Hirdetés
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
Hirdetés
-
Untappd lista
lo Leginkább saját magamnak, lista ha felkerül vagy lekerül egy-hely az Untappd-re.Mostani lista:Beerálló- Székesfehérvár...
-
30 milliárd dollárt önt az AI-infrastruktúrába a Microsoft és a BlackRock
it Az adatközpontok építése mellett energiaprojektekre költenék a pénzt.
-
10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
ma Csak az nem világos, hogy hibrid vagy optikai a 233 mm-es fókusztávolság.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Most az a sz@r, hogy ha még ezeken felül rendelnék az már nagyon sok lenne, így meg kijönne 3500 Ft-ból, és nem kéne feltöltenem a kártyám csak 3 havonta.
Mennyi az a korlátlan böngészés? Még mindig 1756Ft?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
SUPREME7
őstag
Ez volt már? Ingyé 3GB 3 napra dominóhoz.
http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/kedvezmenyek/domino/3gb-3napra
[ Szerkesztve ]
-
Daralo:)
tag
Sziasztok!
Bekapcsoltam a Domino Net 1gb 30 napra viszont nem szeretnèm megùjìtani. Ha egyből kikapcsolom az 'előfizetèst' hogy ne hosszabbodjon meg akkor a màr kifizetett 1gb elvèsz?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Voltam bent személyesen -nem rögzített csatornán-, kérdeztem őket, ha most ajtót becsapva mondanám, hogy szolgáltatót akarok váltani, akkor mennyi lenne a korlátlan net ára, a legkisebb hang csomag mellé
Azt mondták ugyan annyi, mintha neten csinálnám, 2 otthoni mellé 9600
Jön az S9 és megyek Telenorhoz
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
makoss
veterán
Ez így ebben a formában harmatgyenge!
Nem értem még mindig minek kell a net plusz S-hez még külön opciót választani miért nem építi bele, ez egy nagy pénzlehúzás!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
"Net plusz S hez nem kell semmilyen opció"
Lehet, hogy rosszul értem, de a Domino Most mellé csak kell valami nem? pld a Net+S és még a korlátlan email böngészés.
Pár hónapja itt írták, hogy csak a Dominó Most nem elég, kell még valami, és úgy a korlátlan email böngésző opció.
Jó, csak van egy lúzer szolgáltatóm, ami 4400Ft-ért ad netet, évek óta nálluk gazdagítom a birodalmukat, de nem csinálnának már végre egy mobil / otthoni net csomagot amiben kedvezményes lenne a mobilnetezés....de mit várjak el egy vidéki nevesincs netszolgáltatótól aminek még normális honlapja sincs.
Azt várnám már, hogy mikor lesz már korlátlan a net a Telekomnál mobilra is mint otthoni vezetékes netnél
Mert ami most van az nem buli[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
kory24
őstag
Sziasztok!
A jelenlegi csomagok valamelyikéhez jár Telekom wifi fon?
-
anadroid
senior tag
válasz SUPREME7 #90355 üzenetére
Nincs olyan menüpont, amiben be lehetne kapcsolni a 3 napra 3 GB promóciót. Ez kamuszagú. 2 Dominón kerestem, mindegyiken 4 GB-os Maraton van.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Vangelis
nagyúr
Gyors és lusta kérdés..
Előfizetéshez kellene plusz 1gb .. egyszeri.. mi az sms kód ?:
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
fahrii
őstag
Magenta 1 kedvezmény milyen tartozékra tudok beváltani?
Vagy csak tv - konzol - telefon? -
fahrii
őstag
válasz -secret- #90382 üzenetére
"A kedvezményes otthoni készülék ajánlat 2017. szeptember 1-től visszavonásig, de legfeljebb a készlet erejéig érvényes, új Magenta 1 előfizetésbe bevont otthoni szolgáltatások megrendelése esetén vehető igénybe meghatározott otthoni eszközökre (tablet, laptop, TV, játékkonzol, kijelölt otthoni tartozékok)."
Erre igazából, hogy ez mit takarhat.
-
Thome
addikt
Sziasztok,
Létezhet az, hogy külföldön vagyok (málta), és nem az előfizetésben benne foglalt (Move S) 200mb-ot használja a roaming, hanem a kibővített Netplusz L-t?
Már 2 napja erről vagyok elérhető, és az alap 200mb nethez hozzá sem nyúlt.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz1019
senior tag
Ma reggel feltöltöttem a Domino egyenlegemet 5000 Ft-al. Kaptam az SMS-t, hogy megkaptam az 50 perc és a 200MB adat bónuszt. A Telekom alkalmazásba csak a Maraton adategyenleget látom. Ez a 200MB nem íródik hozzá, hanem addig nem fogy a Maraton, amíg el nem fogy a feltöltési bónusz?
-
pelenka35
őstag
Sziasztok.
Lányom kimegy egy hétre Németországba ,családi csomagban vagyunk ,ingyen beszélünk ez vonatkozik arra az időre is amíg kint tartózkodik?Köszönöm.
Gamertag:Rob3rt75
-
ChuckyCheese
tag
Érdekes dolgok vannak itt a Telekomnál.. Állandóan 1 mp alatt eltűnik, amit meg akarok rendelni. Mivan itt? 1 darabos készlet érkezik mindenből? Már mióta figyelem azt a teliber.... cuccot! Eltűnik a készlethiány felirat! Na mondom hurrá, kosárba. Engedi. Adatok megvannak pár mp alatt. Kész. Rendelés, hibaüzenet.. Rendelés, hibaüzenet.. Vagy 20x. Közben megnéztem a termék oldalát, és rendelhető volt. Jólvan mondom, még poárszor megpróbálom, de semmi.. Erre csak úgy a terméklistában keresgetem a dolgot, és ott érdekes mód már az van kiírva, hogy készlethiány, hamarosan érkezik.. Hát fasza.. Pár másodperc alatt elfogy minden? 1 darabos készlet van? A dolgozók elviszik rokonoknak? Vagy mi a bráner van? Rohadt idegesítő mostmár.. De nem is egy 200ezres tv 20 ezerért, hogy mindenki lecsapjon rá! Egy rohadt fejhallgató.. De még azt sem tudom megvenni..
Nekem mondjuk a sumákolós variáció magyarosabbnak és hihetőbbnek tűnik..Sokan vagyunk, de nem kevesen! - k@bdb3t3pötch
-
tsteve
senior tag
válasz Gabesz1019 #90385 üzenetére
először a bónusz fogy...
-
maroni
tag
Sziasztok!
Váltottam dominó fixre előfizetésesről azt mondták kapok 80 percet és 1 gb adatot! Meddig lehet felhasználni?
Előre is kösz: Laci -
gyuromoj
veterán
Ha veszek részletre személyesen egy tartozékot 10 hónapra és közben lejár a husegem, ami után atvinnem a szamomat máshova akkor ez megoldható lenne?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
RedCactus
senior tag
Dominó-ra váltottam ma délután az előfizetésemet, de azóta is az "Ezen a számon előfizető nem kapcsolható". szöveg fogad. Mennyi idő múlva fog élni megint a számom? Azt hittem egyböl használható lesz...
-
HXY
addikt
Megszeretném kérdezni, hogy ha még augusztus 31-én megrendeltem a NetPlusz S-t, és jelenleg is azt használom, de mondjuk pár hónap múlva lefogy a kártyám egyenlege, akkor ugye nem fogja tudni levonni az 1010Ft-os havidíjat, és így nem lesz internetem. De mondjuk 2 vagy 3 hónap szünet után újra feltöltöm a kártyámat pár ezer Forinttal, akkor újra jó lesz a NetPlusz S?
-
thomas77
senior tag
válasz Gabesz1019 #90385 üzenetére
A *111#-en le lehet csekkolni, hogy mennyi van a feltöltési bónuszból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ukrajnai háború
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Külpolitika
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Gaming notebook topik
- MSI MPG Carbon alaplapok Z890 és X870E vezérlőhidakkal
- Itt az új LOGOUT!
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- Lemezes PS5 + 2 kar - - - Akár füles is
- GAMER PC : i5-10400F / 32GB / RTX3060Ti / 500GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-11400F / 64GB / RTX3070 / 1000GB / 500GB
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB 12GB RAM Dualsim teljesen új állapot + Garancia
- JÉZUS EVANGÉLIUMA - bármi megtanulható, ha: akarom-hiszem-tanulom-csinálom-tapasztalom-megértem-élem
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen