- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreko
aktív tag
korlátlan hívásom van a kártyán minden irányba, tehát értem én, hogy helikopter, mégis feltüntették ezt a számlámon, és hosszas fejvakarás és munkatárs kapcsolása után sikerült megfejteni, hogy a hangpostával kapcsolatos:
TeleMátrix CF
Telekom mobilhálózaton belül 7:04 p:mp 24,00 169,60 215,39 -
-
dptrsk
Topikgazda
1777-en családban elvileg sikerült maraton csomagot aktiválni, akinek SOS, ott tudja intézni
-
válasz
kalanchoe #108040 üzenetére
Valami alkalmazás, csevegő és társai aktiválós SMS?
dreko: A hangpostára történő átirányítás díjmentes, az üzenetek visszahallgatása kerülhetett x Ft-ba. (12.7 Ft/perc)
colonia: 3 GB/3 nap, augusztus 31-ig havonta egy alkalommal lehet díjmentesen aktiválni, tehát addig összesen 3 * 3 GB.
-
colonia
senior tag
válasz
Cranberries #108016 üzenetére
-
kalanchoe
senior tag
Szerintetek mitől van 28 ft a havi egyenlegemen, ha nem telefonáltam és nem küldtem SMS-t, csak Telekom irányba, ami ingyenes? Ráadásul semmi mást se csináltam a mobilon.
Nem egetverő összeg, de azért jó lenne tudni, hogy mi lehetett ez. -
4Grider
félisten
válasz
mano660 #108038 üzenetére
Ha elolvasod és megpróbálod értelmezni ezt a törvényi helyet, akkor rájössz, hogy miért írtam, amit írtam.
"A szolgáltató a szerződés újabb feltöltés nélküli megszűnésekor az előfizető – az Eht. 143. § (2) bekezdése szerinti elévülési időn belül előterjesztett – kérésére elszámol."
A számhordozás nem újabb feltöltés nélküli megszűnés (értsd: lejár a kártya rendelkezésre állási ideje feltöltés hiányában), hanem előfizetői rendes felmondás (értsd: rendelkezésre állási időn belül történt határidőre történő felmondás). -
4Grider
félisten
-
mano660
tag
válasz
4Grider #108026 üzenetére
A Blue Mobile már két hordozott szám esetében visszautalta a fennmaradó egyenleget, az Ő szavaikkal élve a "deaktivált hívószám egyenleg-visszautalás" keretében. Mindössze egy kérelmet kellet írnom:
"A visszautaláshoz legyen kedves egy ügyfél aláírással ellátott, szabad szöveges kérelmet elküldeni részünkre, amin szerepelnek az alábbi ügyfél adatok: név, cím, anyja neve, születési hely és idő, okmány szám, illetve számlaszám, ahová az utalást szeretné."
Tehát írtam egy kérelmet, kinyomtattam, aláírtam, szkenneltem, és PDF formátumban e-mailhez csatolva elküldtem az ügyfélszolgálatnak. Egy hét múlva a számlámon volt az összeg.
Ennyi! -
Az ios alkalmazásból is eltűntek a maraton csomagok.
-
-
balint355
aktív tag
Sziasztok!
Domino mobilnettel van egy kis gondom. 31-én a honlapon bekapcsoltam a Domino Net 500-at (elvileg 31-én még lehetett), ott látszólag sikerült is, és most is azt mondja a honlap, hogy be van kapcsolva.
A probléma csak annyi, hogy nem működik, az androidos alkalmazásban pl. nem is látszik, hogy be van kapcsolva. Gondoltam, akkor jó lesz nekem a Maraton is, de a Maratonok most se a honlapon, se az alkalmazásban nem látszanak (úgy látom, másoknak se). És jelenleg az elvileg bekapcsolt Domino Netet se tudom kikapcsolni a honlapon...
Ki lehet hozni valahogy valamit ezekből, akár működésre bírni a Domino Netet, akár elővarázsolni a Maratonokat? Vagy várjak pár napot, hátha megjelennek?
Előre is köszönöm
-
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Ezen az új csodás, mobil appban (Android), hol lehet megtalálni a Maraton opciókat? Sehol nem találom, kétszer túrtam át az apppot
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
alex devil #108018 üzenetére
Nem jár vissza a feltöltött összeg számhordozás esetén sehol.
Csak 2 éves készülékhűség van. -
alex devil
senior tag
Sziasztok! Szeretném elvinni anyám Dominós számát számhordozással a Telekomtól, a pár ezer forint ami rajta van azt hogyan kapjuk vissza?
Másik kérdésem, hogy egy év hűséggel már nem lehet készüléket venni vagy csak én bénázok? -
Cranberries
aktív tag
Nálam sem jelent még meg a 3Gb 3napra. Ez az opció csak Dominósoknak van vagy előfizetéseseknek is elérhető (lesz)? Rosszul emlékszem, hogy ezt grátisz adja a Telekom?
-
betyarr
veterán
az ügyfélszolgálati számokat hívva lehet tesztelni a voltét?tehát hd hang a "beszélgetés"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós kamerák
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- LG 27GN800-B 2K IPS 144HZ 27
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged