- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bociusz
aktív tag
válasz
Diák66 #121044 üzenetére
Csak lazán kapcsolódik ide, de kíváncsi vagyok az NMHH mikor teszi technológiasemlegessé a 900-as és 1800-as sávokat, mivel azokon jelenleg 5G-t nem szabad szolgáltatni (elavult szabályozás miatt). A mostani pályázat eredményéről szóló határozatból talán majd kiderül.
-
Winne
nagyúr
válasz
Tompika777 #121042 üzenetére
vagy nem.. Amíg nincs örökös, addig is le lehet mondani, aztán kin is hajtanák be?
-
kinder93
aktív tag
Szerintetek mennyire igaz információ az, hogy március elsejétől a 3G hálózatot jelentősen csökkentik?
-
Winne
nagyúr
válasz
Tompika777 #121040 üzenetére
Nade az előfizetést halotti anyakönyvivel le lehet mondani.
-
vpanangin
senior tag
Tudható, hogy az eredetileg jan. 31-ig promócióban hirdetett 100GB-os adatcsomag meddig érhető még el?
-
varos
tag
válasz
Tompika777 #121035 üzenetére
Köszönöm választ.
-
varos
tag
Sziasztok szeretnék venni egy Samsung Watch Active 2 LTE eSIM 44mm okosórát itt a hardveraprón, Telekomos vásárlás.
A számlán fel van tüntetve hogy a számla részletfizetési meléklettel érvényes. a számlán fel van tüntetve a teljes végösszeg és alatta az induló részlet bruttó összege 0 Ft. Ezek alapján részletre vásárolt vagy sem az óra? -
PROHARDVER!
A végrehajtási és kapcsolódó témát folytassátok a Jogász topikban: [link] vagy privát üzenetben.
-
-
csacsi67
addikt
És olyan mintha ha én .... kb ennyi Érdemes elolvasni mert ha egy éven tul adta el a tartozásod az jogtalan. Higgy nekem Magyarorwszágon egyedül a Birosági végrehajtónk bármihez joga a többi kamu azoknak meg annyi a munkájuk ,hogy ha dupla ennyien lennének akkor sem gyöznék. [link]
-
Zeki
nagyúr
válasz
csacsi67 #121029 üzenetére
A követeléskezelő/végrehajtó cég 13 év után is baszogat, fenyeget egy vodás "tartozás" miatt. De letojom. Már anno megmondtam nekik,hogy olyan számlázás nincs, ami félmilla többletet hoz ki, majd másfél milla mínuszt. Az nem hiteles. Ez nem tartja vissza a céget, hogy 2-3 évente ne keressen meg , hogy most aztán azonnal fizessen meg részletekben a tartozást, mert jegyzőhöz fordulnak végrehajtást kérve. Csak legyintek a marhákra.
-
csacsi67
addikt
válasz
st3v3np3t3r #121019 üzenetére
Egyedül birosági végrehajtonak van joga ilyen eszközhez nyulni .A többi ugyan olyan jog illeti meg mint Téged vagy engem .Sok autot elvettek igy jogtalanul magán végrehajtók .Most vegye el . Szerinted miért adja el a Telekom vagy akarmelyik másik szolgáltató bank mert nem éri meg neki ilyen kis tételel foglalkozni. Sok ember nem tudja ,hogy az adosnak is van joga.
-
m1lan
őstag
válasz
icecave #121022 üzenetére
Telekom Készülékkedvezménnyel vásárolsz, ilyen esetben ez teljesen normális. A webshop nem kezeli az összevont kedvezményt, ezért csak igényt tudsz leadni rá, amit majd egy ügyintéző rögzít. Nyugodtan hívd a 1414-et, ha sürgős, azzal csak megelőzöd az ő megkeresésüket.
A www.telekom.hu oldalon található kedvezményösszeg tájékoztató jellegű, mely alapján jelezheted, hogy szeretnéd igénybe venni a kedvezményt, de ez nem minősül konkrét ajánlattételnek. Ezt követően munkatársaink felveszik a kapcsolatot veled és rögzítik a megrendelésedet. Ha a meglévő szolgáltatásaidat szeretnéd egy hűségcsoportba rendezni és ehhez 2 éves hűséget vállalsz a készülékkedvezmény igénybevételéhez, akkor ezt ügyintézőink segítségével intézheted a 1414-es telefonos ügyfélszolgálatunkon. [link] -
m1lan
őstag
válasz
st3v3np3t3r #121021 üzenetére
Telekomnál 5 év az elévülési idő, utána kap tiszta lapot az ügyfél. Tavaly március végéig dolgoztam náluk, addig legalábbis biztosan így volt.
-
Sziasztok!
Hűségen belül váltottam nagyobb csomagra mobiltarifát, valamint megújítottam és megvariáltam egy net-tv kombót. Erre kaptam elvileg 105k kedvezményt, amire kértem egy ipad-ot, de csak "igény leadása" volt. Jobban jártam volna,ha felhívom inkább a 1414-et?
Ahogy nézem, a rendelések között semmi sincs (nem tudja betölteni), csak van egy mailem, hogy majd 3-5 napon belül felhívnak, de a olvasom a topikban, másokat nem igen hívtak felMi legyen, várjam ki a 3-5 napot és ha nem telefonálnak, akkor hívjam őket, vagy inkább már holnap telefonáljak, mondjam az e-mailben kapott azononosítót/rendelésszámot és intézzem úgy?
-
-
válasz
btudos #121009 üzenetére
Ez tévedés. Ha hagyatékiba belekerült és az örökös elfogadta, akkor jogilag az örökös nevére került a tartozás. Az, hogy a szolgáltató eladta a tartozást, az nem azt jelenti, hogy a behajtó megvette. Az azt jelenti, hogy a végrehajtási jogot vette meg, nem az egész tartozást! Tehát jogilag Dboy1083 igen is tartozik a telekomnak(sajnos). A tartozás mind addig fenn fog állni míg ki nem fizeti!
Dboy1083 egyezz meg a végrehajtóval aki megvette és fizesd ki,akár részletekben, különben életed végéig kísérni fog, ne adja ég, ráterhelik az ingóságodra/ingatlanodra, akár még inkasszózhatják is a bankszámlád!
-
törölt tag
Budaörsi Auchan környéken megjelent ma az 5G hálózati ikon a telefonomon. Múlt héten itt még nem ment az 5G.
-
DBoy1983
lelkes újonc
válasz
Tompika777 #121011 üzenetére
Igen, ez szerintem is inkorrekt. Még az aktív KHR-ből is törölnek 10 év után...
-
Nordik
őstag
Vásárolok egy 5G képes készüléket. Kell emiatt SIM kártya cserét kérnem? Vagy nem függ össze a kettő? Kb. 2 éves lehet a kártya, szóval nem túl régi.
-
Tompika777
senior tag
válasz
DBoy1983 #121010 üzenetére
Nincs elévülés... Én emiatt vagyok Dominós... A régi egyénileg választott hívószámom sem tudom visszaszerezni, hiába nincs újra kiadva. Annyit mondtak, hogy fizessem ki a tartozást(2009-es),és majd utána elbírálják... Mondjuk jogilag nem tudom ez mennyire van rendben, hogy egy követeléskezelőnek eladott tartozást újra kifizetettnének...
-
btudos
nagyúr
válasz
DBoy1983 #121008 üzenetére
Hiába adták el, jogilag ugyan nem tartozol a Telekomnak, de saját hatáskörben fizetőképesség vizsgálatot végez a személyes adataid alapján, amin a korábbi tartozás miatt elbuksz. Erre hivatkozva megtagadhatják a szerződéskötést, az ÁSZF-ben is szerepel ez a kitétel.
-
DBoy1983
lelkes újonc
Sziasztok!
Egy eléggé kacifántos ügyben kérném a véleményeteket.
Hat éve örökséggel együtt hozományként kaptunk egy Telekom előfizetést is egy eléggé nagy összegű tartozással együtt.
Hosszas tárgyalás után a szolgáltató a tartozást egy ezzel foglalkozó cégnek eladta.
A cég csak három év után keresett meg minket a tartozással kapcsolatban, ami "telekommunikációs tartozás" lévén egy év után elévült. (Ügyvédi egyeztetés után tudtuk meg, hogy a szóban forgó tartozásnak 1 év az elévülési ideje).
Mivel én örököltem, így a tartozást is én nyertem meg.
Szerettem volna egy előfizetést kötni a Telekomnál, de mivel "tartozásom van" a szolgáltató felé, így ez meghiúsult.Értetlenül állok a történtek előtt. Anno feketén-fehéren leírták, hogy a tartozást eladták, tehát jogilag nem a Magyar Telekomnak tartozok és mivel a tartozás már rég elévült, jogilag senkinek sem tartozok.
Szerintetek mi lehet a megoldás? A jelenlegi előfizetések a párom nevén vannak, de szeretnék kötni egyet én is.
-
Cranberries
aktív tag
-
válasz
Winne #121005 üzenetére
Mert bár régóta itt lakunk, az ismerős lány csak most szánta rá magát, hogy eladja ezt a lakást és megvehessük.
A távolból csak végszükség esetén kértük volna, hogy váltsunk időközben szolgáltatót, mivel vidékre költözött és néhány ügymenet bonyolultabb és hosszabb így, bár mindenben maximálisan segítőkész volt eddig is.
Mobilos fronton mennyivel egyszerűbb minden...
A vezetékest is lemondhatja ugyan telefonon vagy vidéken személyesen, de az eszközök meg itt vannak, azokat külön kell eljuttatni a szolgáltatónak - a Telekomnál ezzel kapcsolatban van korábbi negatív tapasztalatom, nem tudom a Vodafone miként áll majd hozzá.
De mindegy, már folyamatban a lakás adásvétele, amint a nevünkre kerül, jöhet a Telekom optika és a Magenta 1.
Kíváncsiságból megnéztem a vidéki címet is, ahol a családi házam van, majdnem elsírtam magam, ott horror áron van semmi kis szolgáltatás. (Kb, annyiba kerül ott a 30/5 Mbps net, mint itt az 1000/1000 Mbps)
Az Magentában sem lenne ott buli csak azért, hogy a mobilos előfizetésem némi előnyhöz jussanak, szóval eddig nem lett volna értelme, na de majd itt. -
Winne
nagyúr
Ha van ott optika, akkor nem tudom miért nem már régóta azon vagytok.
A készülékkedvezmény azoknak éri meg, akinek tobb nem kis költésű csomagja van, ritkán vesz készüléket és nem szolgáltatószédölgő.
Szerk.: plusz aki nem hitelképes máshol, de itt meg fizeti a számláit és nem KHR-es.
-
válasz
Winne #121003 üzenetére
A maradással nincs gond, 24 - 23 - 22 éves előfizetéseim vannak mobil fronton, azóta folyamatosan ezen szolgáltatóinál - illetve korábban jogelődeinél - vagyok.
Más kérdés, hogy jó ideje nincs hűség egyiken sem, mert egyszerűen nem éri meg mostanság készüléket vásárolni a szolgáltatónál.
A Magenta 1-et nézegetem, mert most Vodafone vezetékesünk (koax) van, de van itt Telekom optika (meg DIGI - bár az nem optika - és Flip is, így a Telekom is jelentősen olcsóbb, mint ahol nincs megfelelő konkurencia), amin jobb szolgáltatást adnak, jóval gyorsabb netet, több HD csatornát...stb., de a készülékkedvezmény még Magenta 1 esetén is annyira kevés, hogy inkább csak 1 év lesz aláírva, ha arra kerül a sor. -
válasz
Cranberries #120999 üzenetére
Régóta nem a mérvadó kedvezményről szól már ez...
-
palesz53
senior tag
Curve sms-eit újabban csak én nem kapom meg? (Volt egy hard reset, azóta nem érkezik meg.)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest