Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Bemutatta második generációs hajlítható telefonjait a Tecno
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Wizard of Legend II - Jövő hónap elején indul a korai hozzáférést
gp A PC-re szánt alkotás alig néhány hét múlva végre elérhető lesz az érdeklődők számára.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Árakat emel a Unity
it Vége az úgynevezett „runtime fee” árképzési stratégiának, ezzel párhuzamosan pedig árakat emel a Unity Software.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #91143 üzenetére
Kb elmondja a publikus csomagokat. Nem nézek ki többet belőlük, szólj ha csalódnom kell.
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Ma mentem Blue mobiletól Telekomhoz számhordozással. Domino Fix tarifacsomagban vagyok. Feltöltöttem az egyenlegemet és szerettem volna bekapcsoltatni a Maraton 4 GB net csomagot. Felhívtam az 1777-es számot, de csak Domino 1 GB és Domino 4 GB-ot ajánlották. Ezután weboldalukon beléptem a fiókomba és próbáltam felvenni az előfizetésemet. Hibás jelszóra hivatkozott a rendszer, kértem új jelszót, de azt sem fogadta el. Direkt felhívja a rendszer a figyelmemet, hogy legyen benne kisbetű, nagybetű és szám is. Ez oké. De csak nem fogadja el a jelszót. Néhány próbálkozás után felfüggesztették a fiókomat. Androidos mobilomon próbáltam Telekom app-ból regisztrálni, ott láttam, hogy jelszó csak szám lehet. Így itt is megakadtam. Felhívtam az 1430-at, elhangzik, hogy a várakozási idő megnövekedett, de ügyintézőt nem kaptam, csak ugyan az a menü fogadott, ami 1777-es számon is. Domino 1 GB és Domino 4 GB. Neten próbáltam megrendelni, amihez persze teljesen logikusan a fiókomhoz kellene csatolni az előfizetésemet, de hibás jelszóra hivatkozik és nem sikerül. Regisztráltam új fiókot, de azt is felfüggesztették néhány sikertelen próbálkozás után. Vicc! Online lehetne megrendelni, de nem tudom felvenni az előfizetésemet. Telekom appból is meg lehetne rendelni, de nem tudom beírni a jelszavamat, ami tartalmaz kis és nagy betűt is, mert csak számot vár jelszónak. Harmadik opció az 1777 ahol nem is létezik a Maraton net csomag. Helyi Telekomban... hogy is fogalmazzak... Nem épp vannak a helyzet magaslatán a kollégák. Azt is Blue mobiltól kapott emaillel kellett bizonygatnom, hogy márpedig lehet Bluetól is számot hordozni. Elsőre elhajtottak, hogy csak Vodától és Telenortól lehet hordozni, mert nekik van ügyfélszolgálatuk, Bluenak nincs, így nincs kitől kikérni a számot. Így a helyi T ponttal inkább nem próbálkoznék ha nem muszáj. Ráadásul mindig rengetegen vannak és órákat kell várni.
Kérdésem: Hogy tudnám megrendelni azt a monyomrult Maraton 4 GB net csoamgot?
Segítséget előre is köszönöm!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Atomgeszi
veterán
Hali!
A Domino Extra SIM kártyát, amin van 1 GB EU-s adatforgalom, milyen apn beállításokkal kellene használni, hogy működjön roamingban az internet?
Németországban nem jön be semmi konkrétan.. Vodafone Tuti 4G-n hasít, míg a Telekomos kártya semmi.
Próbáltuk az internet.telekom APN-t és simán az internet -et is.. de ugyanaz. Roaming aktív. Nemzetközi adatbarangolás ok. SMS is jött ,hogy üdvözöljük NO-ban..
-
pcnet
addikt
-
pcnet
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Valóban áthelyezték adatforgalom bővítőkhöz a Maraton csomagokat. USSD-vel állítottam be Domino jelszót, de továbbra sem tudok hozzáadni fiókomhoz az előfizetésemet. Pedig jó lenne nyomon követni az adatforgalmam. Holnap újra próbálkozok, hátha csak még nem aktív a rendszerben.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Atomgeszi
veterán
válasz Bferibörs #91165 üzenetére
Dual igen.. A kolléga fentebb írt kódját próbálva írta ki ,hogy már aktiválva van.
Most bejött a net.. E net.. Harmatos.. Vodafone 4G hasít.
Maradunk a Vodafone-nál.. havi 300MB megújulóban 500Ft havonta.
Esetleg jobb ajánlat direkt német kártyával? Sajnos nem ismerem őket..
-
Tomikaa.
tag
Nekem a Google szokatlan adatforgalmat észlelt probléma időnként újra előjön, csak már sehogy se enged továbblépni, azt írja próbálkozzak később.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz Atomgeszi #91167 üzenetére
ha azt mondja a kódra, hogy aktiválva van akkor szerintem a telefon beállításában lesz a hiba.Dualos szivatott már engem is e téren, végül össze jött.Ha jól emlékszem 2 helyen kell engedélyezni a netet 1- 1 kártyához + be kell állítani a 3G-4G- t is az adott sim-hez , telefonja válogatja,hogy mit enged.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Keil Walker
aktív tag
Rendeltem egy telefont a Telekomtól. Jött róla visszaigazoló email rendelésszámmal. A rendelés állapota több mint egy hete "jóváhagyásra vár". Közben elfogyott a telefon. Megtehetik, hogy törlik a rendelést?
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Keil Walker #91173 üzenetére
Amiatt nem fogják törölni, mert 'nincs készlet'. Ilyenkor a megrendeléssel lefoglal egy mennyiséget is a teljes készletből, ergo, az más igénye miatt nem kerül értékesítésre.
-
kchris78
veterán
válasz Keil Walker #91173 üzenetére
Nem hivtad oket hogy WTF?
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Láma kérdés, szégyellem is a pofám érte, de hátha.
Van lehetőség egy domino kártyáról a megvásárolt maraton netet vagy legalább egy részét egy másikra áttölteni?Impossible is nothing
-
Bferibörs
addikt
válasz Atomgeszi #91180 üzenetére
sajna nem ismerem a redmi 4x-et , nekem egyik dualos telóm sem engedi (3 van, egyik sem dual aktív a 4x nem tudom milyen ) , hogy mindkét kártyán egyszerre be legyen kapcsolva a 4G . Ha nem kapcsolom át kézzel akkor nem megy sem a 3 sem a 4 G.Mint írtam ezt két helyen kell megtennem jobb esetben mert különben nem megy a 4 G a váltott simen. Még nindig úgy gondolom, hogy ez készülék beállítási gond lesz. Kérdezz rá a telefon topikjában!
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #91143 üzenetére
Itt volt a telekomos. Egy az egybe ugyan azt mondta el amit a neten is olvashatok. Csak azt nem értem, hogyha én a telefonos ügyintézőnek elmondtam, hogy mondom kívülről belülről ismerem az összes neten található kedvezményt, akkor miért erőlteti rám az ügyintézőt, hogy érdemes lehet meghallgatni.
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #91183 üzenetére
Remélték személyesen talán elgombolkozol az ajánlatokon és elmondhatják dolgoztak. Próbálkozniuk kell, ez ilyen. (Hozzám pár hónapja UPC nő csengetett be, szerencsére nem az a nagy dumás lerázhatatlan értékesítő fajta, hanem jófej volt hamar megértette esélytelen ár és minőség miatt, hogy Digiről váltsak tévét és netet.)
-
gallus
aktív tag
Sziasztok!
Ha minden igaz, akkor 24-től a szolgáltatóknak ingyen el kell végezniük a függetlenítést, már persze ha letelt a hűségidő.
A gond annyi, hogy egyelőre csak a tulajdonos kérheti.
A ma közkézen forgó telefonok szerintem nagyobb fele nem annak a tulajdonában van aki vásárolta.
A szolgáltató viszont nem akarja elárulni a tulajdonost.(Így még sem olyan hepi ez az ingyenes unlock)
Tudtok valami módszert arra, hogy hogyan lehet kideríteni kinek a nevén van egy készülék?
Én családból vásároltam, de nem tudják, hogy apa, anya, vagy a testvér nevére vették.
Köszi a válaszokat.
-
sultansmith
senior tag
Hali!
Nem tudja itt valaki, hogy a hűség lejárta előtt mennyi idővel ajánlja fel a készülékes akciókat a telekom oldala?
Anno úgy emlékszem, hogy már 4 hónappal a lejárat előtt lehetett újítani, de most semmi...
Előre is köszi az infókat!
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
enginev3.0
félisten
válasz sultansmith #91188 üzenetére
3, nem?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #91183 üzenetére
-
Atomgeszi
veterán
válasz Bferibörs #91182 üzenetére
Dual aktívnak tuti nem dual aktív, de nem hiszem, hogy ennek köze lenne annak ahhoz, hogy míg a Vodafone simán felmegy 4G -re, addig a Telekom E-n küszködik.
Mindkét foglalat 4G képes.
Plusz ezen kívül akár H-nak is be kellene jönnie, de sajnos semmi.
Én magam a készüléket nem is tudom megnézni, csak távolról segíteni. De, ha ugyanazt csinálja, mint a Vodafone simmel, akkor miért nem megy?
Itt van előttem egy Mi4c, meg egy Mi5. Akármelyiken kapcsolom, hogy egyszer a Voda, egyszer a Telenorról menjen a net, mindakettő felugrik egyből 4G-re vagy H+ra, ami van épp a közelben, semmit nem kellett átkapcsolnom.. Ezért nem értem..
Lehet a Telekomot korlátoznák a külföldi szolgáltatók?
-
goop
őstag
válasz Atomgeszi #91192 üzenetére
Ha be van állítva, hogy a telekom legyen a netes kártya, + el lett küldve a *104# + adat roaming engedélyezve van + van eu s adat keret mennie kell 3G vagy 4G n. Egyszerre nem fog menni a voda és a telekom net, vagy az egyik vagy a másik. Szerintem, nincs beállítva hogy a telekom a netes. Nálam pl alap mobil adat ill. 3G/4G foglalat néven fut, mind a kettőt állítani kell, különben előfordulhat, hogy ha nincs belőve csak edge net lesz.
-
lugosi
MODERÁTOR
Másik uniós országba megyek holnap, next s csomag, ugye semmit nem kell tennem, itthoni feltételekkel tudom használni a csomagot? Főleg a beszéd érdekel, az adat nem.
Vagyis telekomon belül ingyen hívok haza? Ingyen fogadom a hívást?
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz Atomgeszi #91192 üzenetére
Sajna vannak olyan kínai telefonok amik szivatnak a váltással, ezért próbálom felhívni a figyelmet, hogy esetleg többször átnézni a beállításokat , nekem a Thor ilyen szivatós ( volt amig meg nem ismertem az egyszerűségét az átváltásnak a kártyák között ) a sonym és a lenovóm egyszerűen átvált. Sajnos az X4- nem ismerem mint írtam. ( Valaki írta itt lejebb, hogy ki voda karit és helyére a telekomot, van kínai aminél ez sem műxik mert újra kell konfigolni az új kártyát.)
A Beállítások/Továbbiak / Mobilhálózatok/Preferált hálózat.. Vodás karinàl GSM ...Telenoros karinál LTE, 4G, 3G ..ami beállítható ... Ezután célszerű a netet bekapcsolni Telenoros kártyánál, értelem szerűen a Vodásnál meg ki ha ezt a teló magától nem teszi neg. Sajna többet nem tudok ebben segíteni már.[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz Bferibörs #91198 üzenetére
Bocs kifutottam, a Mobilhálózatoknál nem árt az előző beállítások után egy automatikus újra kerestetés , akár egy teló újra indítás is , és a Telekomos kártyánál újra ellenőrizni, hogy engedélyezve van e a roaming.....ja a Telenor,Telekom akart lenni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen