Hirdetés
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Magisk
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Hirdetés
-
Készíts képet az igazi nevedből!
lo Sziasztok.Egy érdekes kísérletre hívnálak meg titeket. Mindjárt elmondom, hogy miről is van szó. A telefonomon (fold 5)...
-
Barcelonából indul nemzetközi útra a Huawei MatePad 12.2 (2024)
ma Illetve a MatePad Air 2024, amit errefelé MatePad 12 X-nek hívnak.
-
Netflixesedik a YouTube, AI gyárt rá videót
it Egy rakás újdonsággal frissít a YouTube, amelyre a videókat immáron évadokban és epizódokban is fel lehet tölteni. Sőt, AI-val is lehet a platformra videót gyártani.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onderon
senior tag
Online rendszer megint használhatatlan. Egy hete email megjön van új számlám, ma belépek, JELENLEG NINCS BEFIZETÉSRE VÁRÓ LAKOSSÁGI SZÁMLÁD. Én ennek igazán örülök, akkor ebben a hónapban nem kell fizetnem gondolom, vagy más kifizette helyettem Elképesztő. Az elmúlt 2 évben gyakorlatilag nincsen olyan hónap, hogy ne állna le vagy kellene karbantartani. Hogy van erre az online felületre egyáltalán működési engedélyük? Úgy ahogy van ki kellene kapcsolni az egészet.
-
Bferibörs
addikt
válasz Bferibörs #90302 üzenetére
Mondjuk az app kicsit furcsa, több mint 8 GB netnek kellene lennie a Maraton feltöltésemmel ( 5+4 GB ) az app meg azt mondja 8,03 GB van a most kapott +1 GB-al, hmm.Nagyon furcsa , az előző 1GB amit kaptam az is eltűnt, nem tudom mi volt a lejárati határideje, nem használom a telekom netet.Közben megnéztem, az előző 1GB szept.30- ig élne. Van itt kavarás.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
dinersgala
tag
helo,
a FIATAL OPCIÓVAL +2 GB MOBILINTERNET csak 4/10GB mobilnet esetén érvényes vagy Mobil S, M, L, XL és Korlátlan hang díjcsomag + 400mb vagy 1 GB esetén is?
-
btudos
veterán
válasz dinersgala #90304 üzenetére
Mindegyik csomag mellé igényelhető.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
ittakary
nagyúr
a telekomtól kapott HUAWEI E5577C wifis izék azok T függőek?
-
makoss
veterán
Üdv!
Domino Most díjcsomag mellett Net +S szolgáltatástól van jobb ilyen áron?
Visszanézve SMS-em kb 3 havonta fizetem a netem és a beszélgetést, de mivel dual simes vagyok beszélgetésre inkább a vodás simet használom.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
brekes
tag
Hali, 09.07.-én (múlthét csütörtök) rendeltem online egy iPhone 6 készüléket. Mobil M csomagban, 2 év hűséggel. Szállítási időpontnál a legkorábbit kértem, ami szeptember 13 (szerda) volt. A telekom oldalán, a rendelés státuszához eddig az volt írva, hogy feldolgozás. Ma ismét ránéztem és már az van írva, hogy szállításra vár. Ez pontosan mit jelent? Engem a rendeléstől számítva, még nem keresett senki a telekomtól. Lehet nem is fognak?
-
-
Arcképgyáros
válasz fornettisuti #90319 üzenetére
De az sms-t aznap küldi viszont előtte jön email.
-
jozsi968
tag
válasz makoss #90314 üzenetére
"Domino Most díjcsomag mellett Net +S szolgáltatástól van jobb ilyen áron?"
Ennél csak jobb van! Domino Fix + Most opció+ 4 GB Maraton / így 1 MB net ~ 1 Ft, nem pedig 3,2 Ft, mint az általad favorizált Net+S -nél./ Ha beszélgetésre amúgy is a vodafont használod, akkor akár netre is használhatnád, 500 Ft a 300 MB. Ez is olcsóbb az általad favorizáltnál! Igaz, ez nem lassítós, hanem ha elfogy a kereted akkor kikapcsolják! S végül de nem utolsó sorban a Bluemobile Bluenet M 133 MB 84 Ft-ért !!, ami szintén lassítós! Mindig lehet olcsóbbat találni, csak körül kell nézni! -
albiosz
őstag
Sziasztok!
Azt jól látom, hogy mobilalkalmazásból kivették, hogy mennyi mobilnetem maradt? Böngészőben belépve írja, de alkalmazásban a szokott helyen nincs. Domino Fix + Most, Maraton 4 GB.
-
makoss
veterán
-
koháry
tag
Láttam a Telekom oldalán ezeket az állítsd össze magad mobilcsomagokat. Van mód a váltásra hosszabbítással akkor is ha még van hűségem az előző csomagra?
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
koháry
tag
Köszönöm a gyors választ ez jó hír. Ez a régi csomagoknál nem így volt, hanem meg kellett várni minimum 18 hónapot a 2 év hűségből.
-
koháry
tag
Na de ki mondta, hogy nagyobbra szeretnék váltani?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz enginev3.0 #90341 üzenetére
Az fura, mert faterom 12ezres előfizuját egy hete váltottam le 4ezerre. Volt még 9 hónap hűsége.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Hetek óta nem tudok belépni a Telekom alkalmazásba valami karbantartás miatt. Ma jott egy app frissites, ahol kulon kiemeltek, hogy konnyebben orsvosoljak a belepesi hibakat, erre ugyanugy nem tudok belepni. Nalatok is ez van?
A masik kerdesem, hogy ha minden honap 17. napja a fordulonap, akkor azon a napon mar megkapom az adatforgalmat?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
makoss
veterán
Nem tudja valaki, hogy Domino Most mellé lehet olyan opciót választani mint a koráltlan email és böngésző opció?
net+ S helyett[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
csifkin
csendes tag
válasz makoss #90347 üzenetére
Szia. Hasonló problémám volt. Ezt írták vissza. Amúgy magától megjavult 2 hét után.
Elnézésed kérjük késedelmes válaszunkért és a felmerült probléma miatt! Információnk alapján, a Telekom alkalmazásban központi probléma adódott, amely abban az esetben lép fel, ha olyan havi díjas mobil-előfizetéssel rendelkezel, melyhez a NetKorlátlan adatcsomag lett bekapcsolva. Ennek javítása folyamatban van, az központilag fog megtörténni. Szíves türelmedet kérjük annak orvoslásáig! Ellenőrzésünk alapján, a többi esetben megfelelően működik az applikáció. Ha nem NetKorlátlan adatcsomagot használsz, akkor első sorban azt javasoljuk, hogy töröld az applikációt, majd telepítsd újra! Az app legfrissebb verziója a 7.1. Ha viszont továbbra is problémát észlelsz, kérjük szépen, küldd el nekünk itt, privát üzenetben, hogy milyen típusú készüléket használsz, szükségünk van az operációs rendszerére és verziószámára, telefonszámodra és arra, hogy milyen azonosítóval szeretnél belépni az alkalmazásba. Előre is köszönjük! ^Petra
És a forduló napon már megkapod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Hálózati / IP kamera
- Hyundai, Kia topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Netflixesedik a YouTube, AI gyárt rá videót
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung LCD és LED TV-k
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Úgy tűnik, hogy jön a Horizon Zero Dawn Remastered
- További aktív témák...
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
- Precision 5550 27% 15.6" 4K+ érintő i7-10850H T1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen