- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- MIUI / HyperOS topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
4Grider
nagyúr
válasz MATEO6600 #132246 üzenetére
A bejövő hívásokat Magyarországon bátran felveheted, mert itthon soha nem kell bejövő hívásért fizetni. Akkor sem, ha a Fülöp-szigetekről, Kenyából, vagy műholdas telefonról hívnak. Persze ha ezeket a számokat visszahívod, akkor rögtön változik a helyzet...
A 37-es körzetszám Gyöngyös környéke. Simán előfordulhat, hogy olyan hívószámot kaptál, amit már valaki korábban használt és visszaadott a szolgáltatónak. Az ilyen számok simán benne lehetnek egy vagy több marketing adatbázisban.
Összefoglalva: Maximum időt veszítesz azzal, ha a domino simeddel Magyarországon bármilyen bejövő hívást fogadsz. -
8
senior tag
válasz MATEO6600 #99934 üzenetére
Mi SIM kártyát vettünk kint, hárman használtuk mobil routerben, tmobile-nál talán valami $70 volt a feltöltős kártya korlátlan havi adattal (és beszéd+sms de azt nem használtuk), időben meghirdettük craigslisten hogy mikor-hol lehet majd az elutazásunk napján átvenni és $30-ért elvitték - maradt még rajta a hónapból 20 nap. Így fejenként ~3400Ft-ért volt 10 napra korlátlan netünk.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
thomas77
senior tag
válasz MATEO6600 #99929 üzenetére
A T-mobile-nak sok helyen 1700 mHz-en van 3G. Azt szintén nem tudja az A1. De egy-két éve elkezdték használni az 1900-at is. Az menni fog a készülékeden. Az At&t 850/1900-at használ 3G szolgáltatásra. Azt tudja at A1.
A belga kártyáról nincs infóm. Én az angol three kártyámat is használtam. Azzal ingyenes a hívásfogadás, és 12 Ft percenként a normál díjas eu-s hívások, mint a magyar madzagos és mobil is. -
glacious
addikt
válasz MATEO6600 #99930 üzenetére
Ha global verziód van, hidd el csak a 3G fog működni, de elég az, ha forgalmasabb helyen használod (B4 az orosz, vietnami, hong kongi és indonéz verzióban van). Nekem California egész területén működött, amerre jártam. És rohadt jófejek voltak, odaadták, hogy próbáljam ki, működik-e a telóban és csak utána fizettették ki, amikor biztosan jó volt.
Túlzásnak tűnik, de amikor egy normális reggeli többe, kerül mint ez a kártya, akkor felesleges ezen agyalni.[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
válasz MATEO6600 #99916 üzenetére
A MI A1 nem támogatja az amerikai 4G sávokat. Egyedül a band5 van ott használatban, amit a készüléked tud, de én sosem találkoztam vele, pedig 22 államban jártam már.
Kártyát bármelyik T-mobile shopban tudsz venni. Kb 5 perc alatt meg is van. Talán útlevél sem kell hozzá. A túrista kártyával 1000 belföldi percet kapsz 3 hétre + 2GB adatot. Ezt simán be lehet osztani. Én legutoljára 10GB-os csomagot használtam + sokat beszéltem is.
Érdemes lenne beszerezned egy amerikai sávokat is támogató készüléket, mert odaát is a 4G-re gyúrnak a szolgáltatók. Erre a legalkalmasabb egy iPhone 6, vagy attól újabb. Sok helyen nincs csak 4G. Ott csak VoLTE képes telefonnal tudsz telefonálni (ezért ajánlott az iPhone).
Én vittem magammal többek között redmi 4x-et is. Azon megy a band4, tehát volt 4G-m sok helyen.
Amúgy a következő sávok a leggyakoribbak: B2, B4. Továbbá B12 és B17.
Sebességileg ne legyenek nagy elvárásaid. Örülj, ha egyáltalán működik a net.
Ha telefonálni akarsz, akkor a kapcsolási idő 8-10 mp is lehet. Ha lemész a térképről, akkor szinte egyáltalán nincs térerő. Pont, mint a filmekben... 😁 -
glacious
addikt
válasz MATEO6600 #99916 üzenetére
Az nem biztos, hogy támogatja a kinti frekvenciákat. Honor 8-am pl. csak egy 3G frekit támogatott, amikor kinn voltam és úgy korlátlan volt a netem
kchris78: szerintem nem volt drága. EU-ban vagy 3 éve a saját előfizetésemet használom, ezért nem ismerem az árakat.
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz MATEO6600 #99911 üzenetére
Vagy helyi sim kártya. Vagy tudsz bérelni ott mobil routert adattal együtt, ki is szállítják és otthagyhatod pl hotel recepción mielőtt elmész.
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Soulfly842
addikt
válasz MATEO6600 #97299 üzenetére
Azért, mert ha szerencséd van akkor a két hét letelte után nem kötbérezik meg egyből
Szerződésdokumentumokban benne van a kötbér is Üveggömböm nincs és tenyérből se tudok jósolni (vagy esetleg az ügyfélszolgálat megmondja)
Én azt tenném, hogy két hét letelte előtt kéred a szolgáltatás újraaktiválását és kérsz egy tiltást minden hívás tiltásával, ill. emeltdíjas tiltással Ez utóbbi ugyanazt látja el, hogy nem tudnak semmit kezdeményezni a kártyáról, de legalább meg sem kötbéreznek Ezt egy másfajta szolgáltatással vitelezik ki
Más:
Mint már külsős írom meg a gyanút - szerintem a Telekom akár már a májusi eleji változásokban reagálhat a változó piaci trendekre[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz MATEO6600 #97290 üzenetére
1, Igen, eredetire van szükség - emiatt marad a posta.
2, Ezzel is a te érdekeidet védik a vissszaélésektől
3, Nem valakinek, hanem annak akit meghatalmaztál.
4, két tanú is szükséges lesz rá.
5, ha két héten belül nem kerül visszakapcsolásra, akkor kötbéreket terhelhetnek aktív hűségidő esetén.(#97289) lorinho
1, A részletfizetést választottátok?
2, ha igen, akkor felmerül a kérdés: aranykártya meg van-e a szerződésekhez, mert ha nincs, akkor szokott lenni lehetőség csak egyösszegű fizetésre.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz MATEO6600 #96116 üzenetére
Vehetsz sima gigás csomagot, de a második hónaptól érvénybe lép a másik szabályzás, ami felárassá fogja neked tenni a netezést. Az Eu roaming többletdíj ui. ebben az évben maximum 2750 Ft lehet GB-onként. Ezt a szolgáltató akkor terhelheti rá a számládra, amikor az elmúlt 4 hónap átlagának több mint a felét külföldi hálózatra jelentkezve használtad fel.
További információt a szabályzásról itt találsz.
Szerk.: Idei évben csökkent a roaming többletdíj értéke 6 EUR-ra.[ Szerkesztve ]
-
MATEO6600
őstag
válasz MATEO6600 #96112 üzenetére
Kérdés ha nem szeretnék net nélkül maradni a hónap végéig, akkor roaming csomagot kell vennem, vagy vehetek sima 1 Gigás csomagot?
Erre gondolok:Tisztelt Ügyfelünk! Net 1GB adatopciòjànak egyenlegét 100%-ban felhasznàlta. Fordulònapja: minden hònap 05. napja. Egyszeri 1GB fordulònapig érvényes adatbövìtésért küldje a 1430-ra az alàbbi kòdot: +EXTRANET1GB Dìja: 1490Ft Üdvözlettel: Telekom
-
4Grider
nagyúr
válasz MATEO6600 #96104 üzenetére
És elmondtad neki, hogy 5 hónapig kint leszel? Mert ha igen, nagyon nem volt tisztában az Eu roaming szabályaival.
Ha a leírt alapelvből indulsz ki, akkor néhány hét után nem használhatod felár nélkül a telefonodat még az EU területén sem. Az EU-s szabályzásban egyéb dolgok is le vannak írva, pl. ha a hazai szolgáltatótól 1000 Ft alatti áron kapod a mobilnetet GB-onként, akkor a szolgáltató azt jogosult korlátozni.
Konkrétan milyen mobilnet-csomagot szeretnél használni az EU-ban 30 napnál hosszabb ideig? -
4Grider
nagyúr
válasz MATEO6600 #96099 üzenetére
Alapelv, hogy a belföldi díjszabás szerinti EU barangolás lehetőségével azok az uniós polgárok élhetnek, akik alkalomszerűen utaznak külföldre abból az EU-országból, ahol élnek, illetve amelyhez szoros szálak fűzik őket (pl. ahol dolgoznak vagy tanulnak). Nem azoknak a mobiltulajdonosoknak szól, akik tartósan roamingszolgáltatásokat vesznek igénybe.
-
veterán
-
veterán
-
taip
senior tag
válasz MATEO6600 #91350 üzenetére
Ez, hogy egyáltalán nincsenek roaming díjak, az nem teljesen igaz.
Ha kimész egy EU-s országba pár hétre, akkor valóban nincs, bár ott sem használhatsz pl. akármennyi mobilnetet. Viszont feltétel, hogy időnként itthon is használd az előfizetésedet, szóval ha folyamatosan 6 hónapig kint vagy, arra nem érvényes az ingyenes roaming.[ Szerkesztve ]
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Teszla_
senior tag
válasz MATEO6600 #4340 üzenetére
Úgy van, ahogy kali is írta. Nekünk is részletre van a KP502. Annál ugye 6x990Ft a teló, plusz 24x2860Ft a havidíj (Mix díjcsomag). Amikor bemész a telefonért, csak a telefon első részletét kell kifizetni, az első havidíjat nem (a Pannon pl kéri az első havi havidíjat is). Tehát először csak 990Ft-ot kellett fizetni. Az első számlán 990+2860, azaz 3850Ft fog szerepelni. Így megy majd addig, amíg a telefon nincs kifizetve (amit egyben is ki lehet amúgy fizetni) és utána már csak a havidíjat kell fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest