Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rfszabi
tag
válasz zeon.hu #90825 üzenetére
Nekem hibátlanul ment minden, sőt bőven 3 GB felett használtam, csak befagyott az alkalmazás és 1,76-on állt miközben a torrent pörgött, és simán leszedtem egy 9 gigás fájlt, úgy hogy NetPlusz S csomag van ( 200 mega ) és ez a 3 gigás promó
Másrészt, nem tudom miért azt írja, hogy 30 nap az időszaknál..
-
Black_Raven
veterán
-
MK VII
veterán
válasz zeon.hu #90874 üzenetére
Itt a lényeg.
A nem is tudom hány millió előfizető megnyerhet 50 gombot!
Nem is tudom, hogy hova sz@rjak....Gyakorlatilag újra feltalálták az google és az iphone telefonkeresőjét, gomb formába öltöztették és pénzt kérnek érte...
Taníthatnának engem is, hogy a vállalkozásomat, hogy lendítsem fel...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zeon.hu #90989 üzenetére
Nekem még jobb volt. 20.-án vagy 21.-én aktiváltam a 3 GB -os promót, jött róla sms is, hogy aktiválva lett, másnap néztem egy csomó yt videót, aztán ma próbáltam netezni, semmi, a maratont is leette.
Arról nem beszélve, hogy semmi sms nem jött, hogy felhasználtam volna a promóciós keretet.. -
tsteve
senior tag
válasz zeon.hu #91354 üzenetére
van olyan kártya amivel jelenleg is jól működnek a Google applikációk nálad ugyanazon a készüléken? vagy kizárólag csak dominoval próbálkoztál eddig?
első körben én google play szolgaltatásokat próbálnám újra installálni...nálam prímán működik a domino is
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz zeon.hu #91352 üzenetére
Google alkalmazások, chrome, stb csinálj egy teljes gyorsítótár és alkalmazás adatok törlést, majd egy újraindítás.
(ne az alkalmazáson belül, hanem a készülék beállítások/alkalmazásokon belül!)
1-2 esetben találkoztam ilyennel, s nem csak dominónál. Ez ezeknél az eseteknél megoldotta a problémát
-
-
Ateszpapa
addikt
válasz zeon.hu #91397 üzenetére
Én múlthét hétfő óta várom a mifit+ dominó SIMet, de egyelőre kiszállítás alatt van.
Holnap telefonálok újra.Érdekességképp másnap (múlthét kedden) megrendeltem ugyanazt a mifit dominó kártya és 5ezres kupon nélkül, azt meg át is tudtam venni ( csütörtökön) már használom is.
Csak amit kuponra vettem azzal szarakodnak.
-
veterán
-
EmberXY
addikt
válasz zeon.hu #100450 üzenetére
Velem másfél hete fordult elő ugyanez, a főnökömnek kellett magyarázkodnom, hogy miért vagyok kikapcsolva, pedig nem is. Se a készülékkel, se a kártyával, se a lefedettséggel nem volt gond azelőtt se és azóta se. Magyarázatot én sem tudok rá, talán valami pillanatnyi üzemzavar valamelyik átjátszótoronynál, cellánál, vagy mit tudom én, hol, amit nem vernek nagy dobra.
Up the Irons!
-
zeon.hu
nagyúr
-
legenda
válasz zeon.hu #100526 üzenetére
Megtalálható még a két említett csomag az alkalmazásban, mert nincs kivezetve, viszont újonnan már nem aktiválható, mivel lezárásra kerül, azóta azok használhatják csak, akik a lezárás előtt aktiválták.
Nem látok utódot/alternatívát, vélhetően elenyésző már az igény SMS-re, pláne a Domino előfizetéseknél.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz zeon.hu #127561 üzenetére
Dominóhoz havi 50 MB jár minden hónapra, de igényelni kell havonta.
A Maraton miért nem jó? Nem jár le, csak annyi fogy belőle, amennyit tényleg elhasznál.
Én már vagy 7-8 éve azon élek - évente átlag 2 feltöltéssel....Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
MadMancs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Politika
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windows 11
- Házi hangfal építés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen