Hirdetés
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Hirdetés
-
Egy mondat borzolhatja az Intel befektetőinek kedélyeit
ph Az átszervezés kedvezőnek tűnik, így szinte senki sem vette észre, hogy Pat Gelsinger lemondott az AI-piac fontosabbik részéről.
-
6 Android főverziót ígér a Samsung
ma Ráadásul a Galaxy A16 5G-vel kapcsolatban.
-
30 milliárd dollárt önt az AI-infrastruktúrába a Microsoft és a BlackRock
it Az adatközpontok építése mellett energiaprojektekre költenék a pénzt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
odipapa
senior tag
válasz dragon1993 #90099 üzenetére
Kikapcsoltam...semmi
Az a vicc hogy még az otthoni routerem felületét sem tölti be. Pedig az nem egy komoly oldal. -
odipapa
senior tag
válasz dragon1993 #90102 üzenetére
Ez simán töltötte.
Index. MediaMarkt .....stb. kb. a kedvenceim 30%-a.
Általánosságban azért elmondható hogy a komolyabb grafikájú lapokkal van baj. -
t.imi
addikt
Sziasztok!
A telefonra telepített Telekom alkalmazás mennyire szavahihető?
-
BRIKLY
veterán
Gondoltam ránézek,és ha él még a kuponom,gyorsan rendelek valamit. Él még, találtam 3 fajta power bankot. 1 elfogyott,másik 2 meg csak személyesen vehető át,tőlem 100+km-re..
-
Bornie127
senior tag
válasz enginev3.0 #90097 üzenetére
Amit eddig leszűrtem. Chrome. Ami nem https, azzal nem tud mit kezdeni a böngésző, ha eléírom akkor sem. Sem a címsorban nem nyit meg lapot, ha kézzel beírom, sem ha linket nyitok meg. Opera kezeli, azzal megy a böngésző opció szépen, illetve ha még mobilnézetes az oldal, akkor is betölt.
A net and roll-on, wifin, szintén böngésző opció, minden böngésző, minden nézet, minden protokol megy szépen. Ott csak az éjszakai szívta le az adatkeretet amjt nem lett volna szabad.
Kollégám is panaszkodik, hogy nem megy ez az opció neki mobilnettel, sok mindenkinek elkúrták ezt.
-
dokee78
félisten
Hali.
A Telekom alkalmazásban található OTP-n keresztüli számla befizetés jól működik?
Nem akarok most bemenni ezért és ezen keresztül fizetnék be egy számlát.[ Szerkesztve ]
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok..
Lassan egy hete nem mutataja az adathasználatomat az Áttekintés menüpontban ez miért van?
4GB os Maratonom van és semmit nem mutat, netem van meg minden működik de nem tudom megnezni sehol mennyi adatforgalmam van még hátra.. -
Joe123
senior tag
válasz TomPack #90100 üzenetére
Más szolgáltatónál vagyok, onnan vinném dominoba, ezzel kezdtem a boltokban. Szóval tényleg nincs nekik, ki vannak fogyva mindenhol. Egyik srác azt mondta, hogy a beszállítóik nyári leállásai miatt, most fogják feltölteni a készleteket. Legalábbis remélem nem az van, hogy macerás megcsinálni a számhordozást, nem kapnak érte elég jutalékot, aztán inkább azt mondják, hogy nincs kártya, hadd jöjjön helyettem egy zsírosabb ügyfél aki köt két év rabsággal egy előfizut.
-
joelke HU
senior tag
válasz Tompo92 #90114 üzenetére
Ezzel küzdök én is. Se neten, se alkalmazásban, se a 1777 számon nem követhető az adatforgalom. Sőt, a rendszer szerint nincs is bekapcsolva. Holott megy. Haverom most rendelt, neki is csak annyi látszik alkalmazásban hogy aktív a maraton de hogy mennyit használt el belőle, az nem.
Talán sikerül kijavítani a hibát, már ha ez hiba és nem direkt ilyen. De csak nem.iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
törölt tag
-
Bornie127
senior tag
válasz enginev3.0 #90108 üzenetére
Elseje óta szar az egész, amúgy mindvégig be volt kapcsolva.
-
dokee78
félisten
válasz Mr.Csizmás #90113 üzenetére
-
veterán
Sziasztok!
Arról lehet valamit tudni, hogy a Telekom üzleti előfizetésekhez mikor hozza el a korlátlan netet? (ugye a lakosságinál telefon mellé már elérhető)
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Vettem egy telefont, BlackBerry Classic, sajnos webáruházból voltam kénytelen, mert máshol nem lehet kapni.
A készülék európai piacra gyártott modell, ennek ellenére még sem tudom használni rajta a Telekomos mobilnetet.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy mitől lehet ez, és hogyan lehet megoldani?
Köszönöm!
Eladó új Puretrak Valor egér, USA vásárlás, csak kipróbálva volt 1 év jótállással.
-
tsteve
senior tag
válasz Hegyirabló #90128 üzenetére
APN hiba kilőve?
-
Zeki
nagyúr
válasz Hegyirabló #90130 üzenetére
MI van beírva az APN-nél nálad? (internet beállítások)
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Ez volt a gond, mindenkinek, aki érintett, kösz a tippet!
Eladó új Puretrak Valor egér, USA vásárlás, csak kipróbálva volt 1 év jótállással.
-
gabo89
senior tag
Üdv!
A domino kártyám 10-én lejár. Van rajta még 4000 Ft. Azt szeretném megkérdezni, hogy ha feltöltöm a kártya egyenlegét, a meglévő 4000 Ft továbbra is felhasználható marad, vagy 10-én mindenképp elvész?
indul a sörös aludni
-
zmtTom
tag
Lehet e tudni hogy a lakossági korlátlan mobilnetnél van e valamilyen korlátozás.... ez alatt értem pl a filmek felbontása stb..... azért érdekelne mert nem tudom hogy a három szolgáltató közül melyiknél mi az apró betűs rész.... Mi a különbség köztük.
Köszönettel,
[ Szerkesztve ]
-
zmtTom
tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat.
Ja igen....még egy kérdés.
Ha egy kártyát használtam idáig és most csak mobilnetet rendelek rá, akkor ha valaki felhívja, mit fog hallani? Mit fog bemondani vagy esetleg át lehet valahogy irányítani az új számra? Illetve tud e SMS-t fogadni?
[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok! ha díjcsomat váltok (drágábbra) hűségidőn belül, akkor újabb hűséget kell aláírnom? most decemberben járna le a hűségidő.
illetve a belföldön korlátlan hálózaton belüli hívások érintik a telekom vezetékes vonalát is?
köszönöm előre is a segítséget[ Szerkesztve ]
-
Huroq
senior tag
válasz -secret- #90145 üzenetére
"A Mobil díjcsomagokhoz igénybe vehető kiegészítő adatdíjcsomagok, illetve adatopciók: Net 400 MB, Net 1 GB, Net 4 GB, Net 10 GB, Net Korlátlan, Extra Net opciók és DuoNet opció. A DuoNet opció a díjszabásban foglaltak szerint igénybe vehető, de az opciót és a plusz egy SIM-kártyát külön szükséges megrendelni, személyesen az üzletekben. A DuoNet megosztás a Net Korlátlan opcióval nem vehető igénybe."
Sajnos a korlátlan netre nem vonatkozik a két sim kártyás történet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ingatlanos topic!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Itt az új LOGOUT!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- Ukrajnai háború
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- HP ProBook 450 G5, 15,6" FHD IPS, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen