Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Sony: idén nem lesz Xperia 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
Hirdetés
-
Hatalmas tempóban nő az OpenAI értéke
it Újabb tőkét von be az OpenAI, immáron 150 milliárd dolláros cégérték mellett.
-
Újabb Tecno vált 5G-re
ma Bemutatkozott a Tecno Pova 6 Neo 4G 5G-s verziója, de olyan sok (és jelentős) mindenben különböznek, hogy akár új modell is lehetett volna.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
norberto_th
aktív tag
Leadtam javításra az iphone-om, aztán kedden este 6-kor elhagyta a tmx szervizközpontot, viszont azóta semmi a telefontól, a telekom nem tud róla semmit, pedig hozzájuk fut be, aztán jön tovább. Elvileg ma kellene megjönnie de semmi egyelőre arról, hogy valóban ma jön-e. Anno amikor felhívtam a telekomot megtusták mondani, most nem. Ilyenkor mit lehet tenni hogy se a szervíz nem tudja mivel ők elküldték, se a telekom?!
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Az lenne a kerdesem,hogy:
Feltoltos vagyok, ban aktivalva net is.
Viszont ha a kolas 100 megat aktivalom, akkor az fogy elsokent? Vagy ilyenkor hogy mukodik ?
Elore is koszonom -
Soulfly842
addikt
válasz norberto_th #91502 üzenetére
Alapértelmezés szerint már az MPL viszi házhoz, max ha nem lett feltüntetve kiszállítasi cím, vagy ha rajta hagytad a Find My Iphone akkor megy csak vissza az üzletbe. Előbbinél ha nem érnek tetten kapsz értesítőt és átveheted utólag, utóbbinál kapsz sms-t. Azon az egy-két kapon már nem múlik. Relax
-
MK VII
veterán
válasz norberto_th #91502 üzenetére
Ohh.. Ne aggódj.. Ez semmi.
Nekem volt olyan amikor a javításra leadott készülékem után 1 hónap múlva érdeklődtem a Telekom üzletben.. Türelmesen, naivan vártam, hogy mikor lesz kész.
Szóval bementem és megkérdeztem mi van a telefonommal, mert telefonon nem tudták megmondani.
Ügyintéző srác nézett rám furcsán, hogy még nem kaptam meg? Mondom még nem, mert mi van?
Utána nézett a gépben és 2 hete beérkezett hozzájuk a telefon. Mondom az f@sza, mert sem értesítést nem kaptam, sőt telefonon mikor érdeklődtem, akkor sem tudtak segíteni.
Hátramegy valahova, matat úgy 5 percig, előszed egy zacskót amiben ott volt a telefonom.. Ránéz. Mutatja a dátumot, hogy xy ekkor és ekkor már rég beérkezett. Nem érti mi lehetett, hogy nem kaptam még meg.
Mondom jól van fátylat rá, akkor elvinném.. Azt mondja, az nem lehet, mert postán fogják kiküldeni..
Mondtam neki az nem lehet, mert én innen telefon nélkül nem megyek el...
Aztán tanácskozni kezdtek, hogy megkaphatom-e a telefonom. Mondtam nekik, hogy ne diskuráljanak sokáig, mert kurva nagy gáz lesz, hogy a mulasztásaik után még oda sem akarják adni a telefonomat és még várjak x napot míg kiküldik postán..
Aztán csak odaadták...
Vicc azért, hogy meg kell küzdeni a telefonomért..[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz Sterilzona #91503 üzenetére
Az fogy elsőként.
-
Top cat
őstag
Üdv urak!
Neten rendelt Domino Fix SIM kártyával kapcsolatban van kérdésem.Érvényessége elvileg " a csomagolástól számítva két éven belül aktiválható". Próba kép megcsörgettem. Arra számítottam, hogy Armand közli ezen a számon előfizető nem kapcsolható. Erre bejött a hangposta
Most akkor már aktívan jött vagy ez így van rendben?
-
Top cat
őstag
válasz Soulfly842 #91508 üzenetére
Azért ez elég fura.
Kibocsájtják a kártyát és még senki sem használja de már aktív a hangposta. Ha valaki szórakozik és talál egy ilyen számot, rá mond egy pár üzenetet. Akié lesz később a szám lesni fog, hogy nulla perces a sim és már van rajta néhány üzenet
-
_q
addikt
Sziasztok!
Külföldön ha szeretnék mobilnetezni, telefonálni, akkor ugyan úgy továbbra is be kell külön kapcsolni a roaming szolgáltatást mind eddig? A roaming díjak eltörlésével viszont külföldön telefonálni, mobilnetezni ugyan annyiért lehet, mint itthon és nincs plusz költsége? Domino Fix + Most + Maraton csomagra vonatkozna a kérdés.
-
Monster256
újonc
Sziasztok! Telekom fiókon belül hol tudom megnézni hogy Aranykártyás vagyok-e? Régen a hűségprogram menüben lehetett de most már azt a menüt nem találom.
Van egy 5 hónapos élőfizetésem amit normálisan fizetem és soha nem volt elmaradásom rajta, most szeretnék vásárolni mellé egy készüléket részletre de egyik ismerősöm azt mondta hogy csak az aranykártyások vehetnek részletre készüléket. Ez most komoly új ügyfélnek odaadják szó nélkül 0ft-ért kezdőrészletre a telefon és nekem nem fogják mert még nem vagyok aranykártyás. -
looser
addikt
Sziasztok! Dual sim telóban két T kártya, céges és magán. Egy napra repülőre tettem, most visszakapcsoltam és csak a magán lát hálózatot, a cégesre azt írja, hogy csak segélyhívás. Kikapcsoltam, vissza, kétszer is. Hogyan lehet ezt visszaállítani?
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
togvau
senior tag
Szóval? Senki sem tudja, hogy a hanghívásnál az átviteli tech váltás az a szolgáltatótól, vagy a telefontól függ-e? Tényleg 3G-re kell állítanom 4G helyett a telefonom, hogy HD voice-al beszélhessek?
hitler, sztálin, micro usb
-
XFishboneHUN
senior tag
Sziasztok!
Adott egy i6s készülék, lefrissítettem a 11-es ios-ra és azóta nem jelzi ki a hívószámom senkinek. Érdemes ezzel felkeresni a Telekomot, tudnak vele valamit kezdeni hálózatilag? A telefon beállításai ugyanazok, mint a frissítés előtt, de a 11-es update óta már megőrülök ettől...
A választ előre is köszi!
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
fornettisuti
veterán
válasz XFishboneHUN #91517 üzenetére
Saját szám elküldését kapcsold be.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz fornettisuti #91518 üzenetére
Épp ezt mondom, hogy be van állítva Ezért is fura és gondoltam, hogy írok már ide (is), hátha valaki tudna mondani valami okosat.
[ Szerkesztve ]
-
szabogabor10
veterán
válasz XFishboneHUN #91519 üzenetére
Sajnos ez gyakori hiba iOS 11-en, kapcsold be az önkiszolgálón vagy a Telekom appban a számküldést (pontosabban a hívószámkijelzés tiltását kapcsold ki).
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz szabogabor10 #91520 üzenetére
köszi, megnézem majd!
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Korábban itt ment a vita a kérdésemmel kapcsolatban (csereutalványnál egész pontosan hogy is lehet eljárni).
Végül megkaptam a 2 opciót. Na most a gyakorlatban a bnőm ezt a lehetőséget kapta:
visszavásárolják a cserepapírt és beletörlesztheti az új készülékbe - amennyit eddig kifizetett, tehát a számlán lévő végösszeget törlesztheti bele az új készülékbe (ami kedvezményes áru készülék ugyanúgy és nem listaáras)!-ergo x hónapig nem kell fizetnie részletet! Konkrét kifizetés nincs, csak ez és emellett új hűség fog kezdődni a 0-ról! Így megtörténhet egyszerűen (és logikusan) a huaweiről almára való váltás (már ha lehet kapni az adott telók egyikét, amit akar)[ Szerkesztve ]
-
rushty
senior tag
Kártyát szeretnék megszüntetni, a rajta lévő egyenleghez hogy juthatok hozzá? Készpénzben lenne a legjobb, azonnal.
Revolut meghívó pü-ben
-
Top cat
őstag
válasz rushty #91524 üzenetére
Szerintem azonnal nem fogják kifizetni.
-
Akelaus
senior tag
Halihó!
Lejárt a hűségem, a részletre vett készüléket már rég kifizettem. Ha jól emlékszem holnaptól lehet a 1414-es számon kérni a készülék függetlenítését. Viszont én nem akarom tovább fizetni ezt a díjcsomagot. Lemondhatom-e azután, ha már kértem a készülék függetlenítését, vagy ki kell vele várnom mire arra reagál a Telekom? Illetve lehet maradnék náluk csak Dominosként. Mennyi idő az előfizetés átrakása arra?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz rushty #91529 üzenetére
Felesleges bemenned Hidd el, közelről tapasztaltam
Nem lehet kérni a visszatérítést csak bankszámlára, s a bankszámla tulajdonosnak azonosnak kell lennie a domino kártya előfizetőjével. Nincs más lehetőség.
Telekom saját üzletekben is csak a visszautalás kezdeményezésében tudnak segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
rushty
senior tag
Köszi, akkor 210 nap múlva próbálkozhatunk.
-Ha közben már nem él az előfizető? Felhasználókat hogy kell beállítani?
[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
Top cat
őstag
válasz Soulfly842 #91531 üzenetére
Vajon más domino számra sem lehet átvezetni ?
-
RedCactus
senior tag
Ha már a visszatérítés a téma, egy hónapja váltottam előfizetésről kártyásra. Mivel valamit elszúrtak, kétszer vonták le a dominó kártya díját, 1990ft-ot. Azt ígérték, az első terhelést visszautalják a számlámra 30 napon belül. Hétfőn felhívtam őket, mivel letelt a határidő, a pénz meg sehol. Hosszú keresgélés után sem találtak erre vonatkozóan semmit a rendszerükben, ezért felvettek egy "panaszt", és majd értesítenek. Ez most megint egy hónap.
Komolyan nem értem, hogy miért megy ilyen nyögvenyelősen minden, amit intézni akarok a Telekomnál. -
feriapó
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy a Telekom alkalmazásban mutatja a kedvezményes egyenleget is, ez az új kártyások 500mb/1G netre és a 40/80 perc adataira vonatkozik, super, hogy meglépték! A feltöltési bónuszt is mutatja? esetleg aki most töltött ...
köszi
-
California1
őstag
Üdv urak !
Egyik telónk Dominós simel megy. Dominó 5 csomag Most opcióval aktiválva.
Jelenleg van ennél olcsóbb akár a T-nél akár a többi szolgáltatónál ?
Előre is köszönöm a segítséget ! -
Soulfly842
addikt
válasz rushty #91532 üzenetére
Bocsi, ezt a részét nem láttam, hogy már elhalálozott az előfizető. Munkába/kávészün.-ben néztem rá félszemmel, ez a részlet kimaradt.
Ez esetben vagy a telekom.hu/adategyeztetésen kell csinálni új adategyeztetést, amivel megtörténhet az átírás, vagy a hagyatékiban erre is ki kell térni.
Megszüntetetni halotti anyakönyvi kivonattal is lehet közeli hozzátartozó részéről személyesen, de ez esetben visszakanyarodunk arra, hogy a visszatérítést csak hagyatékit követően lehet megtenni.
(#91539) California1
Tudtommal nincs.
(#91537) Top cat
Nem technikai, hanem jogi/a telekomtól független szabályozásbeli akadálya van.
[ Szerkesztve ]
-
szabogabor10
veterán
Na lekapcsolták a weboldal webshop részét,
elkezdték csinálni az online függetlenítő felületet. Hát ha holnap ez már működni is fog, az nagy csoda lenne. De reménykedjünk.Most olvasom, elvileg nem lesz lehetőség online függetlenítésre, csak telefonon vagy személyesen. Akkor sztornó, bocs, rosszul emlékeztem.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz szabogabor10 #91541 üzenetére
Az elsődleges felület a 1414 lesz.
Viszont önkiszolgáló lesz majd, csak az IMEI-t kell megadni - így egyszerű lesz a történet is.
3. 6.-os menüpont!
[ Szerkesztve ]
-
Tomikaa.
tag
Igen, be kell kapcsolni. Domino Most csak belföldes opció, EU-ban a Fix alap 25 Ft-os percdíja érvényes (ha Magyarországról hívnak, az továbbra is roaming díjas). Maraton eredetileg csak belföldön működött, szeptember óta EU-s, csak be kell kapcsolnod az adatroamingot a telefonodon. Annyi a korlátozás, hogy a 4 gigásból 3 giga használható fel EU-ban.
-
szabogabor10
veterán
válasz Soulfly842 #91542 üzenetére
Köszi.
Éjféltől már elérhető lesz?[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz szabogabor10 #91544 üzenetére
Haha... Mikor is indul a rendszer?
-
szabogabor10
veterán
válasz Soulfly842 #91545 üzenetére
Reggel?
Vagy október 24-re gondolsz?iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Soulfly842
addikt
válasz szabogabor10 #91546 üzenetére
-
szabogabor10
veterán
válasz Soulfly842 #91547 üzenetére
Ezt olvastam, de ebben nincs konkrét óra/perc.
-
kovakovi77
tag
Kb 10 ismerosom fuggetlenit 20.-an, hogy mehessen mas korlatlan netes szolgaltatohoz.
Ha ez kb orszagos szintu lessz, akkor majd jon a tulterheltseg miatti kinos magyarazkodas XD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Politika
- Hardcore café
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft