Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
válasz karl_fischer #91901 üzenetére
Nekem is... pont ez az... 😁
-
Ateszpapa
addikt
válasz karl_fischer #91901 üzenetére
Szintén!
Vettem hozzá őv csíptetőt is.
Akkor még 1 év hűséggel adták. -
kchris78
veterán
válasz thomas77 #91897 üzenetére
Miért olyan nagy dolog ez? A legtöbb Nokiának ugyanaz az algoritmusa a dekódoló kódhoz. Windowsos programok sokarkoznak típus szerint, vagy eleve webes cucc... Nincsenek millió típusok... Elrakják ezeket típusok szerint kategórizálva azt kész... Ezeket a dolgokat már akkor is meg kellett tartani hiszen függetleníteni eddig is lehetett csak pénzért.
-
thomas77
senior tag
válasz kchris78 #91904 üzenetére
Ha így nézzük, akkor jogos. Ha meg úgy, hogy azoknak, akiknek nemrég garanciában cserélt készülékük van és problémás az unlock, akkor látszik, hogy nem is olyan egyszerű ez az ügy.
Mindenesetre a telekom százszor jobban oldotta meg ezt az egész függetlenítősdit, mint a másik kettő. Azért ez nem semmi... -
Ferike81
senior tag
válasz thomas77 #91897 üzenetére
Olyan 2 hete lomtalanítottam a szekrényben, és ezt találtam. Mondom mekkora poén lesz, belerakom a céges kártyámat. Feltöltöttem, ugyan csak 3 órát bír, meg max 5 perc telefonálást az akksi, de a benzinkúton mikor bevillantottam, jobban megnézték mintha egy Note 8-at tettem volna a pultra. Bár a kislány aki a kávét főzte azt hitte, hogy számológép. Egyidős lehetett a telefonnal.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Joker88
őstag
kérdésem lenne egy előfizetési csomaggal kapcsolatban..
egy olyan előfizetői csomag kellene nekem ami :
-nem drága ( mostan szintén előfizetéses konstrukcióban átlag 5.000-6.000 a díjam )
-a mostaniban van 1 GB net ( jó lenne ha ez is lenne az újban )In loving memory of Garrett Lockhart
-
Tomikaa.
tag
Hosszú várakozás után végre megjavult az app. 🙏
-
gergobox
tag
Nem tudjátok, hogy a Telekomnál mikor indul az iPhone X előrendelés?
-
veterán
-
Nordik
őstag
Miért van az, hogy bizonyos opciokat lehet kapcsolni a weboldalon másokat pedig az appon belül. Van amelyik megjelenik mindkettőnél, van ami csak egyikbe. Gondolok itt hivasvarakoztatas, szám kijelzés stb. opciók.
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Kedden jött az üzenet, hogy a Huawei P8 telefonom X IMEI számhoz tartozó feloldó kód még nem érkezett meg. Felvették a kapcsolatot a készülékgyártóval, és majd küldik. Az telefonos ügyfélszolgálat azt mondta max 1 munkanap a függetlenítés folyamata. Most ez mindenkinél így van, vagy én szívok? Egyáltalán mikor kapom meg a kódot? 1 nap múlva, 1 hét múlva, 1 hónap múlva??
-
veterán
-
veterán
Arra megkérnék mindenkit, hogy a függetlenítési folyamat megkezdése előtt akár egy idegen SIM kártyával, akár szoftveresen ellenőrizzétek, hogy valóban hálózatfüggő-e a készülék! Ezzel a magatok és a Telekom munkáját is megkönnyítitek.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
szemesi69
addikt
válasz Faeladás #91916 üzenetére
Igen, mert a Telekom a legtöbb P8-t eleve függetlenül adta az utóbbi időben, ezt egy kóddal könnyen lehet ellenőrizni sim lock ellenőrzése
szabogabor10 Huawei telefonoknál nem szükséges másik sim kártya, fenti link szerint ellenőrizhető.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
veterán
-
szemesi69
addikt
válasz szabogabor10 #91919 üzenetére
Azért bátorkodtam javasolni, mert már többször láttam, hogy valaki nem tud másik simhez jutni, hogy ellenőrizze, és ugye a legtöbb telefonhoz van szerviz kód, amivel ellenőrizhető, most csak a huawei-t tudom jelenleg , mert ugye az van jelenleg Örülök, ha segíthettem
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Olyanra van lehetoseg, hogy korlatlan mobilnetre valtsak mondjuk szombattol es november elso feleben visszavaltsak 4GB-ra?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
koháry
tag
Valaki nem tudná megmondani, hogy az iphone x előrendelés idén is éjfélkor kezdődik?
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
veterán
-
bexinho23
őstag
Tegnap csak írnom kellett ide, és ma reggel meg is jött a feloldókód. Viszont a feloldás leírására mutató link egyáltalán nem mutat huawei-t... Így most a netet fel kell túrnom.
-
veterán
-
Keem1
addikt
válasz szabogabor10 #91927 üzenetére
Ráadásul ha az ember ezzel kezdi, rögtön kiderül, hogy függő-e, ha igen, itt kéri-e a kódot. És még gyorsabb is, mint beírni egy fórumba
-
Keem1
addikt
Ha valakinek Samsung készüléke van, működik a feloldás idegen sim nélkül is.
A tárcsázóba kell beírni ezt: #7465625*638*#
Ekkor feljön a hálózati feloldó ablak, oda lehet bepötyögni az sms-ben kapott feloldó kódot.
S7 edge-en tesztelve, működik. Lehet, hogy más gyártónál is, aki tudja, próbálja ki. -
Zsoo80
tag
iPhone 6 plus, nem kaptam SMS-t, (csak igényléskor hogy folyamatban), de ma beleraktam egy telenoros kártyát, és már független a készülék. Csak aktiválást csinált.
-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.
-
Keem1
addikt
-
debianos
aktív tag
Sziasztok! Van két előfizetésem még 13 hónap hűségidővel.
Az egyik egy Net&Roll M "adatkártya", a másik pedig egy Next M.
Utóbbinál 9000 Ft-os vállalt minimum havidíj van.
A továbbiakban nincs szükségem a korlátlan hívásra, viszont a netre annál inkább.
Azt találtam ki, hogy az adatkártyát Mobil S csomagra( 80 perc+200MB net), a másikat pedig szintén Mobil S-re, plusz korlátlan internetre váltanám. Ez így fejben szép és jó, de kivitelezhető? Az adatkártyát nem kell kicserélni, hogy hívásra is alkalmas legyen?
A válaszokat előre is köszönöm!FOTÓZÁS: bit.ly/2ktz7qx | ANDROID: bit.ly/2kZiobp | SAMSUNG: bit.ly/2k2Hk3U
-
tylerddd
veterán
Hello! Mit jelent, ha egy díjcsomaghoz jár a Spotify szolgáltatás?! Prémium Spotify elérést?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
válasz dptrsk #91939 üzenetére
Köszi! Ha nekem egyébként van Spotify prémiumom, akkor azt gondolom érdemes lenne lemondani és regisztrálni a Telekomos lehetőség útján. Ez egy tök új Spotify fiók lenne vagy valahogy tudnám átvinni a dolgaimat?! Mert ugye játszási listák, követések stb. be vannak állítva.
[ Szerkesztve ]
-
norberto_th
aktív tag
Ez mit jelent?
Havi díj kedvezménnyel (7500 Ft vállalt minimum havi díj)
A havidíj 6500Ft nem 7500, ezt higy kell értelmezni? iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
tylerddd
veterán
Egyébként váltottam díjcsomagot, telefonon érdeklődtem a díjcsomagok közötti váltási lehetőségekről, mert itt nem kaptam választ. Nem volt számomra egyértelmű, h mire válthatok le mit, emiatt: "Bármikor válthatsz egy alacsonyabb havi díjú, de a vállalt minimum havi díjnál drágább vagy megegyező tarifára".
A srác azt mondta (konzultált is kollégával, h ne verjen át), h ha nem vállalok hűséget, akkor bizonyos időközönként bármiről válthatok bármire, tehát akár korlátlan beszédcsomagról is a legolcsóbbra, ugyanez van a nettel kapcsolatban is. Most vagy így van és ez tök jó, vagy átb***tak
-
dptrsk
Topikgazda
válasz norberto_th #91941 üzenetére
Gondolom kapsz 1000forint/hó epack kedvezményt.
-
btudos
veterán
válasz tylerddd #91940 üzenetére
Már nem tudsz Telekomos Spotify fiókot aktiválni, azokat a csomagokat lezárták, a hozzá tartozó lehetőség sem él.
A meglévő fiókot is hozzá tudtad adni az előfizetéshez, onnantól kezdve nem te, hanem a Telekom "fizette" a Spotify Premium fiókod árát.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
oba
addikt
Üdv!
Elnézést ha nagyon egyértelműt kérdezek, de nekem nem világos teljesen ez a függetlenítés dolog. Szabad e telekomos független használt készüléket venni? Le fogják vagy le tudják e tiltani az ilyen készülékeket? A Telekom oldalán azt írják, hogy a telefonok döntő többsége már függetlenként van értékesítve... ebbe bele tartoznak az előfizetés mellé kedvezménnyel vagy részletre vásárolt (magyarul teljes összegben ki nem fizetett) készülékek is? A függetlenítés meneténél sem írják a feltételeket.
Köszi előre is!
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Soulfly842
addikt
1, Bárki kérheti a függetlenítést még a függőre is hűségidő ide vagy oda.
2, Mindegy, hogy egy összegben vagy részletre vette
3, Független attól független az adott telefon, hogy hogy vásárolta.Bármikor-'szinte' bárkitől nem célszerű telefont venni használtan mert általában azok kelnek el kicsivel olcsóbban alig használtan amit később nem fizetnek, vagy akár egyéb okok miatt letilthatnak.
Nem kockáztatnék egy jó drága médialejátszót, amit később telefonálásra nem tudok majd használni.
A ki nem fizetett készülék és a kifizetett készülék hiedelme az egyik legnagyobb köztudatban keringő butaság/tévhit. Ettől független teljesen a letiltás lehetősége - egyedül ami dominál a két év hűségidő... De az eredeti előfizető is gondolhat bármikor egyet (pl. eltulajdonított, elveszett készülék), hogy tiltsa le a szolgáltató...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen