- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
enginev3.0 #91074 üzenetére
Remélem hűségből át lehet majd menni.
-
pinnacle
nagyúr
Mobilinterneten, Google keresésnél, állandóan ezt a figyelmeztetést kapom. Bejelölöm a képeket, utána tudok keresni, de ha újabb keresést indítok, minden kezdődik elölről. Mi a fene ez, hogy lehetne megszüntetni?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
BenQhunria #91090 üzenetére
Vegyél egy kinti olcsó netes kártyát, s azt használ, a magyart pedig inkább ne.
Ameddig nem kapsz figyelmeztető SMS-t addig a magyar kártyát is használhatod, ha az takarékosabb. -
BenQhunria
tag
válasz
dptrsk #91088 üzenetére
Köszönöm, mi lenne a legcélszerűbb megoldás, ugyanis 2-3 hónapot biztos kinn leszek.Kinti kártya megvétele, vagy még mindig jobban járok azokkal az "emelt " tarifákkal, mert tény , hogy inkább interneten keresztül menne a kommunikáció az itthoniakkal, pl viber, whatsapp , messenger(videóhívás alkalmazások)
-
Keem1
veterán
válasz
DithenS #91084 üzenetére
Te nem érted.
Valahol el kell kezdened. Azért köss, hogy megismerjen a szolgáltató. A következő telefonod már előleg nélkül lesz
Az én 200 ezres készülékemet fizetés nélkül hoztam el és 24 hónap alatt fizettem ki. És az előző 3 telefont is, sőt, régen volt olyan is, hogy teljesen ingyen volt.1316 éve vagyok előfizető (jesszus).
Meg kell értened, valahol el kell kezdeni az ismerkedést. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
BenQhunria #91086 üzenetére
Ez így igaz.
Az ingyenes roaming az EU-s nyaralásokat(rövid kinn tartózkodás) akarja támogatni, nem pedig a hosszú távú kint tartózkodást.
-
BenQhunria
tag
Kedves Fórumtársak!
Egy olyan kérdésem lenne felétek,tényleg van olyan, ha huzamosabb ideig vagy kinn (külföldön)2-3 hónapot életvitelszerűen Németországba tartózkodol, akkor ezt felülvizsgálják és más tarifákkal fogsz hívni? -
DithenS
senior tag
válasz
dptrsk #91080 üzenetére
Most sem érted mi a probléma, rohadtul nem az előleg a gond.
Valami T-s dolgozó vagy szerintem, annyira védet őket
Minek kössek hűséget ha szinte ott helyben kifizetem a telefont?Értem hogy levonják,de ennek nincs értelme
Netszolgáltatónál ha hűséged hosszabítok akkor van hogy megduplázza a netem, de a Telekomnál pontosan miért is kössek hűséged ha kifizetem a telót aznap?Hűségért cserébe adnia kell valamit, a bank meg ugyan úgy ad hitelt mindenkinek.
Tesóm is vett fel 3 éve egy 700.000Ft-ot egy olyan banknál akikhez nem is tartozott, miről beszélünk?Nem egy szaros 65 ezer forintos telefont vett.
Meg ez hitel? Aznap kifizetem -
Nem volt ma valami zavar a zerőben?
Ma többen jelezték hogy hívtak, és se foglalt nem volt, se ki nem csörgött, egyszerűen csak nem sikerült felhívni. -
Huroq
senior tag
Mondjuk ez a mobil előleg téma egész érdekes, mert pont ma beszéltem erről egy ügyintézővel telefonon ő pedig a háttér osztállyal, hogy nekem miért is kell a telefon teljes vételárát kifizetnem előlegként annak ellenére, hogy minden rendben van velem (ezt ők mondták, bár valóban minden időre van fizetve már jó pár éve), illetve platina kiemeltség is van. A rendszer az elején nekik kb. 30 ezret ír, de a véglegesítéskor pl. iPhone -nál már 300+ ezret. Nem tudnak vele mit csinálni mennyek üzletbe és kérjek üzletvezetői segítséget. Ennyi meg egy bambi, illetve sz*rjak sünt.
Ja és igen ő is megemlítette a sok r*hadt csalót, akik miatt szigorodott az egész.
Mondjuk ezzel értem én, hogy magukat védik, de a normális ügyfelet meg baszogatják. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
DithenS #91078 üzenetére
Igen, igazad van a bank azt mondja, hogy nem ad hitelt ismeretlenül.
Végülis a Telekom szemét, hogy ismeretlenül is adna neked minimális hitelt.Az előlegből vonódik a havidíj, azaz a hűség nagy részében csak a készülék törlesztőt kellene fizetned, a havidíj az előlegből vonódna le.
-
DithenS
senior tag
válasz
dptrsk #91077 üzenetére
Igen de a bank nem kéri a hitel 85%-át megelőlegezni, szépen is nézne ki egy házvásárlás.
Nem az előlegezéssel van a problémám,de ne hogy már 15.000Ft miatt kössek szerződést,ha van 50e Ft-om akkor hozzá adom azt a 15.000Ft-ot és megveszem kártyásan,sőt akkor már nem is szolgáltatónál veszek és olcsóbb.
Neharagudj de ez egy vicc! Akkor az előfizura kiadott 72.000Ft két évre meg megint a szolgáltató haszna: Azt nézik hülyének akit nem akarnak. Még ha 15 vagy 20.000Ft-al jön akkor oké fizetek.
Tulajdonképpen mért a harmadik oldalon tájékoztat erről? A kosárban nem volt ilyen tétel,kitöltöm a szerződést és a harmadik oldal alján kell tájékoztatni az 50,000Ft-ról? Előbb nem tudott volna? Szemétség.
Megint a szegényebbik réteggel csesznek ki,igaz ha akarom meg tudom venni kártyásan és szerintem úgy is lesz,de ennél gyengébb telefont nem veszek,kacat nem kell -
dptrsk
Topikgazda
válasz
DithenS #91076 üzenetére
Ha már letettél valamit az asztalra a szolgáltató is ad készüléket RÉSZLETRE, előleg nélkül.
A bank se ad neked hitelt, ha bemész a munkaszerződéseddel próbaidő alatt.
Ha van már x havi múltad, akkor látja a szolgáltató/bank, hogy megbízhat benned és vehetsz részletre is készüléket, kapsz hitelt. -
DithenS
senior tag
válasz
dptrsk #91072 üzenetére
Ez a szolgáltató szégyene, adnék én bankszámla kivonatot is ha kell,de ne hogy már egy 65.000Ft-os telefonnál 50e fizessek előre, mi értelme van ennek? Akkor megveszem egészbe kártyásan és nem vagyok lehúzva 2 évre. Kérjen két vagy három hónapnyi törtéesztőt egyszerre, ez rendben is lenne!
-
DithenS
senior tag
válasz
4Grider #91073 üzenetére
Szia, figyelj megértek én mindent, én valahogy számoltam sőt szerettem is volna valamit beleadni az elején egyből, de most komolyan a telefon 85%-át kéri kifizetni? Megértem hogy a sok idióta ember miatt van ez, de nem lenne elég a 3 havi törlesztő egy öszzegben? Jó hogy nem biblián kell felesküdnöm hogy tudom fizetni...
Huawei P9 Lite lett volna, előfizuval kb 65e Ft lenne,de listaáron is 70.000Ft lenne,nem egy Note 8 na érted.
Szinte kifizetem az előfizetést a hűségiődőre ami két éve 72.000Ft lenne.
Miről beszélünk? Ez a szerződés csak a szolgáltatónak éri meg, kezdtem érteni a Tré ellenszenvet itt a fórumon. -
4Grider
félisten
válasz
DithenS #91070 üzenetére
Ez csak amiatt van, hogy létezik ebben az országban több (tíz)ezer olyan ember, aki simán bevállal egy új előfizetést 2 év hűséggel egy drága telefonra, majd ahogy kezében a készülék, már hirdeti is valami oldalon, az első havi díjat pedig már nem is szándékozik befizetni. Ezen emberek egy része ránézésre nem szúrható ki, ő miattuk van a készülék-előleg.
Természetesen ha már egy ideje előfizetője vagy egy szolgáltatónak, akkor ilyesmit nem kérnek el tőled. De az utcáról bejött ember azt mond, amit akar...
Konkrétan milyen készülékről van szó? -
viera
őstag
válasz
Winchester95 #91068 üzenetére
Én iPad-re várok több mint 2 hónapja,hogy végre legyen abba az üzletbe ahol meg szeretném venni.
-
DithenS
senior tag
Sziasztok, új előfizető szerettem VOLNA lenni a Telekomnál de valami egészen vicces dolog történt, 0 Ft-tal hírdeti a telefont (lényegtelen melyik,a lényeg hogy nem drága), összeállítáttoam a csomagot is 3000Ft-ért a telefon törtlesztője is ilyen 3000Ft lett volna,elég baráti ár lett volna.
Igen ám,de a megrendelés harmadik fázisánál a kedves trékom (még véletlenül se az első oldalon,töltsek csak ki mindent feleslegesen) behozott egy 49.000Ft-os mobilelőleget amit egy összegben kért meg kifizetni, kérdem én ezek normálisak? Ha hozzáadok 15.000Ft-os akkor megveszem kártyása az egész telefont, elektronikai üzletben még olcsóbban. Mi a büdös redvás értelme van az előfizetésnek? A Szép cuki rózsaszín logó miatt vállalok két évet? Egy áruhitellel jobban járon és nem kell 2 évig szenvedni.Mióta van ez a vicc a szolgáltatónál? Megértek én mindent, azt is ha előleget kellene beadni,úgy 10-15.000Ft-ot simán oda adtam volna ez majdnem három havi törélesztő ára,de 49.000Ft-? Ki volt ez a hülye aki kitalálta? -
Soulfly842
addikt
válasz
Winchester95 #91068 üzenetére
Nem nevetséges. Minden évben így volt.. 1-2 hét. Vannak viszont Apple értékesítésben kiemelt üzletek, ahova ennyi idő után más üzletek lehet kicsit később kapják meg. Az eddigi összes Apple terméknél ez így volt.
-
Winchester95
őstag
Valaki tud már valamit mikor jön a telekom boltokba az iphone 8?
Mert sajnos még mindig csak neten lehet rendel i ami nevetséges....
Olyan előfizum van amivel csak személyesen lehet vásárolni. -
-
FhRossi
tag
Sziasztok!
Előrendelésnél is lehet választani kamatmentes részletfizetést? Nem volt még előrendelésem, csak vásárlásom.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Sterilzona #91063 üzenetére
TelekomApp/telekom.hu
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Feltoltosoktol kerdezem,hogy mivel szoktatok merni az adatforgalmat?
Eddig watchdogot hasznaltam, havonta megujjulo nettel. Nem talalok benne beallitast.
Koszonom szepen -
bexinho23
őstag
Ma hivtam oket,arra hivatkoztak,hogy a keszulekemben van a hiba. A gond csak annyi,hogy ezelott mukodott majdnem 1 evig. Ma a tatabányai Telekom üzletben 25 perc után untam meg a sorszámos várakozást.
-
bexinho23
őstag
válasz
kovacsmi_74 #91056 üzenetére
Sajnos ez nem segített...
-
bkiky01
senior tag
Lehet már tudni, hogy 1év hűséggel drágábbak lesznek-e mondjuk a mobil hang csomagok?
-
bexinho23
őstag
válasz
kovacsmi_74 #91056 üzenetére
Basszus,lehet benne valami. Pont kikapcsoltam az alkalmazasukban az mms fogadast.megprobalom, koszonom.
-
bexinho23
őstag
4Gn nem jon a net, csak 3Gn... Nalatok mi van kivalasztva a halozattipusnal? 1 evig ment a telekom net,de alkalmazasukban lemondtam a megujulo netet szombaton,azota pedig nem mukoduk 4Gn a net. Érthetetlen,semmit nem allitottam a telefonban...
-
Soybex
őstag
Ez a coca kólás kupon dolog nem megy? Aktiváltam de nem írja se az app se semmi hogy oké most van 100mb adatom..
Jah és csak 24 óráig felhasználható? Huh.. -
tylerddd
veterán
válasz
TomPack #91049 üzenetére
2015 októberi a készülékem, én úgy tudom nem vonatkozik rá az ingyenes függetlenítés, csak azokra, amiket a bevezetés után vásároltak.
Nem tervezek más szolgáltatóhoz menni, főleg nem a másik T-hez. Minden ismerősöm menekül tőlük. A fentebb említett Hipernettel viszont nincs problémájuk a rokonaimnak.
@ dptrsk De akkor is 2k + 10k lenne a csomag?! Mert ahogy néztem most, elvileg csak hűséggel adják ennyiért. Ráadásul 50k kedvezményt kapnék készülékvásárlásnál. Ha vásárlás nélkül aláírom a hűséget, akkor buktam egy jövő évi kedvezményes telóvásárlást? Mert a másik opció -300Ft a havidíjból, valamelyiket választanom kell, ha jól értem az oldal leírását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest