- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
Sziasztok, édesanyám hűsége lejárt, még függő a p10 lite telója, de lehet újat kapna, ez pedig tovább menne a családban. A biztonság kedvéért ha úgyis ingyen van függetleníteném, ez ugye nem nyúl az adatokhoz, semmihez a telón, nem csinál gyári visszaállítást vagy ilyesmi? És rögtön kell hozzá más sim kártya vagy kb beütöm a kódot, újraindul és már nem függő, ennyi az egész? Előre is köszi!
-
Greybeard
tag
válasz
4Grider #119048 üzenetére
Ez a 15 millió forintos kérdés, hogy mennyi idő kérdése. Azt gondoltam max. 1-2 nap alatt lezongorázzák. Hajmeresztőnek tartom, hogy 8 nap sem elég egy ilyen volumenű probléma megoldására.
Az ügyintéző dolgába nem szóltam bele gondolván, hogy tudja mit csinál. Adtam a lakcímkártyát, személyit, ahogy kérte és vártam mosolyogva, míg ő intézte, amit kellett. -
Greybeard
tag
válasz
bksgbr #119043 üzenetére
A Bluemobile kártyámat azonnal lekapcsolták, de a Domino kártya még nem aktív. 8 nyomorult nap után sem. Időnként próbálkozom repülőmód be/kikapcsolással, de semmi. Messengeren hiába zargatom őket, csak a "várjak türelemmel" szöveget kapom folyamatosan. Az avatarommal nem összhangban már nagyon vörös a fejem. Leginkább a tehetetlen dühnek köszönhetően.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Greybeard #119042 üzenetére
Akkor fordulhatsz az NMHH-hoz, ha - miután kijavították a problémát - a kérésedre nem fizetnek kártérítést/kötbért. A bejelentést követő 72 óra után ez jár.
Az NMHH a szolgáltatók törvényi feltételeknek és legfőképpen saját ÁSZF-jüknek megfelelő működését ellenőrzi, a vizsgálat nem alapulhat egy javítás alatt lévő technikai hibára. -
bksgbr
tag
válasz
Greybeard #119042 üzenetére
Hát vannak érdekes dolgok Telekoméknál. Apunak meg pont fordítva volt 3 éve, Telekomról váltott Bluemobilra, de 3 napig nem sikerült ott sem a váltás. A megadott számhordozási időablakban szépen lekapcsolták a Telekom SIM kártyáját, csak éppen elfelejtették a Bluemobil SIM-et bekapcsolni, így 3 napig nem volt elérhető a telefonszámán. Csak a sokadik telefonálás után oldódott meg a probléma. Valami elakadhatott a rendszerben.
-
Greybeard
tag
válasz
Greybeard #118849 üzenetére
Szerintetek mennyire normális az, hogy egy hálózaton belüli díjcsomagváltást (Bluemobile -> Domino) követő SIM aktiválás immár nyolcadik napja húzódik úgy, hogy 2 naponta sürgetem a Telekomot messengeren? Mindig leírják udvariasan, hogy dolgoznak rajta, várjak türelemmel, de 8 nap után már elfogyott a türelmem. Érdemes az NMHH-hoz fordulnom, vagy semmi értelme nem lenne?
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Online szeretnék Domino sim-et vásárolni számhordozással.
A rendelés során nem tudom sehol kiválasztani, hogy számhordozást szeretnék.
Vagy ezt csak üzletben tudom megtenni? -
válasz
st3v3np3t3r #119039 üzenetére
Most sikeresen töltöttem
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #119035 üzenetére
Nekem meg a számlabefizetés funkció nem tetszik a telekom appban!
Remélem visszarakják a régi számlabefizetés funkciót
-
válasz
herdsman12 #119036 üzenetére
Megírtam nekik. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
ElektrikusDE #119034 üzenetére
** The app is free to try for 7 days
Könnyen lehet, hogy a fórumtárs ebbe futott bele.Nem semmi..., én egyből Telekomra gondoltam az IPTV láttán, de furcsa volt, hogy teljesen angol a szöveg.
Minden nap tanul valamit az ember...
-
herdsman12
őstag
válasz
MaxxDamage #119035 üzenetére
Nekem írták tegnap:
“Tájékoztatjuk, hogy jelenleg az alkalmazással funkcionális problémák merültek fel, melynek a megoldásán már munkatársaink dolgoznak.” -
Telekom alkalmazásban nem tudok tölteni.
Megerősítő kód nem érkezik meg, most hívtam a bankot és azt mondták ez nem is volt kérve (vagy mi) így ők nem látják a rendszerbe és nem tudnak segíteni ebben, T aki kompetens lehet. Ilyenkor mit tehetek? -
kapasz
tag
Az másnál is előjött-e, hogy a Telekom appban megrendeltem az új 5GB-os maratont, amit az egyenlegből levont, de az appban nem látszik a rendelkezésre álló adatmennyiségeknél több óra elteltével sem...
-
Pityu.
nagyúr
-
hr2
őstag
Üdv.
Most néztem a mobilszámlámat.
Ez mit takar?SixMonthsActivationforDuplexIPTV(D(ÁHK) 359Ft
Eddig ilyen nem volt.
-
-
kory24
őstag
Most jött meg visszaigazoló email :)
73 perccel később...
Bocsi sok felesleges hsz miatt -
kory24
őstag
Nem első alkalommal fizetek így.
Mindig igy szoktam telekom weboldal, bankkártya, simple alkalmazás.Ahogy vége és szokott is jönni egyből visszaigazoló email.
Most már 50 perc eltelt és semmi...
Bár most annyi más, hogy nem csak aktuális részlet fizettem volna, hanem az összes hátra lévőt (2db), esetleg emiatt lehet lassabb?
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Online ki akartam fizetni egyik készülék vásárlásom hátra lévő részleteit egyben.
Bankkártyámrol az összeget levonta, viszont a Telekomnál nem tűnt el, továbbra is ott van a befizetendő számlák között...Természetesen irtam nekik, csak kérdem itt, hogy más járt már e így?
Ha igen sikerült megoldani, mennyi idő alatt és hogyan? -
kovacsmi_74
senior tag
-
Pityu.
nagyúr
Ha anno az itthoni telefon+tv+internet szolgáltatásunkhoz lett még egy magenta csomagos mobil előfizetés is társítva de csak mobilnet végett akkor azt a sim kártyát csak hozzá adott modemmel használhatom vagy bele rakhatom dual simes telefonba is?
-
törölt tag
Szép áremelés. Eltűnt a korlátlan dominó net, ez az igazi kiszúrás. Ez mindenben drágább mint a Vodafone már jóval. 5gb ott 2490,-Ft, 500giga (kvázi korlátlan) 7.890. A poén, hogy városi környezetben sok helyen jobb a Vodafone 4g mint a Telekom. Remélem akinek van korlátlan dominó net opció az hosszabbodik, amíg fizetve van. (Szülőknél így oldottam meg az internetet). Nem akarok előfizetést venni, telefont meg Apple veszek vagy Média Markt.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest