- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
válasz
Gabesz1019 #90385 üzenetére
A *111#-en le lehet csekkolni, hogy mennyi van a feltöltési bónuszból.
-
HXY
addikt
Megszeretném kérdezni, hogy ha még augusztus 31-én megrendeltem a NetPlusz S-t, és jelenleg is azt használom, de mondjuk pár hónap múlva lefogy a kártyám egyenlege, akkor ugye nem fogja tudni levonni az 1010Ft-os havidíjat, és így nem lesz internetem. De mondjuk 2 vagy 3 hónap szünet után újra feltöltöm a kártyámat pár ezer Forinttal, akkor újra jó lesz a NetPlusz S?
-
RedCactus
senior tag
Dominó-ra váltottam ma délután az előfizetésemet, de azóta is az "Ezen a számon előfizető nem kapcsolható". szöveg fogad. Mennyi idő múlva fog élni megint a számom? Azt hittem egyböl használható lesz...
-
gyuromoj
veterán
Ha veszek részletre személyesen egy tartozékot 10 hónapra és közben lejár a husegem, ami után atvinnem a szamomat máshova akkor ez megoldható lenne?
-
maroni
aktív tag
Sziasztok!
Váltottam dominó fixre előfizetésesről azt mondták kapok 80 percet és 1 gb adatot! Meddig lehet felhasználni?
Előre is kösz: Laci -
tsteve
senior tag
válasz
Gabesz1019 #90385 üzenetére
először a bónusz fogy...
-
ChuckyCheese
tag
Érdekes dolgok vannak itt a Telekomnál.. Állandóan 1 mp alatt eltűnik, amit meg akarok rendelni. Mivan itt? 1 darabos készlet érkezik mindenből? Már mióta figyelem azt a teliber.... cuccot! Eltűnik a készlethiány felirat! Na mondom hurrá, kosárba. Engedi. Adatok megvannak pár mp alatt. Kész. Rendelés, hibaüzenet.. Rendelés, hibaüzenet.. Vagy 20x. Közben megnéztem a termék oldalát, és rendelhető volt. Jólvan mondom, még poárszor megpróbálom, de semmi.. Erre csak úgy a terméklistában keresgetem a dolgot, és ott érdekes mód már az van kiírva, hogy készlethiány, hamarosan érkezik.. Hát fasza.. Pár másodperc alatt elfogy minden? 1 darabos készlet van? A dolgozók elviszik rokonoknak? Vagy mi a bráner van? Rohadt idegesítő mostmár.. De nem is egy 200ezres tv 20 ezerért, hogy mindenki lecsapjon rá! Egy rohadt fejhallgató.. De még azt sem tudom megvenni..
Nekem mondjuk a sumákolós variáció magyarosabbnak és hihetőbbnek tűnik.. -
pelenka35
őstag
Sziasztok.
Lányom kimegy egy hétre Németországba ,családi csomagban vagyunk ,ingyen beszélünk ez vonatkozik arra az időre is amíg kint tartózkodik?Köszönöm.
-
Gabesz1019
senior tag
Ma reggel feltöltöttem a Domino egyenlegemet 5000 Ft-al. Kaptam az SMS-t, hogy megkaptam az 50 perc és a 200MB adat bónuszt. A Telekom alkalmazásba csak a Maraton adategyenleget látom. Ez a 200MB nem íródik hozzá, hanem addig nem fogy a Maraton, amíg el nem fogy a feltöltési bónusz?
-
Thome
veterán
Sziasztok,
Létezhet az, hogy külföldön vagyok (málta), és nem az előfizetésben benne foglalt (Move S) 200mb-ot használja a roaming, hanem a kibővített Netplusz L-t?
Már 2 napja erről vagyok elérhető, és az alap 200mb nethez hozzá sem nyúlt.Köszi!
-
válasz
-secret- #90382 üzenetére
"A kedvezményes otthoni készülék ajánlat 2017. szeptember 1-től visszavonásig, de legfeljebb a készlet erejéig érvényes, új Magenta 1 előfizetésbe bevont otthoni szolgáltatások megrendelése esetén vehető igénybe meghatározott otthoni eszközökre (tablet, laptop, TV, játékkonzol, kijelölt otthoni tartozékok)."
Erre igazából, hogy ez mit takarhat.
-
Magenta 1 kedvezmény milyen tartozékra tudok beváltani?
Vagy csak tv - konzol - telefon? -
Vangelis
félisten
Gyors és lusta kérdés..
Előfizetéshez kellene plusz 1gb .. egyszeri.. mi az sms kód ?:
-
kory24
őstag
Sziasztok!
A jelenlegi csomagok valamelyikéhez jár Telekom wifi fon?
-
makoss
veterán
"Net plusz S hez nem kell semmilyen opció"
Lehet, hogy rosszul értem, de a Domino Most mellé csak kell valami nem? pld a Net+S és még a korlátlan email böngészés.
Pár hónapja itt írták, hogy csak a Dominó Most nem elég, kell még valami, és úgy a korlátlan email böngésző opció.
Jó, csak van egy lúzer szolgáltatóm, ami 4400Ft-ért ad netet, évek óta nálluk gazdagítom a birodalmukat, de nem csinálnának már végre egy mobil / otthoni net csomagot amiben kedvezményes lenne a mobilnetezés....de mit várjak el egy vidéki nevesincs netszolgáltatótól aminek még normális honlapja sincs.
Azt várnám már, hogy mikor lesz már korlátlan a net a Telekomnál mobilra is mint otthoni vezetékes netnél
Mert ami most van az nem buli -
enginev3.0
félisten
Voltam bent személyesen -nem rögzített csatornán-, kérdeztem őket, ha most ajtót becsapva mondanám, hogy szolgáltatót akarok váltani, akkor mennyi lenne a korlátlan net ára, a legkisebb hang csomag mellé
Azt mondták ugyan annyi, mintha neten csinálnám, 2 otthoni mellé 9600
Jön az S9 és megyek Telenorhoz
-
Daralo:)
tag
Sziasztok!
Bekapcsoltam a Domino Net 1gb 30 napra viszont nem szeretnèm megùjìtani. Ha egyből kikapcsolom az 'előfizetèst' hogy ne hosszabbodjon meg akkor a màr kifizetett 1gb elvèsz?
Köszönöm -
SUPREME7
őstag
Ez volt már? Ingyé 3GB 3 napra dominóhoz.
http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/kedvezmenyek/domino/3gb-3napra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest