- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én elküldtem volna, de tegnap nem voltam gépközelbe... és max 40 perc maradt volna, ha minden igaz.
"Mindenki most használja a 10 napos korlátlanságot..."
Majdnem mindenki... én még nem is aktiváltam... már ha még lehet... de akkor sem fogom nagyon használni max pár száz megabyte...
-
bul07
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
válasz
kisapa #127043 üzenetére
Rádiós átvitelnél nem lehet garantálni semmit, mert nem lehet előre megjósolni azt, hogy hányan és milyen intenzitással fognak egy adott bázisállomást mondjuk holnap használni. A bázisállomásokon pedig nincs olyan lehetőség, hogy föntebb tekerik a sávszélességet, mert az adott és az az adott sávszélesség oszlik meg a cellát egy időben használók között.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Még mindig az a módi, hogy a mobilnet sebességre csak elméleti maximum van minimumsebesség nincs? Azért kérdezem mert most mértem sebességet 4G-n és csak 6/3MB sikerült neki. Ez azért elég karcsú. Főleg úgy hogy a laptopon is szeretném megosztani az adatkeretemet.
-
kp78
addikt
válasz
#33802016 #127041 üzenetére
Tudom, h tegnap éjfél volt a határidő.
De ha tegnap kaptam voltam vkitől, akkor este meg tudtuk volna nézni.
Kijelentkeztem az oldalról, majd lecsuktam a notebook tetejét, a böngészőben az oldal nyitva maradt. Aztán mire folytattuk volna, már leketyegett.
Na mindegy, ettől még felkelt a nap ma is... -
törölt tag
Szia!
A Puskás online 19. 23:59-kor lejárt. Nincs mód a folytatásra.
Időkeretre, azt írta egyébként az oldal, hogy ha csak bezárod, nem ér semmit, hanem ki is kell jelentkezni...
Amúgy praktikusan olyan időpont célszerű, amikor egybe megtudja nézni az ember (igen, ez logisztikailag nálunk sem votl egyszerű...). -
kp78
addikt
Nem nyert vki Puskás musical online előadásra kódot a Telekom app-ban, amit nem használ(t) fel és átadná nekem privátban?
Elkezdtük nézni, majd kiléptem, h este folytatjuk, de a 6 óra időkeret így is elfogyott.
Lehet, h az oldalt is be kellett volna zárni, nem csak kijelentkezni... -
sifarr
senior tag
válasz
szabonagyur #127031 üzenetére
3. alkalommal is beaktiváltam a korlátlan netet
Tegnap én is. Szintén harmadszor.
Sejtettem, hogy így lesz, ezért aktiváltam a meghirdetés után szinte azonnal.
Külön adatbázist létrehozni, hogy ki aktiválta már és hányszor ... felesleges macera.
A végső határidőig akinek amennyiszer belefér - hadd szóljon. Ez volt a tippem, bejött. -
KillerATi
tag
válasz
Én nem értem hogy csinálod, nálam napok óta se a mobilos se a webes felület nem működik
Nem hogy az ingyen netet, semmi mást se tudok csinálni
Más, tudom hogy unalomig ismételt dolog már itt a csoportba, de ez az új webshop egy kalap… Gondoltam megnézem mi lenne ha díjcsomagot váltanék(meglévő hűség van), de csak olyan lehetőség van, hogy díjcsomag váltás és telefont is veszek, és persze kötbér a mostanira. Mindegy, a mostani MobilM+15 GB-nál se jobbat se olcsóbbat nem tudnak úgyhogy
-
chungee
addikt
válasz
Mester taníts
-
MolTol
tag
válasz
tothferenc #127029 üzenetére
ne áthelyezni próbáld az esimet, hanem kérj újat a telekom fiókodban, illetve kell neki pár perc mire átfut, általában az elsőre nem sikerül.
-
válasz
lugosi #127030 üzenetére
A hét elején váltottam iPhone-ról Samsungra és nem akartam külön Telekom üzletbe is menni a SIM kártya visszaváltása miatt - mert a telefont SES-ben vettem -, holott volt bennem kétség a honlap működése kapcsán és az S21U-ba mehet két fizikai SIM is, ezért nyomtam a fiókban az eSIM átvitelt és szerencsére jól működött, így most ebben a telefonban is egy fizikai és egy eSIM van.
-
szabonagyur
félisten
3. alkalommal is beaktiváltam a korlátlan netet
-
válasz
tothferenc #127029 üzenetére
Az ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt váltok vissza fizikai simre. Nem megmondani akarom, hogy mit csinálj, félre ne érts, de szerintem maradj fizikain. Én megjelenéskor váltottam esimre, akkor még aránylag jól működött a weboldal, most hónapok óta nem tudok online díjcsomagot váltani, bele se merek gondolni, hogy mi lenne ha az esimet újra kéne generálni, úgyhogy szerintem a jó öreg fizikai sim nem hülyeség.
-
-
chungee
addikt
válasz
Tompika777 #127026 üzenetére
-
chungee
addikt
Napot!
Szeretnék rendelni 1 ilyet. Kérdésem az lenne hogy ehhez jár 80perc és 1GB, vagy csak az egyik választható
Illetve ha 80perc esetén akkor bármelyik hálózat vagy csak T-komos hívható
Köszönöm a felvilágosítást
-
ledgeri
nagyúr
Ha még "nemkitörős" sim kártyát váltatnék "kitörős"-re akkor annak mennyi az átfutása időben, és az ára? Hol érdemes kezdeni?
(A nem kitörős SIM-et kötelező leadni ilyen esetben? Törölhetőek simekről adatok a szolgáltató által, távolról?) -
f1
újonc
sziasztok
van most valami csuszas a pick pack pont-os csomagok teren? multheten rendeltem egy elofizus sim kartyat dec.15-re. dec.14-en kuldtek egy sms-t a telekomtol, hogy a csomagot osszecsomagoltak es atadtak a futarszolgalatnak. azota csend. voltam a PPP-ba, de nincs ott a csomag. es azota sincs semmi hir, pedig dec.15-re kertem.
-
jemy
tag
Sziasztok!
Melyik az utolsó nap amikor lehet még aktiválni a 10 napos ingyen netet?
Köszi. -
dodopek
addikt
Sziasztok,
Mondom a problémám. Kölykök elköltöznek, viszik magukkal a vezetékes net előfizetésüket. 20-án megy a szerelő az új helyre, át kell vinni a modemet, hogy bekössék ott. Viszont kiderült, hogy bár szabadságon leszek, itthonról melóznom kell.
Jól gondolom, hogy ha visszahozzuk ide az átkötés után a modemet, az már nem fog működni? Hiszen cím alapján adják a szolgáltatást, ugye? -
-
bohoc71
aktív tag
válasz
Donki Hóte #127005 üzenetére
Szerintem ez nem igaz. Nálunk az én vodás számom van megadva értesítési számnak,mert a fiam használja telekomos kártyát.
-
válasz
kovacsmi_74 #127003 üzenetére
Értem. Ezzel kapcsolatban egy plusz infó, hogy a Telekom munkatársa szerint ez az értesítési telefonszám sajnos csak előfizetéses szám lehet, Dominó nem
Nekem pedig nincs előfizetésem a Telekomnál, így számomra ez a lehetőség nem releváns.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Donki Hóte #127001 üzenetére
Bocsánat, erre irányult a kérdésem.
"Érdemes jelezned kollégánknak, hogy szeretnél értesítési telefonszámot megadni, hogy arra a jövőben SMS értesítést kapj!"
ggabor02 viszont megválaszolta nemrég, köszönöm!
-
blueye
veterán
válasz
szabonagyur #127000 üzenetére
Ezt feldobta?
"20 napra tolták ki
én is aktiválhattam még1x 10 napra" -
válasz
kovacsmi_74 #126987 üzenetére
Próbáltam már korábban a linkeden megadott telefonszámot, itt írtam a tapasztalatokról. Röviden összefoglalva, a linkeden lévő leírással szemben nem lehet olyan SIM kártyára elvégezni az adategyeztetést a linken lévő számról indulva, amelyik SIM kártyát nem tudod a kezedbe venni és áttenni egy mobiltelefonba
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Analóg fényképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest