- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #122043 üzenetére
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
AnonymusX #121783 üzenetére
Új Sim aktiválva!
Aznap Csütörtök délután megrendeltem az új Sim-et az alábbi linken. Hétfőn reggel hozta ki a Gls .
Csak ma aktiváltam. Egyszerűen ment. 20 számjegyű, (karakterű) kód bediktálása után már aktiválták is! A régi számom maradt.
A régi Sim meg mehet most a vitrinbe.
Egyszerűbb volt ez így részemről (azt hittem korlátozáskor a Telekom üzletek is zárva vannak, meg kedvem se volt ezért elmenni), köszönöm a tanácsot mégegyszer.
-
Top cat
addikt
Ha már szóba került az app, másnak is tetű lassú? ( full térerő / 4G mellett.)
Van, hogy 2 perc is mire betölt. Az adatforgalom betöltéskor 1MB alatt van, szóval nem tudom mit csinál olyan sokáig.Wifir-ől nincs ilyen gond.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Fire/SOUL/CD #122043 üzenetére
A szolgáltató látja, milyen készülékben van a SIM kártya. De ez elég gyökér megoldás.
-
válasz
blackmajesty #122042 üzenetére
Ok, csak úgy tájékoztatják az embert, mintha teljesen megszűnt volna ez a szolgáltatás, aztán meg nem... Kösz a választ.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #122041 üzenetére
Okostelón van Telekom app, ott le tudod kérdezni. Így ott megszűnt a lehetőség. De buta telón nincs lehetőség appra, ezért ott le tudod kérdezni a régi módon a kóddal.
-
Az miért van, hogy ha okostelón próbálom *102# lekérdezni az egyenlegem, akkor azt az üzit kapom, hogy: "A *102# kóddal történő egyenleg lekérdezés megszűnt.", viszont butatelón meg működik?
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Van egy Iphone 2020 SE, hálózatfüggetlen, a fizikai telekom SIM működik benne.
Nos a céges előfizuhoz kértem ESIM-et, és van egy Domino-s saját SIM-em.Meg is kaptam, de nem működött az ESIM.
Írom, amit csináltam.
1. Kivettem a fizikai SIM-et a telefonból, nem volt egyetlen fizikai SIM sem a telefonban.
2. Beolvastam a céges ESIM-et. Nem volt szolgáltatás.
3. Kitöröltem, majd ugye újra aktiválni nem tudtam.Nos most ott vagyok, hogy sem a fizikai SIM nem aktív, sem működő ESIM-em nincs. Szuper.
Az lenne a cél, hogy a saját Domino-s számom fizikai SIM-el menjen, a céges meg ESIM-el.
Megkérdtem az új ESIM aktiváló QR kódot.
Mi a teendőm lépésről lépésre, hogy ne szívjam meg megint, és működjön a kettő együtt? Fizikia domino-s, és céges ESIM?Köszönöm előre is!
-
Gabesz87
veterán
válasz
blackmajesty #122032 üzenetére
Igen, váltottunk, hűségidő lejárata miatt. Ezt tudtam, hogy változott a Mobil S, miszerint régen korlátlan volt hálózaton belül, most már nem. Akkor tehát ezért nem tüntették fel külön a számlán, így már értem.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
Gabesz87 #122031 üzenetére
Váltottatok díjcsomagot mostanában? Ha korábban Mobil S 2019 volt, az hálózaton belül korlátlan volt (ezzel a csomaggal a Telekom hálózatba menő hívások nem jelennek meg a számlán). Most a Mobil S 2020 van, az pedig 50 perc mindössze, bármilyen hálózatba.
Vigyázni kell, mert bár mindkettőt Mobil S-nek hívják, de nagyon nem ugyanaz a csomag. Ezért csomagváltás esetén nagyon meg kell nézni, mit tud az új csomag, és mit tudott a régi.
-
Gabesz87
veterán
-
btudos
nagyúr
válasz
Gabesz87 #122028 üzenetére
Viber hívás net alapú, a netnél viszont nincs adatkeret túllépés, úgyhogy inkább az lehet az ok, ahogy csako is irja, hogy benézte, és nem Viber hívásban beszélt a feleséged. 13800 Ft az közel 400 perc, úgyhogy ez vélhetően visszatérő hiba lehet a mátrixban, mindenképp ellenőrizd, mi lehet a gond, nehogy az áprilisi számlától is infarktust kapj.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Egy kis tanácsra volna szükségem. Magenta 1-em van, minden szolgáltatással (Mobil S+15GB, Mobil S+4GB, alap telefon, Gigaerős net 1000/1000, IPTV Szuper Családi HD) összevonva feleségem számával. Most kaptam meg az aktuális számlát, és azt hittem, dobok egy hátast: 28000 Ft.
Ami rettentő sok, feleségem számával a mobil hívás, Telekom irányba, 13800 Ft. Viberen szokott beszélni tesójával és a szüleivel szinte minden nap. Azt megtaláltam, hogy a Viber 2019 április óra már nem számít bele adathívásba, de azt nem értem, hogy azóta nem beszél se többet se kevesebbet velük, mégsem volt ennyi soha! Ált. 16-17e közt szokott lenni a számla. Amit még nem értem, hogy megnéztem visszamenőleg pár havi számlát, és a januári ill. az előtte lévő számlákon az ő tel. számára vonatkozó résznél egyszerűen nem szerepelnek Forgalmi díjak, csak az előfizetési díjak és a kedvezmények. Alatta az én számomra már ott vannak a forgalmi díjak. Ha most a Viber emelte meg ennyire a díjat, akkor azt sem értem, hogy én meg Google Duo-n szoktam beszélni a szülőkkel, azzal mi a helyzet? Beleszámít az adatcsomagba vagy sem? Ha ez így ilyen sok, nem tudom, mi lenne megoldás. Feleségemnek is 15 GB net a 4 helyett, vagy pedig hogy Messengeren/WhatsAppon beszéljenek!?
-
jemy
tag
sziasztok!
mobiladat bővitésnél találtam olyat hogy corporate internet 0 ft havidíj. ez a csomag mit takar? -
dptrsk
Topikgazda
válasz
gyarmatinic #122022 üzenetére
Tudtommal a biztosító nem ad cserekészüléket.
-
gyarmatinic
tag
Sziasztok!
A mai nap egy kis balszerencse ért, viszont van készülék biztosításom (Extra csomag), ilyenkor ha bejelentem a kárt, adnak csere készüléket amíg ezt megjavítják?(Még eddig szerencsére nem fordult velem elő ilyen, most utólért)
Köszönöm előre is a segítséget -
kchris78
veterán
válasz
#40993792 #122020 üzenetére
meghozza sok ido
. ez aztan tenyleg gazdasagi kerdes lesz, sok 4G core eszkozt nemreg vehettek nem fognak melle parhuzamosan 5G SA rendszereket telepiteni, mire sok forgalom menne at rajtuk lehet oket kidobni mert jonnek az ujabbak jobb tudassal de ha nem is, avulni biztosan fognak addigra... szolgaltatok nem fognak early adopterezni, ez nem latszodo dolog a vegfelhasznalo szamara.
-
törölt tag
Sokszor felmerül a kamera kérdés. 11 pro max-ról jöttem 12 pro-ra és amiben tényleg jobb a kamera megítélésem alapján, azok a beltéri, közepes fénynél történő felvételek és a Night Mode is talán kiforrottabb lett, de nincs eget verő különbség a két széria között átlagos használat mellett.
-
törölt tag
válasz
szabogabor10 #122013 üzenetére
Kiváncsi vagyok mikor lesz itt standalone 5G, kb évek múlva. Talán jövőre már jelentős lesz az alap 5G hálózat. Egyenlőre Németországban is csak kísérleti standalone core van és kb két bázison megy a teszt a Telekom-nál. Tudtommal Bambergnél üzemel. [link]
-
-
AnonymusX
őstag
válasz
Jinxb1rd #122009 üzenetére
5G NSA, amit most építenek itthon, nem lesz jobb késleltetésben, mert a központi eszközök ugyanazok, amiket a 4G-nél használtak. Tehát csak a rádiós közegben lesz javulás.
5G SA-nál várható késleltetésbeli javulás, amikor is a maghálózatban lévő eszközöket is cserélik és az 5G SA szabvány szerint építik ki.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
4Grider #122008 üzenetére
Nem tudom, például a Playstation 4 Dualshock kontrollere is kevesebb input delayt produkál bluethoothon, mint vezetékesen. Az 5G-ről is elég pozitívan nyilatkoztak, pl lehet a streamelésen alapuló játékszolgáltatásokat majd használni vele, mert annyira kevés lesz a késleltetés.
-
Jinxb1rd
addikt
Tudom, hogy eszközfüggő stb, de érdekelne, hogy milyen értékeket produkálna mégis. Mert nyilván ha rosszabbat, akkor nem érdekel egyáltalán. Csak unom már, hogy a kábeles T-com-mal hátrányban vagyok az optikai vezetékesekkel szemben.
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Valaki, akinek van 5G-s internet elérése, megtenné nekem, hogy leméri mekkora a pingje? Ezt kellene lepingelnie:
ping utas.fut.ea.com
Érdekelne, hogy ha lenne 5G-s internet elérésem, hogyan teljesítene játékban/késésben. Javítana-e rajta.
-
4Grider
nagyúr
válasz
#23310336 #122001 üzenetére
Hivatalosan egyáltalán nincs így (világosan le van írva, hogy a törvényi szabályozásnak megfelelően járnak el, azaz újabb feltöltés hiányában megszűnt előfizetés egyenlegét utalják vissza), gyakorlatilag meg nem mindig ellenőrzik, hogy miért szűnt meg az előfizetés. Én nem kockáztatnék, hanem elkölteném hordozás előtt róla a pénzt.
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudom, hogy hivatalosan csak akkor jár vissza Domino egyenleg ha lejár a kártya érvényessége, viszont hallottam, hogy a Telekom ennek ellenére hordozáskor is visszaadja.
Ez mennyire van így, van esetleg tapasztalata valakinek itt ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest