Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Sony: idén nem lesz Xperia 5
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Szivárognak már az Arrow Lake mérések
ph Előkerült például egy szám a Core Ultra 7 265KF teljesítményéről V-Ray alatt, ami kissé csalódást keltő.
-
Képeken mindkét Xiaomi 14T
ma A sima és a Pro modell is lebukott a bemutató közeledtével.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Arrol lehet mar valamit tudni hogy flottasoknak mikor lesz VoLTE?
-
thomas77
senior tag
válasz dptrsk #91102 üzenetére
Jó lenne már ha mind a három szolgáltató bevezetné és össze is drótoznák egymást. 2 napja beszélgettem egy volt kollégával. Telenorból hívott, olyan fo$ volt a hangminőség, hogy állandóan vissza kellet kérdeznem, hogy mit mond. Pedig én S7-tel, 3G-n... ha asszonnyal beszélek kristálytiszta a hang. Tehát nálam minden ok lett volna...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz enginev3.0 #91100 üzenetére
Akkor screenshotokkal jelezzétek a telekom weboldalán az írjon nekünk résznél.
-
bexinho23
őstag
válasz zsoltzsolt #91066 üzenetére
Teljesen jogos, csak akkor jártam a telekom közelében. Az ügyintézés viszont nagyon lassú... állandóan nagy a sor.
-
n@p@lm
őstag
Na, akkor megint esni fog a nívó....de hova??!!
Több mint 500 fős létszámleépítés a Telekomnál -
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Dominosoknak a Korlátlan Közösségi Opciói az rendelhető szolgáltatás még? Sehol nem találok a weblapon semmit erről...
A Korlátlan Közösségi Opcióról se sokat, egy itt talált link megnyílik az alapján az működik még...Tapasztalat?Előre is köszi a válaszokat.
The Truth Is Out There --->
-
Hav3l
tag
Sziasztok!
Olyan kisker árlistát tudna valaki küldeni amin még rajta van a Htc 10? A legutolsó szept. 15-től érvényesben már nem szerepel.[ Szerkesztve ]
-
xewyor
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy miért nem egyformák a hang csomagok árai a weblapon és a telekom alkalmazásban?
Weblapon Mobil s 2000 Ft, a telekom alkalmazásban meg 2300 Ft.
Valamint a telekom app levonja a 20% partner kártya kedvezményt, a weboldal nem.
Így nem nagyon tudom mennyit fogok a végén fizetni. -
Keem1
addikt
válasz Kékes525 #91115 üzenetére
Hát, wifi jelszintekhez nem nagyon értek, de a hsz-nek mobil helyett inkább itt lenne a helye:
Vezetékes TelekomSőt, jelszintek, wifi jelerősség még inkább itt, mivel ez nem telekom függő kérdés
1.) Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
2.) WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz btudos #91124 üzenetére
Budapest és környékét járom rendszeresen , évek óta használom mindkét szolgáltató net és beszéd szolgáltatását. Tény, hogy vannak olyan helyek ahol egyik vagy másik szolgáltató gyengébb de nem mondanám, hogy az a telenor. Pl. Herceghalom bizonyos részein telenor ( beszéd ) szinte halott , telekom nyögve nyelős . Pusztazámor egyes részein telekom halott , telenor nyögve nyelős. Sajnos azért kell több szolgáltató kártyájával szaladgálnom, mert vagy egyik vagy másik életképtelen , de semmi képpen nem mondanám, hogy a telenor gyengébb, 1-2 éve még én is gyengének érzékeltem több területen a telenort mint a telekomot, ma már nem.
De még 1x ez azokra a területekre vonatkozik amerre én járok ( Budapest környéke és Pest-megye egy jelentős része értsd alatta a szeles pusztát is ne csak a településeket).Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
mmdms
addikt
Helóka!
Szeretnék domino kártyámra netet vásárolni, ezt néztem ki, fel is hívtam a 1777-es számot, de ott csak ezt tudom aktiválni, amit nem szeretnék, egy hónap alatt nekem nem fogy el 200 mega se. Rossz helyen keresem a domino maratont, vagy valami más is kell mellé?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Vangelis
nagyúr
válasz enginev3.0 #91127 üzenetére
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Soybex
őstag
Hétfőn érkezett be egy megrendelésem az egyik telekom üzletbe, viszont beteg vagyok hétvége óta.. meddig lehet àtvenni a csomagot?
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Soybex
őstag
válasz Soulfly842 #91130 üzenetére
Köszönöm, akkor jól emlékeztem
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Zeki
nagyúr
válasz enginev3.0 #91127 üzenetére
Jájj, olllyan viccces fijúkák ezek itten!
Pusszancs mindnek! -
Zeki
nagyúr
válasz Vangelis #91134 üzenetére
Sok minden el van ott rontva... nézem ezt a magenta 1-et, és konkrétan nem tudom felfogni ki a picsának lehet az jó... most van nekem családi HD-m, meg gigabites vezetékes, meg dísznek 300Ft-os vezetékes, mindez havi 7600-ért (2db sok antennás routerrel). Holmi harmatos mobilszolgáltatásért meg lassabb (100 megabites) netért kb még 1x ennyit kellene hozzátennem.
Ha meg erőseb net kellene, akkor simán még 1x ennyit kellene hozzátennem.Vicc kategória!
[ Szerkesztve ]
-
Huroq
senior tag
A Telekom miután bevezette a korlátlan netjét, írtam az NMHH-nak, hogy mennyire szabályos a sok korlátozás/megkötés a szerződésben. Elméletileg vizsgálatot indítottak a hálózatsemlegesség megszegése miatt és intézkednek a szolgáltatónál a törvényben előírtak betartatásával kapcsolatban. Elvileg a vizsgálat lezárta után tájékoztatnak a végeredményről.
-
MK VII
veterán
Hisz azóta már feloldotta a megosztás korlátozását, nem?
Tehát megosztani már meglehet a korlátlant. Talán múlt héten volt erről pont téma itt...
Ettől nem mintha korrektebb lenne a Telekom mint a Telenor ilyen csomagja, de tett lépéseket afelé, hogy kényelmesebben lehessen használni a korlátlan csomagot. -
enginev3.0
félisten
Hívott egy 061 pesti szám, mondta hogy a telekomtól. Látja, hogy nincs náluk minden fajta szolgáltatásom, mondom igen, mert TV még máshol van, és amíg le nem kapcsolja a upc a régi kábeleket, addig marad, utána meg meglátjuk
De nekik nagyon jó ajánlataik vannak, mondom tudom, pontosan ismerem az összes ajánlatot, majd meglátom melyik lesz. Nyilván rá kell ijeszteni
Holnap felénk lesz az egyik ügyintézőjük, szívesen mond nekem ajánlatokat, aztán mondtam neki hogyha mobilra is tud ajánlatot, mert nagyon vártam a korlátlan mobilnetet, csak épp nem 10ezerért, akkor érdekel és meghallgatom. De hogy arra is vannak nagyon jó kedvezmények. Igen, pontosan kívülről belülről ismerem azokat is, legjobb esetben is csak 9ezer forint környékére lehet leszorítani, annyi meg nem fér bele, de ha tudnak jobbat, akkor jöhet
Azt mondta akkor holnap jön, délután
Szóval kíváncsi leszek, hogy ilyen esetben kapok-e jobb ajánlatot a netes lehetőségnél vagy sem, ha nem, akkor gyorsan lerázom, ha igen ami nálam max havi 6ezer forint a legkisebb vagy még annál is kisebb hang szolgáltatással, akkor akár meg is kötöm vele helyben a szerződést, és mondom neki hogy kap más ügyfeleket is
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
fornettisuti
veterán
válasz enginev3.0 #91143 üzenetére
Szvsz. csak bepróbálkozik majd.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
4Grider
nagyúr
Majd csak felébredsz...
-
balint82
senior tag
Max. kapsz ajándékba egy GOMB-ot a horror havidíjak mellé
Google Pixel 4a
-
Nikaré
őstag
válasz enginev3.0 #91147 üzenetére
Nagy poén lenne de elvenné a komolyságát az ajánlatainak ami utána következne.
Amúgy kíváncsi vagyok azok ellenére ami az előzetes beszélgetéskor elhangzott, tényleg tud e normális ajánlatot tenni? -
enginev3.0
félisten
válasz Nikaré #91148 üzenetére
Én is, bár nem bízok benne
Először azt mondta hogy látja, hogy nincs minden szolgáltatásom náluk, utána meg a beszélgetés közben megkérdezte, hogy az otthoni telefon és internet náluk van? El is gondolkodtam hogy átverés-eA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
Nikaré
őstag
válasz enginev3.0 #91149 üzenetére
Nem akartam szőrszálhasogató lenni, de ez a mondat illetve visszakérdezés nekem is feltűnt.
Sőt ahogy kezdted írásodat első gondolatom az volt, hogy valami átverős próbálkozás lesz, de majd meglátjuk mit virít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- GF65 Thin 9SEXR 15.6" FHD IPS i5-9300H RTX 2060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AJAX hub (2G, ethernet) riasztó központ (új, áron alul)
- P15v Gen3 27% 15.6" FHD IPS Ryzen 7 PRO 6850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RTX 4080 Super OC
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- socketA/s754/AM2/AM2+/AM3/FM2+/AM1 alaplap/CPU vásár
- Asztali számítógép PC Intel I3-7300 7generációs SSD120Gb HDD500Gb GeForce GT 740 2GB DDR5 HyperX 8Gb
- Lenovo M10 Plus 3rd Gen (XiaoXin Pad 2022)
- Samsung Galaxy S21+ Plus 128GB Fekete / Samsung gari 2024.10.31-ig
- Dobozos Lenovo YOGA 14 Ryzen 7-7735u 16gb ddr5 500gb ssd Display 3K windows 11
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen