- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsteve
senior tag
válasz
maxika2004 #86049 üzenetére
egy fenét olvastad végig...
-
maxika2004
őstag
válasz
tsteve #86048 üzenetére
Igen végigolvastam.....
" kérjük adja meg dominó jelszavát...... de honnan a k...életből szedjem !!!!!!!!!!!" jelszó módositás : kérjük adja meg régi jeszavát "
Hát nem vagyok egy hülyegyerek, (állitólag)
de aki ebben segít ezek szerint kicsit részletesebben azt szenté avatom .... -
tsteve
senior tag
válasz
maxika2004 #86046 üzenetére
-
SUPREME7
őstag
2 hete beragadt "visszahívásra vár" rendelésre más is kapott mailt, hogy törlik, és változatlan feltételekkel újraindítják és adnak grátisz a kellemetlenségért egy 5K tartozék kupont?
Nem tudom mi van a T-vel de rendkívül jótékonyak ...
-
zoltanz
nagyúr
válasz
lugosi #86041 üzenetére
Nem kaptam kedvezményt a csomagra, teljesen standard. Havi számlám 4-8 000 Ft olyan 1 GB adat.
A családban van több UPC-s szolgáltatás, elég nagy kedvezményt kapnék társkártyára (több mint egy éve van mobil is, teljesen rendben van a szolgáltatás), azért elkezdek árajánlatokat gyűjteni. -
ACE-
addikt
válasz
maxika2004 #86036 üzenetére
Az előfizetés hozzáadásakor nem a Telekom fiók jelszót kell megadni, hanem az éppen hozzáadni készülő hívószámhoz tartozó jelszót, ami általában 5 számjegy.
-
-
válasz
zoltanz #86037 üzenetére
Nem kell drágábbra váltanod, maximum az lehet szerintem, hogy a jelenlegi csomagod lesz drágább, ha olyan csomagod van, ami 2 év hűséggel olcsóbb volt, mintha határozatlan időre kötötted volna. Akkor most a határozatlan idős árért kapod ugyanazt. De lehet hogy tévedek, nekem ezt mondták mikor lejárt az egyik szerződés.
-
zoltanz
nagyúr
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Segítsetek lécci :
T-com fiokot regeltem, minden okés is..... belépésig....
akarom a telcsiszámot (" mobil elöfizetést" ) hozzáadni, és mindig kirja hogy a jelszó hibás.....
valami ötlet ?..... mert a jelszó tuti jó....kiléptem beléptem vele többször is, de a mobil elöfizetés hozzáadásakor
" a megadott jelszó hibás" üzi fogad !elöre is köszi a segítséget !
-
zoltanz
nagyúr
Most hívtak, jövő hónapban lejár az előfizetésemre a hűségidő, váltanom kell díjcsomagot menjek be (magyarán drágább lesz).
-
tsteve
senior tag
válasz
tibi970307 #86028 üzenetére
én megtettem a feljelentést annak idején, 1x tanúvallomás a rendőrségen, 1x megjelenés a bíróság előtt, ahol végül 3 személyt ítéltek el, a hangfelvételek amiket leadtam döntő fontosságúak voltak... ingyen plusz szabi járt rá (Pécsett volt a tárgyalás) az utazást is térítette a bíróság. 1 fő börtönbe is vonult ténylegesen, mert próbaidős volt már....
nekem megérte, jól szórakoztam a majmokon... 1 volt csak kisebbségi a 3-ból egyébként, adataimat nem tudták meg, zárt adatkezelést kértem...engem nem akart senki lebeszélni a feljelentésról, igaz nem bp-i kapitányság volt, ahol megtettem... -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Wind-Storm #86027 üzenetére
1777 vagy online elfelejtettem menüpont.
Ha online elfelejtettem megoldást választod, arra figyelj, hogy pár nap múlva jön egy SMS, amire 12 órán belül válaszolni kell, különben visszaáll a régi jelszó. -
4Grider
félisten
válasz
fahrii #86029 üzenetére
Látod, hogy sikeresen lebeszélték a feljelentésről. Mindenki jól járt (nem nőtt a bűnözés, a rendőrnek sem kell többet dolgoznia, neki sem kell tanúskodnia és ezzel saját lakcímére szabadítania a kisebbségi családot, stb.) Persze a következő áldozatok egy része a saját hülyesége és kapzsisága miatt így jár...
-
válasz
tibi970307 #86028 üzenetére
Te most komolyan erre áldozod a szabadidőd?
-
tibi970307
tag
Egyébként elmentem a rendőrségre.
Jelenleg kb 150 ilyen ügy van körülbelül. Ha feljelentést teszek, akkor mehetek bíróságra. Az csak úgy nem megy, hogy információt adok a hálózat felszámolására. Ha minden igaz, akkor a börtönben is telefonhoz tudnak jutni, és nagy része onnan indított hívás (az értelmét mondjuk nem látom). -
Wind-Storm
őstag
Helló!
Eddig nem is tudtam róla, hogy van a mobilszámomhoz tartozó online telekom fiók, vagy mi a fene.
Ezt csak most vettem észre, hogy adategyeztettem.
Kér ügyféljelszót a bővebb adatmegtekintéshez. Ezt hol tudnám beállítani pontosan?
Köszi! -
bostone
addikt
Van valami pletyka arról, hogy a telekom is bevezeti a korlátlan netet mobil előfizetések mellé, mint a telenor?
-
tsteve
senior tag
válasz
dokee78 #86021 üzenetére
így van... én is hasonló módon váltottam felfele, kb. 1 ezressel lett csak több, de az addigi 1 gigából 10 giga lett... hűség kedvezményt nem fogsz kapni, de a hűséged lejárati időpontja is marad az eredeti (új hűségre csak 3 hónapon belüli lejárat esetén lehet szerződni)
-
lufi7
aktív tag
Sziasztok!
A hét elején sikerült áthurcibálni a számainkat a Telenortól Dominóba.
(Mondjuk ez is megérne egy misét.)
Az a bajom, hogy nem tudok új fiókot létrehozni, ill. nem tudom hozzáadni a meglévő Telekomos fiókhoz mert ismeretlen felhasználói azonosítóként könyveli el a számomat. Jelszót készítettem hozzá.
Mi a megoldás?
Köszi! -
lacib
tag
válasz
tibi970307 #85984 üzenetére
Sziasztok.
Engem most hívtak, hogy nyertem 150.000 ft-ot. Menjek el egy automatához és akkor megkapom. Mondtam , hogy most nem tudok menni. Személyesen elmehetek a Pólusba és ott is felvehetem, 7-14 óra között.
Már majdnem elindultam. -
tsteve
senior tag
válasz
totron #86014 üzenetére
de itt legalább kijavítódnak a téves infók is percek alatt legtöbbször.. engem is kijavitanak, ha kell, láthattad ezt, s én is javítok másokat, ha ők tévednek.. bárki tévedhet, joga van ehhez is akár.... ezért is jó ez a topik... de ebből számlás-prepaid ellentétet kovácsolni elég nagy túlzás
-
totron
addikt
válasz
tsteve #86011 üzenetére
Ki fog derülni, nyilván. Nem is mint jövőkutató szólaltam fel, hanem mint a lépten-nyomon megfigyelhető mentalitás, ami zavart. Budapest határáig tart a világ, csak a havidíjas előfizető létezik, lehetne folytatni a sort. Önmagában ez, a félig-meddig lappangó, de azért mindig kicsit jelen lévő mivoltában még el is menne, de ha valaki beesik ide - ahogy én is tettem - és hiteles, alapos forrásnak tartja a topikot, akkor félrevezetődik, mert egy vagy több számlás gyermek nem látott túl saját mozgási területén és téves nótát fújt bele a világba, figyelembe nem véve, hogy a pre-paid vonalon nem feltétlenül ugyanaz a változás állt be.
-
tsteve
senior tag
válasz
AllTheBest #86012 üzenetére
övével is jó.. telekom engedi... bár ez nem biztos hogy törvényes... vizsgálja már pár hatóság ezt az online gyakorlatot, amelyben a telekom előfizetők gyűjtésére használja fel törvényes kötelezettségét, s közben nem tisztázottak az eredeti előfizetők jogai sem... másik 2 szolgáltató nem is engedi ezt
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok! Adott most ugye ez a személyazonosság igazolása a telekomnál... RÉgebben eladtam az egyik telefonom az egyik rokonomnak sim kártyával együtt. Ilyenkor az én nevemmel kéne újra regisztrálni az az övével is jó?
-
tsteve
senior tag
válasz
totron #86010 üzenetére
valódi, friss adatok hiányában a jelen is kérdéses, hiszen a mostani állapot kb. fél év múlva lesz csak látható a statisztikákban, az bizonyos mindenesetre hogy durva eltolódás lesz a számlás irányba hamarosan, ehhez nem kell nagy jóstehetség sem, hiszen nyilván sok tízezerszámra fognak megszűnni a prepaidek hamarosan...a valós, eddigi trend a prepaidek visszaszorulása volt, s ez minden bizonnyal folytatódni fog az adategyeztetés hatása miatt...
-
totron
addikt
válasz
tsteve #86009 üzenetére
Telenor nem kér hűséget a Helló Datához. Annyiban trend, hogy a szolgáltatók lemásolták egymás (ultra)alacsony percdíjú pre-paid opcióit, csomagjait. Erre értettem. Ezek már megtörtént tények, körbeért a dolog. A jövő meg nyilván kérdőjeles, mint mindig, csúf üzleti érdekek alakítják, akár gyorsan, így ezen nem is évődöm.
-
-
dokee78
félisten
Jól gondolom?
Jelenleg a lezárt Move S díjcsomagot használom. 3410 Ft
Mobil S 2000 Ft+400MB net 1000 Ft.Viszont ez lefelé váltás,tehát nem megoldható éppen zajló hűség alatt?
-
totron
addikt
válasz
r3dsnake #85972 üzenetére
Akkor ugye az ÁSZF és a kollektív fórumtudat szent jegyében abban maradtunk, hogy dominósok számára nem nyírták ki a korlátlan böngészési opciót, előfizetésesek számára pedig igen. Legyünk pontosak, ha kérhetem és ne az legyen, hogy a prepaidesek a senkik, a számlások meg az istenek. Már csak a dezinformáló hatás miatt se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest