- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mostvid
újonc
válasz
bolic #135047 üzenetére
Korábban írtam, hogy elegem lett a Telekom sorozatos jogszabályba ütköző húzásaival (pl egy szolgáltatás két jogcímen való dupla számlázása), de azért azt el kell ismernem, hogy a Telekom appon keresztüli fizetés nagyon ott van, konkrétan 2-3 másodperc és meg is vagy vele. A vodások irigykednek is rendesen.
-
libus
őstag
válasz
szabonagyur #135042 üzenetére
Kb. 1 hete nem megy.
Pedig már újraindítottam a telefont, de semmi. -
=Thor=
tag
Sziasztok!
Van egy dominos számom a cégemre. Éves adategyeztetni kellett volna, de állandóan kifagyott a rendszer, amikor kiválasztottam, hogy jogi személyre kérem az adategyeztetést.
Beugrottam a legközelebbi T partner üzletbe, hogy csinálják meg, erre közölték velem, hogy már nem lehet domino sim cégnéven...
Vagy előfizetésre váltok, vagy átteszem magánszemélyre, vagy megszüntetem.
Ez tényleg így van?
-
Mostvid
újonc
MultiSim miatt nem tehetek mást, az csak itt van, de a másik számom már yetteles.
-
Mostvid
újonc
válasz
ubyegon2 #135038 üzenetére
"Nem ismerik az emberek..."
Hidd el, minden ami olcsóbb, futótűz-szerűen terjed, ugyanúgy ahogy te is továbbadtad a kollégádnak, ő a családjának, ők is másoknak, stb. Valami más oka lehet hogy egyáltalán nem terjedt el, de leírtam egy lehetséges okot #135039
"Ma meg sokan használnak Messengert és társait..."
Hogy beszélsz messengeren idegenekkel akikkel nem vagy ismerős? Ráadásul a hangminőség is rosszabb.
"lehet talán érzik a 21. századot..."
Telekom is érzi, korlátlan hívás minden irányban havi szinten csak párezer forint, korábban tízezer volt. Sokkal jobb hangminőség mint messengeren, próbáltam a messengert. De a többi app sem jobb. * De a flották is kb 5-6 ezerrel mennek szolgáltatóknál ráadásul 50 GB net is van hozzá.
-
libus
őstag
Valaki nem tudja mi van a telekommal? Mert a wifihang egyáltalán nem működik.
Sőt rosszabb is a térerő itt a szlovén határ közelében!
Feltöltőkártyás vagyok..tiltották ezt a szolgáltatást vagy lekorlátozták csak az előfizetéseseknek? -
Mostvid
újonc
válasz
blueye #135008 üzenetére
Ahogy az értékeléseket olvasom az általad belinkelt oldalon, hát nem a legjobb. Nekem stabil kapcsolatra van szükségem kiszámítható költséggel (Telekom korlátlan csomag)
Horrible. Every time I try to dial a landline to Spain it says invalid number. It used to work with landlines now it does NOT WORK!
Recently, I have seen many connection problems specifically connecting a call while there is no connections at all. A very wierd experiment is when the receiver cut off the call, I still hear a playback of the call for something we were talking a bit earlier. I guess the app is recording the call and playing it back while the call was end.
I wish i can give zero star . Have used this app for many years only to get up one day with multiple charges on my account . I did not give authorization for authomatic recharge some how they manage to get money out of my account The worst part is customer service they will decline to respond if you ask question regarding billing. Please run away from this thieves. -
válasz
Mostvid #135036 üzenetére
Akkor mindenki ezt használná, ismerve hogy milyen fillérb@szó a magyarok többsége.
Nem ismerik az emberek és nem igazán fillérb*szás ez, anno 8 éve 35 ft/perc helyett 4ft/perc. Egyik kollégám sem hallott azelőtt róla, 3 fős családja 20+ezres telószámlát csinált havonta, kipróbálta a megavoip-ot, aztán a családnak is felrakta az appot. Átlag családnál 8 éve nem volt mindegy, hogy 20eft vagy 3-4eft megy el telefonra. Ma meg sokan használnak Messengert és társait, szintén fillérbasz*sból szerinted? Nekem mondjuk nincs többszáz számom, amiket állandóan hívnom kéne, melóban sem használunk hagyományos hívást, lehet talán érzik ott is a 21. századot!
No mindegy, szóval minap is többfős videohívást eszközöltünk családban, haláljó képminőséggel és nyilván még a hívás hangja is nagyságrendekkel jobb volt, mint ha hagyományos hívás lett volna, de ebbe ne menjünk bele most, hogy miért... Szóval nekem ez jobb volt így, mintha...
-
sz_abika
addikt
Hello,
mára eltűnt a roaming internetem - adatkeret nem sok, de app szerint van még. Tegnap a telefonra beállított napi limitet elérte, de mára kikapcsoltam és az adatroaming is engedélyezve.
Régen lehetett SMSben kérni új alapbeállításokat, de most nem találom módját...egyéb tipp?
(Xiaomi 11) -
-
válasz
Mostvid #135025 üzenetére
Szerintem kimerítetted a témát és a topiklakókat is! Többször leírod, hogy gagyi mobilalkalmazások, holott nem használsz ilyeneket! Ez egy szaktopik lenne, feleslegesen ismételgetsz fogalmatlanul marhabaromságokat. Azt se érted, mi a különbség a netet használó alkalmazások között...
-
polonic
félisten
-
kovacsmi_74
senior tag
A mától megújult online Feltöltési bónusz részletezve, akit érint.
Az online feltöltéskor választható percek most már minden irányban lebeszélhetőek. FeltételekA partnernél történő felöltéskor kapott bónusz percek is maradtak, de azok továbbra is csak a Telekom mobil hálózatán belül használhatóak fel.
-
Mostvid
újonc
válasz
4Grider #135021 üzenetére
Mekkora a havi díja? Ha ingyenes, akkor biztos mindenki hülye hogy többet fizet.
"Ja és dominoval a korlátlan beszélgetés 30 napra 9900 Ft-ba kerül."
Abban nincs sms. Nekem az is több száz. 1000 db-ig ingyenes Mobil L-ben az is.
De nem is ez a lényeg, onnan indult a thread, hogy a gagyi mobil alkalmaások hívásra nem a legjobbak minőségben.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Mostvid #135020 üzenetére
Akkor még egyszer: Mobilevoippal csak az indítás oldala megy voip, a hívásvégződtetés a hívott fél szolgáltatójával történik.
A mi flottánkban is van jó pár havi 1000 perc felett beszélő, de az átlag messze nem ez, a még a korlátlan csomagosok jelentős többsége (90%<) is drágábban beszél le egy percet, mint a nettó 5 Ft-ért beszélgetők. Szóval nálunk 10%-nak sem éri meg a korlátlan beszélgetés. És miért különböznénk a nagy átlagtól...
Ja és dominoval a korlátlan beszélgetés 30 napra 9900 Ft-ba kerül. -
Mostvid
újonc
válasz
4Grider #135018 üzenetére
Én kiszámoltam az egyik hónapban, dominóval 30.000 forint körül kellett volna fizetnem, de így korlátlan csomagban csak pár ezer forint. Azt tudni kell, hogy minden ismerősömet visszahívok, de sokszor idegent is. Szóval én inkább csak a magam nevében beszélek, nekem így megvan a minőség is (Telekom 4G hang), olcsó is, és borzasztóan leegyszerűsíti a dolgot azokhoz képest akik több tucat mobil applikációval oldják meg a telefonálást (viber, messenger, instagram, stb)
-
4Grider
nagyúr
válasz
Mostvid #135017 üzenetére
A mi flottánkban (kereskedő cég) az egy előfizetésre eső havi beszélgetési idő nincs 300 perc (másodperc alapon). Az 5 Ft-jával kb. 1500 Ft havonta. Aki tehát nem beszéli rákosra az agyát (átlagos előfizető), annak a voip hívások nagyon is megérhetik, mert 2000 Ft alatt elég kevés olyan előfizetéses díjcsomag van amiben van legalább 200 perc beszélgetés.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
Mostvid #135015 üzenetére
Én flottás vagyok, hasonló percdíjat harcoltunk ki, így nem szorulok rá voip hívásra. Kivéve a nemzetközi hívásokat (Szerbia, Ukrajna, stb.).
Még egyszer: A hívott félnek NEM kell használni voip alkalmazást ahhoz, hogy te MobileVOIP-al felhívd, mert a hívásvégződtetés a hívott fél mobilszolgáltatójával történik nem adatalapon. -
4Grider
nagyúr
válasz
Mostvid #135012 üzenetére
A MobileVoip olyan voip hívást tesz lehetővé, ahol a hívás a mobilszolgáltatónál végződik. Tehát nem alkalmazáson, hanem GSM/UMTS/VoLTE/VoNR hívásként. Általában olyan 4-6 Ft közötti mobil végződtetést tesz lehetővé valami Dellmont klón segítségével. Küldi a mobilod hívószámát is...
-
Mostvid
újonc
válasz
ubyegon2 #135011 üzenetére
Értem, de vannak olyanok akik viber, mások messenger, megint mások instagram, és még vagy húsz alkalmazás, mindenki másra esküszik még az ismerettségi körömben is. Na én nem vagyok hajlandó az összes szemetet letölteni a telefonomra és megjegyezni hogy többszáz ember közül kit min hívhatok. Másnak lehet bejön ez, de én biztos nem szerencsétlenkedem ezzel.
-
Mostvid
újonc
válasz
blueye #135008 üzenetére
Ez egy alkalmazás vagy más? Nem ismerem. Én csak azt mondom, hogy nem éri meg több tucat alkalmazást letölteni a telefonodra és megjegyezni, hogy kit min keresztül hívhatsz. Nekem is volt korábban több app is erre a célra, mind katasztrófa a Telekom minőségi 4G hang hálózatához képest, úgyhogy én inkább mindenkit normál hívok, egyáltalán nem durva az ára egy korlátlan csomagban.
-
válasz
Mostvid #135007 üzenetére
Teljesen normális ez is, ha az embernek erre van igénye.
de nagyon gagyi a minőség és nem is kényelmes a több tucat alkalmazás miatt
Én egyszerre csak egy alkalmazást használok hívásra, több tucat valóban kényelmetlen lenne.
Ma már akár a korlátlan hívás is teljesen megfizethető, szóval inkább az a nyerő.
De mától 80 helyett csak 40 percet adnak Domino SIM-hez!
(egyébként meg plusz hívásperceket jóval olcsóbb rendelni hozzá, mint gigákat, emiatt sem érzem, hogy rosszabb lenne mostantól)
(#135008) blueye
MobileVOIP-ot használok én is és hasonló tapasztalatom van vele. Jó a beszédminőség.
-
blueye
veterán
válasz
Mostvid #135007 üzenetére
Régen így volt, ma már MobileVOIP-on keresztül jó net mellett nem nagyon mondod meg a különbséget hívásnál.
-
Mostvid
újonc
válasz
ubyegon2 #135006 üzenetére
Én mindig előnyben részesítem a normál hívást, egyszerűen sokkal jobb a hang minősége (Telekom hálózat). A netes hívás különböző alkalmazásokon keresztül ingyenes (pontosabban olcsóbb), de nagyon gagyi a minőség és nem is kényelmes a több tucat alkalmazás miatt. Ma már akár a korlátlan hívás is teljesen megfizethető, szóval inkább az a nyerő.
-
Ez szerintem rosszabb, mert csak 40 perc beszélgetést ad ingyen.
Ez így korrekt. Neked rosszabb! Csak éppen tegnap azt írtad, hogy rosszabb lesz mától és mindenki vegyen gyorsan Domino SIM-et. Nekem ez nem volt OK, főleg, hogy semmi részlettel nem indokoltad, hogy mitől is lenne rosszabb! Ez szerintem így inkább jobb, mint rosszabb és gyanítom sokan vannak ezzel így.
csak egy példa:
1GB Maraton 1550.- ft
2GB Domino SIM-en 990.- ftJa és köszi a figyelemfelkeltést, épp pár napja akartam venni 2 Domino SIM-et, örvendetes, hogy ellustiztam a vételezést!
(99%-ban neten kommunikálok, még a normál hívások is neten keresztül mennek)
-
UHHH
őstag
-
4Grider
nagyúr
Pedig jól írta. A hívó mindig azt a hívásdíjat fizeti, ami a hívott telefonszámból ránézésre kiderül. Egy kivétel van, a számhordozott számok, de ott sem véletlen, hogy mobil és vezetékes rendszerek, illetve országok között nincs számhordozás. A hívott meg fizeti az extra díjakat, mert csak ő tudhatja biztosan, hogy éppen hol roamingol.
-
AnonymusX
őstag
Pedig de. EU-n kívül roamingoló hívott fél fizet a hívásfogadásért mégpedig percenként. Ő állja a roaming költségét pont azért, mert egyedül ő tudja, hogy roamingol és ha felveszi költséggel jár. A hívó nem tudja, hogy külföldön tartózkodó magyar mobil számot hív. Erre utalt lionhearted is.
Nyilván ha a roamingoló telefonál haza, akkor is a roamingoló fizet extrát, mint hívó fél.
-
Zeki
nagyúr
válasz
lionhearted #134999 üzenetére
?????
Szerintem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest