Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #106048 üzenetére
Van még talán, mert én pár hete beszéltem velük.. itt a topiban volt valahol.
De az is lehet, hogy a sima ügyfélszolgálatra kapcsol tovább... -
Soulfly842
addikt
válasz
herdsman12 #106047 üzenetére
Szerintem még ez se a realitás.
A csomagok 99%-a gyorsan megoldódik, csak rohadt sok a csomag, egy-egy ilyen előfordul minden nagyobb forgalmú online shopnál.
-
myckie2
őstag
válasz
fornettisuti #106034 üzenetére
Kaptam mint utólag kiderült, de ahogy mondtam mobilnettel kapcsolatban semmilyen tájékoztatás nem történt és az a honlapon sem erélhető tudomásom szerint.
-
myckie2
őstag
Sziasztok!
Segítséget/tanácsot szeretnék kérni az ügyemben, ha valaki tud. Domino kártyával rendelkezem és benéztem a rendelkezésre állási időt, ezért letiltották a kártyámat. Rá egy napra feltöltöttem. A probléma, hogy a kártyámon rendelkeztem még 3GB 3 hónapig felhasználható adatmennyiséggel és ez újra aktiválás után eltűnt. Elsőnek utána néztem, hogy Telekom honlapja erről mit ír és esetleg az ÁSZF-ben található-e erre valami, de semmi infot nem találtam arra vonatkozóan, hogy a megmaradt mobilinternet egyenleggel mi az eljárás rendelkezési idő lejárása és újra aktiválása után. Bementem a telekomhoz és ott azt mondták, hogy nem fogom visszakapni, de szerintetek helyes ez így? Alsó hangon is az a 3GB kb 3000Ft-ot jelent ráadásul az újra aktiválás díja is 300Ft volt.
-
Pxs
aktív tag
Ha szeretnék egy viszonylag visszafogott csomagot (Mobil S + korlátlan net) venni 2 év hűséggel új előfizetőként, a webshopos rendelést követően kb. hány nap múlva számíthatok az átvételére?
Ha jól tudom, mobilelőleg és belépési díj ilyenkor nincs.Előre is köszönöm!
-
TomPack
őstag
A mai domino day 1Gb net ma éjfélig, vagy az aktiválástól számított 24 óráig él?
Az app éjfélt ír, az sms pedig az utóbbit!
Vajon melyik az igaz? -
Ateszpapa
addikt
válasz
Soulfly842 #106017 üzenetére
Köszi a felvilágosítást.
Elég szomorú, gondolom nem egy nagyitelefon lett véve a nevére.
Sok sikert neki, minél hamarabb rendeződjön az ügye. -
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #106017 üzenetére
... Tudatosan biztos nem hibázott ekkorát senki, hiszen tisztában van mindennek a jogi felelősségével.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Ateszpapa #106010 üzenetére
Sok minden lehet. Nem csak erről szólhat a történet...
Lopott iratok, hasonló fazon.
Hamisított ügyvéd által készített és ellenjegyzett, vagy közjegyző által hitelesített meghatalmazás (azzal más is eljárhat bármiben)
Céges vásárlás, hamisított meghatalmazás
Online vásárlás, ez alapján átadott készülék (ez esetben a GLS felelőssége is, mert nekik is kötelező szerződéskötéssel együtt járó eszközkiszállításnál okmányokat ellenőrizni!)
-
válasz
Karcub #106012 üzenetére
Szia,
Ha nem volt probléma az előfizetéssel - komolyabb elmaradás például a számlák tekintetélben -, akkor nem jellemző a mobil előleg bekérése, pláne ha az arany/platina kiemeltség adott, az aranyhoz nem is kell nagy "fogyasztás" havonta.
Ja, és ha van arany/platina kiemeltség, akkor a 24 hónapos hűségből elég 21-nek letelnie és már lehet is hosszabbítani hűséget, azzal pedig új készüléket vásárolni. -
Karcub
senior tag
Sziasztok! A mai nap jár le a 2 év hűség (mobil), és szeretnék új készüléket kihozni. Amúgy már 6 éve folyamatosan előfizetéses vagyok, mindig volt hosszabbitva. Kérdésem az lenne, hogy ilyenkor is kell az adott készülék valahány %-át előre kifizetni? Egy iPhone 7-ről lenne szó egyébként.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Soulfly842 #106004 üzenetére
Hogy lehetséges ez, hisz kell a személyi, meg egyéb papírok a vásárláshoz.
Ügyintéző nem is nézte meg ki van az igazolványon? -
kmarci25
veterán
Sziasztok! Tegnap számhordozással a vodától átkerült egy szám a Telekomhoz. A kártya látszólag aktiválódott, térerőt jelez a készülék, a mobilnet működik, hívást indítani lehet róla, de hívást fogadni nem lehet. Ha hívni próbálom az adott számot, akkor vonalasról foglaltat jelez, mobilról pedig egyszerűen bármilyen jelzés nélkül befejezi a hívást. Azt hittem csak átmeneti, de tegnap este volt a számhordozás és ma reggel sem működik. Újraindítások megvoltak, de nem segít. Átirányítás, ilyesmi nincs beállítva.
Gondoltam hívom az ügyfélszolgálatot, de reménykedem hátha van valami egyszerűbb megoldás is. -
Bferibörs
addikt
Valaki olvasta az új ÁSZF-t, Dominó fix-re vonatkozóan?
Szolgáltatót váltanék,érdekelnének az új "buktatók". -
Soulfly842
addikt
válasz
cris78 #105992 üzenetére
Akkor nem is kérdés
(#105987) Oposzumtoszó
Szia!
A fontos az, hogy elsőnek legyen meg a feljelentés, majd a feljelentésről dokumentumaival menj be egy Telekom üzletbe és mutasd ezt be.
Egy dolog a lényeg, hogy erről ne 30 napos reklamációt, hanem Hamis vásárlás kérelmet vegyenek fel.
Ha ez elindult, akkor részedről rendben van egyelőre és mindkét szükséges helyen megtetted a megfelelő bejelentést, amit vizsgálni/kezelni fognak.
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
A telekom oldalán a domino egyenleg feltöltésnél mióta szünt meg a 2500ft után járó bónusz?
Már nem lehet kiválasztani mint eddig, és már csak 3500ft a legkisebb összeg amiért ad bónuszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest