- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
bubi92
őstag
Ha van egy 2 éves előfizura hűségem, amit anno telefonnal együtt vettem, létezik az, hogy nem vehetek a hűségidő lejártáig új telefont a t-nél? ez nekik miért jó biznisz? nekik nem az lenne a céljuk, hogy én náluk vásároljak? attól függetlenül, hogy új telefont veszek, nyilván tudom fizetni az előfizetést, nem fogom felrúgni ezt a dolgot. az mellé szerettem volna...
-
hr2
őstag
válasz
-KoKeSz- #22045 üzenetére
+GONETM a 1430-ra és az aktiválás hónapjában és még 2hónapon keresztül mindössze havi 90Ft-ba kerül 100MB forgalom, ha elfogy a 100MB akkor sincs baj mert csak belassítanak és nem kerül a NET-ezés a havi 90Ft-nál többe, ha letelik a 3 hónap utána 1000Ft ba fog kerülni, de addig majd nyugodtan kikapcsolhatod ha akarod.
-
-KoKeSz-
tag
Sziasztok!
A T-mobile -nál van egy ECO előfizetésem.
Az oldalukon ezt írják:
"Az Eco díjcsomag-családban a mobilinternet szolgáltatást alapesetben a Go! NapiNet adatdíjcsomag biztosítja,
ezt nem kell külön aktiválni. A mobilinternetezésért díjat csak az adatforgalom megkezdésekor számítunk fel."Nokia C5-00 telefonom van. Milyen beállítások kellenek, hogy elérhető legyen a net? A hozzáférési pontoknál nincs egy sem nálam...talán régebb kitörölhettem.
Köszi!
-
logarithm
őstag
Sziasztok,
Like300-as csomagban vagyok, és azt vettem észre amikor tegnap este megnéztem a my tmobile-ban a havi forgalmam 1016 volt, de most reggelre ez 1122 lett, úgy hogy csak a hálózaton volt a telóm, szóval nem csináltam semmit. Ötletek ez most micsoda -
Mókus12
csendes tag
Köszi mindenkinek!
A válasz: Apple termékekből két "készlet" van: értékesítési és javítási, károsodásra a javítási (fekete dobozos "új" telók) készletből adhatnak ki terméket, lopáskor meg az értékesítésiből, újonnan, dobozos terméket.Legalább aki rákeres lát ilyet is!
Köszi a segítőkészséget!
-
-
1430
senior tag
válasz
QUEST-ION #22034 üzenetére
1. Tény, először valóban azt kérdezted, hogy letiltják e a készüléket, ha nem fizeted a számlát (egyébként igen).
2. Én viszont erre reagáltam:
"... A szerződésben amit aláírtam abban sincs erről egy szó se, se arról hogy a T-Mobile kénye kedvére rakhat olyan csomagba amilyenbe akar."3. Újabb tény, hogy a válaszom úgy hangzik, mintha korábban már megírtam volna Neked a választ:
"Tegnap este már leírtam, hogy ezt a flotta díjcsomag igénybevételekor írtad alá..."
Való igaz, hogy a válaszban linkelt HSZ ide vágó bekezdését gboszi-nak (és részben Daffni2-nek) írtam, és természetesen a Neked szánt mondatot úgy értettem, hogy előző nap pont ezzel kapcsolatosan írtam, és hogy Te is a kedvezményes díjcsomag igénybevételekor írtad alá azt a nyilatkozatot, ami miatt most kiváltottak publikus díjcsomagra. Tehát ne a nyáron aláírt hűségszerződésben keresd az okot, mert az csak az előfizetés "életben tartásáról" szól, és nem arról, hogy újabb x ideig jogosult vagy a kedvezményes díjcsomagra, de ha mégse, akkor...Zsolt_72 és dedike
Köszönöm, hogy kiálltatok mellettem, de miattam ne konfrontálódjatok senkivel, inkább csináljátok azt, amit én: hagyjátok rá. Ha valaki nem azt a választ kapja, amit szeretne... -
Fura, sms-es kérdőíves közvéleménykutatás, mivel új előfizető vagyok.. ilyennel se találkoztam még
Elégedett voltam-e a jó kiscsajjal a t pontban, segítőkész volt-e, sok időt vett-e igénybe az ügyintézés?
O, miért is épp az ilyen téren eddigi tapasztalataim szerint legjobb szolgáltató kérdezget, a másik kettő pedig miért nem tette? -
QUEST-ION
csendes tag
válasz
QUEST-ION #22033 üzenetére
Amúgy most nézem hogy szerintem összekevert Daffni2-vel, de attól még lehet nekem akart válaszolni, csak telefonról netezve, nehezen átlátható.
Nem én nem vagyok jogosult, hanem a T-Mobile szünteti meg a kedvezményt. -
QUEST-ION
csendes tag
válasz
dedike #22005 üzenetére
Zsolt_72
Fr3eWarÉn nem kértem a segítségét, annyi kérdeztem hogy letilthatják e. Azután más kérdésére válaszoltam, majd ti kezdtetek el okoskodni meg azonnal a T-Mobile pártját fogni.
Ha egy "nem T-Mobilos" de mégis "bennfentes", magyarul mégis T-Mobilos próbálja nekem megmagyarázni azt ami nem igaz, akkor mit mondjak? Akkor azt mondom hogy nem igaz amit mond. Szörnyű hogy egyből valakinek a pártját kezditek el fogni miközben nem vagytok képben. -
1430
senior tag
válasz
Mókus12 #22024 üzenetére
Nem vagyok annyira otthon szervizes témában, de mivel iPhone-t nem szervizelnek helyszínen, azt hiszem, normál garanciális javítások esetén is a refurbished készülékeket ajánlják fel. Mivel a készülékbiztosítás esetén elsősorban készüléket javítanak, ezért gondolom ilyenkor ez a refurbished készülék szervizeltetésnek tekinthető...
greenhead0
Ha veszel egy modemet Domino csomagban (online 6291 Ft), az elsősorban Domino Web adatcsomagban van, de ha van elég egyenleg (rátöltesz), válthatsz Domino RelaxNet M-re.
T-Mobile BB Stick E3131AS-2 (épp nincs készleten)
T-Mobile BroadBand Stick MF195 -
Soulfly842
addikt
válasz
Mr. Elliot #22021 üzenetére
Azt hiszem legutóbb talán a Media Markt-okban volt olyan verziója a Domino Web Quick-nek, ami kedvezményesebb áron futott 4990 (talán).
-
Mókus12
csendes tag
válasz
Fr3eWar #22023 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Azt mondták a szervizben, hogy ez csak technika kérdése: törésnél tud a T készüléket küldeni az Apple-nek, amit felújít saját költségen és újra tud értékesíteni, így a t-mobile csak minimális összeget kell fizessen. Más esetben a T-mobilenak is meg kell vennie az Apple-től az újat, így ad dobozos új verziót.
Megnéztem a szerződést, abban az szerepel, hogyha olyan T-pontba megyek, ahol nincs a készülékből, akkor választhatok, hogy elmegyek olyan boltba, ahol van még i4 16gb (refurb), vagy adott boltban választok a kiskereskedelmi lista utolsó megadott értéke alapján újat. Ehhez képest ezt a t-mobile nem fogadja el, ezért kérdeztem, hogy ha valami le van írva a szerződésben, akkor mi másra tudok hivatkozni, esetleg csak melléfogtam a szervízessel, rossz napja volt, stb.
Gondolom azért nem akarnak erre hajlani, mivel a T 1,5 éve kivonta a 16gb-s i4-et, így az utolsó ára relatíve magas, így valaszthatnék akár i4s verziót is.Félreértés ne essék, örülök én bármilyen azonnali készülékcserének, csak úgy gondoltam ha magas havi díjjal és 2 éve fizetett biztosítással térek be, akkor nem lovagolnak ezen, pláne, ha a biztosítóval kötött szerződés értelmében választhatok.
-
blueye
veterán
válasz
Mr. Elliot #22021 üzenetére
Ha Dominó csomagot veszel abban természetesen benne van a modem (ettől csomag
).
-
Mr. Elliot
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék Domino RelaxNet M csomagot vásárolni. Kérdésem, hogy ahhoz nekem kell vennem még modemet is vagy adnak hozzá a T-mobil-nál?
-
Mókus12
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég leejtettem a 2 éves i4-emet, amire pontosan 2 éve extra biztosítás is van.
A biztosító szerint mivel az i4 16 gb már nem T-mobile listás, az utolsó listaár alapján nekem egy i4s 16 gb járna. Ehhez képest, mikor bementem a T-pont szervízbe egy refurbished i4 16 gb-re akarták cserélni a telómat. Most melyik verzióra vagyok jogosult?
A szervízes azt mondta, akkor kapnék i4s-t, ha ellopták volna, mert akkor dobozost kell adnia. Így viszont csak a készüléket veszi el és kapok egy fekete dobozból előkapart refurbished készüléket.Tudok ezzel vitatkozni vagy szerintetek törődjek bele, ez van?
Köszi előre is!
-
Csucsu88
tag
Nem tudja valaki miért nem tudom elérni az ügyfélszolgálatot a 1430-as számon? Felhívom, 1x kicsöng aztán némaság lesz.
-
313313
addikt
válasz
dedike #22015 üzenetére
Ebben az a szép októbetba is kotszerűsítés volt, novemberba is, meddig tart?
Másrészről nekem a munkámba kerűlhet egy ilyen hálózati kimaradád, ha a főnököm nem tud utolérni. Olyankor mi van szíves elnézésem kérik?
Másrészről notoriusan minden du 3g/hiper net helyett csak edge van, vagy még az se. Minek fizetem akkor az előfizetési díjat? -
válasz
kisember07 #22011 üzenetére
Szia!
Szerintem Te ezt akarod tudni!
(#22013) Rhino666:
Tehát nem vagy Magyarországon, gondolom.
Ismerős esetleg, akit meg tudnál erre kérni? Szükség lesz a hívószámodhoz tartozó jelszóra!
-
kisember07
csendes tag
Sziasztok!
Lenne hozzátok egy kérdésem!
Nem tapasztaltatok az utóbbi napokban Békés megyében (én Biharugra-Zsadány környékén) olyat, hogy a telefon csak úgy eldobja a hálózati jelet?!?Hívás közben szétkapcsol, mobilnet egyszer E (ez az alap erre sajnos.. :/) aztán meg átvált 3G/H-ra! Csak GSM módban használva picit jobb a helyzet, akkor TALÁN nem dobja el annyiszor... Valami fejlesztést hajtanak végre a környéken és emiatt vacakol a szolgáltatásuk??
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: KisemberUi: Én egy HTC DHD-t használok, de nem csak ezzel a készülékkel voltak ilyen problémák! Hasonlókat produkáltak még a következőek telefonok is: Nokia Asha 302, Samsung Corby és Nokia C5-00
-
válasz
QUEST-ION #22003 üzenetére
Igazán remek a hozzáállásod azokhoz az emberekhez, akik szabadidejükben próbálnak segíteni a kérdezőknek, különösképpen remek 1430-hoz, aki ráadásul a legapróbb részletekig megpróbál mindenkinek segíteni, mellesleg nulla hibaaránnyal...
...ezért igazán kár volt regisztrálnod, akár új vagy, akár kitiltott, akár másodreg.
-
QUEST-ION
csendes tag
Én meg mint szintén leírtam , erről nincs semmi a szerződésben, és a szerződésben is az ÁSZF-re vannak hivatkozások végig.
Kurvára unom a rohadt hazugságaitokat! A fogyasztóvédelemhez is el fogok menni. Remélem jókora bírságot kaptok.
Ez volt kedves T-Mobile előző hozzászólása alit módosított:
Igen, kérhetsz részletfizetést (külön díj ellenében...), erről a Behajtási csoport tud tájékoztatni munkanapokon 7-22 óra között.St3ven
Azok a konstrukciók nem tartoznak a klasszikus flotta díjcsomag kategóriába (bár olyan, hogy flotta díjcsomag, hivatalosan nem is létezik a Telekomnál), tehát ha az előfizető a cég, és az alkalmazott már nem alkalmazott, akkor vagy visszaveszik a számot (a számlafizető is a cég lesz esetleg egy másik alkalmazott), vagy az alkalmazott megtartja a számot (ő lesz az előfizető is, és ekkor díjcsomagot is váltanak).QUEST-ION
Tegnap este már leírtam, hogy ezt a flotta díjcsomag igénybevételekor írtad alá...aero.
Ez azért nem így működik, a WebShopnak külön raktárkészlete van. Ugyanakkor a kifutó/kifutott modelleket vissza szokták rendelni az üzletekből, és WebShopba felteszik. Néha pedig a beszerzési nehézségek miatt van hiány egy-egy készülékből (a Sony Xperia Tipo-t is azért vették ki az egy-kettő akcióból nemrég). -
Rhino666
addikt
Gyors kérdés: Hogy lehet letiltani a T-Mobile-nál Like díjcsomag esetében (valamiért kérdezés nélkül volt pofájuk alátolni a Roaming Eu-t) a Roaming hívásindítást/hívásfogadást?? A honlapon nincs rá lehetőség, a telefonban a hívásletiltás meg valami hívásletiltó jelszót kér amit azt sem tudom honnan kellene tudnom.
Olcsó trükk ez az emberek lehúzására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Napelem
- TP-LINK routerek
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest