- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz trebrona #134040 üzenetére
Nem
Lényegében új technikai folyószámlára kerülhettek a szerződések vagy más névre, vagy más szolgáltató (?), s emiatt nem látod.
Ugorj be egy olyan postára, ahol van telekom számla befizetés és a számlán feltüntett folyószámlaszám alapján be tudod pl. fizetni (ha nem számhordozott, akkor se telefonszám alapján, mert úgy nem fogják vszínűleg látni).
Vagy a folyószámlaszám feltüntetése mellett átutalással.
Azért egyszerűbb befizetőponton pl., mert ott azonnal jó helyre könyvelődik és nem manuálisan rendelik hozzá xy idő múlva.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
3 mobilelőfizetésem volt a Telekomnál egy fiókban, e-számlával. Mindhármat áthordoztam más flottába. Kérdésem, hogy az utolsó tört számlát hogyan kapom meg? Belépve a fiókomba nem tudom kifizetni, hiszen nincs már aktív előfizetésem.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Oliverda
félisten
válasz Bl.Gyo. #134034 üzenetére
“azt hittem egész nap nyomom majd a speedtestet”
bolic: Tök mindegy, mit csinálsz, mert azokat a madarak Hitchcock mintára szörnyekké válnak és majd megesznek reggelire.[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
válasz bolic #134036 üzenetére
Nos én nem tapasztaltam ilyesmit, pedig Streamet néztem a Xiaomi 11 Lite 5G NE-n az elmúlt 3-4 napban HBO Max-ben 5G-n lógva úton, épületben stb.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
bolic
őstag
Nos megtapasztaltam, hogy 5G-en túl sok akkut fogyasztott eddig, jó lenne visszaváltani 4G-re!
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Bl.Gyo.
őstag
motorolámra aktiváltam a telekom ingyen 1 nap korlátlan netét hogy 5G-t tesztelhessek. azt hittem egész nap nyomom majd a speedtestet. az első 3 mérés után el ment a kedvem, max. 30-40mbit le, 3mbit fel (volt 0.5 is), ping 50. hagyjuk inkább, már nem is kell.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz 4Grider #134022 üzenetére
“Azokhoz már mekkora adóteljesítmény fog majd kelleni, hogy ne csak az antennát tartó ház aljáig érjenek le vele?
Ilyen magas frekvenciával stadionokat, arénákat, és hasonló nagy, egyterű létesítményeket fednek le, városokban legfeljebb csak nagyobb és zsúfoltabb terekre tesznek ilyen adókat, egyszóval ilyesmi soha nem lesz minden negyedik villanyoszlopon."Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Landsmann
addikt
válasz 4Grider #134031 üzenetére
Így van. A teljesítményt nem fogják felnyomni 500 W-ra, hogy ritkábban kelljen az antennákat telepíteni. Az már mikrohullámú sütő lenne. Ööö, vagy nem. A 2,45 GHz az, ahol a víz molekulái a legjobban rezgésbe jönnek, ezen az elven működik a mkró. DE nagyobb frekin másképp viselkedik a víz. Mindegy, ebbe most nem is akarok bele menni, ehhez már fáradt vagyok.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
félisten
válasz kl122 #134028 üzenetére
Attól függ, mire akarod használni.
Én a Yetivel a forgalmas helyeken tudok 300/50-es méréseket csinálni kültéren, de beltéren gyakran egy YT video is akad. Telekommal, Vodával ennyire nem lassult be még soha. Ugyanez, ha kiteszed a lábad a városból, és mondjuk egy faluban akarsz kezdeni valamit a nettel; Yeti néha teljesen meghal, míg a többi hozza a nem túl acélos teljesítményt, de azt legalább stabilan.
Szóval felhasználás és lokáció kérdése. Tuti más helyeken tök mások a tapasztalatok.ON: Valaki tud infót arról, hogy a Magenta 1-be bevont mobil csomagok adat keretei duplázódnak minden esetben (flotta is)?
Valamenylik topikban mondta valaki, de a telekom oldalán semmit nem találok erről.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
kl122
tag
Ahhoz képest amekkora arccal harangozták be a "legjobbhálózat" Telekom 5G-t egy szánalom itt Győrben a Telekom 5G.
Az egy dolog hogy a DSS 5G az lassabb, mint a 4G+, de ahol megy az N78-as NSA 5G ott sem éri el a 100Mb/s körüli letöltési sebességet.
az meg a pláne a röhej, hogy a lesajnált Yettel a folyamatosan fikázott kínai hálózatával átlagosan dupla akkora sebességet tud 4/5G-n mint a Telekom. -
Landsmann
addikt
válasz 4Grider #134024 üzenetére
A 32 GHz úgysem jut át a falon, így épületen belül marad az alacsonyabb freki ami kintről bejött, vagy épületen belül is kella 32 GHz-es sugárzó. Még a szabadban sem jut túl messzire a 32 GHz-es-es jel, sűrűn kell antennákat pakolni.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
-
4Grider
nagyúr
Azért itt érdekes lehet az adóteljesítmény is, hiszen egy 2.4 GHz-en működő wifi-vel messze nem fedsz le akkora területet, mint egy 3.6 GHz-en működő 5G cellával, miközben ugye utóbbi frekvencia sokkal rosszabbul terjed...
És ugye a szolgáltatók még csak 700/2100/3600 MHz-en nyomatják az 5G-t, de mi lesz, ha befogják a most megvásárolt 32 GHz-es blokkokat átvitelre és így felszabadulnak a korábban megvett 26 GHz-es blokkok, amiket be lehet fogni 5G-re? Azokhoz már mekkora adóteljesítmény fog majd kelleni, hogy ne csak az antennát tartó ház aljáig érjenek le vele? -
-
AnonymusX
senior tag
válasz mihaczitomi #134016 üzenetére
Hűségnél nem muszáj magasabb csomagra váltani, viszont hűséget csak az aktuális csomagokra lehet kötni, ami szinte biztos magasabb havi díjat jelent.
-
mihaczitomi
junior tag
Bosszantó ,hogy új telefont szeretem volna venni részletre, erre nem csak a telefon részletei magasak ,hanem mindenképp magasabb Csomagra váltásra akarnak rávenni
06 30 962 8221
-
válasz #73820095 #134003 üzenetére
Amiben még az extra, hogy mintha tudták volna, hogy sima liba... és az NMHH nem fogja őket megbüntetni, vagy ha igen, többet nyernek a reklámmal mint amennyit be kell fizetni.
Mert egyébként nyilván ezt úgy kellett volna csinálni, hogy nem előbb kint a készülékek, hanem felkészült hálózat mellett, leglazább esetben is, fejlesztés alatt álló hálózat mellett kezdi el teríteni a készülékeket, nem pedig a készülékek kint, a hálózat meg nem működik, még 20+ hónapig.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
4Grider
nagyúr
válasz donjohnson #134006 üzenetére
Mivel publikus ip-t nem ad a Telekom mobilnet, így simán kinézem belőlük, hogy elég nekik egy tartomány is. De persze több van attól...
-
törölt tag
Fiúk, lányok!
Valaki megmagyarázná nekem, hogy a DSS 5G 1800/2100 mitől jobb mint az 1800/2100 LTE? Csak azért kérdezem, mert én az égvilágon semmi különbséget nem vélek felfedezni. Ki is kapcsoltam (
ne egye az akkut), ne zavarja el netezés közben mellőlem a varjakat
Szóval ez a DSS 5G kb olyan, mint 15 évvel ezelőtt az amcsiknál a 3G+-t 4G-nek írt ki valamelyik szolgáltató a telefonokon. -
Watson25
tag
Érdekes dolog ez az 5G.A városban járva kocsival (Ózd) mindenhol mutatja hogy full 5g térerő, de pl az nperf programot elindítva feltérképezésnél csak 4gt jelez, holott a Yetteles kártya valódi 5G ír,és a sebességben is jobb. Tudom az magasabb frekvencián megy 3600Mhz ez meg 700 MHz. Valójában egy optikai tuning szerintem. Gyakorlatban meg max a térerő lett jobb
-
válasz #73820095 #134000 üzenetére
Lényegében a vásárlók megtévesztésének tipikus esete volt. Azt harsogta ugyanis, hogy vásárolj 5G-s készüléket, és hasítsál rajta, aztán meg kiderült, hogy van mivel, csak nincs min.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Doky586
nagyúr
válasz donjohnson #133999 üzenetére
Ok, tehát a 37.76.0.0/17 Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen routert?
- Üzleti vita és megbeszélés
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- További aktív témák...
- MageGee MK-Star61 Mini 60% Mechanical Keyboard
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest