Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple A16-ok készülnek a TSMC arizonai gyárában
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
ASUS blog: tágítsunk a látóterünkön!
ph Egy notebook nagyon jó munkaeszköz lehet, de a kisméretű kijelző sokszor kevésnek bizonyul. Ezen segítenek a hordozható monitorok!
-
Eladta volna egy részét a Google
it Az AdX eladásával vetett volna véget az EU trösztellenes vizsgálatának a Google, de a kiadók ebbe nem mentek bele.
-
Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
ma A klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínáló okosóra is Barcelonában debütál.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
válasz Watto1991 #91650 üzenetére
A második. 7-8 karakter környékén adja elő. Meg téveszt, eggyel több azonosat érzékel, illetve eggyel nagyobb számot olvas vissza. Ezt még gyakorolni kell, fiúk! Hármat kértem eddig, három különböző készülékről. Volt benne ősrégi Windows mobil és 1 hónapos csúcskészülék is.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
kovakovi77
tag
Elsök közt kértem feloldó kódot erre tegnap ezzel örvendeztettek meg:
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a megadott IMEI számhoz:*************** a feloldó kód még nem áll rendelkezésre, felvettük a kapcsolatot a készülékgyártóval, így szíves türelmét és megértését kérjük. A feloldó kódot SMS üzenetben küldjük meg. Üdvözlettel: TelekomImeit ki csillagoztam inkább
-
Boom
kezdő
válasz elekreg #91649 üzenetére
Telekom dolgozót vagy partnerceg tulajdonosára (üzlet tulajdonosra) gondoltaml. Hogy miért? Mert kb 7évvel ezelőtt volt vmi előfizetésem náluk, ahol valami elmaradás van. Bementem a helyi telekom boltba hogy rendezzem, erre nem találtak semmit a rendszerbe..... Viszont ha most le szeretnék adni a telekom oldalán online egy ipad rendelést, a végén kiírja, hogy elmaradásom van, és csak akkor tudom leadni ezt a rendelést, ha kiegyenlitem.... Ezért keresek itt esetleg olyan embert aki tud segíteni leadni rendelésem... Régen olvastam hogy simán meg tudja oldani egy partner üzletvezető hogy a "fekete" listás leadta nála a rendelést, és létre is jött abszerzodes hivatalosan. Igaz az vodafone volt.
-
djpety
tag
A legtöbb részére elég, de mondjuk ha nem a képernyőről olvasod, hanem dobozról, telefon hátuljáról, és követed a pici számokat, akkor előfordulhat, hogy nem tudod olyan gyorsan beírni. Elsőre nekem is ez volt, aztán már megjegyeztem blokkokba a számot inkább, hogy úgy írjam be.
Egyébként egy Online verzió lenne a legjobb, ha már az IVR-es rendszer adott, egy ilyen form elkészítése sem lehet nehezebb.
https://nyaripeter.hu/ | iPhone 14 Pro | Watch Ultra | MBP 13" | LG 35WN75C-B | tv 4th gen | Shadow PC | NAS: KVM + XPenology
-
bopeti98
őstag
Szeretném megrendelni 2-3 napra a korlátlan film opciót only Net 10 GB csomaghoz mert elutazok és nem lesz net de az HBO GO-t jó lenne nézni. Viszont az online felületen nem látok lehetőséget a bekapcsolására iPad-ről meg SMS-t küldeni nem lehet. Hogyan tudnám bekapcsolni?
-
tag
Nekem nem volt elég az idő, de többször újra hívtam* és végül sikerült. Mivel több telefonnál kellett ezt megcsinálnom nem örültem annak, hogy ilyen rövid időt engednek a számok beírására. Nekem rendkívül megvan lassulva a pszichomotoros munkatempóm és ezért az időhöz kötött dolgok gondot okoznak, ha nincs korlátlan idő a feladat elvégzésére. Pl. az intelligenciám is rontja a lassúságom, vagyis az átlagnál alacsonyabb az intelligenciám, mert túl lassú vagyok (90-110 közötti IQ az átlagos IQ, de nekem 90 alatt van az intelligenciám).
*Egy telefonnal számolva értem a többszöri újra hívást, vagyis több mobiltelefon miatt még több idő volt, amíg sikerült beírnom a számokat.Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
bopeti98
őstag
válasz Soulfly842 #91663 üzenetére
Én a 24 órásat gondoltam megrendelni. A 1414-en akkor bekapcsolják nekem?
-
megyei93
csendes tag
Sziasztok. Hétvégén is küldi ki a függetlenítő kódokat a Telekom? Tegnap este 11kor megcsináltam a 1414-en azóta se sms se semmi értesítés róla!
-
Boom
kezdő
Kérem keressen meg privátban olyan személy, aki telekom dolgozó, vagy telekom üzletvezető(ez lenne a legjobb) valamelyik partner cégnél, vagy olyan aki tud ilyen embert itt a topicban. A neve elég felkeresem én, ha nem olvassa esetleg a topicot mostanában.
Csak ők tudnak segíteni, mivel előbb beszéltem telekom ügyfél szolgalattal, és tudom mi az ábra.
-
tylerddd
veterán
Azoknak az Androidos telefonoknak mennyire piszkál bele a szolgáltató a szoftverébe, amiket már függetlenül adnak?! Gondolom ezen a fronton marad minden a régiben?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Soulfly842
addikt
Én sajnos nem ismerek olyat
Ha jól tudom: Nem a tartozás keletkezési időpontja a mérvadó, hanem h. mikor lett kifizetve ától-cettig (ha behajtó, végrehajtónál volt, hogy náluk mikor történt meg).
Ezt követően további öt évig a távközlési szolgáltatók adós listáján szerepelsz. Ez alatt jelenleg (legalábbis tudomásom szerint) a Telekomnál Senki sem írhatja felül.
(#91677) lugosi
Felesleges a balhé kiverése, mondhatni: teljesen okafogyott - semmit sem tudnak tenni ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
RAZR_v3
tag
Üdv!
VoLTE képes készülékkel, aminek a beállításain belül engedélyezve van ez a funkció, nem feltöltőkártyásként mennyi időt kell várni arra, hogy megérkezzen a Telekomtól az SMS a 4G Hang szolgáltatás bekapcsolásáról? Beszéltem már olyan ismerőssel, akinek szintén VoLTE képes okostelefonja van, de amint felépült a hívás, 3G-re váltott a telefon. B20 gond nincs. -
ForRedGlory
félisten
válasz Soulfly842 #91678 üzenetére
TSZA-rol jogos panasz eseten siman le lehet venni.
-
Soulfly842
addikt
válasz ForRedGlory #91680 üzenetére
Ha jogos...
-
csp01
tag
A Telekom honlapon az áll, hogy régi sim kártyámat díjmentesen kicserélhetem micro vagy nano sim-re. Belekötnek, ha a régit micro sim méretre alakítottam?
-
fornettisuti
veterán
Nem kell nekik, adnak egy újat, aztán mehetsz utadra. A régi pár perc múlva lelép a hálózatról, onnantól az új él.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
csp01
tag
Köszi mindenkinek!
-
tylerddd
veterán
Lejárt a hűségem, Move XS és NetPlusz XXL csomagom van jelenleg. Több mobilnetre lenne viszont szükségem, így nézegetem a díjcsomag módosítás lehetőségeit a weboldalon. A 2k-s csomagot (80 perc) és a korlátlan netet (10k) állítottam be (de nem rendeltem meg). Telefont nem akarok most venni.
Ezeket írja:
Bátran választhatsz új díjcsomagot, mert díjcsomagváltás során:
1. Hűségidőd nem változik.
2. Vállalt költési szinted nem emelkedik.
3. Bármikor visszaválthatsz egy alacsonyabb havi díjú, de a vállalt minimum havi díjnál drágább vagy azzal megegyező tarifára1.: ha most beállítom a fenti csomagot, akkor azzal valóban nem kezdődik el hűség?! Miért írja lent, az oldal alján, h a 12000 az kedvezményes havidíj? Ha jövő ilyenkor vennék telót mondjuk részletre, akkor most elesnék a kedvezménytől (ez 50k lenne, ha hoznék ki telefont, nem lenne rossz).
3.: hol tudom megnézni, h mi a vállalt minimum havi díj? Korábban egy kedves fórumtárs pü-ben megírta ezt, de nekem ott azon a helyen ugye ez nem látszik, max. akkor válna láthatóvá, ha átváltanék a díjcsomagra. De amíg nem tudom mennyi ez az összeg, addig nem akarok. Az is ugye necces a dologban, h én hangcsomagot kisebbre nem is tudnék váltani, csak a korlátlan netet visszafelé. A kisebb csomag 6,5k és 10GB.
Tud erről valaki információval szolgálni vagy hívjam fel inkább az ügyfélszolgálatot? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz MK VII #91693 üzenetére
Elnézést kérek, ha valóban segíteni akartál, nem pedig oltani és okoskodni. Számomra viszont a "komolyan"-nal történő indítás nem ezt tükrözte.
Nem szeretnék szolgáltatót váltani, a kérdésemben nem részleteztem az egyéb adott állapotokat és az elérni kívánt célt. Csak a fenti kérdésekre szeretnék most választ, nem bonyolítani a dolgot. Ismerem a Telenor nevezett szolgáltatását, nagyon jól hangzik. Ha a Telekom-os megoldás nem lesz megfelelő számomra, akkor az lesz a következő lépés.
-
tylerddd
veterán
válasz SUPREME7 #91694 üzenetére
Abban egyet értek, h olcsóbb a kékek ajánlata, de a szolgáltatás minősége kérdéses számomra. Alig van ismerősöm, aki náluk van, kollégám családjával (4 fő) gyakorlatilag menekült tőlük a pirosakhoz, mert nem csak a hanghívásokkal volt problémája, hanem az ügyintézéssel is. 2001 óta megelégedéssel használom a Telekom szolgáltatásait, térerő problémám szinte soha nem volt, 4G lefedettség is remek a környéken, brutál jó sebességgel. Én rendes szolgáltatásért hajlandó vagyok többet fizetni, mint olcsóbb, de hitvány megoldásokkal fortyogni.
Ugyanakkor mivel nincs hűség az említett csomagra, igazából nincs veszíteni valóm, h megnézzem, nekem hogy válnának be. A készülékem is elvileg független lesz néhány napon belül az új módosítások révén.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz tylerddd #91696 üzenetére
Mivel olcsobbak es nincs mit vesztened ha kiprobalod 1 honapra mondjuk (nem kell huseget alairni) probald ki. A 4G lefedettseguk jo kell legyen mert videken nagyon sok cellat a Telekommal kozosen uzemeltetnek, a nagyobb sebesseg erdekeben errol cikkeztek is annak idejen, foleg a B20-as cellak eseteben.
-
namenlos
tag
A még 16 napig (fordulónapig) használható NetPluszXXL mai napon történő lemondása mit eredményez? Fordulónapig még használhatom? És addig is számlázzák?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Hyundai, Kia topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Főzőcskés topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Netflixesedik a YouTube, AI gyárt rá videót
- Asszociációs játék. :)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
- i7 PC , i7 6700 , RX 590 , 16GB 3000MHz , 250GB SSD , 500GB HDD
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen