-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pourri
aktív tag
válasz
Leonardo91 #137048 üzenetére
Nem feltétlen.
-
martonl
senior tag
válasz
Leonardo91 #137046 üzenetére
Kell neki tudnia telefonálni? Tableteknél tudtommal nem egyértelmű a dolog.
-
Leonardo91
őstag
Sziasztok
Feltettem a kérdést már a saját topicjaban is de itt is megkérdezem hátha...
Adott egy saját márkás T Tablet amit ma vettem e simmel
Nos a mobilhálózat felállt van net rajta csak épp telefonálni nem sikerül sehogy sem . A Google névjegyzékben szürke a hívásindítás gomb , fizikai multi simmel se és e simmel se megy. Valakinek sikerült rajta telefonálni ? -
enginev3.0
félisten
hetente vannak új akciók cyberen?
-
goop
őstag
válasz
Mr. Elliot #137042 üzenetére
Így van, de ha hűség alatt lelépsz akkor pl. ha a 400.000 Ft lista áras telefont 300.000 kaptad akkor 100.000 Ft különbözetet is számlázzák.
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
PedroPascal #137037 üzenetére
Yettelnél vettünk egy telefont pár hónapja, kedvezménnyel. A garanciához és a biztosításhoz az eredeti árat vették figyelembe. Kíváncsi vagyok, hogy a Telekomnál ez hogy működik.
-
4Grider
félisten
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy amikor én telefonálok és engem hív valaki közben, akkor egyes kontaktoktól csak egy “nem fogadott hívása volt a feladótól” SMS-t kapok, míg más kontaktoknak kicseng és én is látom, hogy hívnak és fel is tudnám venni a jelenlegi hívásom megszakításával/tartásával.
Ez utóbbi funkció nem igazán tetszik, mert ha olyan hív (pl főnököm), akinek fel kellene vennem, de nem akarom a jelenlegi hívásom megszakítani (mondjuk ügyféllel beszélek), akkor a hívó fél csak annyit fog látni az egészből, hogy pl munkaidőben nem vagyok elérhető. Ez marha bosszantó…
Tudnátok segíteni mit kellene átállítanom?
-
PedroPascal
őstag
válasz
domper2015 #137035 üzenetére
Vagyis lehet 100k alatt is adnak így 2 évet. Megvárom azok válaszát akik most így vásároltak.
-
domper2015
senior tag
válasz
PedroPascal #137033 üzenetére
Termékenként a bruttó ára alapján, a kötelező jótállás szabálya szerint vagy annál kedvezőbb feltételek biztosítása a fogyasztó részére.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
PedroPascal #137033 üzenetére
Az egyes készülékek ára külön-külön értendő, de ha teljesen biztosra kívánsz menni, akkor vagy itt várj egy másik választ, vagy kérdezd meg a chat-en.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
PedroPascal #137030 üzenetére
Ha jól gondolom, akkor a számlán szereplő bruttó összeg alapján történik a jótállás “kiszámítása”.
-
-
PedroPascal
őstag
Cyber november 2 telefon együtt a 2. féláron. Ha a 2. telefonon így 100k alatt van akkor csak 1 év garancia lesz rá? Vagy normál 2 év? Valaki vett most így telefont?
-
janeszgol
félisten
Ez a Telekom még mindig akkora balf-sz csapat, hogy szégyen. Pár éve náluk voltam, de megszüntettem a szolgáltatást náluk. Erre még mindig azt írja, hogy "látjuk már ügyfelünk, lépjen be". De ha belépek, megrendelésnél csak új ügyfélként tudok rendelni. Ha pedig megrendelésnél nem a belépést választom, hanem az új ügyfelet, akkor meg nem tudom leadni a rendelésem, mert visszadobják.
Jó lett volna náluk járatni egy olcsóbb előfizut, hogy meglegyen a minimum 6 hónap (esetleges szolgáltatóváltás miatt, ami a nyáron lett volna), de hát így nem fog menni. Balf*sz csapat. -
4Grider
félisten
válasz
Red product #137025 üzenetére
Cellmapper map. Már ha a környékeden az önkéntes felmérők felmérték.
-
Oliverda
titán
válasz
Red product #137021 üzenetére
Akkor érdemesebb egy a szolgáltatóváltáson elgondolkozni, már amennyiben pl. a Vodának jobb ott a lefedettsége.
-
goop
őstag
válasz
Red product #137021 üzenetére
Igen, nevében is benne van, wifire csatlakozik a telefon és onnan megy a hívás.
-
martonl
senior tag
válasz
Red product #137017 üzenetére
Igen, beltéren Vowifi. Más lehetőség nem nagyon van sajnos.
-
Cs1csó
titán
válasz
Red product #137017 üzenetére
-
Red product
csendes tag
Hali. Van egy kisebb település fejérben ahol nagyon gyenge a lefedettsége a telekomnak a telefonálás akadozik a net folyamatosan 4G-E között ingadozik igazán a mobilnet használhatatlan. Tud valaki esetleg olyan erősítőt ami segítene ennek a probléma megoldásában? /a többi szolgáltatónak is gyenge itt a beltéri jel/
Köszi. -
kchris78
veterán
-
Renwick
őstag
Vajon mikor fogunk eljutni oda, hogy a Telekom app pontosan tudja jelezni a hívás/SMS forgalmat? Tényleg ekkora varázslat ez?
-
pdw_ph
tag
válasz
PedroPascal #137005 üzenetére
Akkor kapják be
Köszi! -
válasz
PedroPascal #137003 üzenetére
4G+ van azért gyorsabb is, mint 300-as, 450-esről én is tettem be ide régebben forgalmas helyről is 300 Mbps feletti mérési eredményt csúcsidőben is.
-
pdw_ph
tag
válasz
PedroPascal #137003 üzenetére
Köszi a választ. A 4G-t még megérteném, de nekem az 5G is épp 16/16Mbit, pedig pár hónapja promózták, hogy mostmár van 5G ebben a kerületben...
-
PedroPascal
őstag
válasz
pdw_ph #137002 üzenetére
Osztott hálózat ha sokan lógnak egy tornyon akkor nagyon le van terhelve. 4G+ 300Mb-t tod és ha a sávszélen sokan osztoznak napközben akkor az van amit írtál. Vidéki 10-20k városokban is ez van de itt az 5G is ilyen mivel (kamu 5G). A nagyvárosokban ahol van valós 5G ott napközben is bőven megvan a több 100Mb-t.
-
pdw_ph
tag
Lehet valamit azzal kezdeni, ha napközben 5-30Mbit között maxol ki a Telekom 4G+?
9. és 21. kerületben is ugyanez, tökmindegy hova rakom (akár erkélyre is).
Signal 75% körül, minden egyéb LTE / 4G+ router szerint megy.Sőt 5G-s mobilon se hoz jobb eredményt.
TP-Link MR600-ban van benne, próbáltam az összes band kombóval szórakozni, de sehogy se jobb.
Éjjel is max 80Mbit körül hoz.Ez ennyit tud vagy lehet valamit kezdeni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Formula-1 humoros
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- TP-Link HX220 WIFI AP bontatlan új.
- GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RTX 5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Sony CDP-XE530
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest