Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- One mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
Rendet tesz valaki a fejemben 5G ügyben? Tkp. milyen frekvenciasávokon van és lesz itt szolgáltatás? Frekvenciában tudom, hogy most van 3500 és , 2100MHz-en, és majd lesz 700-on hamarosan. Ez melyik "n"-nel jelölt sávnak felel meg? Wikipédián többhöz is ugyanaz a frekvenciasáv köthető. A telók specifikációjában meg n1, n77 n78 stb. látható. Ha valaki 5G-s teló vásárlását tervezi, frekvencia téren mire figyeljen? Tartok attól, hogy lesz majd hasonló kavarodás, mint pl. 4G-n sok külföldről behozott teló pl. nem tudta/tudja a B20-at.
-
zichie
senior tag
válasz
MadMancs #120046 üzenetére
Telekomnál elvagyok vowifi és 5g nélkül, csak gondoltam tesztelem a telót. A Telekomnak a Népligetnél van a hozzám legközelebbi 5G cellája, ez Kispestről közelebb van, mint a Digi Váci úti 5G cellája.
Népliget gyakran útba esik, de a Váci úton nagyon ritkán járok. A Telekom mobilnetes ipv6-nak viszont örülök, remélem Digimobilon is nemsokára lesz. -
zichie
senior tag
válasz
blackmajesty #120038 üzenetére
Köszönöm. 5G-s a telóm (Xiaomi MI10 Lite 5G). Feltételezem, hogy az 5G-t sem engedi a Telekom Dominósoknak. Digi engedi, de még nem próbáltam, mert neki csak a Váci úton egy helyen van 5G hálózata, a Dózsa György úti metrómegállótól pár lépésre.
-
zichie
senior tag
válasz
MadMancs #120028 üzenetére
Köszönöm.
A VoLTE működik de a +wifihang és +vowifi szavakra az alábbi sms-ek jönnek:
"Tisztelt Ügyfelünk! Az Ön által megadott "WIFIHANG" kulcsszó hibás. A helyes kulcsszavakat megtekintheti a honlapunkon. Üdvözlettel: Telekom"
"Tisztelt Ügyfelünk! Az Ön által megadott "VOWIFI" kulcsszó hibás. A helyes kulcsszavakat megtekintheti a honlapunkon. Üdvözlettel: Telekom"
-
noicenoice
tag
Sajnos saját tapasztalatból meg tudom erősíteni, a Telekom nem jó otthoni netként. Online TV szakadozik, Xbox online játék nem működik, smart eszközök is le csatlakoznak random...
-
tylerddd
veterán
válasz
Tompika777 #120029 üzenetére
De akkor ezt csak routerben játssza el? Pl. telefonon hotspottolna az ember ugyanarról a kártyáról, akkor is előjön a hiba? Nem lehet valamit router szinten beállítani? Vagy ez biztosan a natolástól van?
-
Tompika777
senior tag
válasz
#08176384 #120019 üzenetére
A Telekommal kapcsolatos dolgokat alá tudom támasztani. Nekem routerben van, és naponta minimum egyszer, de inkább többször újra építi a kapcsolatot, random megszakadások vannak, és valóban nem felhasználástól függnek ezek,tehát lehet letölt egyben 100gigat, aztán két óra múlva egy FB fotó megnézése közben lecsatlakozik a hálózatról, aztán meg vissza. SIM csere sem befolyásolta ezt, de én ettől még végül is elvagyok vele.
-
zichie
senior tag
Másodlagos szolgálatóként használom a telekomot domino kártyával, sim2 foglalatban van. Most vettem észre, hogy már van ipv6, aminek örülök, mert olyan ipv6-on működő szervereket, szolgáltatásokat is el tudom érni, ami ipv4-en nem érhető el. Egy hete még nem volt ipv6.
-
tylerddd
veterán
válasz
balinlin #120025 üzenetére
Azért írtam havidíj alapján, mert a 990-es ugye csak 1Mbitet tudna, kb. tényleg csak órába lenne jó. Lassult, igen, de rengetegszer húzott ki a csávából, most 20-30 között van (korábban tudott 50-60-at is), a feltöltés is nagyon jó a HDS-sel. A mobilt ki tudtam kötni a routeremre USB-vel és nagyon szépen osztotta, semmilyen fennakadás nem volt. Viszont ez az ingyen multisimes dolog, még ha többe is jön ki 2k-val, praktikusabb lenne. Mert most vagy viszem magammal a hotspottos telót az elsődleges Telekomos telón felül vagy dual sim megoldással viszem a sim-et. Így ha otthon gond lenne a mikróssal, nem tudnának netezni. Egyébként a HDS-sel kapcsolatban is azt mondták anno, hogy nem tudom vele kiváltani az otthoni netet, főleg a routerre kikötve a telót, aztán mégis. Ezzel nem Siofok000 tapasztalatait akarom megkérdőjelezni, de ezért is írtam, hogy kipróbálnám azért, hátha!
-
balinlin
senior tag
válasz
tylerddd #120024 üzenetére
csak a 3990-es ár tévesztett meg
Nekem is van Hello Data Start, nekem működik rendesen, de több ismerősöm panaszkodott, hogy neki nagyon lassú lett az elmúlt időben. Lehet direkt le akarnak terelni róla. (SIM csere sem segített és az én telefonomban is lassú volt.)
Mikrós szintén ismerős... -
tylerddd
veterán
válasz
balinlin #120018 üzenetére
Igen, az van. Hétfőn megyek a kártyákért.
@Siofok000 Köszi! Kipróbálom azért! Hűséget nem írok alá, nincs vesztenivalóm. Eszközök is adottak, nem kell befektetnem. Jelenleg Hello Data Startom van Telenortól, azt közel 3 éve használom "otthoni" netként mobilról hotspottolva, eddig mindent meg tudtam oldani vele. Ezt sem adom vissza, csinálok 2-3 hónap próbát.
Megjegyzés: Nálunk a vezetékes net is natolt, gagyi mikrós szolgáltató
-
MadMancs
veterán
válasz
#08176384 #120022 üzenetére
Ennyire részletesen nem teszteltem. Mikor UPC jó egy hétre meg volt halva akkor osztottam meg PC ( kevés torrent, FTP, böngészés )nek és TV ( HBO Go, RTL Most) nek. Nem volt vele baj. Fogalmam sincs tűzfal mennyire szigorú, de működött, nekem az a lényeg.
Ettől függetlenül elhiszem hogy routerben nem oké, ezt sose próbáltam.
-
törölt tag
válasz
MadMancs #120021 üzenetére
Teszteltem. Agyon van tűzfalazva a nem natolt Vodafone verzió (standardnet vagy snet), az is akad. Meg-megáll néha percekre teljesen minden, majd egyszer csak elindul magától vagy nem. Több helyen, többfajta routerben (Huawei b818, TP Link m7650)
próbáltam ki, de nem jó. A hajam kihullott amikor megakadt egy 3 gigás fájl közben pl és utána mindent újra vagy éppen egy YouTube, Netflix stream közben esett szét.
-
törölt tag
válasz
tylerddd #119977 üzenetére
Otthoni netre semmiképpen nem való a telekom vagy Vodafone mobilnet, mindegyik natolt és routerben időnként akadozni, megállni fog az adatforgalom (újraindításig), akár böngészés közben is. Van, hogy óránként is akad, ha sokan használják éppen. Mindent kipróbáltam, egyedül a Telenor hipernet home csomagok (nem natolt), ahol nem tapasztaltam az akadásokat és tényleg ki tudja váltani a vezetékes netet. 150 giga nappal + 150 éjszaka és a Morvai adatforgalma korlátlanul ingyen van benne, nem fogyasztja a keretet. Nézd meg szerintem, mert tényleg jól működik (legalábbis felém Siófok és Budaörs), illetve teszteld le a sebességet.
-
tylerddd
veterán
Még egy kérdés a multisimek kikérése előtt: ugye a 3990Ft-os bármibe mehet, akár erre alkalmas routerbe is? Van egy HDS-em a Telenortól, amit ugye routerbe, stickbe, laptopba nem lehet tenni, mert bünti járhat érte. Köszi!
Néztem Ászf.-t, de hirtelen nem találtam erre leírást, de szinte biztos vagyok benne, hogy igen. Csak megerősítés kellene!
-
MadMancs
veterán
válasz
Cranberries #120013 üzenetére
Szerintem is a részletes számla lesz a megoldás. Voda pl a havi számlán is feltünteti a havi adatforgalmat, nem hiszem hogy telekomnak ez ne menne.
-
glacious
addikt
válasz
Cranberries #120010 üzenetére
Részletes számlával esetleg lekérhető.
-
szalai112
senior tag
válasz
A telodban megtudod nézni
Samsungnàl-Beállitások-Kapcsolatok-Adathasznàlat
Gondolom hasonlo más teloknál is. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Nem mutatja sem az app, sem a weboldal.
-
Cranberries
aktív tag
Azt meg lehet nézni visszamanőleg, hogy adott hónapban mennyi adatot használtam fel?
-
törölt tag
Vodafone sem rossz itt, csak a Telekom. Vodafone 100 körül megy bármikor.
-
Diák66
őstag
válasz
#08176384 #120007 üzenetére
Valószínűleg jobb az adótornyok optikai ellátottsága. Bár fene tudja.. Telekomnak adott, sok helyen tud saját vezetékes hálózatba kapcsolódni, Telenor régen MVM optikán, AH optikán (ez mondjuk most adott a 25 % miatt) és talán kisebb részben Ivitech hálózaton ment a saját optikán kívül. Csak sejtem, de a Vodafone nagyon vegyes lehet, de a UPC hálózat jól jöhetett nekik, mert saját optika nem lehetett valami sok. Mikrohullámon meg ugye nem az igazi......
-
törölt tag
Mindkét mérés ugyanott készült iPhone 12 pro, Budaörs Szabadság út 133 körül kb 1 perc eltéréssel. Itt 5G még senkinek nincs, így az nem lehet a teszt alapja. Elviekben mindegyik 4G+ hálózat. A Telekom “gigaerős” net+, Telenor sima feltöltőkártya. Számtalan helyen, főleg vidéken mindehol sokkal jobb a Telenor újabban. Régen pont fordítva volt. Mi történt a T-vel? Hol van már a Westel minőség???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PlayStation 3
- Politika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Drón topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest