Hirdetés
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
RGB-túladagolást kapott az ADATA legfrissebb DDR5 memóriája
ph Az egy- és kétcsatornás csomagokban jegyzett széria 8000 MT/s-os sebességig fedi le az igényeket.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
válasz 4Grider #91402 üzenetére
Nekem sikerült olyan rendelési azonosítót adniuk, a gls-hez, amit már 2003-ban felhasználtak. Egy másik rendelésnél pedig nem adták át az adataim a földnek csak a csomagot. Nyertem?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
SUPREME7
őstag
válasz fornettisuti #91403 üzenetére
Már ne a 06-ot írd elé, hanem 1-est.
-
Ateszpapa
addikt
válasz zeon.hu #91397 üzenetére
Én múlthét hétfő óta várom a mifit+ dominó SIMet, de egyelőre kiszállítás alatt van.
Holnap telefonálok újra.Érdekességképp másnap (múlthét kedden) megrendeltem ugyanazt a mifit dominó kártya és 5ezres kupon nélkül, azt meg át is tudtam venni ( csütörtökön) már használom is.
Csak amit kuponra vettem azzal szarakodnak.
-
rushty
senior tag
Domino jelszavát (5 számjegy) szeretném megtudni/megváltoztatni.
Ingyenesen milyen módokon lehet?Revolut meghívó pü-ben
-
őstag
Készülék biztosítás csak számlás ügyfeleknek érhető el? Kártyás csomag esetén nem?
-
thomas77
senior tag
válasz fornettisuti #91392 üzenetére
Nekem is nagyon sokszor 2G-re vált vissza. Főleg, ha van egy hívásom, kinyomom és azonnal hívom vissza. Szinte 100%, hogy 2G-n indítja a hívást. Azt is megfigyeltem, hogy nem telefonfüggő a dolog. Samsung S7 és Redmi 4X pontosan ugyanúgy viselkedik.
Már nagyon várom, hogy a dominósnak is legyen VoLTE. Talán megszűnnek ezek a gondok.
2G-n tényleg elég hervadt a hangminőség. Sokszor inkább hívás előtt 3G only módra kapcsolok. Úgy nagyobb a valószínűsége, hogy lesz HD hangom... -
szabogabor10
veterán
válasz thomas77 #91414 üzenetére
Sajnos én is tapasztaltam VoLTE előtt, hogy olyan helyen is 2G-re vált vissza a teló híváskor, ahol amúgy erős 3G is van. Ez a B20 cellákon fordul elő. És ez ugye azt is eredményezte, hogy nem volt mobilnet hívás alatt.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
zsolt501
nagyúr
válasz szabogabor10 #91416 üzenetére
A B20-as hálózatról annyit, hogy most hétvégén jártam Miskolcon de nem hogy B20 nem volt sokszor, de még 2G sem, illetve többször még a telefonálás is megszakadt a vonaton, ami elég sok gondot felvet mikor még telefonálni sem lehet egy frekventált Budapest > Miskolc vonalon, ennyire még a Budapest > Szeged vonal sem rossz lefedettség tekintetében... A miskolci vonalon 3x szakadt meg a beszélgetés 1 óra alatt percekre, a Szegedi vonalon max 1x fordult elő ilyen.
Tudom a Miskolci szakasz hegyes dombos, de azért egy frekventált vasútvonal mentén nem eszt várná az ember 2017-ben amikor már a B20-al is lehetne a szolgáltatónak ezeken a területeken tervezni, hogy ne legyenek ekkora lukak a szolgáltatásban.
Tudom még a 800MHz sem túl ideális ezeken a szakaszokon, de az biztos hogy legalább a telefonálás lehetőségét biztosítani kellene valahogy mert akár életeket is menthet.
Tudom országosan több ilyen vak folt van még a hálózatban, de a reklámok nem ezt sugallják, és nem erre erre számít valaki aki erre utazik, hogy ha bajba kerül akkor nem biztos hogy segítséget fog tudni hívni.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
A Két előttem szólónak.
A telefonnal nincs gond B20-at tudja máshol nincs is vele gond. de az tény hogy még telefonálni sem lehetett, és ahogy néztem a vonaton nem csak engem érintett a probléma, másnál sem ment a telefonálás.
Szóval sem net, sem telefon szolgáltatás nem volt.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
-
törölt tag
Abban tudnátok segíteni, hogy az E5577c függő vagy független. Mi a gyakorlati tapasztalat?
-
zsolt501
nagyúr
válasz elekreg #91423 üzenetére
Akkor lehet hogy egy rossz időszakot fogtam ki, én még most jártam először arra, mondjuk lehet benne valami, mert Miskolcra menet pénteken még nem volt ennyi gond, viszont vasárnap mikor reggel jöttem vissza már rossz volt a hálózat, furcsa is volt számomra.
-
anadroid
senior tag
válasz thomas77 #91425 üzenetére
Májusban 3 hétig tartott.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #91416 üzenetére
Nálam rossz tapasztalatokkal indul a Volte. Sajnos van, hogy felhívhatatlan vagyok, van, hogy foglaltat jelez, van, hogy egyszerűen csak "hívás sikertelen" ha fel akarom hívni magam, és közben nézem a volte-re állított telefonom képernyőjét, miközben az természetesen nem foglalt.
Ha pedig foglalt vagyok, akkor nem ad foglalt jelzést annak, aki fel akar hívni, hanem egyszerűen csak hívás sikertelen.
És az a baj, hogy ezek a hibák 5 próbálkozásból minimum 1x bejönnek. Így nem csak néha kósza módon, hanem rendszeresen szembesülök vele, így én inkább kikapcsoltam a volte-t. Majd jövőre újra kipróbálom, hátha akkor már rendesen működik.Másnak nem volt ilyen nyűgje vele?
-
Huroq
senior tag
Ha már VoLTE, akkor az iPhone 8 -hoz be lehet kapcsoltatni? Vagy csak a 7 -hez?
[ Szerkesztve ]
-
-
szabogabor10
veterán
válasz lugosi #91428 üzenetére
Nálam semmi gond nem volt eddig. Kopp-kopp.
Ha hívnak, miközben foglalt vagyok, szépen a hangpostára iranyítódik a hívás, amennyiben nincs bekapcsolva a hívásvárakoztatás; ha be van, jelzi a teló, hogy valaki hív. Eddig semmi gondom nem volt.erikviking: iPhone 6-tól felfele (és SE-n) van VoLTE.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Csak félig tartozik telekomhoz a kérdésem, bár számomra egyértelmű, lehet mégsem így van a dolog. Bnőm telefonja (amit a tétől hozott ki) elromlott, nem tudták javítani, kapott csereigazolást. Na most a kérdés az, hogy bármilyen márkájú készülékre beválthatja az adott összegű telefont vagy ugyanarra (a márkára, mivel ugyanaz a készülék már nem kapható) cserélik kötelezően? esetemben volt már hasonló, bár laptoppal, ott adott összegben bármit vehettem
Köszi![ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Draken #91437 üzenetére
Tehát nincs olyan készülék ami helyett csereigazolást kaptál?
Akkor viszont kérd vissza a vásárláskori listaárát aztán vegyél belőle olyat amilyet akarsz.. Kötelesek kifizetni főleg ilyenkor mikor már nincs olyan készülék... Ami fontos, tudd meg, hogy pontosan mi volt a listaára a készüléknek amikor vette bnőd, mert azt az árat kell, hogy kifizessék. Nem az akciós árát, nem egy valamikor későbbi árát, hanem a vásárláskori listaárat. Mi a pontos típusa a készüléknek és mikor lett véve?
Ne higgy a telekomosnak... Azok sokszor semmit sem tudnak erről vagy szándékosan akarnak olyan dologra rávenni ami neked nem lesz megfelelő.[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
válasz Soulfly842 #91442 üzenetére
Én is így gondolom, egész pontosan így szerepel a számlán: honor 7 telefon+ Huawei b0. No de kérdés, akkor mennyit fognak visszafizetni
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Soulfly842 #91444 üzenetére
Mit höh?
-
Soulfly842
addikt
válasz Draken #91445 üzenetére
Node a csereigazoláson csak a telefon szerepel, nem?
Nem ua. a listaár órával és óra nélkül. Az óra meg marad nála.
Az adott üzletnek a csereigazolás az eszköz maga, ami a raktárra kerül és arra szerintem a gyártói szerviz csak a telefont tüntette fel
(#91446) MK VII
Lásd egy sorral alatta.
"Utána ki kell deríteni a listaárat és azt igényelheted vissza."
Ez így pontatlan
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
válasz Soulfly842 #91447 üzenetére
Csak a telefon szerepel igen!
"a gyártó engedélyezte a készülék cseréjét. A készülék a szervizben marad. Csereengedélyszám: xxx... -
MK VII
veterán
válasz Soulfly842 #91447 üzenetére
Még mindig nem értem miért nem jó megfogalmazás a listaár illetve az akkori nem akciós listaár.
Ugyanis azt kell nekik téríteni.Itt egy konkrétan ide kapcsolódó eset..
Tehát.. Amikor vette a készüléket az akkori teljes listaár ami jár neki vissza. Nem a számlán szereplő, mert a számlán szereplő árban benne vannak az ilyen olyan előfizetés miatti kedvezmények vagy akármi.
De ezen kívül van még több eset itt topikban is amikor a Telekom az akciós listaárat akarta alapul venni holott korántsem azt kell neki megtéríteni.
De hisz ezt Te nagyon jól tudod..[ Szerkesztve ]
-
Watto1991
senior tag
válasz MK VII #91438 üzenetére
Nettó baromság. Ha levásárolja a csereigazolásos készüléket, akkor az akkori KISKER ÁR +- 5000 Ft, ha pénzt kér vissza, akkor az addig befizetett törlesztőket fizetik vissza neki, vagy ha már kifizette az egéyzet, akkor a kedvezményes árát. Miért kapná vissza a listaárat, ha feleannyit fizetett érte ténylegesen ?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen