- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vontod
tag
Yeeey. Szerintem egy 16/1TB fog landolni nálam, ha nem lesz akkor egy 16/512es.
Sáómi 9 Lite
-
pusszycat
nagyúr
Úgy tudom nem lesz. Max. 12/512. De nem nálad fog landolni hanem nálam. Azért pár tesztet megnézek, mielőtt beleugrok pl. itt a M.A.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
margithid
veterán
Mennyibe fog ez kerülni?150k?
Annyiért xiaomi 13t is van, az meg jobb, nem? -
YellowFlash
aktív tag
Erre várok már hónapok óta. Ha normális áron lesz a Pro, akkor benevezek rá
Ideje lecserélnem a Note 10 Pro-mat.They don't know... PepeLaugh
-
veterán
És ezt fogják hivatalosan árulni idehaza?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
pusszycat
nagyúr
válasz Donki Hóte #9 üzenetére
A globál-ban benne van MO. is. Nem is értem, miért tamáskodsz.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
szkaroly
senior tag
válasz Donki Hóte #9 üzenetére
Hivatalosan nem biztos, de webshopokban kapható lesz. Lásd X6 Pro illetve Poco F5. Valamiért a Xiaominak nem derogál a Poco-t hivatalosan gyári garival behozni egy ideje. Fogalmam sincs hogy miért, anno az F1, F2, F3, X3 (és Pro) egész jól ment nálunk.
Poco F6
-
pusszycat
nagyúr
válasz MikeWazowski #12 üzenetére
200+
-
margithid
veterán
Akkor jó, hogy nem vártam meg ezt a telefont.
Persze 13T már több mint fél éves, igy nem érdemes kezdőárral összehasonlítani. -
veterán
válasz pusszycat #10 üzenetére
Csak kérdezek, nem tamáskodok, nem vagyok Tamás
De, hogy a te stílusodban folytassuk, szóval akkor szerinted
A, lesz hivatalos forgalomban
B, nem lesz hivatalos forgalomban
C, nem tudod
D, tudod, de nem akarod megmondani.Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
pusszycat
nagyúr
válasz Donki Hóte #15 üzenetére
C
Nem sok köze van Tamásnak a tamáskodáshoz.
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
D egyértelmű hogy D
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Thor71
tag
Tradingshenzen árulja az úgymond őst a Redmi Turbo 3-at. 16/512 verzió 387 euro.
https://tradingshenzhen.com/en/redmi-turbo-3/redmi-turbo-3-16gb512gb -
pusszycat
nagyúr
válasz Shadowduet #20 üzenetére
Csak tippeltem. Meg nem mindegy, h F6 vagy F6 Pro. A memória mennyisége. Szerencsére azt olvasom lesz benne e-Sim is.
[ Szerkesztve ]
-
bolerobubu
csendes újonc
válasz Donki Hóte #15 üzenetére
A Poco F5 sincs (volt) hivatalos forgalomban de havonta egyszer megjelent a Bestbyte/Aqua/Pcx kínálatában... Bestbyte-ban vettem, én azt már hivatalos forgalmazásnak tekintem...
-
pusszycat
nagyúr
válasz bolerobubu #23 üzenetére
Csodálnám ha az Emag-on nem lenne. Én nézegetem a román emagot is a magyart is. Ami nagyon szembetűnik az, h nagyobb a kínálat és jóval kisebbek az árak a telefonoknál 20-30.000 Ft. szinte mindig megvan. És vannak oldalak ahol az emaghoz képest is kisebbek az árak 10-20000 FT. átszámolva persze.
-
pusszycat
nagyúr
Legyen igazad. Azóta is azon gondolkodom, h melyik variánst vegyem meg. A 12/512 nekem elég kell legyen, vagy ha lesz 16/512. Az 1TB nem tudom elképzelni, h be tudjam lakni.
-
pusszycat
nagyúr
Nah, meg van a dátum Május 23
-
beller
aktív tag
Tudtok arról valamit, hogy esim lesz valamelyikben?(sima és pro)
-
YellowFlash
aktív tag
volt bármiféle pletyka, hogy lesz vmi kínai online shopnál EU raktárral start akció?
jó lenne kedvezményesen hozzájutniThey don't know... PepeLaugh
-
pusszycat
nagyúr
válasz YellowFlash #34 üzenetére
előszőr be kell mutassák, utána jönnek az akciók
-
margithid
veterán
Nem is lett drága.
[link] -
margithid
veterán
F6 hány évig kap frissítéseket?
-
Éne
tag
Alin F6 12/512 kuponozva ~140e
[link] -
YellowFlash
aktív tag
Valaki letudná csekkolni, hogy megy-e a "gshopper100" kód?
Reraktam a Pro 16GB-ot a kosaramba Gshopperen, 629$-be kerül, tehát a kuponnak papíron mennie kéne, de nem fogadja el a rendszer.
They don't know... PepeLaugh
-
Graphics
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest