Hirdetés
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Elegáns és igen fürge külső SSD-t dobott piacra a GoodRAM
ph Az 1 GB/s-os szintet jócskán megugró, fémházas adattár két színben, 500 GB-tól 2 TB-ig bezárólag kínál opciókat.
-
Bemutatkozott a PS5 Pro - Összeszedtünk mindent, amit tudni lehet róla!
gp A PS5 Pro a kompromisszummentes 60 fps élményét ígéri a pénztárcájukat nem sajnáló játékosok számára.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz TomPack #91049 üzenetére
2015 októberi a készülékem, én úgy tudom nem vonatkozik rá az ingyenes függetlenítés, csak azokra, amiket a bevezetés után vásároltak.
Nem tervezek más szolgáltatóhoz menni, főleg nem a másik T-hez. Minden ismerősöm menekül tőlük. A fentebb említett Hipernettel viszont nincs problémájuk a rokonaimnak.
@ dptrsk De akkor is 2k + 10k lenne a csomag?! Mert ahogy néztem most, elvileg csak hűséggel adják ennyiért. Ráadásul 50k kedvezményt kapnék készülékvásárlásnál. Ha vásárlás nélkül aláírom a hűséget, akkor buktam egy jövő évi kedvezményes telóvásárlást? Mert a másik opció -300Ft a havidíjból, valamelyiket választanom kell, ha jól értem az oldal leírását.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Soybex
őstag
Ez a coca kólás kupon dolog nem megy? Aktiváltam de nem írja se az app se semmi hogy oké most van 100mb adatom..
Jah és csak 24 óráig felhasználható? Huh..Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
bexinho23
őstag
4Gn nem jon a net, csak 3Gn... Nalatok mi van kivalasztva a halozattipusnal? 1 evig ment a telekom net,de alkalmazasukban lemondtam a megujulo netet szombaton,azota pedig nem mukoduk 4Gn a net. Érthetetlen,semmit nem allitottam a telefonban...
-
bexinho23
őstag
válasz kovacsmi_74 #91056 üzenetére
Basszus,lehet benne valami. Pont kikapcsoltam az alkalmazasukban az mms fogadast.megprobalom, koszonom.
-
bkiky01
senior tag
Lehet már tudni, hogy 1év hűséggel drágábbak lesznek-e mondjuk a mobil hang csomagok?
-
bexinho23
őstag
válasz kovacsmi_74 #91056 üzenetére
Sajnos ez nem segített...
-
bexinho23
őstag
Ma hivtam oket,arra hivatkoztak,hogy a keszulekemben van a hiba. A gond csak annyi,hogy ezelott mukodott majdnem 1 evig. Ma a tatabányai Telekom üzletben 25 perc után untam meg a sorszámos várakozást.
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Feltoltosoktol kerdezem,hogy mivel szoktatok merni az adatforgalmat?
Eddig watchdogot hasznaltam, havonta megujjulo nettel. Nem talalok benne beallitast.
Koszonom szepen -
dptrsk
Topikgazda
válasz Sterilzona #91063 üzenetére
TelekomApp/telekom.hu
-
FhRossi
tag
Sziasztok!
Előrendelésnél is lehet választani kamatmentes részletfizetést? Nem volt még előrendelésem, csak vásárlásom.
Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020, Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908
-
Winchester95
őstag
Valaki tud már valamit mikor jön a telekom boltokba az iphone 8?
Mert sajnos még mindig csak neten lehet rendel i ami nevetséges....
Olyan előfizum van amivel csak személyesen lehet vásárolni. -
Soulfly842
addikt
válasz Winchester95 #91068 üzenetére
Nem nevetséges. Minden évben így volt.. 1-2 hét. Vannak viszont Apple értékesítésben kiemelt üzletek, ahova ennyi idő után más üzletek lehet kicsit később kapják meg. Az eddigi összes Apple terméknél ez így volt.
-
DithenS
senior tag
Sziasztok, új előfizető szerettem VOLNA lenni a Telekomnál de valami egészen vicces dolog történt, 0 Ft-tal hírdeti a telefont (lényegtelen melyik,a lényeg hogy nem drága), összeállítáttoam a csomagot is 3000Ft-ért a telefon törtlesztője is ilyen 3000Ft lett volna,elég baráti ár lett volna.
Igen ám,de a megrendelés harmadik fázisánál a kedves trékom (még véletlenül se az első oldalon,töltsek csak ki mindent feleslegesen) behozott egy 49.000Ft-os mobilelőleget amit egy összegben kért meg kifizetni, kérdem én ezek normálisak? Ha hozzáadok 15.000Ft-os akkor megveszem kártyása az egész telefont, elektronikai üzletben még olcsóbban. Mi a büdös redvás értelme van az előfizetésnek? A Szép cuki rózsaszín logó miatt vállalok két évet? Egy áruhitellel jobban járon és nem kell 2 évig szenvedni.Mióta van ez a vicc a szolgáltatónál? Megértek én mindent, azt is ha előleget kellene beadni,úgy 10-15.000Ft-ot simán oda adtam volna ez majdnem három havi törélesztő ára,de 49.000Ft-? Ki volt ez a hülye aki kitalálta? -
viera
őstag
válasz Winchester95 #91068 üzenetére
Én iPad-re várok több mint 2 hónapja,hogy végre legyen abba az üzletbe ahol meg szeretném venni.
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
4Grider
nagyúr
válasz DithenS #91070 üzenetére
Ez csak amiatt van, hogy létezik ebben az országban több (tíz)ezer olyan ember, aki simán bevállal egy új előfizetést 2 év hűséggel egy drága telefonra, majd ahogy kezében a készülék, már hirdeti is valami oldalon, az első havi díjat pedig már nem is szándékozik befizetni. Ezen emberek egy része ránézésre nem szúrható ki, ő miattuk van a készülék-előleg.
Természetesen ha már egy ideje előfizetője vagy egy szolgáltatónak, akkor ilyesmit nem kérnek el tőled. De az utcáról bejött ember azt mond, amit akar...
Konkrétan milyen készülékről van szó? -
enginev3.0
félisten
FB oldalon egyik hozzászólásban azt írták, hogy várjuk a karácsonyi ajánlatokat
Vagy is ezt egy hozzászólásra válaszolták annak aki azt mondta hogy Szívesen maradt volna Telekomos, de átváltott Hello data-ra, mert olcsóbb
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
DithenS
senior tag
válasz 4Grider #91073 üzenetére
Szia, figyelj megértek én mindent, én valahogy számoltam sőt szerettem is volna valamit beleadni az elején egyből, de most komolyan a telefon 85%-át kéri kifizetni? Megértem hogy a sok idióta ember miatt van ez, de nem lenne elég a 3 havi törlesztő egy öszzegben? Jó hogy nem biblián kell felesküdnöm hogy tudom fizetni...
Huawei P9 Lite lett volna, előfizuval kb 65e Ft lenne,de listaáron is 70.000Ft lenne,nem egy Note 8 na érted.
Szinte kifizetem az előfizetést a hűségiődőre ami két éve 72.000Ft lenne.
Miről beszélünk? Ez a szerződés csak a szolgáltatónak éri meg, kezdtem érteni a Tré ellenszenvet itt a fórumon. -
DithenS
senior tag
válasz dptrsk #91072 üzenetére
Ez a szolgáltató szégyene, adnék én bankszámla kivonatot is ha kell,de ne hogy már egy 65.000Ft-os telefonnál 50e fizessek előre, mi értelme van ennek? Akkor megveszem egészbe kártyásan és nem vagyok lehúzva 2 évre. Kérjen két vagy három hónapnyi törtéesztőt egyszerre, ez rendben is lenne!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz DithenS #91076 üzenetére
Ha már letettél valamit az asztalra a szolgáltató is ad készüléket RÉSZLETRE, előleg nélkül.
A bank se ad neked hitelt, ha bemész a munkaszerződéseddel próbaidő alatt.
Ha van már x havi múltad, akkor látja a szolgáltató/bank, hogy megbízhat benned és vehetsz részletre is készüléket, kapsz hitelt. -
DithenS
senior tag
válasz dptrsk #91077 üzenetére
Igen de a bank nem kéri a hitel 85%-át megelőlegezni, szépen is nézne ki egy házvásárlás.
Nem az előlegezéssel van a problémám,de ne hogy már 15.000Ft miatt kössek szerződést,ha van 50e Ft-om akkor hozzá adom azt a 15.000Ft-ot és megveszem kártyásan,sőt akkor már nem is szolgáltatónál veszek és olcsóbb.
Neharagudj de ez egy vicc! Akkor az előfizura kiadott 72.000Ft két évre meg megint a szolgáltató haszna: Azt nézik hülyének akit nem akarnak. Még ha 15 vagy 20.000Ft-al jön akkor oké fizetek.
Tulajdonképpen mért a harmadik oldalon tájékoztat erről? A kosárban nem volt ilyen tétel,kitöltöm a szerződést és a harmadik oldal alján kell tájékoztatni az 50,000Ft-ról? Előbb nem tudott volna? Szemétség.
Megint a szegényebbik réteggel csesznek ki,igaz ha akarom meg tudom venni kártyásan és szerintem úgy is lesz,de ennél gyengébb telefont nem veszek,kacat nem kell -
dptrsk
Topikgazda
válasz DithenS #91078 üzenetére
Igen, igazad van a bank azt mondja, hogy nem ad hitelt ismeretlenül.
Végülis a Telekom szemét, hogy ismeretlenül is adna neked minimális hitelt.Az előlegből vonódik a havidíj, azaz a hűség nagy részében csak a készülék törlesztőt kellene fizetned, a havidíj az előlegből vonódna le.
-
Huroq
senior tag
Mondjuk ez a mobil előleg téma egész érdekes, mert pont ma beszéltem erről egy ügyintézővel telefonon ő pedig a háttér osztállyal, hogy nekem miért is kell a telefon teljes vételárát kifizetnem előlegként annak ellenére, hogy minden rendben van velem (ezt ők mondták, bár valóban minden időre van fizetve már jó pár éve), illetve platina kiemeltség is van. A rendszer az elején nekik kb. 30 ezret ír, de a véglegesítéskor pl. iPhone -nál már 300+ ezret. Nem tudnak vele mit csinálni mennyek üzletbe és kérjek üzletvezetői segítséget. Ennyi meg egy bambi, illetve sz*rjak sünt.
Ja és igen ő is megemlítette a sok r*hadt csalót, akik miatt szigorodott az egész.
Mondjuk ezzel értem én, hogy magukat védik, de a normális ügyfelet meg baszogatják.[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Nem volt ma valami zavar a zerőben?
Ma többen jelezték hogy hívtak, és se foglalt nem volt, se ki nem csörgött, egyszerűen csak nem sikerült felhívni. -
DithenS
senior tag
válasz dptrsk #91080 üzenetére
Most sem érted mi a probléma, rohadtul nem az előleg a gond.
Valami T-s dolgozó vagy szerintem, annyira védet őket
Minek kössek hűséget ha szinte ott helyben kifizetem a telefont? Értem hogy levonják,de ennek nincs értelme
Netszolgáltatónál ha hűséged hosszabítok akkor van hogy megduplázza a netem, de a Telekomnál pontosan miért is kössek hűséged ha kifizetem a telót aznap? Hűségért cserébe adnia kell valamit, a bank meg ugyan úgy ad hitelt mindenkinek.
Tesóm is vett fel 3 éve egy 700.000Ft-ot egy olyan banknál akikhez nem is tartozott, miről beszélünk? Nem egy szaros 65 ezer forintos telefont vett.
Meg ez hitel? Aznap kifizetem[ Szerkesztve ]
-
BenQhunria
tag
Kedves Fórumtársak!
Egy olyan kérdésem lenne felétek,tényleg van olyan, ha huzamosabb ideig vagy kinn (külföldön)2-3 hónapot életvitelszerűen Németországba tartózkodol, akkor ezt felülvizsgálják és más tarifákkal fogsz hívni?[ Szerkesztve ]
Titkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz BenQhunria #91086 üzenetére
Ez így igaz.
Az ingyenes roaming az EU-s nyaralásokat(rövid kinn tartózkodás) akarja támogatni, nem pedig a hosszú távú kint tartózkodást.
-
Keem1
addikt
válasz DithenS #91084 üzenetére
Te nem érted.
Valahol el kell kezdened. Azért köss, hogy megismerjen a szolgáltató. A következő telefonod már előleg nélkül lesz
Az én 200 ezres készülékemet fizetés nélkül hoztam el és 24 hónap alatt fizettem ki. És az előző 3 telefont is, sőt, régen volt olyan is, hogy teljesen ingyen volt.1316 éve vagyok előfizető (jesszus ).
Meg kell értened, valahol el kell kezdeni az ismerkedést.[ Szerkesztve ]
-
BenQhunria
tag
válasz dptrsk #91088 üzenetére
Köszönöm, mi lenne a legcélszerűbb megoldás, ugyanis 2-3 hónapot biztos kinn leszek.Kinti kártya megvétele, vagy még mindig jobban járok azokkal az "emelt " tarifákkal, mert tény , hogy inkább interneten keresztül menne a kommunikáció az itthoniakkal, pl viber, whatsapp , messenger(videóhívás alkalmazások)
Titkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz BenQhunria #91090 üzenetére
Vegyél egy kinti olcsó netes kártyát, s azt használ, a magyart pedig inkább ne.
Ameddig nem kapsz figyelmeztető SMS-t addig a magyar kártyát is használhatod, ha az takarékosabb. -
pinnacle
nagyúr
Mobilinterneten, Google keresésnél, állandóan ezt a figyelmeztetést kapom. Bejelölöm a képeket, utána tudok keresni, de ha újabb keresést indítok, minden kezdődik elölről. Mi a fene ez, hogy lehetne megszüntetni?
-
Arcképgyáros
válasz enginev3.0 #91074 üzenetére
Remélem hűségből át lehet majd menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen