- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
Nekem meg ugyanez a problémám, csak pont ellenkező előjellel,
mármint általában 4 településen használom a mobilom,
abból 3 - nál maximális a jelerősség 4-5 vonal,
1 településnél pedig a Telenornak van jó térereje,
ugyanennél az 1 településnél a Telekomnak 0,1, vagy 2 vonal a térereje,
így van, amikor hívást sem tudok indítani,
gyakran 0 a térerő, pedig a lefedettségi térképen ez nincs jelezve, remélem idővel javul a helyzet. -
XOTK
csendes tag
válasz
Vangelis #46046 üzenetére
Körülnéztem, de igazából az a problémám hogy olyan helyeken (is) járok, ahol elméletben van lefedettség minden szolgáltatónak, viszont a telenoros ismerősök anyáznak rá, mert gyakran ledobja őket. Szóval valószínű maradok a T-nél és lenyelem ezt a csodás dolgot, ha már 10+ éve szivatnak
-
XOTK
csendes tag
Sziasztok!
Fél éve lejárt az 1 éves Mozaik L-es díjcsomaghűségem, + a samu teló rá, és szeretnék átváltani korlátlanra, valami működőképesebb mobillal (Nokia) együtt, viszont csak 1 évre kötném meg megint. Kérdésem az hogy ilyenkor nem jár valami akció a telefonra, mint a 2 éves előfizunál? Csak mert elég borsos áron listázza ki a telefonokat, és elég zavaró hogy olcsóbban kijönnék ha egy Media Markt-ból venném a telefont. Platinakártyás vagyok.
Előre is köszönöm a választ.
-
Az mennyire normális, hogy LTE -t jelez a telefon a tart. helyen és néha (ritkán) nincs térerő egyáltalán ?
/az LTE térerő 1-es sávot mutat az xPeria Z-n és nem lejebb vált hanem piros x van a térerő jelzőnél.. ez így normális ?/
Néha meg átvált lejebb és ott full a térerő... /nem értem én ezt/L
-
Beca1990
senior tag
a Move díjcsomagoknál van díjmentes hivószámkijelzés?
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
koma106 #46021 üzenetére
Én is mostanában ezen agyaltam, hogy olcsóbb díjcsomag, de net legyen normálisan. Oda jutottam, persze ha van más előfizu is, hogy aranytárskártyás Move M csomag lenne nekem a legjobb ár/érték arányú.
Mondjuk lehet ebben is tiltják még a voip-ot, valamint 500MB net van ebben is még csak. -
A@ron
tag
válasz
laszlohu #46030 üzenetére
Sajnos egyébként ez sok helyen így van, mert ugye ez függ attól is, hogy a hálózat mennyire van terhelve, van-e IPTV/Interaktív SAT rákötve, stb, stb. De ez már otthoni topik.
-
laszlohu
addikt
Ezen felröhögtem :
kaptam egy internet szerződés ajánlatot egy cégtől ( nem a Telekomtól )
Kínált sávszélesség
Le
10 MbpsFel
2 MbpsGarantált sávszélesség
Le
3 MbpsFel
1 Mbpsúgy látszik, már fel kell tüntetni a tényleges le/fel töltési sebességet,
a Kínált az elméleti, a Garantált a gyakorlati sávszélesség -
hackeeeee
Jómunkásember
Ezt sajnos tudom.
Viszont amikor meglett a router, abban már szerepelt a listában Magyarország. Végigpróbáltam emulátorral is, sajnos ott sem mutatja a listában.
Meglátjuk, ha esetlegesen nem megy, akkor sem lesz probléma. Viszont valamit próbálni kell, mert ilyen sávszélesség mellett lényegében használhatatlan a csomag.
Ha hazaérek, megírom a mostani modem típusát, mert fejből sajnos nem tudom.
Gondolkoztam 4G-s modemet, de van mindenfelé használva, olyan helyeken is, ahol nincs 4G, így nem akkora érvágás, ha nincs. Ha a 10-15Mb kijön belőle 3G-n, az már tökéletes. Plusz a kompatibilitásra is fontos, amennyire csak lehet.
-
akos727
senior tag
Az lehetséges, hogy a dominos mobilnet nem tud LTE-t? (net plusz l, i5s)
-
Jamboo529
senior tag
Kérdezem, hogy Miskolc és/vagy környékén (Kazincb.) nem tapasztaltok hibát a mobil hálózatban? Nem ír ki szolgáltatót, nem tudok telefonálni, vagy ha igen, akkor szakadozik a vonal, vagy éppen nem hallod a másikat.
Kerestem a neten infót, de semmit nem találtam. -
-
club1
veterán
válasz
djculture #46013 üzenetére
Nem mindegy a mértékegység. A kérdező végig következetesen Mbps-ot használt, nem célszerű ide keverni a MB/s-ot.
@bajzal: A Domino csomagok leírása minden kérdésedre kell, hogy választ adjon...
-
club1
veterán
válasz
hackeeeee #46009 üzenetére
Akkor marad a helyszín és a modem. Mondjuk a te csomagodhoz inkább 4G modemet kellene nézni, feltéve hogy van felétek LTE...
A routerhez nem írják a kompatibilitási listában a saját (MA) modemjeiket, úgyhogy nem 100% a dolog, csak 99%. A TP-Link supportot kellene keresni a kérdéssel... -
club1
veterán
válasz
hackeeeee #46007 üzenetére
Ha 3.6-os modem, ahhoz képest az általad kinézett modem jóval gyorsabb. De persze mobilnetnél elsősorban a helyszíntől függ a sebesség, másodsorban pedig a díjcsomagtól.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A lényeg az volna, hogy a mostani stick-néll gyorsabb legyen, 3G-n is nagyon lassú a net, mondhatni ha 3-4Mbps-t képes kipréselni magából akkor az már jónak számít.
Plusz, működjön együtt a 3020-as 3G-s router-rel, de gondolom ennek ez nem probléma.
A modem típusát nem tudom fejből, de elég régi már, az első szériások egyike.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Még 1 mobilnetes kérdésem volna felétek.
Mégpedig, használ valaki Telekomos mobilnetet (pl. net & roll csomag) ilyen stick-el? Ha igen, akkor annyi volna a kérdésem, hogy jól működik vele, sávszélesség mondhatni rendben van?
-
bajzal
őstag
-
_Fonzy_
tag
Tehát akkor a 7990-es re? Ami 8590 ft lett? :/
-
1430
senior tag
válasz
koma106 #45993 üzenetére
Nem kötelező hűséget vállalni, de ilyen konstrukció nincs a neten. Az a megoldás, hogy megrendeled 1 év hűséggel, és mikor visszahívnak adategyeztetés miatt, mondjad, hogy hűség nélkül kéred, és akkor úgy készítik el a szerződést.
djculture
Neten is át lehet váltani Domino-ról havidíjasra, ilyenkor kiküldik a SIM-et, amit majd a 1777-en kell aktiválni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bestbuy játékok
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Automata kávégépek
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Cyberpunk 2077
- Túra és kirándulás topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest