Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
AI jósolja meg, hogy merre megy a tajvani tájfun
it A Bebinca trópusi viharból könnyedén tájfun lehet, ennek útját pedig AI segítségével jeleznék előre Tajvanon.
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
-
Bemutatta második generációs hajlítható telefonjait a Tecno
ma A Phantom V Flip2 és V Fold2 szeptember 23-tól kaphatók, de sajnos elkerülik az európai régiót.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
Hali.
Mi lehet az a Megtartó 500MB mobilnet?
Haveromnak kötöttem most Mobil L+1GB-ot előtte is volt neki ez plusszba de még mindig..mi lehet ez..
Másik, röviden mit takar a minimum vállalt havidíj? Mi a különbség? Az lenne az akcióktól mentes ár?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
alexander12
aktív tag
A mostani 3 hónapos közösségi promócióba mi tartozik bele?
kíváncsi, OP8T
-
veterán
Sziasztok
Ha elő akarok rendelni egy adott telefont, és munka miatt nem tudom átvenni (futár), hanem inkább a bolti átvételt preferálnám vagy a pick pack pontot, akkor melyikkel járnék jobban?
Ha a bolti átvételt választom akkor várni kell amíg az adott boltba nem lesz a telefon készleten, viszont ha a pick pack pontot akkor a központi raktárból szállítják ki, így lényegtelen hogy mikor lesz készleten a boltba?[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
ChuckyCheese
tag
Hali!
Most én kérdeznék megint. Van ugye ez a törvénymódosítás, hogy függetleníteni kell a január után lejáró hűségszerződés lejáratú készülékeket. Egy iPhone-nál hol lehet azt lecsekkolni, hogy ezt megtették-e? Van egy iPhone 4S-em, ami 2015 .júniusban lett véve, mikor hosszabbítva lett apám előfizetése. Pár ezerért odaadták. Gondoltam jó lesz munkatelónak.. Ami nem sikerült maradéktalanul..de ez már egy másik történet. Elvileg már annak is függetlennek kellene lennie. Jól tudom? Hol nézhetem meg? Köszi!
[ Szerkesztve ]
Sokan vagyunk, de nem kevesen! - k@bdb3t3pötch
-
dptrsk
Topikgazda
válasz ChuckyCheese #90454 üzenetére
Rosszul tudod, a törvény csak október környékén lép hatályba.
Az október után lejáró hűséggel kihozott készülékekre érvényes ez a szabály. -
Vangelis
nagyúr
válasz ChuckyCheese #90454 üzenetére
Automatikusan nem lesz független...
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Arcképgyáros
válasz alexander12 #90452 üzenetére
"A korlátlan közösségi promóciós ajánlat díjmentesen, mobil adatforgalom felhasználása nélkül biztosítja a Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, MySpace, Snapchat, Tumblr, Badoo, Foursquare, Pinterest, Pegram oldalak böngészését."
-
fornettisuti
veterán
válasz jozsi252 #90453 üzenetére
Bolti átvétel, ppp: oda viszi a futár, ott lehet majd átvenni nyitvatartási időben.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
BigBlackDog
veterán
Telekom oldalán való számlabefizetéssel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Most próbáltam fizetni az OTP-s felületen keresztül, sikerült is az összeget levonniuk, majd miután visszairányítottak a Telekom oldalára egy 1-2 perces várakozás után megjelent, hogy "Fizetés folyamatban". Azóta is ott figyel a számla a befizetésre váró tételek között. Szóval mikorra várható vajon, hogy észrevegyék, elkönyveljék a lehúzott összeget?Nem szóltam, most jött a mail, hogy sikeres volt a befizetés (kb. 5-10 perc kellett hozzá a fizetést követően). Úgy látszik a hozzászólásra vártak...
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz BigBlackDog #90462 üzenetére
1-2 nap amíg lekönyvelődik. Nekem is volt már ilyen... nyugi, ha levonta a pénzt akkor nem lesz gond.
Ja és 3-4 éve már így fizetem a számlámat havi szinten.
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
válasz BigBlackDog #90462 üzenetére
Kb 5 éve fizetem Telekom alapon keresztül a számlám.
Egyszer volt, hogy nem irányított vissza, de ott volt a fizetési azonosító azt megadva az ügyintézőnek, helyre rakták a dolgot.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
aimettirlz
tag
Üdv, nem találtam élő MIUI topikot ezért feltenném itt a kérdést:
Az normális hogy a telefon (Mi MAX, 6.0.1 Android, MIUI 8.2.5.0) saját mérője 2.66 GB adatforgalmat mér, a T mobile meg 4-et jelent pillanatban?
Mit nem mér a telefon?
Vagy mitől ekkora a differencia?
Egy játék van ami a reklámok meg a folyamatos használat miatt megevett egész hónapban 1 GB-ot, ami nem kevés nyilván... de messengeres hanghívások is nagyon ritkák, és nem értem... hova tűnik a nem mért mennyiség?
Köszi a szakmai hozzászólásokat előre is!® aimeTTi atticuS ™
-
fornettisuti
veterán
válasz aimettirlz #90465 üzenetére
Szokott lenni figyelmeztetés hogy a készülék nem feltétlen úgy mér, ahogy a szolgáltató, lehet differencia.
Mindig a szolgáltató mérése a mérvadó, ha tetszik, ha nem.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
dptrsk
Topikgazda
válasz aimettirlz #90465 üzenetére
A szolgáltató időegység alatt elfogyasztott pl. 10 kilobájtokat mér.
A telefon az általa ténylegesen forgalmazott bájtokat méri.Tegyük fel 1 perc az időegység, ha ez alatt volt 32bájt adatcsere, a telefon ennyit mér, a szolgáltató pedig 10kilobájtot von le a keretedből.
Ez egy szélsőséges példa, a valóságban kisebb az eltérés, de a sok kicsi összeadódik. -
Akelaus
senior tag
Ez mai hír a szolgáltatói függetlenségre, a törvényéletbelépése utáni helyzetről. Igaz a Vodafone adta ki, de sztem tökmindegy mert a törvény szövege számít nem az melyik cég mondja el, hogy mi is a jó értelmezés.
Hozzáteszem, bicskanyitogató a telekom 15000Ft-os díja, talán hozzányúlnak.
[ Szerkesztve ]
-
-
zsolt501
nagyúr
válasz Akelaus #90470 üzenetére
Elég hülyén értelmezi a Voda a törvényt, mert ez így eléggé pontatlan, már csak azért is mert egy törvényt nem bírálhat felül egy cég üzletszabályzata, és a törvény eléggé egyértelműen fogalmaz ez ügyben.
Szóval a Voda nem tudom miért akar belemenni egy nagy pofonba, nem tudom mi szükségük ere.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Akelaus
senior tag
válasz zsolt501 #90472 üzenetére
Pár hónapja írtam valamelyik fórumban, hogy majd a jogászaik értelmezik hogy is van ez. Szerintük így. Lehet direkt tették így ki a dolgot, várnak mit lép rá a másik két cég, illetve a hatóság. Nem lepődnék meg azon sem, ha a végén ez lesz a helyes értelmezés. (ha lesz rá időm, meg kedvem lehet átolvasom a törvény ezen részét, max. én meg máshogy értelmezem)
Az a baj, ha mi gondoljuk jól, és mégis kifizettetik, majd kiderül hogy nem kellett volna, akkor visszaadják a pénzt? Ezek?[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
válasz Akelaus #90473 üzenetére
Ha a törvény hatálybalépése után ők jogtalanul szednek be pénzt akkor te joggal követelheted vissza a pénzt, de a számla legyen meg...
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
szabogabor10
veterán
"Kikerül az ÁSZF szövegéből a Net Korlátlan időszakos díjcsomagra vonatkozó azon feltétel, mely szerint
a megosztás (tethering) nem engedélyezett."Október 1-i ÁSZF változás.
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
petne
őstag
válasz ChuckyCheese #90479 üzenetére
1 éve, de nem választottam új készüléket, mert nem találtam megfelelőt, mostanáig.
-
petne
őstag
válasz ChuckyCheese #90482 üzenetére
Szerintem biztos... csak vinni kell a számlát amivel igazolja az ember a tulajdonjogot.
-
megyei93
csendes tag
Sziasztok! Nekem e hó 11.-én járt le a két év hűségem T-nél. Holnap vinnék be egy G4-et függetleníteni, már fel voltam rá készülve hogy 15 rugó lesz, de olvasom itt hogy valakinek már ingyen függetlenítettek egy note 4-et? Megvan az esély hogy nekem is ingyen függetlenítik?
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz ChuckyCheese #90484 üzenetére
Nem automatikus a függetlenítés a törvény szerint (1§ 4d pont).
"A határozott idejű előfizetői szerződés lejártát követően a szolgáltató az előfizető kérésére külön díjazás nélkül köteles gondoskodni arról, hogy az e szerződéssel együtt vásárolt készülék bármely szolgáltató előfizetőjeként használható legyen (hálózat-függetlenítés)." -
csibabu
tag
Sziasztok! Mi a véleményetek a telekomnál lévő korlátlan mobilinternetről? Ugyanúgy tudom használni bármilyen letöltésre mintha adatforgalmam lenne? Mert volt beallitva nekem régen korlátlan email és böngészés de az annyira nem pörgött mint mikor volt adatforgalmam.
iPhone 14 Pro
-
RaZroX
addikt
Sziasztok!
Szeretnek egy iPhone 7 32GB-ot vásárolni holnap. Ha most megrendelem kell azzal számolnom, hogy holnap nem lesz készleten vagy nem gyakori, hogy ne lehetne azonnal átvenni ?
This is the way
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Használta valaki ezt a NapiNet funkciót?
Mire elég 10 MB? Navigálásra kéne (Wazze vagy más online programhoz).
-
törölt tag
válasz kaposznyak #90497 üzenetére
inkább vegyél 600 Ft-ért maraton 200MB-ot.
-
RaZroX
addikt
válasz TheMarci #90496 üzenetére
Vodánál szoktak szórakozni, hogy átvételkor beközlik hogy kérnek X összeget csak úgy a telefon árából.
Legutóbb (1 éve) amikor telekomnál vettem telefont, akkor online rendeltem, írták, hogy átvételkor 0 ft. Így is volt, oda adták és vittem. Ez remélem nem változott azóta sem.This is the way
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Amazon Fire TV stick/box
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gyúrósok ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen