan adók miatt...Azért gondoltam a port tiltást, mert úgy a legegyszerűbb a programok korlátozása. (lásd régen valamelyik net szolgáltatónál a torrent tiltása is port alapján ment...)
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xbox Series X 1tb eladó 2025.05 ig garanciális!
- ZTE A31 dual SIM telefon, új állapotban
- Limitált Xbox one X project scorpio eladó!
- NinkBox Raspberry Pi 4 Model B 4GB RAM + 64GB SD starter kit (ház, táp, hűtés, SD kártyaolvasó...)
- 3db Norstone Jura hdmi. Újszerű állapotban eredeti fém dobozában várja új gazdáját,az Oktogonnál.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest