Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Netfone
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
A hozzászólásaink miért lettek törölve?
-
-
1430
senior tag
válasz
albiosz #10040 üzenetére
Ezeket a nem alapdíjas hálózaton belüli számokat a Díjszabás "interaktív szolgáltatásoknak" hívja, és nyilván az egyes szolgáltatásokhoz kapcsolódó technikai számok sem állthatók be, pl. a Dallamcsengő 30/8040400-as száma vagy a Hangposta hívószámai, stb.
kungzi
A Mobil TV oldalon is aktiválhatod, miután közli veled, hogy nem aktív a szolgáltatás. Arra figyelj, hogy a MM díjcsomagokhoz a Mobil TV Alapcsomag jár, azt tudod aktiválni, és ha 30 napig nem használod, ki lesz kapcsolva. Ha ma aktiválod, akkor például már csak 3 napra eső keretet tudsz csak felhasználni a havi keretből, utána túlforgalmazásod lesz! (kivéve iPhone)
A Mobil TV oldal gyors eléréséhez küld a MOBILTV szót a 17123-as díjmentes számra. -
tjb007
nagyúr
-
zoli62
addikt
Gondolom hűségidős Relaxnet M-ről lehet felfelé váltani szintén hűségidős Net&Roll M-re?
-
kungzi
veterán
sziasztok
médiamánia m díjcsomagom van. a mobilt tv-t hogy tudom aktiválni? illetve ezzel a csomaggal, mit tudok nézni? milyen csatornákat?
-
albiosz
őstag
Üdv!
Kedves barátnőm Like díjcsomagra szeretne váltani, ami rendkívül kedvezőnek tűnik minden szempontból. Keresem a csapdát.
Bár lehet csak túl gyanakvó vagyok, ezért kérem a kedves szakértők segítségét.
Szóval nagyjából tiszták a feltételek, egyedül az nem kerek nekem, hogy mi alapján választhatja ki a 3 ingyen hívható számot (havi 100 óra erejéig). ,,Az előfizető jogosult választása szerint három hálózaton belüli alapdíjas számot..." Mi lenne itt az alapdíjas? Úgy tudom az emelt díjas (kettőnegyven + áfa percenként stb.) számok nem szoktak 30-asok lenni, hanem régen 0690-esek, manapság meg 0681-esek. A kulcskérdés, hogy bármilyen tés számot választhat, lehet az a szám kártyás (domino) és nem kell a hívandó számnak szintén Like díjcsomaggal rendelkeznie?
Előre is köszönettel!
-
válasz
Tappancs2001 #10038 üzenetére
Vidéken, ha 13.00 előtt rendeled, akkor másnap! Budapesten nem tudom, ott délután is szállítanak! (...és nem függ attól, milyen telefont rendelsz!)
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha a webshop-ban rendelek egy Nokia N8 telót készülékváltással, akkor kb. hány nap alatt kapom meg a készüléket? Előre is köszi a választ.
-
lesaux
veterán
Köszönöm, Urak, ez nem jó hír!
-
lesaux
veterán
Még valami: ha pl. a MédiaMánia díjcsomagokban azt olvasom, hogy Benne foglalt adatforgalom felett minden további megkezdett 10 kB = 0,1 Ft, szóval az ilyen, hogy is mondjam, csak a szolgáltatónak előnyös konstrukció helyett nincs olyan opció, hogy simán lekorlátozza a sávszélt?
-
lesaux
veterán
Azt tényleg nem láthatom a weben, vagy csak én nem találom meg, hogy meddig érvényes még a hűségidőm?
-
-
válasz
Rison77 #10026 üzenetére
-NETSTART a 1430-ra, aztán +GONETS szintén a 1430-ra!
Vagy felhívod, s ott szintén megoldják neked a problémát. Abban viszont igazad van, hogy mindezt díjmentesen csak a My-T-ben tudod intézni! (Különben tegnap délután én sem tudtam belépni, de ma reggel már sikerült!)
-
Rison77
senior tag
Üdv!
A My-Tmobile csak engem nem akar beengedni? Kérnék egy jelszót sms-ben, aztán kirakja az oldal hogy váratlan hiba történt, de közben az sms megérkezik a kóddal, beírom és azt írja ki hibás jelszó, gondoltam tegnap csak átmeneti zavar, 5 próbálkozás után le is tiltott tegnap, de ma ugyanazt csinálja. Szeretnék rendelni egy GO! Net S csomagot, de az sms-re azt válaszolják hogy a szolgáltatás nem engedélyezett egy kizáró szolgáltatás miatt.(gondolom itt az alap beállított net start-ra gondolnak) -
dokee78
félisten
válasz
ForRedGlory #10024 üzenetére
Értem
-
FRENK1988
veterán
Egy efi megkotesehez kell csekk meg munkaltatoi igazolas?
-
dokee78
félisten
válasz
ForRedGlory #10019 üzenetére
Szerinted itt fórumozik az összes ügyintéző?
-
ForRedGlory
félisten
Ha valaki magara ismer. Velem beszel ma 16-1730 kozott masfel oran at T-Mobile szamlazason, irjon mar
-
looser
addikt
Sziasztok, nem tudjátok, az hogyan lehet, hogy egy multimédia üzenetre, amelybe egy darab 23 Kb-os 300x300-as jpg képet csatoltam és kb. 20 karakternyi üzenetet, 273KB-ot ír ki a telefon, miközben küldi? Nokia 6300, de gondolom ez mindegy lehet. Csak meglepett a dolog :-)
-
1430
senior tag
válasz
dokee78 #10011 üzenetére
Két féle készülékváltási mód van: normál és előrehozott.
normál (kiemeltségtől függően eltér az ár) = lejárt a hűség (esetleg nem is volt) vagy 30 napon belül lejár
előrehozott = 24 hónapos hűség esetén több mint 30 nap, de kevesebb mint 6 hónap van hátra a hűségidőből és van arany vagy platina kártya isEgyébként igen, ott dolgozom, de önszorgalomból írogatok ide.
-
1430
senior tag
válasz
dokee78 #10006 üzenetére
Igen, 30 nappal a lejárat előtt már a "normál" árakat kapod.
hugeboy
Én még ott vagyok fennakadva, hogy ebből a táblázatból hogy nem derült ki számodra egyértelműen a 11 Ft-os ár...Davey7
Alapvetően el tudod indítani interneten keresztül a számhordozást, de ez nagyjából annyit jelent, hogy feladod a megrendelést, ami addig várakozik, míg be nem mész üzletbe, ahol bemutatod a Vodafone-tól kapott számhordozási nyilatkozatodat (kétkapus) vagy meg nem hatalmazod a T-Mobile-t a számhordozásra (egykapus). Utána már hasonló a helyzet, mintha simán egy új számmal rendelnél a WebShopból. -
-
hugeboy
tag
Üdv mindenkinek.
Az lenne a kérdésem, hogy ha a Dominos számomra érkező hívásokat szeretném átirányítani az előfizetéses számomra, akkor annak milyen anyagi vonzata van (díjmentes vagy 11 Ft/perc) . A T-mobile honlapja nem egyértelmű.
Előre is köszi.
-
Davey7
senior tag
Hat szeretnem vinni a szamomat a Vodafonetol a T-hez az korulbelul mennyi idot vesz igenybe? Mert el szeretnem idoben inditani. Most meg kulfoldon vagyok,neten ezt el tudom inditani,korulbelul mennyivel elotte kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Gumi és felni topik
- gerner1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest