Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gedeon31
addikt
*102# dominó csomagnál levon 45 ft-ot?
Régen ingyenes volt ,ha jól emlékszem.
-
timea1991
tag
válasz
Nietzsche_ #15043 üzenetére
A Domino hálózaton belűl 72ft a csúcs időben hálón belől nem drága ez egy picikét? pl vitamax klub hálón belül 25ft csúcsidőben
-
BéHGT
senior tag
Na, hol is lehet megnézni az elektronikus számlát? Anyám megkapja az emailt, hogy mennyi, hanyadika a határidő, de nem tudja megnézni hogy mennyit beszélt, mennyi sms lett küldve, csak ha fizet érte 45 Ft-ot. Ez tényleg így van?!
-
timea1991
tag
Jövő hónapban vagy valamikor j jővőben kapunk adatokat a lidl t- páros eredményeiről?
-
Dyrtyho
őstag
Légyszi segítsetek, mert nem értem ezt az egészet
Alap Domino : Hálozaton belül 42ft/perc, Vezetékes Irányba : 42ft/perc, Hálózaton Belüli sms : 34ft/db
Domino Nap : Percdíj hálózaton belül : 43 Ft / perc, Percdíj vezetékes és más mobil hálózatba : 44 Ft / perc, SMS díjak : 35 Ft / db (hálózaton belül) 43 Ft / db
(vezetékes és más mobil irányba) -
Rigiboy
tag
Hali! Nokia N9-est akarok venni neten néztem 9000ft kezdőbefizetés ez csak a neten érvényes vagy boltban mert ugye van a 10% kedvezmény új vásárló esetén, a másik ami érdekelne mivel új előfizető leszek igaz hogy bekell fizetnem 10 ezret amit lebeszélhetek s csak utána jön a havidíj?
-
agabe
addikt
Nekem tök világos amit leírtál, de a minap privátban egy (állítólag) telekomnál dolgozó delikvens az alábbit írta :
Az új szabályozás szerint IMEI készülék tiltás CSAK Rendőrségi ügyből kifolyólag Suspendelhető (függeszthető fel), számla tartozásból nem tiltunkpontosabban gondolom azt akarja sugallni, hogy IMEI tiltás (nem annak felfüggesztése) csak rendőrségi ügy miatt lehet az új szabályozás szerint.
Kamu az egész ? (vagy a T-nél alapból rendőrségi ügy lesz abból, ha valaki nem teljesíti a szerződésben vállalt kötelezettségét..pl. havidíj dizetés ?
)
-
1430
senior tag
válasz
krystman #15025 üzenetére
A hivatalos infó, hogy nem
Andie
Régen a My T-Mobile-ban látható volt, hogy mennyi a sávon belüli kereted, de lehet ma már ott is csak az látszik, melyik sávban vagy... Próbáld ki!
A My T-Mobile belépéshez a Domino NET/WEB kártyáknál az alapjelszó a PUK1 kód első 5 számjegye. -
Andie
őstag
Sziasztok!
Már egy ideje túrom a netet, de egyszerüen nem találom, hogy lehet a Domino Net egyenlegemet lekérdezni!
Múlt héten vettem, ugye jár hozzá elvileg 1990.- ft alapban, de közben jönnek ilyen sms-ek rá, hogy elértem a 100Mb 80%-át, úgyhogy aktiválják a 150-et, meg ilyenek. De hogy kb hogy áll most, mennyi az egyenleg, és mikor kell rátöltsek, azt honnan tudhatnám meg? Hova küldjek róla sms-t? -
krystman
őstag
Ezt a Blue Mobil sim kártyát lehet használni T függő telefonba szerintetek?
-
Dyrtyho
őstag
Szerintetek melyik Domino díjcsomagra érdemes átváltani ? Nekem jelenleg egy sima Domino díjcsomagom van, és most azon vacillálok, hogy melyikre váltsak át. Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
zoli62
addikt
Oké.
Hol kérdezhetem le mégis ingyen az elhasznált adatforgalmat T-pontokon kívül? Admin felületen gondolom látszik.
-
timea1991
tag
ha van tartozásod a külső behajtó általában intrum félévig probálkozik aztán bíróságra viszi az ügyet ez is kb félév. a bíróság aztán kiadja végrehajtónak aki rá terheli az ingatlanodra a tartozást. ha van jövedelmed akkor 33 százalékát le vonhatja havonta
-
BéHGT
senior tag
válasz
Dyrtyho #15016 üzenetére
Mennyivel lesz olcsóbb? 1000 perc ingyen a meghatárzott időben... Utána meg a "normál" percdíj a csomagod szerint...
Ma rendeltem meg a Te+Én-t, de csak március 1.-től lesz aktív.
Zoli8624: Nekem ma nagyon lassú volt a My T, mire meg tudtam rendelni a Te+Én-t, és ugyan ott van a visszamondás is. Úgyhogy szerintem legyél türelmes, várj holnapig, talán jó lesz. Ha nem, hívd fel a 1430-at, úgyis ingyenes...
-
Zoli8624
csendes tag
Üdv.Ha valamilyen szolgáltatást módosítani akarok a netes felületen akkor miért írja ki mindenre ezt? "HibaA kérés feldolgozásához szükséges háttérszolgáltatás hibát jelzett. Kérjük, később próbálja meg újra!" Napok óta ezt csinálja,bármely böngészőn.Viszont én pár extra szolgáltatást ki akarok kapcsolni,pl "te+én" meg "sms te+én",ezekre nincs szükségem.Viszont így nem tudom kikapcsolni amig ezt a hibaüzenetet írja.Mit lehet ezzel tenni?Köszi a segítséget.
-
Dyrtyho
őstag
Hol tudok T-Percet rendelni a telefonomra ? Amúgy azzal mennyivel lesz olcsóbb a 30-as számú telefonszámok hívása ? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket
-
1430
senior tag
válasz
tjokai #15010 üzenetére
Még egyszer nekifutok, de ennél jobban nem tudom elmondani: NEM A RÉSZLETFIZETÉS SZÁMÍT, HANEM A HŰSÉGIDŐ! Annak kell letelnie!
Ha veszel egy telefont HŰSÉGNYILATKOZATTAL ahhoz tartozni fog egy KÉSZÜLÉKKÖTBÉR. Ha a hűségidő alatt nem fizeted a számlád, kiszámlázzák a kötbért (ez pár 10 ezertől bő 100 ezerig terjed) és letiltják a készüléket, amihez a kötbér tartozott. Ha a készüléket részletre vetted, az csak annyiban számít, hogy a számlák és a kötbér mellé hozzácsapják a hátralévő részleteket is (ha van még). Amennyiben tarifahűséget is vállalsz, a kötbér összege is nagyobb lesz.Szóval ha már kifizetted a telefont (egyben vagy részletekben), még mindig egy "valag adósság" maradt a nyakadon! Akkor lélegezhetsz fel, ha már a hűség is letelt, de ekkor is célszerűbb szüneteltetni/felfüggeszteni az előfizetést, mintsem "nemfizetni" a számlát,ha anyagi gondjaid lennének.
Amúgy a készülékletiltás feloldásának feltétele, hogy (A) rendezed a számláidat és a kötbért vagy (B) rendezed a számláidat és eltekintenek a kötbértől, de akkor marad a hűség és bekérnek még 20-30 ezer Ft előleget.
De szerintem Te ne akarjál előfizetéses telefont venni.
-
krystman
őstag
30nap múlva korlátozzák a kimenő hívást? A Telenor-nál 3hónap múlva függesztik fel, és csak is a kimenő hívást. Előtte küldenek egy levelet, hogy ha xxx nap múlva nem fizetem be, akkor korlátozzák a kimenő hívást. De még sms is jön róla. Furcsálom, hogy itt egy hónap múlva már szinte a behajtó cégnél van a dolog!
-
1430
senior tag
válasz
tjokai #15006 üzenetére
A korábban leírtakat nem befolyásolja a tény, hogy részletre vetted e a készüléket vagy sem, legfeljebb annyiban, hogy ha van még hátra részlet, azt is egyben kiterhelik. A folyamat annyiban változik, ha esetleg már nincs kötbéred, hogy kimarad a kötbér terhelés (4-es pont) és a készülékletiltás (5-ös pont), minden más változatlan.
-
club1
veterán
válasz
tjokai #15004 üzenetére
Agyon nem vernek, mert akkor nem látnak tőled egy garast sem. Mindenesetre ha az ember csóró, akkor nem vesz hitelre vadiúj prémium kategóriás telefont, létezik Domino kártya is használható telefonnal, sőt kártyafüggetlenül egészen használható androidos telefonok negyven körül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest