- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompika777
senior tag
válasz
slice14 #118047 üzenetére
Szerintem nem biztos, hogy lesz rá tuti tipp, próbálkozni kell, esetleg megnézni laptoppal, hogy minden jól van e beállítva, és automatikus e a feljelentkezés. Én is e3372-t használok de egy d-link routerben. Én d-link sticket akartam használni mivel az picit jobbnak tűnt térerőben, és nálam az nem működött, holott másnál meg megy, sőt csomagban is árulták és ráadásul még a gyártó is ugyanaz.
-
slice14
veterán
Valaki használ Huawei e3372 4G stick-et TP-Link routerbe internet megosztásként? A TP-Link C5 v4 támogatási listáján ott van az e3372-es, viszont a router valamiért nem látja.
A stick független. Gépre dugva szépen müxik. Valami tipp?
-
Nordik
őstag
Néhány napja váltottam 4GB net csomagra. Ebben nincs zene opció, így a Spotify stb fogyasztja az adatkeretet.
Nálam mégis aktív a zene opció 0Ftert. Most akkor mégis lehet használni ezeket az alkalmazásokat? Nem fogja fogyasztani a keretet? Vagy csak hiba van a Telekom felületen?
-
kory24
őstag
Köszönöm infókat.
Akkor addig használom még amíg megy, majd csak aztán fizetek elő közvetlenül :)
-
Kbali
nagyúr
válasz
Masato #118035 üzenetére
Akkor tévedtem, utoljára mikor néztem, még kellett. Azt tudom, hogy lefelé elég nagy a sávszél (sőt lehet cache-eltetni, hogy még gyorsabb legyen), de felfelé tényleg lassú (nem ezen fogsz FPS-t játszani) - általában backup-ra használják (pl. kártyás fizetésnél benzinkutak).
-
kory24
őstag
Váltottam korlátlan net max-ról az új giga erős netre.
Előzőhöz járt hbo go.
Az ilyenkor meddig él?A váltás már 2 napja történt, de még mindig működik az hbo go fiók...
Használhatom amíg működik?
Van vkinek tapasztalata meddig működik? -
Masato
tag
Műholdas netet egyik magyarországi TV szolgáltató sem ad. Léteznek külföldi szolgáltatók itthoni képviselettel, de az árak nem igazán attraktívak. A mobilnet még mindig jobb megoldás. Esetleg el lehet gondolkodni egy kültéri eszközön és/vagy antennán, ha a lakásban kevésnek bizonyulna a sávszél.
-
-
cettlee
őstag
hali!
itthon keresek valami stickes vagy simkartyas mobilnet csomagot. ne legyen előfizus. -
sfefe
addikt
Sziasztok!
Még 2021.05.-ig van hűség időm.
Mobil S +2gb net van most 3790ft.
Ha most váltok az új mobil S+4gb az lenne 3390ft, de a mostani vállalt költési szintem 4190ft.
De az újat kiválasztom nem ír kötbért.
Hibás az oldal vagy csak simán nem számolnak most fel?
Nekem hang csomag nem kellene de elég a 4gb net. Igaz nincs benne a Spotify de azt meg be lehet kapcsolni 0ft.-ért az appban.( Zene funkció vagy mi így az is menne)
( Sajnos elszúrtam, hogy nem választottam a 0ft-os hang csomagot amiért most 600ft kérnek és még radobtak a perc díjra +2 ft-ot..)Köszi
SfefeBár nem tudom ha váltok a 4 gigás netre akkor meg nem lehet nem tudom majd választani a korlátlan zene opciót..nem tudom az attól még ott marad e....
-
AnonymusX
őstag
válasz
kakuk.tamas #118027 üzenetére
SMS értesítő oldalról nem gondolták végig, hogy mi van az üzenetben. Onnan jobb volna kiszedni vagy a díjcsomagot figyelembe véve beleírni vagy sem.
Szóval nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal.
-
Kaba
veterán
válasz
kakuk.tamas #118025 üzenetére
Üdv.Nincs duplázás.Duplázás van,ha a régi csomagodat megtartod,illetve csak az otthonit módosítod az újra és a régi mobil marad változatlan.
-
slice14
veterán
Ha a Digi Kompakt-ra gondolsz, az Bökönyben nem elérhető, valamint a Digi Aktív meg nekem nem elég, mivel úgy használom, mint egy otthoni vezetékes szolgáltatást. És abba nem fér bele a Netflix-ezés vagy egyébb streaming szolgáltatás használata. Valamint jelenleg itthonról dolgozom, így korlátos net nem jöhet szóba. A mikrohullámu net meg egy vicc. Lehet egy páran felháborodtok, de jelenleg a Telenor HD-val havonta 100+ GB-t használok el, a fentebb emlitett felhasználással. Viszont nincs büntudatom, amig nem lehet beköttetni a vezetékes netet
-
Ferink
aktív tag
Sziasztok,
Le tudná írni nekem valaki, hogy 2020-ban mi a menete a hívás értesítő sms bekapcsolásának dual SIM esetén (ha beszélek az egyiken és közben hívnak a másikon). Mindkét kártya telekomos, a telefon P20 Lite. Találtam ide vágó hozzászólásokat, de van amelyik 10+ éves.Előre is köszönöm.
-
slice14
veterán
válasz
4Grider #118011 üzenetére
Na ja. De én pl. nem sokat tudok kezdeni azzal, hogy nálam nincs vezetékes net bekötési lehetőség ezen az utca szakaszon. Így mobilnettelkel megoldjam az itthoni netem, és ha már a szolgáltató ad egy plusz SIM-et és azt mondja hogy mindenre használhatom (kivéve p2p), akkor örömmel használom. Amúgy sem torrentezem - torrenteztem. Viszont a Netflix, online film és sorozat nézés nálam is befigyel. Nehogy már rosszul érezem magam, mert egyik szolgáltató sem húzta el a házig a kábelét.
-
4Grider
nagyúr
Én csak azt írtam, hogy minél több embernek jut eszébe a könyéken Telekom mobilnetet használni, annál kisebb sebességeket fogsz mérni. Mert a mobilnet bővítése nem egyszerű/drága. Szóval addig használd, amíg jó. Tény, hogy a Telekomnak van annyi esze, hogy nem ad korlátlan, publikus ip-vel rendelkező mobilnetet, így az igazán hardcore felhasználókat nem vonzza magához. Csak épp az igények hétről-hétre egyre magasabbak, azt pedig a 46-os mellett nem fogják tudni magasabb frekvenciák használatbavételével orvosolni.
-
bbmt
senior tag
válasz
4Grider #118011 üzenetére
Nyilván nem 0-24 használnám így.
Csak szégyen , hogy a mellettünk levő sokkal kisebb településeken ott az optika, konkrétan mindenhol, itt pedig még csak tervbe sincs véve a kiépítése, és nem a világvége hanem Szolnok megye a 46-os út vonala.Amúgy az adsl 15Mbps a mobilnet 130Mbps
-
bbmt
senior tag
Váltottam korlátlan adatra mert egy ezressel let több a havi díj mint a régi 10GB csomaggal.
Kérdés, hogy ha megosztom a netet a TV-vel és úgy nézem a netflixet akkor korlátozzák-e a sebességet?
Az adsl 15mbit kicsit kevés hozzá... -
Nordik
őstag
Köszi!
Eddig 0Ft+3GB csomagom volt, de mindig olyan 40-50-60 percet beszéltem el. Most Mobil S+4GB lett így az 50 percem csak 1200Ftba kerül. Ameddig az tart valamivel kedvezőbb a percdijam illetve ugye +1GB internet minimális plusz összegért. Spotify, Deezer nem használok. Mobilnet viszomt jó ha több.Szerintem akinek hasonlók a szokásai annak megerheti ez a kombináció.
-
Nordik
őstag
Nemrég váltottam díjcsomagot, de nem látszik a mobilnet keretem. Kell neki egy kis átfutási idő míg megjelenik?
-
Kaba
veterán
válasz
Lacielvtárs #118001 üzenetére
A netduplázás megtartható abban az esetben,ha megmarad a régi csomag,illetve a magentának csak az otthoni része kerül módosításra.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest