Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Akciófigyelő: Bemutató előtti kedvezményekkel közelítenek az új Huawei órák
ma A részletek 19-én derülnek ki, a kedvezményes időszak viszont már elindult.
-
Már elérhető a Xbox Game Pass Standard
gp A régi Game Pass tagságot váltja a korábban bejelentett Standard, amelyhez már nem járnak a premier napi játékok.
-
IFA 2024: 4K lézerprojektorokat mutatott be a JmGO
ph A 1080p-s N1S-től indul a kínálat, az N1S Pro 4K mellé pedig érkezik az N1S Ultimate 4K és az N1S Ultra 4K is.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
Köszi szépen a választ! Akkor azt jelenti, hogy ezek után már az sem garancia a letiltás ellen, hogy független a telefon. Remek...
-
golyós
őstag
Eddig is az volt a gond, hogy vettél egy használt telefont hivatalos adás-vételi szerződéssel, az eladó nem fizette a részletet vagy bármi miatt letiltotta a szolgáltató, akkor hiába lobogtattad a papírod, ez senkit nem érdekelt. Polgári peres eljárás maradt, de a szolgáltató ettől függetlenül letiltotta, hiszen veled nem szerződött.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
norberto_th
aktív tag
válasz Soulfly842 #91950 üzenetére
Személyes ügyfélszolgálaton nekem meg azt mondta a srác hogy ha nem járt le a hűség, akkor nem függetleníthetem még, viszont rég ki van fizetve a telefon. Érdekes!
Egyébként az iPad Air 2 független, vagy azt is függetleníteni kell? Hol ezt mondják, hol azt
[ Szerkesztve ]
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
törölt tag
Hali!
Rendeltem telekomnál egy telefont. Az eddigi Dominós előfizetésem havi előfizetéssé alakításával.
A kérdésem az lenne, hogy mivel fingom nincs, hogy kérnek e előleget majd, de szerintem fognak...ha ez az összeg túl nagy és visszamondom a rendelést, akkor a Dominora is visszatérhetek? Nem akarok több 10k havidíjat fizetni telefon nélkül...azért rendeltem így, mert így volt kedvezményes. -
szabogabor10
veterán
válasz norberto_th #91955 üzenetére
Sajnos sok ügyfélszolgálatos nincs tisztában az ügymenetekkel. Ezért is javasolt 1414-en függetleníteni, még kényelmesebb is.
Air 2 független, meg az összes iPad is.[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
norberto_th
aktív tag
Köszi a választ! A telot még nem tudom függetleníteni, mert cserekészüléket kaptam az előző pixelhibás készülék után. Ezek még nincsenek benne a rendszerben, talán pár hét múlva próbáljam meg azt mondta..
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
fornettisuti
veterán
válasz #04441088 #91956 üzenetére
5000ft előfizetésesből újra dominóst csináltatni, ha meg nem járt le az előfizetéses szerződés.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
törölt tag
válasz fornettisuti #91959 üzenetére
Akkor is ha visszamondom a rendelést? Biztos nem fogok egy fillért sem fizetni ha olyan mobil eloleggel állnak elő, amit sokallok. És egy rendelés a telefon plusz a dominó átváltás havidijasra. Ha a telefont visszamondom akkor ezt is.
-
Soulfly842
addikt
válasz #04441088 #91960 üzenetére
Vad találgatások
Ráadásul, ha túl nagy az előleg, nem veszed át, nem aktiválod a havidíjas kártyát, akkor nem is kell semmit fizetned és nem is lép érvénybe semmilyen szerződés....
Ha mégis átvennéd és utána gondolnád meg:
Amire ő utalt az a régi dominóról havidíjasra váltási kedvezmény, de az is 6E volt.A kötbért törlik róla, s te visszaválthatod dominóra, vagy kisebb havidíjra.
Ha az utóbbi, akkor teheted hűség nélkül
Ha az előbbi, akkor be kell menned egy üzletbe miután törölték a kötbért (14 napon belüli elállásnál, ha visszaküldök a készüléket, akkor ~kb 2 hét beérkezéstől) (új kártyával jár, ezért kell bemenni) és 1990 Ft-ba fog kerülni.Ez ugyanúgy mint a domino fix extra esetén 80 percet és 1 GB internetet viszont magába fog foglalni.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
senior tag
10.23-án leadva a függetlenítési igény G3s-re. Azóta csak a "még nem áll rendelkezésre" üzenet érkezett. Úgy látszik LG-ék nem állnak a helyzet magaslatán... A G4-emre már le sem merem adni.
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Van egy flottás előfizum, nincs rajta hűség. Hogy tudnám bevinni a számom a párom nevére? Átváltok dominóra, majd átkerül a párom nevére és utána már tudna előfizetésre váltani?
A lényeg az lenne, hogy így már neki több előfizetése lenne, és új készülékvásárlásnál (ami most történne) kapnánk kedvezményt a havidíjból (természetesen lakossági díjcsomaggal).Hogy lenne a leggyorsabb?
-
anulu
félisten
s valóban gyárilag független volt az iPad-em. tegnap bementem Vodához az adatkártyáért, bepattintottam és voilá, mint a kisangyal, úgy megy. úgyhogy a héten le is mondom ezen T-s előfizetést.
köszi a segítséget mindenkinek!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
atosan
addikt
Sziasztok,
20-án vásároltam telefont előfizetéssel. Boltban azt mondták van 5000 ft kuponom, de náluk semmi érdekes nem volt, amire beválthatnám. Hol találom a kódot? Sem emailban sem a telefon számra nem érkezett.Maine coon
-
törölt tag
Hali!
Apám nevén vannak az itthoni szolgáltatások. + van egy céges és egy sima előfizetése telefonra.
Kérdésem az lenne, hogyha nem tudom hozzáadni egyik mobil előfizut sem a telekom fiókhoz, mert nem tudom a jelszót(5 jegyű..), akkor is benne van gondolom a rendszerben, hogy ezen a néven, ezen a címen van ilyen előfizetés is. Így mobil előleget nem kérnek, ha rendelnék előfizuval telefont a nevére? -
gallus
aktív tag
Sziasztok!
Az én telefonom is cserélve lett garanciálisan, és még nem tudják függetleníteni, nincs benne a rendszerben.
Írnátok ide, ha már megoldották, sokakat érdekelhet.
Köszi.Nekem azt mondták nem kell újra kérni, de nem volt biztos benne a kis hölgy.
1414 3;6
[ Szerkesztve ]
-
norberto_th
aktív tag
Újra kell próbálni ez biztos, nekem ezt mondták.
-
Egon
nagyúr
Egy sztori a Telekomról.
A lányom felsőtagozatosként kapott mobilt. Mivel a család T-s ügyfél, értelemszerűen neki is ilyen számot vásároltunk. A kártyás csomag tűnt számára kedvezőbbnrk, így azt vettünk. 2015-ben sajnos összetörte a készülékét. Pár hétig megkapta a családi tartalék mobilt, aztán karácsonyra vettünk neki egy új készüléket. A T-nél éppen akcióban volt egy elfogadható árú telefon, gyakorlatilag ott volt a legolcsóbb, így megvettük. Mivel a kártyának nem lett semmi baja, a régi készülék kártyáját használta az új készülékben. Az új kártyát ki sem bontottuk.
Mivel egy hónap múlva munkahelyet váltok, és kizárólag céges mobilom van, szükségem lett átmeneti jelleggel (az új cégnél a próbaidő után adnak mobilt) egy számra. Pakolásnál a kezem ügyébe került a lefóliázott, bontatlan kártya. Van rajta egy 2015. 12. 10-i dátum, és rá van írva, hogy két évig felhasználható. Nosza, kibontottam és bepattintottam a készülékembe a kártyát. Meglepetésemre azt írta, hogy nincs szolgáltatás, csak a segélyhívó számok hívhatók. Gondoltam aktiválni kell. Felhívtam a kártyán szereplő telefonszámot (06-30-633-6366), hogy aktiváljam. Az ügyintéző arról tájékoztatott, hogy ezt a kártyát nem lehet aktiválni, mivel már aktiválták, és deaktiválták is. Utóbbit 2008-ban (!!!). Mondom neki, hogy 2015-ben vettük. Ő érti, de akkor sem lehet aktiválni. Leegyeztettük a számot, mivel nem akartam elhinni, hogy ilyen lehet, de nem volt félrehallás.
Nem igazán értem, hogy miképp lehet kiadni egy kártyát, amit nem lehet használni. Lehet, hogy be fogok menni valamelyik ügyfélszolgálatukra, mert viccesnek találom a dolgot (a dátumos matrica szerencsére nem a nejlonos csomagoláson volt, hanem a PIN-kódot tartalmazó kártyát burkoló összehajtott papír kártyán, így látható hogy a szám és a dátum összetartozik)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Keem1
addikt
Értelek is, meg igazad is van, de szvsz kár a gőzért. Ha kitartó vagy, visszakapod azt a számot, ám mire ez meglesz addigra röhögve kapnál egy másik, bontatlan simet vagy ingyen feltöltetlenül, vagy kb. egy ezresért feltöltve valamennyivel. Még ki is postázzák ingyen, ha nem azonnal van rá szükséged. Ha meg rögvest kell a szám, most vasárnap egy T-be (Tescoba, Auchanba, stb.) befáradva 5 perc alatt a kezedbe nyomnak egyet.
Ha egy előfizus és/vagy meglévő számról lenne szó, amit már használtál, azt mondom, persze, állj ki érte, szerezd vissza. De így én értelmetlen időpocsékolásnak érzem.[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
-
Egon
nagyúr
Ebben van igazság, de mivel mindenképp el kell mennem egy ügyfélszolgálatra, lehet hogy mégiscsak reklamálok majd.
tylerddd: természetesen nem került sor adategyeztetésre, de ha ez volt a probléma, miért nem ezt kommunikálta az ügyfélszolgálat?
[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
kovacss72
aktív tag
1-2 éve én is ugyanígy jártam. Bontatlan! kártyára váltig állította a Telekom, hogy én aktiváltam. Hosszas levelezés után ügyfél megtartó gesztusként küldtek 1 ajándék SIM-et, mert a hibájukat akkor sem ismerték el. Azóta már helyesen eleve úgy hirdetik, hogy aktiváltan küldik, így az 1 év rendelkezésre álló idő a rendeléstől indul.
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #91977 üzenetére
Szóval ha végigviszem a rendelést és a végén nem dobja fel, hogy mobil előleg lehetséges, akkor nem lesz?
-
törölt tag
.
[ Szerkesztve ]
-
Esqs
tag
Ez marha jó. Szóval bárkivel megtörténhet, hogy vesz egy bontatlan csomagolású Domino Quick kártyát, amelynél (a csomagolását lezáró vonalkódos matricára nyomtatott dátum alapján) még bőven nem járt le az aktiválhatóság határideje, aztán amikor aktiválná, jön a pofáraesés?
[ Szerkesztve ]
-
wentworth
tag
MI van akkor , ha a hüségidő nem járt le, de függetleniteni akarom a 1414 telefonszámos módszerrel? Bepróbálkozni be lehet, max visszadob a rendszer?
Plusz, bármilyen telefonszámra kiküldik a kódot, ha nem én vagyok aki vásárolta, akkor is? Használt telefon esetében pl?
Keem1: Igen, köszönöm, ezt láttam hogy irta korábban a topikgazda, nézzük meg egyátalán függő-e.
Az viszont nem világos hogy:
1, Bárki kérheti a függetlenítést még a függőre is hűségidő ide vagy oda
Arról szól sok cikk, hogy csak lejárta után lehet megkapni. Vagyis kérni lehet, de nem fogunk kapni?[ Szerkesztve ]
Vi10 32G Q32G221510...
-
törölt tag
Ez mit jelent Telekomnal?
' 2 év - költési szintre vállalt - hűségedért cserébe' ? -
törölt tag
válasz elekreg #91989 üzenetére
Konkrétan még mindig nem tudom miről van szó.
Nagyon alap a mobil előfizetesem...
Plusz van itthoni net és alap telefon.
És most egy telefont listaáron olcsóbban, mint a feléért el tudnám hozni, de ez a költési akármi van írva, semmi más.
Magyarul ha a következő két évben is rendesen fizetem a számlákat, nem váltok se fel, se le, akkor úgy rendben is vagyunk?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dptrsk #91991 üzenetére
Es egy telefon listaáron megveve használható mind Dominos mind elofizus kártyával, mert semmilyen előfizetést nem látok mellette, plusz Dominoval közel 300 lenne, így 140..
Félek van valami buktató.Mert erted, megveszem listaáron, veszek ezresert egy SIM et és ott a Domino...amúgy meg kétszer annyi..
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Most szeretnék korlátlan adat opcióra váltani, de sajnos Telekom alkalmazáson belül nem tudok, a weboldalon is sikertelen és telefonos ügyfélszolgálaton se tudják reggel 6 előtt átváltani. Van esetleg valami mód még, hogy most tudjak váltani és ne kelljen megvárni a reggel 6 órát?
Sony KD-55XF9005 - MacBook Pro M1 Pro 14” - iPhone 15 Pro 128GB
-
FhRossi
tag
A teló rendelés státuszánál az volt írva hogy jóváhagyásra vár. Ez módosult, készletre vár címre. És a Tegnapi napon: Sales Support kezelésre vár tartozással-ra változott. Jött két részletfizetésem, talán ezek befizetését követeli? közben be is fizettem. Sokáig tart mire lereagálják a befizetésemet? Gyorsfizetés volt, a Telekom honlapján keresztül.. pénteken szeretném megkapni az “X-men”-t! 😃
Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020, Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908
-
dptrsk
Topikgazda
válasz #04441088 #91992 üzenetére
Valami nem stimmel.
Erre kérdeztél rá: ' 2 év - költési szintre vállalt - hűségedért cserébe'
Ha ez volt kiírva, akkor nem lehet listaár, mivel hűséget vállalsz díjcsomagra.Ha listaáron veszed, akkor használható Domino, havidíjas és (ingyenes függetlenítés után) minden egyéb szolgáltató kártyájával is.
-
adika4444
addikt
Sziasztok!
Van egy kis problémám Telekom mobilnettel, de mivel vezetékessel is van, ezért a Telekom vezetékes topikba írtam, de ide is linkelem hátha valaki ezt olvassa... [link]
Előre is köszi!üdv, adika4444- Ha egy munkát 30 perc alatt elvégzek, az azért van, mert 10 évet töltöttem azzal, hogy megtanuljam, hogyan kell 30 perc alatt elvégezni. Az évekért tartozol nekem, nem a percekért.
-
MK VII
veterán
-
4Grider
nagyúr
válasz adika4444 #91997 üzenetére
Úgy egészében biztos, hogy nem bontogatják a kapcsolatot, hiszen akkor elég sok minden nem működne rendesen (pl. VPN). Ha te üzemelteted a szervert, érdemes volna debuggolni. Meg megváltoztatni az alapértelmezett kommunikációs portot, mert azt biztos hogy priorizálják Telekomék, de nem feltétlenül a te irányodba. Meg ott lehet még a nat okozta problémakör is.
-
atosan
addikt
Erre van tippetek?
Maine coon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Politika
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Nintendo Switch 2 vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro K620 2GB - 8.000 Ft/db - számla, garancia
- Oculus Meta Quest 2 128mb
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjolv gar
- Üzletből,garanciával,ASUS ROG Zephyrus G15 Ryzen9 (16szál) 16RAM 512SSD RTX3060 FULLHDIPS/15,6"144Hz
- Eladó hibás AM4-es alaplapok!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen