Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
Hirdetés
-
iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
ma Voltak olyan fejlesztések, melyek nem hangzottak el a tegnap esti bemutatón. És voltak dolgok, amik nem fejlődtek.
-
Frissítve! Nézzük élőben a PlayStation 5 Pro bejelentését!
gp Hivatalosan egy technikai prezentációról van szó, de a Sony saját magát buktatta le az új gépet illetően.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
És mivel az októberi ÁSZF változásokba se volt ez előjegyezve, ezért a törvényi kötelezettség dátuma írhatja majd mindezt felül
"(#90601) 4Grider"
A teljesség igénye a leírásban, s nem csupán a kontextushoz kötött szárnyaszegettség! Kákán is csomó A törvényi kötelezettséggel sokan nincsenek tisztában - néha nem is baj, ha folyamatosan ismétlünk egy-egy fél mondatban is
[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
Domino Fix díjcsomagom van, be szerettem volna aktiválni az ajándék 3 gigát, Telekom appban nem tudtam ezt megtenni.
Bementem az ügyfélszolgálatra a problémámmal mire ott kiderült hogy nem aktív a technikai net.
Értitek?
Egy olyan díjcsomagban amit direkt erre a célra hoztak létre.
Úgyhogy erről a promóról ennyit.szerk. most nézem az appban, márt tudom élesíteni.
De azért érdekes hogy a Fixben nem volt alapban aktív a net, míg másik kettő dominósomnál igen.[ Szerkesztve ]
-
dragontiger
tag
Sziasztok a coopos cupon még él?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz dragontiger #90609 üzenetére
Igen
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
A mobilparkolás app előre levonja a pénzt, ha a határozatlan időpontot jelölöm meg? Kb. volt 1500ft egyenlegem, elindítom határozatlan időre a parkolást, erre jön azonnal az sms, hogy egyenlegem 300 ft alatt van, megnézem: 5ft. Mondom mi van? Már többször használtam, de ilyen sose történt, pedig mindig határozatlan időre jelöltem meg. Leállítani se tudtam (se az appon belül - "üzenetküldési hiba", se manuálisan SMS útján), persze a 3 óra elteltével jött, hogy mennyibe került, szerintem pont annyiba, amennyit levont. Kb. 10 percre kellett volna megállnom amúgy..
Asszem ezt se fogom többet használni.
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
addikt
Sziasztok!
Lenne egy láma kérdésem, tulajdonképpen csak megerősítést szeretnék a következőben:
A 3 GB 3 napra opciót ugyebár 20 és 29-e között lehet igénybe venni, lényegében ha jól gondolom, akkor ha 29-én kapcsolom be, akkor is ugyanúgy 3 napig lesz aktív?
Utánaolvastam, az alkalmazást is telepítettem, de nem könnyen igazodok el a nagy katyvaszban, viszont nem szeretnék lemaradni róla.
Előre is köszönöm.Up the Irons!
-
-
EmberXY
addikt
válasz tsteve #90613 üzenetére
Ezt hol találtad?
Akárhogy keresem, ilyen konkrétumot nem látok, de mindenhol máshogy van leírva.
Az app-ban olyasmire emlékszem, hogy a 3 nap az aktiválással indul, a telekom oldalon is ez van..., namármost az akció meg 29-e éjfélig tart... Én már semmit nem értek, kb hétfőn bekapcsolom, biztos ami biztos.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
PhoenixSzG
tag
válasz Jhonny06 #90611 üzenetére
"Vedd figyelembe az adott zónában meghatározott maximális parkolási időtartamot és ingyenes időszakokat! Domino előfizetők esetén az adott zónában meghatározott maximális parkolási időtartamra vonatkozó teljes díj befoglalásra kerül az előfizető egyenlegéből. Természetesen a parkolás leállítását követően csak a tényleges parkolási időtartamnak megfelelő díj kerül az egyenlegből levonásra."
-
dptrsk
Topikgazda
válasz tsteve #90613 üzenetére
Ez a butaság honnan jött?
Az aktiválásnak kell megtörténnie szeptember 29 23:59:59ig, onnan indul a 72 óra.
Mivel az akció megnevezése "3GB 3 napra", így nem lehet, 29-én "3GB 12órára" módosítani.
"A szeptember 29-én éjfél után aktivált kedvezményt a Domino SIM-kártyákon nem tudjuk érvényesíteni."szeptember 20-29 között a domino előfizető választhatja ki, hogy honnan induljon a 72 óra.
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz EmberXY #90617 üzenetére
valóban nem a hivatalos telekom oldalról származik, de az utóbbi idők telekomos tévedéseit figyelembe véve talán jobb is... a hvg ugyanis jóval kevesebbet téved mint a telekom web felületének szerkesztői..... ők (a hvg-sek) valószínűleg rákérdeztek erre konkrétan is
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz PhoenixSzG #90615 üzenetére
Köszi. Ez így mondjuk oké is, csak nem értem miért nem engedte leállítani..
-
berbatov2
senior tag
Telefon neve után az #slv jelölés azt jelenti, hogy független?
-
pinnacle
nagyúr
Samsung J5 2017-re nem jön meg a Google kétlépcsős hívás. Kikapcsoltam a VoLTE-t, semmi változás. Másik telefonban működött, 1 hónapos SIM. Más hívások bejönnek, csak a Googletől nem. Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz radio100jozs #90635 üzenetére
valóban nem mindegy és a telekom -jó szokása szerint- költői homályban hagyja a dolgokat most is... egy megbízhatónak tűnő forrás van, az a hvg cikk amit linkeltem, s ők valószínűleg rákérdeztek előtte mielőtt azt írták, hogy csak 29-ig lehet igénybe venni... de ha neked van jobb forrásod, oszd meg...a telekom saját oldala köztudottan nagyon nem megbízható, de még ott sem írják ezt egyértelműen, amit tudni vélsz...
[ Szerkesztve ]
-
mecsek20
tag
Kint van az okt 24-től érvényes ÁSZF: hálózati korlátozás feloldása: díjmentes 😀
-
szabogabor10
veterán
válasz mecsek20 #90637 üzenetére
És tényleg, ez remek hír.
Akkor viszont el tudom képzelni, hogy innentől kezdve minden készüléket kártyafüggetlenül fognak árulni, és az összes korábban vásárolt készüléket ingyen függetlenítik. Van ilyen gyakorlatra példa külföldön.[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
fornettisuti
veterán
-
szabogabor10
veterán
válasz fornettisuti #90639 üzenetére
Nincs.
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #90626 üzenetére
Mégis kellene a telefonhívás. Ha külföldön ellopják a telefont, Telekomtól kérhetek hívásátirányítást, így meg tudom változtatni a Google jelszavamat, az SMS-t viszont nem tudják átirányítani. Lehet az LTE-s telefonokkal van ilyen probléma? Xiaomi Note 4-en sem jött be a hívás. S Advance, S3 Neo-val meg nem volt gond. Kipróbáltam minden beállítást, de semmi változás. Gondolom az sem számít, hogy milyen APN-en vagyok.
Más nem tapasztalt ilyen hívás elakadást? -
szabogabor10
veterán
válasz szabogabor10 #90638 üzenetére
Egyébként rengeteg készülék kártyafüggetlen már, beleérte az új iPhone-okat is, úgyhogy szerintem tényleg lehet ennek valamennyi esélye.
-
Soulfly842
addikt
válasz szabogabor10 #90640 üzenetére
Eddig sem volt ott a díjtételeknél leírva, hogy SIM Lock feloldás díja+kötbér... Az ÁSZF, az aláírt szerződés más elemei szólnak erről... Tehát ha sim lockos a készülék, akkor ugyanúgy meg kell várni a lejáratot Ne értelmezzük így félre.
Egyébként a tény attól még tény... az új készülékek nagy része tényleg Sim lock nélküli a telekomnál.
-
veterán
Ha egy iPhone már ki van fizetve teljesen, de még nem járt le a két év hűség rá attól ki lehet függetleníteni vagy muszáj megvárni a két évet? Valamint bárki kitudja vagy csak az eredeti tulaj?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz Soulfly842 #90645 üzenetére
Hmm értem! Köszönöm a felvilágosítást!
Mennyibe kerül azt elfelejtettem megkérdezni![ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz Soulfly842 #90647 üzenetére
Ja most olvastam vissza kb 5 kommentet és ott van, hogy Díjmentes! De akkor januártól fel lehet oldalni egyébként, vagy így is úgy is meg kell várni a két évet?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen