Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
A Net&Roll limitbővítőt minden hónapban aktiválnom kell ha szükséges, vagy ha miután aktiválva lett, és a következő hónapban elfogy a díjcsomagba foglalt adatforgalom akkor automatikusan aktiválódik?
-
1430
senior tag
válasz
ShadowX #25047 üzenetére
Akkor Neked is ajánlott olvasmány.
Egyébként meg a belföldi hívásfogadásért nem kell fizetni. -
válasz
ShadowX #25047 üzenetére
amennyiben már bekerült különböző marketinges és hasonló nyilvántartásokba a telefonszámod, úgy tedd ezt; hívnak, te fogadod, elkezdi mondani, te félbeszakítod és közlöd vele, hogy nem kérsz több ilyen hívást, és kéred, hogy töröljön a nyilvántartásukból! ezzel csak adott nyilvántartásból leszel törölve, szóval ha többe is szerepel a telefonszámod, akkor mindegyikkel lefocizandó a fenti meccs!
az átveréses szituáció nem lehetetlen, de nem valószínű, hogy az volt... -
ShadowX
őstag
Sziasztok!
Elsősorban 1430-hoz szólna a kérdésem. Megjelent a fizetendő számláim között a szokásos 4200 Ft-os számlám (Mozaik XS + Net bővítő). Ugyanakkor látom, hogy a havi egyenlegem 2225 Ft nettó. Ezt azért furcsállom, mert februárból még csak 2 nap telt el és kb. 10 percet telefonálhattam, semmi sms.
Felhívtam a 1430-at, ahol azt mondta az ügyintéző, hogy hónap elején előfordulhat, hogy nincs letisztulva az aktuális egyenleg, és hogy az csak 7-e után ad valós képet. (Azonban volt egy hívásom a héten szám nélkül, amit felvettem - mivel a munkám része, hogy szám nélkül is hívnak - de rögtön le is raktam, mert valami telemarketing maszlagnak hangzott (valami zene kezdett el szólni). Szóval tartok tőle, hogy ez valami átverés lehetett, ami rögtön számláz valami összeget. Lehetséges ilyen?Mellesleg hol lehet letiltani, hogy az ilyen marketinges idióták ne hívogathassanak?
-
-
sarkanyolo2
őstag
Még 1 kérdésem lenne.
Milyen időszakonként lehet kártyásan készüléket venni? (online)
Üdv, sarkanyolo
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Várható a közeljövőben normális ár/érték arányú dominós internet csomag?
üdv, sarkanyolo
-
Beca1990
senior tag
köszi a választ!
még annyi hogy nekem a szerződés és a garancialevél is 01.18 dátummal szerepel,de én 22.én vettem át.
tehát holnapután (hétfőn) jár le a 8 munkanap. jól gondolom?
és mivel a szerződés megszűnik az eddig lebeszélt pénzt azt kiszámlázzák?
és hol tudom a visszavételt kezdeményezni? -
válasz
Beca1990 #25037 üzenetére
A termék átvételétől és a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződés megkötésétől számított 8 munkanapon (nem naptári nap!) belül élhetünk elállási jogunkkal. Az általános szabályok szerint a 8 munkanapos határidőbe a termék átvételének, illetve szolgáltatás esetén a szerződéskötés napja nem számít bele.
forrás; link -
Beca1990
senior tag
webshopból rendelt készüléket és előfizetést 8 napon VAGY 8 munkanapon belül lehet visszamondani?
-
bubi92
őstag
hogy van most? a hűségidő lejárta előtt 3 hónappal vehetek új telefont? ilyenkor csomagot is módosíthatok? a T szemszögéből pozitív lenne a váltás mert nagyobb csomagra váltanék.
-
woolwich
tag
válasz
Pttypang #25026 üzenetére
Hát talán rájöttem mi lehet a gond. Elvileg azokra a számokra nem tudott a telefon sms-t küldeni amelyeket a sim kártyáról szinkronizált a telefon. Legalábbis miután beírtam külön név nélkül a számot már elment az üzenet.
Próbálhattam volna előbb is...Úgyhogy most állhatok neki rendbe tenni a névjegyeket, de legalább megvan mi volt a gond.
1430: Előbbi rendben volt, utóbbit pedig nem tudom állítani.
Köszönöm a segítséget!
Üdv. Woolwich
-
dellfanboy
őstag
van vmi gáz a T- hálózatával? mert a telefonomon csak segélyhívásokat tudok indítani, számlaelmaradásom nincs, és teloval se volt még tegnap probléma...a telefonom szerint a jelerősség -70dm. ez jó? jut eszembe mi ez a jelerősség? melyik a jobb? alacsonyabb és negatív érték, vagy pozitív magas?
-
woolwich
tag
Telepítettem programokat, gyorsan le is szedtem őket, nyomtam egy soft resetet is, de semmi.
Igényt tartanék rá, viszont az sms nem fog menni. Ez a másik fennálló problémám: sms-t fogadni tudok, küldésnél csak annyit ír ki, hogy "az üzenet nem küldhető el"...Bekapcsoltam a Net&Rollt online, úgyhogy végül megjött a net.
Köszönöm a segítséget! -
1430
senior tag
válasz
woolwich #25023 üzenetére
Ha amúgy is igényt tartanál a Net&Roll 1GB opcióra, akkor egyszerűen kapcsold be (akár a +NETROLL kulcsszóval a 1430-ra küldött SMS-sel). Ha maradnál a csomagban foglalt 200 MB-nál, de nem megy, akkor hívd fel az ügyfélszolgálatot, hogy ellenőrizzék le az alapcsomag meglétét. (Amúgy a hirtelen net megszűnés előtt nem telepítettél valami alkalmazást, ami hatással lehet a net használatra? Mert pár hete egy ismerősöm valami Task Manager - vagy hasonló nevű - alkalmazás miatt nem tudott mobilinternetet használni.)
-
woolwich
tag
Mikor díjcsomagot váltottam kértem az ügyintézőtől, hogy kapcsolja be a Net&Rollt is, hogy legyen plusz 1 giga netem. Azt mondta bekapcsolja.
Viszont mikor beléptem az accountommal pár napja, akkor azt láttam, hogy a Net&Roll nincs aktiválva.
Szóval jelenleg csak a díjcsomaghoz tartozóból élek elvileg, de az sem működik valamiért.
Akkor próbáljam meg bekapcsolni a Net&Rollt vagy jobb ha az ügyintézővel beszélek 1430-on? -
1430
senior tag
válasz
Cilindrik #25003 üzenetére
Akkor várj még kicsit, hátha lesz elég készlet, hogy üzletbe is jusson belőle, illetve ha sikerülne belépned a My T-Mobile-ba, akkor ott van "Írjon nekünk" link a jobb felső sarokban, ott jelezheted a hibát (ha nem sikerül belépned, akkor ugyfelszolgalat@t-mobile.hu).
Amúgy a hívószámhoz 5 számjegyű jelszó tartozik. Ha van 6 számjegyű folyószámla szintű jelszavad is, akkor itt tudsz belépni.woolwich
Nem lehet, hogy mégis kikapcsoltad a Net&Roll opciót? Mert akkor teljesen kiiktatod a mobilinternet hozzáférést is, és a díjcsomaghoz tartozó alapcsomagot csak ügyintéző tudja aktiválni.d.beni
Ha van arany vagy platnia szinted, akkor 3 hónappal a hűség vége előtt vehetsz új készüléket.zoli62
Januártól már csak az S csomagra volt érvényes a 90 Ft-os kipróbálási akció, és az is csak akkor, ha a megelőző 90 napban nem volt aktív és ha még nem érvényesült a kedvezmény. Egyébként igen, a bekapcsolás hónapjára és még két hónapra járt a kedvezmény (havidíjas számokra). -
Köszönöm Neked is, meg mindenkinek. Ma már nekem is megjelent.
-
peugeotmate
őstag
Hali!
A Navigon by T-Mobile ezt a hibát dobja fel egyfolytában.kép (iPhone 4 készüléken, 1 évig, vagy 2 teljesen ingyen használhatja minden T-Mobile-os, akinek iPhone-ja van.)
Korábban működött rendesen. Többször újratelepítettem már, meg minden fenét csináltam, de csak nem akar működni mióta iOS 6.0.1 van a készüléken. Wifi ki van kapcsolva, 3G be, mobilnet is. T-Mobile-t is hívtam már, de fogalmuk sincs mi lehet a baj.
Like díjcsomagban vagyok, számla mindig időben volt rendezve.
Esetleg ötlet? (iPhone topikokban nem fordult elő ilyen mással.) -
Nem mintha annyira sürgős lenne, de másnak sem jelent még meg a februári számla?
-
kbn
csendes tag
Március 1-től megszűnik a Go!Net S.
http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/ugyintezes/aszf/osszefoglalo_tablazat_1302.pdf
-
Dusee
őstag
üdv
ügyfélszolgálaton IMEI alapján megmondják nekem, hogy az adott telefon le van-e tiltva? -
d.beni
aktív tag
sziasztok!
érdeklődnék hogy hűség lejárta elött lehetséges e még most is vásárolni telefont?
régen fél évvel a hűség lejárta elött tudtam vásárolni telefont..
most is van ez a lehetőség?
előre is köszi a segítséget! -
woolwich
tag
-
woolwich
tag
Üdv.
Lassan 3 hete vettem a T-nél egy Lumia 920-at. Díjcsomagot is váltottam, Mozaik XS-re. Ehhez kértem még, a Net&Roll 1 GB opciót is.
Szerdáig minden működött is, viszont tegnap óta nincs mobilnetem. Beléptem online az accountommal, ahol látom, hogy az ügyintéző a Net&Rollt mégsem aktiválta...
Viszont ha el is fogyott az a 200 mb ami jár az XS-hez, elvileg akkor is csak a sebességnek kellene lecsökkennie, már ha jól értelmezem ezt: "A díjcsomagban foglalt adatmennyiség felhasználása esetén nincs túlforgalmazási díj, ilyenkor lecsökkentjük az adatforgalom sebességét, és legfeljebb 32 kbit/s letöltési/ feltöltési sebességgel mobilinternetezhet tovább a következő fordulónapjáig."
Azonban jelenleg semmi netem nincs csak ez az üzenet: "Hiba lépett fel: Nem található a kiszolgáló, vagy DNS-kiszolgálóhiba történt."Előre is köszönöm.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
Soulfly842 #25005 üzenetére
Ez jól hangzik.
Köszönöm a válaszod. -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Ha számhordozással akarok új előfizetést a T-nél új telefonnal, akkor az elbírálás után kapom meg az új sim kártyát a telefonnal, vagy egyből odaadják és egyszer csak aktiválódik az új előfizetés? -
Cilindrik
aktív tag
Köszi a választ csak az a baj hogy amit meg szeretnék venni ezzel a konstrukcióval azt csak webshopban árulják az árlista szerint. (Retina 32 Gb)
Van esély rá hogy ezt javítják?A 6 számjegyű folyószámlaszintő jelszóval nem enged be a webshop csak az 5 sámjegyűvel. Mit csinálok rosszul. (5 előfizum van, annak egy egyik számát adtam meg telefonszámnak + a 6 számjegyű jelszót)
-
Soulfly842
addikt
Változik a feltöltési kedvezmény-rendszer:
Feltöltés bónuszokIsmét van egyet fizet kettőt vihet akció:
- Egy-kettő készülékajánlat
Az ajánlatban az alábbi készülékek vesznek részt:
-Sony Xperia J
-Sony Xperia Tipo
A készüléktípusok nem variálhatók, csak azonos készüléktípusból választható 2 db.Aki minőségi készülékcserével vásárol Xperia J-t Mozaik díjcsomaggal (XS,S,M) Webshopon keresztül spec. kedv. jár hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest