- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabesz
őstag
válasz
stichus #2049 üzenetére
1) "A 2009. február 28-ig aktivált opció és az arra vállalt 1 éves hűségnyilatkozat esetén a teljes hűségidő alatt elengedjük az opció havi díjat." && [1],[2] oldalakon, még mindig ott szerepel, hogy lehet élni ezzel a lehetőséggel. Ha ezekből, te magyarul beszélő egyénként azt szűröd le, hogy febr.28-ig van lehetőség megkötni a korlátlan opciót, bizonyára te vagy Uri következő kiszemeltje.
2) Fentebb okítottál a magyar nyelv értéséről, kérlek, te is próbáld meg mívelni.
3) Gratulálok hozzá.Mond csak, kényszert érzel arra hogy beszóljál?
-
Szabesz
őstag
válasz
Joe bácsi #2045 üzenetére
Hogy mit? Azt, hogy miért ilyen szerencsétlenül van megfogalmazva minden. És, hogy miért kellett csak ennyi ideig "akciózni" amikor szükség lenne rá.
off: azért vagyok ideges, mert a bejelentéskor tudtam, hogy kelleni fog, csak az anyagiakba nem fért bele. Gondoltam ráérek. Mert a legelőször linkelt oldalból nekem ez jött le, és nem hiszem, hogy onnan mást le lehetne szűrni. És ha tényleg jó a hálózat, nincs trükközés a korlátlansággal (7 nap alatt 20Gb) (még a gigabit is) bőven jó lett volna, normális sebesség mellett akár még +1k-ért is. Mikor meg összejön, rendeződik minden, hopp, nincs... Viszont ha tudom ezt, akkor spórolok máson, és még lejárat előtt megkötöm... &@##
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Szabesz #2043 üzenetére
Hogy ezen mit olyan nehéz megérteni??!!!
"Aláírtál" egy év hűséget a korlátlan net opcióra havi 0 Ft-ért! Egy évig GARANTÁLJA a Té, h. nem kér érte havi díjat, h. korlátlan neted van! Egy év után a korlátlanság ára havi 1000 Huf lesz! Ezen mi a nem világos???
NEM veszik el a korlátlanságod a netben, ha januárban kapcsoltattad be és február végén megszünt! Február 28-ig lehetett bekapcsolni a korlátlan netet. Aki nem így tett, az így járt.(Amúgy ne tudd meg, h. mekkora sz@r az oktatása a Tének! A leírt anyagaik is, amikből vizsgáznod kell egy kalap sz@rt sem érnek! 1 hónap alatt mindent a fejedbe akarnak tunkolni! Ezért értelmezi minden Tés dolgozó máshogy.)
Tel Elek: Hogy mit parancsol? Nem értem a kérdést.
-
törölt tag
Üdv!
Új simről itt tééknék sem lehet emeltdíjas szolgáltatást igénybe venni? -
Szabesz
őstag
De utána próbáltad volna meg aktiválni
Akkor meg minek kiemelni, hogy az addig aktivált csomagra?
Slusszpoén, hogy még azt is írják, hogy csak a hűség idejére nyújtanak korlátlan csomagot. Tehát, ha mondjuk januárban megkötöm hűség nélkül, feb. 28-án repülök a korlátlanságból?Joe bácsi: Félreértésben vagyunk szerintem, de lényegtelen. A fentebb linkelt pdf alapján nem így lenne. Nyílván exbelsősként könnyebb átlátni a dolgokat, de így ez kész katasztrófa.
Az az igazságh, hogy össze vissza beszél a T mindent. vankorlátlan-mégsincs, vanhavidíj-denincs (ugye a fenti ellentmondások miatt)... -
Szabesz
őstag
Áh, idióták dolgoznak ott is. Elengedik az opció 1000,-os havidíját azoknak, akik az akció alatt aktiválják. wtf? Ha egyszer az opció csak az akció ideje alatt él?
Tipikusan itt: [link] "A 2009. február 28-ig aktivált opció[..]" Erősen azt sejteti, hogy az akció a havidíj elengedése, nem maga a korlátlanság.
-
törölt tag
A domino díjcsomagog másodperc vagy perc alapú számlázásúak?
Konkrétan a Domino Nap érdekelne. -
ShakeX
csendes tag
Sziasztok! Megtudnátok mondani hogy hol találom az ÜZLETI előfizetésben vásárolható készülékek listáját? A T-Mobile oldalán csak 2-3 készüléket találtam de gondolom van ennél több is. Köszi előre is!
-
attisx
addikt
"Mod.: ezt nem lehet valahogy átállítani? Mármint hogy a mostani egyenlegem változzon át ezzé a szerencsétlen univerzálissá?"
Nem ihszem, hogy lehetne. Mindenestre kérdezze után 1430-on, vagy 1777-en.
végső estben meg maradnak a szegedi T-pontok:
Szeged T-Pont I.
6720 Szeged, Feketesas u. 25.
Tel.: 62/421-575, 30/900-9008
Fax: 62/484-650
H,K,Sze,P:8.30-17.00; Cs: 8.30-18.00; Sz:8.30-12.00; V:ZárvaSzeged T-Pont II.
6720 Szeged, Kárász u. 12.
Tel.: 62/451-545, 30/900-9033
Fax: 62/426-810
H-P:9.30-18.00;Sz:9.30-13.00; V:Zárva -
Köszi!
De ez mekkora baromság már!
Bankautomatáról nem tölthetem fel, mert az nem ad áfás számlát, az meg kell, mivel céges a kártya.
Most mehetek be valami T-pontba, nem is tudom, szegeden van-e egyáltalán ilyen...Mod.: ezt nem lehet valahogy átállítani? Mármint hogy a mostani egyenlegem változzon át ezzé a szerencsétlen univerzálissá?
-
attisx
addikt
A Domino egyenlegnek, feltöltés módjától függően, két fajtája van. Az egyik csak a SIM-hez kötött szolgáltatásokra (beszélgetés, sms, mobilnet, stb..) használható fel, ez az általános egyenleg. Erre az egyenlegre kerülnek a postán, újságosnál, benzinkúton, ppo.hu kersztüli feltöltések.
Míg a másik (univerzális) egyenleg, a hálózati szolgáltatásokon túl, felhasználható mobilvásárlásra is. Ezt csak bankautomatákról, mobilbankon keresztül, illetve T-Pontokban tudod feltölteni.
Ha *102# kóddal lekéred az egyenleget, a teljes összeg után zárójelben szerepel az univ. egyenleg: "ebből X összeg fordítható vásárlásra"...
-
Próbáltam a mobilos parkolást, de nem jött össze. Elküldtem az sms-t a kiírt számra, és az a válasz jött, hogy:
Nincsen elegendő egyenlege a parkolás elkezdéséhez! Kérjük, töltse fel univerzális egyenlegét bankautomatánál/internetbankon.
Na most t-mobilos domino kártyás telefonom van, az egyenlegyem kilencezer valamennyi.
Mi a rák az az univerzális egyenleg? -
attila760504
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni? Egy t-mobilos szám tulajának a neve és címe kellene.Ötleteket priviben. A tudakozót kihagyhatjátok!!! Esetleg t-mobilos felhasználó?
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, ha az áll a T-mobil-os "ügyfél példány"-on, hogy:
"DOMINO Egyedi Előfizetői Szerződés"
akkor az havi előfizetésest jelent vagy feltöltőkártyás előfizetést?
Előre is köszi!
üdv.
-
conway's
csendes tag
Sziasztok! Ha letellik a 2 év hűségnyilatkozatom, de nem vagyok aranykártyás, akkor nem tudok készüléket váltani kb olyan áron (vagy olcsóbban), mintha új előfiztést kötnék?
-
válasz
attila760504 #2005 üzenetére
Ezt mintha már kérdezted volna két hete...
-
attila760504
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni? Egy t-mobilos szám tulajának a neve és címe kellene.Ötleteket priviben. A tudakozót kihagyhatjátok!!! Esetleg t-mobilos felhasználó?
-
válasz
Yushchenko #2002 üzenetére
Ha T a hatályos Üzletszabályzata alapján járt el, akkor mindegy kinek írsz...
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Yushchenko #2000 üzenetére
Reklamálhatsz, de most borítékolom, h. nem lesz semmi használható eredménye számodra. Ki kell fizetned, mese nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Autós kamerák
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Energiaital topic
- Drón topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest