Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rfszabi
tag
Speedtest szerint 70-80 Mbit a 4G, a torrent csak 600-700 kb/s. Net Korlátlan a csomag. Itthoni 1000-es DIGI-n meg simán jön majdnem max sebességgel
-
taki01
őstag
Sziasztok, szeretnék egy HP omen 15 +dlink 4g modemet venni de vagy nincs készleten vagy összeomlik az oldal amikor szeretném rendelni. Ez teljesen gáz.
Ha van itt aki telekom mobil részlegén dolgozik az megtudja mondani hogy ebből a gépből mennyit rendelnek mert a múltkor amikor volt akkor kb 3 órával később egy darab se volt amikor megszeretem volna rendelni. -
Nikaré
őstag
válasz Nikaré #90806 üzenetére
A 1430 sem tud segíteni.
Én is felhívtam, az a válasz, hogy sokan nem tudják a dominósok közül aktiválni a 3 GB promóciót, de nem kaptak mailban erre megoldást. Nekem csak azt ismételgette, hogy, hogyan kell lépkedni a Telekom app-ban és nem kell a 1414-re sms-t küldeni.(#90798) rushty Eddig jutottam ügyintézésben, jelenleg úgy néz ki, van akinél kapásból megy.
[ Szerkesztve ]
-
metal 17
csendes tag
Valaki Windows 8.1 es teloval betudott lépni a 3GB -os akciós csomagba , mert nálam a Telekom app -ban meg se jelenik az opcio.
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Tudtok segíteni?Tervezek egy IPhone 8 Plus vásárlást.
Előfizetésre venném meg ami egyedi előfizetés.
(Pesthez közeli városban bementem a Telekomhoz, ők elhajtottak, mert azt mondták hogy kifogytak a készletből majd 2-3hét múlva menjek vissza....
Netről meg nem tudom megrendelni mert egyedi előfizetés, és csak személyesen intézhető.(2év meghosszabbítás)
Szerintetek, személyesen hogyan tudnám megoldani a telefonvásárlást? Létezik hogy már kifogytak?
Honlapon 29.én kihozzák házhoz.
Szerintem simán csak elhajtottak, pedig be tudták volna rendelni és személyesen átvenni.(Nem valami készségesek nálunk).Nem volt még IPhone telefonom, Galaxy S6-ról váltok.
Csak már kellene vennem egy telefon....ezért sürgős. -
dptrsk
Topikgazda
válasz Winchester95 #90821 üzenetére
A webshop külön készletről dolgozik, így a bolt nem onnan gazdálkodik.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Winchester95 #90823 üzenetére
Ha odamész valahova, ahol lesz start (Telekom szokott éjfélkor startot tartani), akkor tudsz venni szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Ez a 3 gb ajándék net másnál is vacakol?
A google play és a youtube nem megy vele.
Vicces, hogy ha hotspoton megosztom,a másik telón minden ok (az ugye wifiként érzékeli kezeli).
Átraktam másik telefonba, ugyanez az eredmény.#?*@&!
-
rfszabi
tag
válasz zeon.hu #90825 üzenetére
Nekem hibátlanul ment minden, sőt bőven 3 GB felett használtam, csak befagyott az alkalmazás és 1,76-on állt miközben a torrent pörgött, és simán leszedtem egy 9 gigás fájlt, úgy hogy NetPlusz S csomag van ( 200 mega ) és ez a 3 gigás promó
Másrészt, nem tudom miért azt írja, hogy 30 nap az időszaknál..
-
Black_Raven
veterán
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Black_Raven #90829 üzenetére
Sajnos nem segít ez sem.
Chrome egyelőre még jó.
Ehhez a kártyához jár amúgy alapból net, kíváncsi leszek, a promó után az működik-e majd.#?*@&!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Winchester95 #90821 üzenetére
Szerintem sajnos simán lehet, hogy az első 1-2 hónapban nem nagyon lesz bolti készlet. Sőt az is benne lesz, hogy szín és méret kombinációk nem lesznek. Azaz pl lesz majd 256-os, de csak olyan színben ami neked nem tetszik.
Én általában hagytam lemenni a rohamot és decemberben vettem meg. Januárra pedig már általában szín - méret választék is van. Addig meg csak kibírod. -
HXY
addikt
Mióta van ez a 3GB ingyenes net (magamnak nem is rendeltem meg),
azóta a Google szolgáltatások sokszor nem mennek, csak ha újraindítom a készüléket.
Tegnap pedig baromi lassú volt minden. (ma is, bár ilyen korán még hagyján)[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Black_Raven #90835 üzenetére
Az is megvolt többször is (más miatt is), semmit nem javult.
De hotspoton a másik továbbra is jó.#?*@&!
-
Tomikaa.
tag
A 3 GB promóciót meghosszabbították október 2-ig. Gyanús, hogy az eredeti lejárattól számítva pont 3 nap.
-
Huroq
senior tag
Jól sejtem, hogy ha online nem tudok díjcsomagot váltani az állandó csodás karbantartás miatt, akkor is felszámítják az 1500 Ft -ot a telefonon kezdeményezett váltás miatt?
-
n@p@lm
őstag
Valóban köhögős ez az ajándék 3 GB.
Egy sima weboldalt nem képes megnyitni: www.retromenza.hu.
Átváltottam az előfizus Telekom mobilnetre, egyből hasít.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Kíváncsian várom mit hoz ma ki a T.
-
Vangelis
nagyúr
Lassan jön a gömb vagy gomb.....
Jön a csoda!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen