Hirdetés
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Napfény alatt sose merül le az Instinct 2 Solar
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
viera
őstag
Nem semmi...
Van baj ott rendesen.[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Vangelis
nagyúr
Facebookon törlik a hozzászólásokat...
Kemény
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
fornettisuti
veterán
50 forintot megér, ha értitek.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
veterán
Gomb(olhattak) volna arra is akinek nincsen Magenta 1
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Def26
félisten
Most beszéltem a telekommal. Osztható a korlátlan mobil net de csak wifin, torrent esetén korlátozzák 2MB/s -ra a sebességet. Ugyanez igaz a nagyobb letöltésekre is, pl. xbox játék (50GB).
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Arcképgyáros
Nekünk Magenta 1 van és vezetékes telefon is. Marad igaz? Gondolom csak az új előfizetők kapnak ilyen hülyeséget helyette.
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne, amiben a segítségeteket kérem:
1. Az október 24-ei ÁSZF-ben nem találtam telefon függetlenítésére utaló bejegyzést/módosítást. Tud esetleg valaki arról valamit, hogy pl. egy 2015 végén vásárolt kártyás telekom függő telefont is ingyen függetleníteni lehet-e majd a szolgáltatónál? Vagy ez csak lejárt hűségidejű előfizetői telefonokra vonatkozik?
2. Jól értelmezem, hogy ez az kártyás internet lehetőség azt takarja, hogy domino kártyásként tudok venni mobilkeretet?
Jelenleg 200 Mb-ért fizetek 1090 Ft-t, ami havonta megújúl, de pár hónapja még nem olvastam erről a lehetőségről. Viszont pár hete gondolkozok azon, hogy átmegyek a vodafone-hoz, mert pont egy ilyen szolgáltatás van náluk, amit több ismerősöm is előszeretettel használ.Ki használja ezt a szolgáltatást?
Illetve még van ez a szolgáltatás csomaglista, viszont itt olvasható, hogy valami hangcsomag mellé lehet igényelni. Gondolom nem ez kell nekem, mert nem tudom, mi az a hangcsomag, nekem csak az internet lenne fontos.
-
pinnacle
nagyúr
Ez a 3GB, 3 napra, 30 naponta megújul? Ha nem mondom le és közben elfogyna az előfizetett mobilinternetem, akkor 181Ft/10MB lesz?
-
Vangelis
nagyúr
Nem véletlenül nincs a főoldalon a gomb a telekomnál......
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
pinnacle
nagyúr
válasz vpanangin #90913 üzenetére
Köszi! Ki sem lehet kapcsolni. -napinet-re az válaszolta, hogy nem is aktív.
-
rfszabi
tag
-
Zeki
nagyúr
Már csak a Telekomkabát hiányzik hozzá.
Hülyeség a köbön.
-
Def26
félisten
Van annak valami hátránya a szolgáltatásban ha megosztom egy telefonban ezt a korlátlan netet?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
Üdv!
Rendelni szeretnék coop-os kedvezménnyel. Megjött emailben a kupon, bemásolom a "kuponbeváltás" mezőbe, és azt írja ki a telekom weblap, hogy "érvénytelen kuponkód". Mi lehet a gond?
-
SUPREME7
őstag
válasz #08205312 #90925 üzenetére
Egyszerűbb lenne leírnád mire próbálod beváltani. Van pár új tartozék ami ugyan nincs az akciósok között, de nem jó rá a kupon. Lehet csak jelezni kell a webshopos email-re. (webshop@telekom.hu) A telefonos ügyfélszolgálat kb mindenre csak pislog ami webshopos téma.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SUPREME7 #90926 üzenetére
nem értelek: végignéztem az akciós tartozékok menüpontot, és nincs benne az általam kiválasztott. Ezt a 1414-en is megerősítették.
Írjam le....?! Miért? Hogy majd pár perc múlva az akciós listába kerüljön át? Emlékszem még arra, hogy az alig használt telefon-bazárosdi is amiatt lett bezárva, mert a fórumon nagy nyilvánosságra lettek hozva a részletek. Ebbe a hibába azért nem esnék bele.... -
SUPREME7
őstag
válasz #08205312 #90927 üzenetére
Te nem értessz engem? Leírtam, hogy van pár újonnan felrakott cucc ami bár nincs akciósok között, nem fogadja el rá a kódot, ezt csak a webshoposok tudják megoldani. De ahelyett, hogy nekik írnál, csinálnál screenshotot, és nyoma lenne, hogy nem akciós tarozékról van szó, itt kérdezősködsz meg a telefonos ügyfélszolgálatra telefonálsz és "felhívod a figyelmet" a dologra, pedig elvileg pont ezt akarod elkerülni.
-
törölt tag
válasz SUPREME7 #90928 üzenetére
Te nem értesz engem? Leírtam, hogy más termékeknél is ugyanaz a hiba: csak egy példa, az általatok említett samsung autós telefontartó + sim kártya kombináció.
De az értetlenséged...hát ide vezet.Arra meg +1 nagy piros pont, hogy szerinted azzal nem hívom fel a figyelmet, ha a webshoposoknak írok, de ha az ügyfélszolgálatot hívom telefonom, azzal igen.
Meg azzal is felhívom a figyelmet ha itt érdeklődök általánosságokról, de azzal ha leírom a kérésednek megfelelően melyik cikkel volt a gond, azzal nem.Beírtam ide a problémám, hátha más is járt hasonló cipőben és ismeri a megoldást.....de hsz gyűjtögetők és okoskodók mindig is voltak/lesznek....
-
goop
őstag
Gyors kérdés: tegnap éjjel az atm meghalt, benne a kártyámmal, be kell mennem a bankba érte, addig ideiglenesen le van tiltva, viszont legkorábban hétfő reggel tudok érte menni. Van viszont 2 telefon meg egy tv részletem, kb 6k összesen, és 30 .a határidő, így viszont hogy nincs kártya csak hétfő reggel azaz másodikán tudom fizetni. Eddig sosem volt semmi késésem. Lehet ebből gond?
-
XXLPC
csendes tag
egy apróság a hálózatról... már nem csak Gödöllőn van 300 Mb/s-nál gyorsabb "torony"... ma 09:53-kor Keltinél 314,86/30,12 Mb/s 14ms (SM-G950FD)
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
Hali.
Ma reggel kaptam emailban coopos kupont de amikor beirom azt irja érvénytelen.. Nem akcios a termék. 1-2 oraja kaptam meg a kupont, lehet nem futott át a rendszeren?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
veterán
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Lui04
aktív tag
Üdv!
Domino fix díjcsomag, maraton 4gb netem van. Spanyolországból nem tudok sem hívást, sem sms-t intézni és a mobilnet sem megy. Mi lehet a probléma? Movistar hálózatára felcsatlakozott, sms jött a telekomtól hogy a roaming megy. Telefonon bekapcsoltam az adatbarangolás opciót.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Renault, Dacia topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Mini-ITX
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Tőzsde és gazdaság
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- Lenovo LOQ 15IRH8 15.6" QHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 500GB NVMe gar
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- Galaxy Watch 5 Pro LTE 45MM 1 év garival
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen