Hirdetés
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
Hirdetés
-
Újabb analóg billentyűzettel bővül a Keychron kínálata
ph A cég rövidesen megjelenő, vezetékmentes újdonsága két alapkivitelben választható, és az egyiket fával díszítették.
-
6 Android főverziót ígér a Samsung
ma Ráadásul a Galaxy A16 5G-vel kapcsolatban.
-
Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
gp A kiegészítő minden platformon öt euróba kerül, érdemes lehet lecsapni rá.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz kaposznyak #90500 üzenetére
Ha rendesen töltöd az egyenleged, akkor nincs.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #90489 üzenetére
Nocsak-nocsak.
-
4Grider
nagyúr
válasz kaposznyak #90503 üzenetére
Akkor legalább havonta töltöd az egyenleged...
-
veterán
válasz kaposznyak #90503 üzenetére
De akkor nem lehet Maratonod, az csak dominóval van
Valamelyik új Mobil díjcsomag nem jó? Azokban lehet legalább 400 MB net havonta.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz kaposznyak #90509 üzenetére
"elmegyünk"
Esetleg a többieknek nincs felesleges mobilnetjük, amit wifis hotspotként leoszthatnak?
Napineten kívül ugye csak a Netplusz van még.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
zsolt501
nagyúr
"A NetPlusz mobilinternet-csomagokat 2017. május 1-jétől lezártuk. Így azok a jelzett időponttól már nem választhatók új vagy meglévő előfizetéshez sem. Ajánljuk új Mobil díjcsomagjainkat választható internettel 400 MB-tól a korlátlanig!"
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
veterán
válasz zsolt501 #90512 üzenetére
Uhh, basszus, kiment a fejemből
(#90513) kaposznyak: akkor marad a napinettel próbálkozás, vagy egy második dominos sim kártya esetleg, amit fel lehet tölteni maratonos nettel (utazás idejére berakva a mobilodba) (sőt tölteni sem kell, csak megvenni és 1 évig lesz rajta valamennyi net, asszem 1 GB + mellékesen 80 perc duma), vagy nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Bornie127
senior tag
válasz kaposznyak #90515 üzenetére
Valahol van egy cikk róla. Én úgy számoltam, hogy napi 2 óra waze, 22 munkanappal 5-600MB forgalom.
-
Bferibörs
addikt
válasz kaposznyak #90497 üzenetére
Ha hosszútávon gondolkodsz , egy év minimu , akkor a maraton 4 GB a legjobb árban , 4000 Ft egy évig , kártya lejáratáig él , 1 Ft/ MB , az alacsonyabb 1GB, 600 MB többe jön ki MB - onként.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz szabogabor10 #90489 üzenetére
ezekszerint meghajoltak a népharag miatt
akkor így már lehet át is váltok a 30GB-osról, mert ért ne, ugyan annyi
-
thomas77
senior tag
válasz Black_Raven #90522 üzenetére
Jó fej az app... azt írja, hogy 30 napig felhasználható, a visszaigazoló sms pedig csak 3 napot ír. Most akkor mennyi is?
-
milenda
tag
Nekem semmi.
-
Zsoo80
tag
Pénteken lesz 3 hete, hogy rendeltem a webshopban egy huawei mifit dominó csomagban coop kóddal, pont be váltással. A maradék fizetendő kb 10500. Azonnal átvételre kértem a Mamutban levő üzletbe. Azóta semmi hír, az online felületen átváltott a jóváhagyás alattról visszahívására vár-ra az állapot. 3x beszéltem ügyintézővel telefonon, tettem panaszt mégse történik semmi. Valakinek valamilyen ötlet ??
-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.
-
HaZsolt
őstag
Valaki tud segíteni? El kell szórnom a kapcsolat pontjaimat gyorsan, még szept 30 előtt. Mobil lottó árát, hogyan fizethetem ki kapcsolat ponttal?
-
Soulfly842
addikt
válasz HaZsolt #90533 üzenetére
Ne foglalkozz az sms-vel. A szerencsejáték rendszere nem tud különbséget tenni, hogy miből vonja le. Csináld nyugodtan, ha ott átállítottad.
A pontokból fogja, a fennmaradó különbözetet (ha nem telik ki az adott utolsó szelvény a pontokból) a számlára terhelődik.
[ Szerkesztve ]
-
kisspall
aktív tag
3 GB-3 napra, végre ideért hozzám is.
20-29 között, Dominósoknak. -
thomas77
senior tag
válasz grafikus17 #90537 üzenetére
Azt, hogy ki veszi észre, hogy aktiválható... 🤤
-
Bferibörs
addikt
Nekem 20-29-ig, ha át tudnám adni valakinek szívesen megtenném, nekem nincs szükségem rá.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Putyin90
senior tag
Dominósként megrendelt Korlátlan közösségi opciót hogyan lehet kikapcsolni, ha azt akarom, hogy a következő hónapban ne újuljon meg?
-
HoTaZo
őstag
válasz HaZsolt #90533 üzenetére
Az alkalmazásban le tudod ellenőrizni, hogy onnan vonta le.
Tegnap én is csekkoltam egy szelvényt.
Gondolatom szerint több szelvényt érdemes egyszerre megjátszani, hogy ne kelljen szelvényenként fizetni az sms-t. Legalábbis remelem, hogy egyszerre megjátszott több szelvénynél is egy sms-t számol fel.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
viera
őstag
Októbertől engedélyezik a korlátlan net-nél a megosztást?
Gondolkodom,hogy átváltok rá mert ahol lakom sajnos nagyon gyenge a vezetékes net.
Viszont gondolom duo kártyát továbbra sem adnak hozzá,hogy egy másik sim-en is tudjam használni?Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
viera
őstag
válasz szabogabor10 #90543 üzenetére
Sajnálom mert nálam úgy már biztos lenne,hogy előfizetek rá.
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
radio100jozs
őstag
Ha otthonra kell a vezetékes helyett a net, akkor miért kell duonet sim is hozzá? Valahogy így nem kerek a dolog. Van WiFi router, azzal lehet osztani a netet. De amúgy arra azért kíváncsi lennék, hogy mi a motiváció egy 2 év hűséges, és legalább 30%-al drágább netcsomagra váltásra, mikor hűség nélkül 30%-al olcsóbban ugyan ezt megkapni máshol, és a hálózatban sincs eltérés?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Külpolitika
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Gaming notebook topik
- MSI MPG Carbon alaplapok Z890 és X870E vezérlőhidakkal
- Itt az új LOGOUT!
- További aktív témák...
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen