- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz
cascada #43048 üzenetére
Nekem kiírja az S4 mini hogy átirányított hívás, de csak kb. 5 másodpercig a felvevő-elutasító gombok alatt egy keretben. (Azaz nem sokat ér a megoldás, mert ennyi idő alatt nem biztos hogy szem elé kerül a telefonom).
Létezik több olyan szoftver, ami szintén kijelzi az átirányítást, de csak kb. ugyanannyi ideig (a fizetős persze tovább), pl. Forwarded Call Alert. -
Rem-X
senior tag
Sziasztok!
Érdekes dolog történt: a minap értesített a T hogy mivel lejárt az adatforgalmi keretem ezért csökkenti a sebességet. Ez (ha eltekintünk attól hogy EDDIG előre szólt hogy közelítek most már csak 100% felhasználásnál értesít) még normál eljárás is lenne, de nekem eddig meggyőződésem hogy a Business Net S csomagomban 2 gigabájt korlát volt. VOLT, mert felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol kerekperec közölték velem, hogy mindig is 1 gigás volt ez a csomag... Persze erről már semmilyen info nincs a honlapon és az ügyintézőnél sem, mert kivezették, már csak a neve és a 2040 ft-os előfizetési díj maradt rajtam a rendszerben...
Természetesen nem vagyok hülye, tökéletesen emlékszem hogy tavaly májusban mikor átmentem ebbe a csomagba, akkor a 2 giga miatt mentem bele, de egyszerűen nem tudok mit csinálni...
Vicces dolog hogy próbált rábeszélni hogy mivel ilyen csomag hogy Business Net S már nem létezik menjek át egy másikba ami szintén 1 gigás mint most, csak 2400 ft... Hát mondom akkor inkább csak futtassátok ezt ami már nincs...
-
szunyi777
őstag
válasz
lord.lakli #43045 üzenetére
Rendben, köszönöm.
-
lord.lakli
őstag
válasz
szunyi777 #43043 üzenetére
Szerintem inkább t-home topikban kérdezd meg.
-
garcia66
tag
Sziasztok!
Tavaly november óta használom a t-mobile mobil internetjét. Alapjában elégedett vagyok, azonban játszok egy játékkal (WoT) ami kb. 1 hete iszonyúan pingel, illetve lagol, néha olyan szinten, hogy játszhatatlan. Ez általában este van. Tudom, hogy ilyenkor telítve vannak a szerverek, de másoknak (akik szintén mobilnettel játszanak, de nem t-mobilossal) semmi gondjuk nincs. Reklamáljak a t-mobilnál, vagy mit csináljak? Illetve mitől van ez az eltérés?
A választ előre is köszönöm.
Üdv. -
szunyi777
őstag
Sziasztok
Tegnap Óta boldog T-home ip tv és internet tulaj lettem.
Minden szupi, egyet kivéve!
Előző szolgáltatómnál nem volt gond, de a jelenleginél a következő!
Az Androidos mobilomon ha a T-home otthoni Wifire csatlakozom, akkor egyből ~270KB/s-al folyamatosan adatforgalom észlelhető!!!Nincs semmi szinkronizálás, skype, viber, FB.. Minden jegelve!!!
A probléma egy kicsit idegesit!!Hallotatok már ilyenről?
Nem tudom, hogy a Box-al, vagy a modemmel kommunikál, de valamivel biztos, csak nem tudom mi a jóisten eszi folyamatosan...Köszi ha tud valaki érdemi választ.
-
Gabesz1019
senior tag
Még egy kérdés Domino kártyával kapcsolatban. Kell valami bekapcsolt szolgáltatásra figyelni az aktiválást követően? Tehát úgy értem, hogy valami havidíjas szolgáltatást nem akar egyből rámsózni a T pl.: net.
-
blueye
veterán
válasz
Gabesz1019 #43033 üzenetére
Simán át tudod váltani pl. egy 1777 hívással.
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Domino SIM kártyára lenne szükségem. Néztem a T weboldalán, hogy ha neten rendelem 2790 Ft-ért van Domino 5 díjcsomaggal. [link]
A kérdésem az lenne, hogy később akár aktiválás után ezt át tudom váltani Domino Nap díjcsomagra? Vagy mindig 5-be kell maradni? Ha bemegyek egy üzletbe ott tudnak adni olyat is ami Nap-ba van?
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
CM10.1 rommal rendelkező telót szeretnék átirányítani egy másik készülékre és szeretném hogy a második készüléken megjelenjen valami információ arra vonatkozóan hogy a hívás közvetlen érkezett, vagy atiranyitassal az első telóról. Lehet ilyet csinálni?
-
zoli62
addikt
Postpaid előfizetéshez tartozó My T-Mobile fiókba belépéskor figyelmeztető biztonsági SMS értesítés van, Dominónál nincs.Mi az oka ennek a különbségnek?
-
AshaNoR
tag
Sziasztok!
Elromlott a gyári fülesem amit telefon mellé kaptam. Garanciás.
Beviszem a t-mobileba egyből kicserélik? Számlat vagy telefon garanciapapirjat be kell vinni?
Köszönöm! -
Nordik
őstag
Flottás csomaghoz vásárolt készülékbe is bele lehet tenni bármilyen T-s SIM kártyát? Ott se figyelik a dolgot, lényeg, hogy a számlák rendezve legyenek?
-
insight
aktív tag
Tamási környékén ma se 3G, se LTE. Tud valaki valami hálózati gondról?
Az adatcsomagom 7GB-os, ebből max 1-et használtam fel. Lassíthatják bármi okból a mobilnetemet? Mondjuk a lassítás egy dolog, attól még felmehetnék a 3G hálózatra. Most Edge-dzsel szöttyögök.
-
Igen, sajnos az hogy tisztességes viselkedés az üzletben, manapság annyit se ér, hogy legyintsen rá az ember. És ez nagy baj.
Ilyenkor jutnak eszembe a nagyszülők sztorijai az ő idejükből, hogy hogy működött az üzleti tisztesség, hát kb a Nirvána a mai állapotokhoz képest. -
natë
nagyúr
December óta fizetik, hátha képesek még tovább is. Én is eladtam anno az előfizus Xperia Z-met egy ph-snak, fizetem azóta is (már egy éve) a részleteket. Nem tudnám megtenni, hogy akár késsek is vele. Igaz, ez én vagyok.
(#43016) StLui : tudom, kicsit eltávolodtunk. Ez egyébként adásvételi okmányba foglalt "garancia".
-
StLui
veterán
Nem abból indulnak ki.
Hanem ha fizetik akkor minek a papír, ha meg direkt nem fizetik mert ez volt a terv, akkor megint mire mész a papírral, ha pedig csak pénzük nincs fizetni, akkor gondolod a telefont visszavenni lesz pénzük, tehát megint mire mész a papírral, belemész plusz pénzt ráköltve egy elhúzódó bírósági hercehurcába, amibe belemehetsz a papír nélkül is? -
Varszegig
veterán
És mit csinálsz? Önbíráskodsz? Akkor te kerülsz bajba. Bíróságra mész? Sok év után nyersz, és?
korcsillio: többen, mint gondolnád, tele vannak a fórumok ilyen sztorikkal. Ráadásul, ha nincs számla, azt sem tudhatjuk, tényleg az eladó nevén volt-e a telefon... Ha meg nem, akkor mit érdekli a tartozás?
-
blueye
veterán
válasz
korcsillio #43009 üzenetére
Mondjuk akinek nincs pénze...
Olyan cégre vette, amelyik bedőlt, nincs vagyona, az ügyvezetőnek, tulajdonosoknak sem...
Soroljam még? -
válasz
Varszegig #43004 üzenetére
Igen eleve egy érdekes elképzelés ez a "letiltás elleni garancia". Mert itt akkor én tudom garantálni, hogy a szolgáltató ne tegyen valamit, amit egyébként megtehet? Vicces, és szomorú egyben az ebben való hit.
Mozzarella: kopogtatni nem fognak, csak nem megy fel a hálóra a telód ha letiltják. Azt hiszem onnantól mindegy a kopogtatás.
-
StLui
veterán
-
natë
nagyúr
Sziasztok, üzleteltem egy T-s mobilt, adásvételivel, ami magában foglalja a letiltás esetén történő dolgokat is, de nem ezzel kapcsolatos a kérdésem. Tehát, a telefonhoz kaptam egy garancialevelet is, azt én adott esetben érvényesíthetem a Telekomnál (számlám nincs róla, de talán már nem is adnak külön), vagy kell hozzá az eredeti tulaj? Nem fognak szőrözni, hogy nem az én nevemen van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Alkoholista nevelde
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest